Dodaj do ulubionych

znaleziono telefon HTC

05.04.14, 13:42
Dzis w okolicach bazarku PKP znaleziono telefon - bialy HTC Sense, siec Plus. Na tapecie zdjecie pary - dziewczyna blondynka, wlosy upiete do gory, chlopak ciemne wlosy lekko krecone; zdjecie robione nad morzem. Ewentualna wlascicielke prosze o kontakt whiteraspberry@poczta.fm
Obserwuj wątek
    • Gość: B. Re: znaleziono telefon HTC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.14, 16:25
      Może poprostu zadzwoń z niego lub wyślij sms do kogoś z kontaktów. Do mamy, taty, Misiaczka… :)
      • whiteraspberry Re: znaleziono telefon HTC 05.04.14, 16:38
        No takie proste ;-) telefon ma jakas blokade i tylko polaczenie alarmowe mozliwe
      • Gość: gość Re: znaleziono telefon HTC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 07:58
        Myślę ,że na tak zadane pytanie rzecznik policji dałby odpowiedz, ze w policji nikt uczciwych znalazców nie gnębi i nie ma pomyłek a na forum piszą niezadowoleni a może sfrustrowani biciem zony.
    • Gość: kasia Re: znaleziono telefon HTC IP: *.play-internet.pl 06.04.14, 12:37
      Oddaj na policje lub do operatora, na karcie jest numer, ustalą wlascicielal
      • Gość: kama Re: znaleziono telefon HTC IP: 213.199.253.* 06.04.14, 12:50
        najlepiej na policję bo jeśli osoba która zgubiła zgłosiła na policję to może być tak że Ty będziesz miała nieprzyjemności. Przerabiałam to i teraz wiem że uczciwość nie popłaca. Lepiej wyrzucić i zdeptać nż działać uczciwie. Takie czasy takie prawo mamy
        • opin7 Re: znaleziono telefon HTC 06.04.14, 13:43
          W tym kraju uczciwym być to zbrodnia! Każdy jest traktowany jak potencjalny złodziej i przestępca!
          • Gość: michal Re: znaleziono telefon HTC IP: *.147.232.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.04.14, 14:04
            oddaj na policje bo jak cie namierza to zrobia z ciebie zlodzieja
            • whiteraspberry Re: znaleziono telefon HTC 06.04.14, 15:12
              wczoraj telefon został już oddany na policję
              • Gość: kicia Re: znaleziono telefon HTC IP: *.cnow.pl 10.04.14, 16:36
                Wielkie gratulacje uczciwości drogi kolego. Ktoś inny zabrałby ten telefon dla siebie. brawo !!!!
                • whiteraspberry Re: znaleziono telefon HTC 12.04.14, 16:00
                  jak już to "koleżanko" :D
          • Gość: To Ja Re: znaleziono telefon HTC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.14, 22:24
            Prawo jest ok.policja daje ciała, jak zwykle.
            • Gość: kama Re: znaleziono telefon HTC IP: 213.199.253.* 17.04.14, 08:12
              Prawo oķ? W życiu się nie zgodzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka