Dodaj do ulubionych

Kosmetyczka

07.04.14, 23:23
Witam ! Chciałam zapytać gdzie mogę udać się do kosmetyczki . Chodzi mi o cerę trądzikową. Mam 23 lata i dosyć krost na budzi. Dermatolog u której bylam przepisala masc która się nie nadaje... poprosilabym o adresy i ceny jeżeli ktoś korzystal. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Kosmetyczka IP: *.dynamic.mm.pl 08.04.14, 08:59
      Kiedyś jak byłam na regulacji brwi u Pani Malanowskiej to robiła jakiś zabieg klientce z cerą trądzikową. Byś musiała zadzwonić lub iść i się zapytać.
      Mikrodermabrazja u p. Malanowskiej kosztuje ok 150 zł.

Pozdrawiam
      • Gość: kk Re: Kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.14, 09:28
        Chmielewska salon na pułtuskiej w blaszaku.
        • Gość: klientka Re: Kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 21:33
          Również polecam salon na Pułtuskiej-p.Chmielewska.Obie Panie tam pracujące skupiają się na perfekcyjnej pracy,nie zajmują żenującym plotkami.Komfort dla ciała i spokój dla duszy.
          Pozdrawiam Panie serdecznie.
          • monisiiaa1991 Re: Kosmetyczka 09.04.14, 22:12
            A jaka cena i jak ten zabieg wygląda ?
    • Gość: ona Re: Kosmetyczka IP: *.116.235.60.lapy235.tnp.pl 09.04.14, 22:02
      A jaka maść przepisała Ci dermatolog ?
      • Gość: Anka Re: Kosmetyczka IP: *.centertel.pl 10.04.14, 18:09
        Idź do dr Starzyk, ja też chodziłam po kosmetyczkach, szkoda kasy. U dermatologa dostaniesz antybiotyk a jak nie pomoże ( u mnie był nawrót) to wyleczyly mnie tabletki z izotretynoina, silne ale skuteczne
      • monisiiaa1991 Re: Kosmetyczka 10.04.14, 21:07
        Epiduo sie nazywa ta masc.
    • Gość: zazzu01 Re: Kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 19:41
      ja polecam tylko i wyłącznie p.Grembowicz- -ma gabinet w salonie optymista - jest ekspertem (kosmetologiem) cery trądzikowej, jej zabiegi +robione przez nią maści bezpowrotnie zakończyły mój problem z trądzikiem.dodam, że wizyty u dermatologów niewiele pomogły, tzn.pomagało dopóki brałam leki a po odstawieniu problem wracał
      • Gość: ola Re: Kosmetyczka IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.14, 15:30
        a ja odradzam panią Grembowicz. Po jej "zabiegach" jeszcze bardziej pogorszyła mi się cera. Ponadto, od nastepnej kosmetyczki dowiedziałam się, że wągry wyciskała mi nie do końca, głęboko w porach zostawały ich fragmenty które poźniej należało usuwać igłą.. Na dodatek to bardzo nieodpowiedzialna kobieta, często się spóźniała na umówione zabiegi albo je odwoływała. Jeśli chodzi o trądzik to tylko antybiotyk od dermatologa, mnie skutecznie wyleczyła pani doktor przyjmująca prywatnie w Arnice
    • Gość: kalina Re: Kosmetyczka IP: 195.117.122.* 17.10.14, 15:56
      gabinet p. Grembowicz polecam
      • Gość: a_janowska Re: Kosmetyczka IP: *.centertel.pl 29.10.14, 06:22
        Spróbuj u Pani Aleksandry Rzeplinskiej, salon galaxy na aleksandrowce. Ja byłam ostatnio i jestem oszolomiona, dla mnie zwyczajnie nie ma konkurencji w tym mieście. Powodzenia
    • Gość: ania__l Re: Kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 21:50
      Przejdź się do nowo otwartego salonu na ul. 11 Pułku. Dziewczyna zna się na rzeczy i ma duze doświadczenie. Napewno pomoże Ci i nie "oskubie" portfela :)
      • Gość: grażyna Re: Kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.14, 19:42
        Też polecam salon na ul. 11 Pułku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka