Dodaj do ulubionych

Domek na Mazurach

11.04.14, 15:30
Witam,
możecie polecić jakąś fajną miejscowość, z domkami do wynajęcia, nad jeziorkiem, gdzie można się wybrać na majówkę?
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: Domek na Mazurach IP: *.205.189.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.04.14, 17:24
      polecam pisz domki teren ogrodzony nad samym jeziorem
    • Gość: ... Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.14, 18:54
      380 zł za dobę… hue, hue, hue!
      • Gość: ... Re: Domek na Mazurach IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.14, 17:15
        na 6 osob hue hue hue.. nie stac cie to nie ruszaj dupy z miasta
        • Gość: ... Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.14, 18:21
          Stać mnie, ale spędzam wolne dni za granicą, z dala od takiego motłochu jak ty.
          • Gość: ... Re: Domek na Mazurach IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.14, 11:41
            Jedz i nie wracaj.. skoro masz takie podejscie do innych
            Motloch... taaa... elyta sie odezwala..
            • Gość: ... Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.14, 12:21
              Nie rzucaj się, bo nawet nie potrafisz wymyślić własnego podpisu… Nie moja wina, że matka nie zaangażowała się w twoje wychowanie. Oddać dziecko ulicy jest bardzo łatwo, tylko szkoda, że później inni muszą się z takim zakapiorem użerać.
              Nie muszę być "elytą"…, pominę fakt ciechanowskiej pisowni, wystarczyło, że matka się mną interesowała i nauczyła ogłady.
              • Gość: nie mam nicka Re: Domek na Mazurach IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.14, 11:42
                No i blysnales.. Gratuluje rodzicow. Ja jestem z domu dziecka. Takze wygrywasz gosciu w przedbiegach. Pozdrow matke. Ze takiego goscia na swiat wydala. Madry i w ogole. Szacun!
              • Gość: nie mam nicka Re: Domek na Mazurach IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.14, 10:22
                i co? blyszczysz dalej? ;)
                • Gość: ... Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 12:29
                  Wybacz, ale obawiam się, że nie jestem w stanie ci zaimponować… głupotą… :P
                  • Gość: nie mam nicka Re: Domek na Mazurach IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.14, 13:32
                    ok.. wygrales.. jeszcze raz pozdrow matke ;)))
    • Gość: aaa [...] IP: 213.199.253.* 12.04.14, 14:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: // [...] IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.14, 17:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ... Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.14, 18:21
          Usuwa wpisy zawierające reklamy, wg regulaminu :))
    • Gość: zuza Re: Domek na Mazurach IP: 93.154.183.* 12.04.14, 23:00
      Osrodek wypoczynkowy Mierki. Bylam z rodzina kilka razy. Niedaleko ok. 100km, zadbany, wypozyczalnia sprzętu na miejscu, stolowka, bar, boisko. Za domek placilismy cos ok. 120zl. Minusy - daleko do miasta i bar moglby mieć więcej cieplych posilkow PS. polecam pierożki.
      • Gość: gosc Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.14, 16:14
        Nie polecam ośrodka Mierki bylam tam na majówce drogo jak na te warunki domki zostawiają wiele do życzenia teraz rozumiem dlaczego nie ma zdjęć wnętrza domków . Wyżywienie bardzo marne za tak wysoką cenę. Domki bardzo zimne. Za mniejsze pieniądze mozna wynająć pokój w ciepłym hotelu z wyżywienie i basenem.
    • Gość: J-agoda Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 10:42
      a ktoś może polecić ciche miejsce w KArwii , Dębkach dla rodziny z dziećmi do morz max. 300 m , żeby byłao cicho, spokojni, blisko do restauracji, baru.
      • Gość: Wojtek P. Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 18:20
        Kobylocha pod Szczytnem. Dużo prywatnych domków nad jeziorem do wynajęcia. Piękne lasy a jakie grzyby!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka