gos-c88 11.04.14, 15:30 Witam, możecie polecić jakąś fajną miejscowość, z domkami do wynajęcia, nad jeziorkiem, gdzie można się wybrać na majówkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: Domek na Mazurach IP: *.205.189.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.04.14, 17:24 polecam pisz domki teren ogrodzony nad samym jeziorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.14, 18:54 380 zł za dobę… hue, hue, hue! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Domek na Mazurach IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.14, 17:15 na 6 osob hue hue hue.. nie stac cie to nie ruszaj dupy z miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.14, 18:21 Stać mnie, ale spędzam wolne dni za granicą, z dala od takiego motłochu jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Domek na Mazurach IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.14, 11:41 Jedz i nie wracaj.. skoro masz takie podejscie do innych Motloch... taaa... elyta sie odezwala.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.14, 12:21 Nie rzucaj się, bo nawet nie potrafisz wymyślić własnego podpisu… Nie moja wina, że matka nie zaangażowała się w twoje wychowanie. Oddać dziecko ulicy jest bardzo łatwo, tylko szkoda, że później inni muszą się z takim zakapiorem użerać. Nie muszę być "elytą"…, pominę fakt ciechanowskiej pisowni, wystarczyło, że matka się mną interesowała i nauczyła ogłady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie mam nicka Re: Domek na Mazurach IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.14, 11:42 No i blysnales.. Gratuluje rodzicow. Ja jestem z domu dziecka. Takze wygrywasz gosciu w przedbiegach. Pozdrow matke. Ze takiego goscia na swiat wydala. Madry i w ogole. Szacun! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie mam nicka Re: Domek na Mazurach IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.14, 10:22 i co? blyszczysz dalej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 12:29 Wybacz, ale obawiam się, że nie jestem w stanie ci zaimponować… głupotą… :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie mam nicka Re: Domek na Mazurach IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.14, 13:32 ok.. wygrales.. jeszcze raz pozdrow matke ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa [...] IP: 213.199.253.* 12.04.14, 14:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: // [...] IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.14, 17:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.14, 18:21 Usuwa wpisy zawierające reklamy, wg regulaminu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Domek na Mazurach IP: 93.154.183.* 12.04.14, 23:00 Osrodek wypoczynkowy Mierki. Bylam z rodzina kilka razy. Niedaleko ok. 100km, zadbany, wypozyczalnia sprzętu na miejscu, stolowka, bar, boisko. Za domek placilismy cos ok. 120zl. Minusy - daleko do miasta i bar moglby mieć więcej cieplych posilkow PS. polecam pierożki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.14, 16:14 Nie polecam ośrodka Mierki bylam tam na majówce drogo jak na te warunki domki zostawiają wiele do życzenia teraz rozumiem dlaczego nie ma zdjęć wnętrza domków . Wyżywienie bardzo marne za tak wysoką cenę. Domki bardzo zimne. Za mniejsze pieniądze mozna wynająć pokój w ciepłym hotelu z wyżywienie i basenem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-agoda Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 10:42 a ktoś może polecić ciche miejsce w KArwii , Dębkach dla rodziny z dziećmi do morz max. 300 m , żeby byłao cicho, spokojni, blisko do restauracji, baru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek P. Re: Domek na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 18:20 Kobylocha pod Szczytnem. Dużo prywatnych domków nad jeziorem do wynajęcia. Piękne lasy a jakie grzyby! Odpowiedz Link Zgłoś