ksawery96 09.03.14, 16:13 Witam Gdzie najlepiej zrobią renowacje felg aluminiowych 17 "????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca Re: Felgi IP: *.cnow.pl 11.03.14, 06:10 Słyszalem ze na Wojska polskiego regeneruja w zakladzie wulkanizacyjnym.Jak jedziesz odmiasta po lewej stronie zaraz jak miniesz ul.nadrzeczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły Re: Felgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.14, 19:11 Jeżeli chodzi Ci o Perzanów z wojska polskiego to nie polecam, wręcz odradzam!!! nie wiem jak kola kleją ale na felgach się nie znają. Rok temu młody(syn) mi robił alufelgę allesio 17"(prostowanie+ spawanie) po tym jak się mi wpadło w jedną z naszych ciechanowkich dziur na płońskiej. oczywiście felgę przyjął do naprawy, od razu mi oznajmił że razem ze spawem będzie około 120-150zl. Po weekendzie pojechałem po felgę- koszt 150zl. po 1,5-2 tyg to samo... powietrza brak jak się okazało puścił spaw. Oczywiście pojechałem do niego z tą felgą z myślą, że ją weźmie i poprawi spaw. Oczywiście, tak nie było, wręcz usilnie próbował mi wmówić że to na pewno moja wina, że zapieprzałem po dołach. Później się przyznał, że jeżeli chodzi o spawy to zawożą felgi do Jarczewskiego.. Skończyło się na tym, że podniósł mi ciśnienie na tyle żeby posłać mu "wiązankę" i obiecać, że na pewno zadbam o renomę jego "warsztatu".. i uciekł do swojej szopy. Dodam, że faktury również nie otrzymałem czym mogłem mu zaszkodzić w skarbówce, ale pies go... Wyznaje zasadę "że gów... nie tykam bo śmierdzi" ! ODRADZAM TEN "WARSZTAT"!!! ...i niech toczą się Fele" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klieny Re: Felgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.14, 20:34 Raciąż,jak wjeżdżasz do miasta w piętrówce po lewej stronie.Tradycja od 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Felgi IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.03.14, 20:41 No ja nie wypowiem się wiele na jego temat, ale jakieś 2 lata temu oddawałem alufelgę do prostowania u nich i było ok, a była konkretnie zgięta. Wiem że jakiś chłopaczek niedaleko Wesołej gdzieś robi. Nie ma zakładu, ale dorabia sobie. Robił koledze z pracy i musze przyznać ze powalający efekt, jak nowa ze sklepu. Podobno bardzo staranny jest i dokładny, tylko ze z ponad tydzien zostają felgi u niego. Nie mam namiarów niestety. Odpowiedz Link Zgłoś