Dodaj do ulubionych

Za co popierasz Kosińskiego - sonda

• Gość: wyborca Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.14, 21:33
      Za DACH na ul. Warszawskiej . MY BEZDOMNI dziękujemy za dach nad głową . Mieszkania socjalne które wybudował WW za drogie dla nas . Z nieba nam Panie spadłeś
      • Gość: RAM Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.14, 21:51
        Koalicja PSL - PiS zawarta w mieście i powiecie. Jutro pewnie pan Pawłowski poprze pana Kosińskiego. Ludzie WW to już koniec. :)
        • Gość: ........ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.14, 22:48
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Gość prezes opluwa a PSL to Lubi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 08:15
          PREZES O PSL - pluje na was ? A wy to lubicie ??? :
          *Podkreślił też, że Polskie Stronnictwo Ludowe wywodzi się od Zjednoczonego Stronnictwa Ludowego - partii satelickiej PZPR. - PSL to jedyna w Polsce partia konsekwentnie prorosyjska, bo nawet SLD dokonało kiedyś w tej sprawie zasadniczego zwrotu - oświadczył Kaczyński.*
    • Gość: Franek Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.14, 08:37
      Ja jak większość - głosowałem dla jaj!
      No ale w II turze to już się nie będę wygłupiał.
      • Gość: ........ Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 09:17
        Ja jak większość będę głosował na Kosińskiego.
        • Gość: Gość Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 09:35
          Ależ proszę bardzo, głosuj jak chcesz tylko nie mów o Demokracji. Ale wiedz, że Prezes ma o Tobie, o was swoje zdanie i mówi tak:
          //Podkreślił też, że Polskie Stronnictwo Ludowe wywodzi się od Zjednoczonego Stronnictwa Ludowego - partii satelickiej PZPR. - PSL to jedyna w Polsce partia konsekwentnie prorosyjska, bo nawet SLD dokonało kiedyś w tej sprawie zasadniczego zwrotu - oświadczył Kaczyński.//
          • Gość: ........ Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 09:38
            Czy Ty rozumiesz słowo DEMOKRACJA? Wiec po co dyskutujesz? Będzie tak jak postanowi lud, a lud chce Kosińskiego.
            • Gość: Gość Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 09:42
              Proszę bardzo, Lud chce i wybiera jak chce. Nie uciekaj od tematu. Jak się czujesz opluwany przez prezes?
              • Gość: ww Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: 46.22.160.* 24.11.14, 09:51
                Platformiane kundle. Czy wy jesteście właścicielami ciechanowa? Nie oddacie, Skąd Wy jesteście. Czy mam wymieniać z nazwiska i wioche z ktorej pochodzą wasi rodzicie lub wy.?
                • Gość: Gość Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 11:35
                  Jeżeli ja jestem kundlem to ty jesteś oplutym przez prezesa PiSu człowiekiem. Wytrzyj się i napij piwka bo schamiałeś.
                  • Gość: Do Gościa Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 12:04
                    A z jakiego sioła pochodzisz? Bo wydżwięk masz wiejski.
                    • Gość: Gość Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 12:08
                      Cham chamowi nie równy.
                      • Gość: Do Gościa Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 12:19
                        Logiczne. Widzisz jak to czuć i widać nawet z daleka. A chamstwo należy zwalczać siłą i godnością osobistą, wieśniaczku.
                        • Gość: Gość Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 12:30
                          Miły jesteś. Kto się przezywa tak samo się nazywa. pozdrawiam.
                          • Gość: park Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.cnow.pl 24.11.14, 12:56
                            ludzie kochani, przestańcie się obrażać. Będzie super, zobaczycie, idylla, sielanka. Dajcie wszystkim równe szanse. Prezes, czy nie, pis czy po. W koncu psl jest zawsze. Kto wygrał wybory? Koalicjant psl i tego sie trzymajmy
                            • Gość: Gość Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 13:02
                              Wreszcie ktoś miły. Pozdrawiam
                          • Gość: sobieradek [...] IP: 213.199.253.* 25.11.14, 09:23
                            • Gość: 1954a4 Re: Opłata za Ulice Krubina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.14, 11:30
                              Sobieradek walnąłeś wpis o opłatach adiacenckich wszędzie gdzie to możliwe.Więcej już Ci nie napiszę. Zapłacilem za działkę 800m kw -1000zł -droga i chodniki.Możesz rozłożyc to na 10 rat rocznych ,ale wiąze się to z obciażeniem hipoteki.Po co to straszenie?
                              • Gość: ........ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.14, 12:05
                                • Gość: 1954a4 Re: Opłata za Ulice Krubina IP: 213.199.253.* 25.11.14, 15:55
                                  A Twoje wpisy oderwane od tematów nie zginęły.Można było napisać raz ,a nie zapaskudzać forum.Co do opłat adiacenckich wyjaśnienie wystarczy, czy masz jakieś wątpliwości.?
                                  • Gość: sobieradek [...] IP: 213.199.253.* 25.11.14, 16:04
                                  • Gość: sobieradek Re: Opłata za Ulice Krubina IP: 213.199.253.* 28.11.14, 12:50
                                    Tak mam!
                                    bip.umciechanow.pl/bip/portal?id=251854
                                    Rozdział V paragraf 54 uchwały nr 280/XXIX/08 rady miasta Ciechanów z dnia 30 grudnia 2008 w sprawie miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego „Krubin II” w Ciechanowie
                                    Nie wiem czy dobrze wyczytałem, ale „stoi” tam wysokość opłaty adiacenckiej w wysokości 20% . Ciekawe jakie to będą kwoty?
                                    Okazuje się, że wartości opłat adiacenckich dla niektórych rodzajów nieruchomości w innych planach są objęte stawką niższą np. 10%, w jeszcze innych w ogóle nie przewidziano takiej opłaty. Pod podanym linkiem można zapoznać się z tymi danymi – wystarczy „wejść” w zakładkę z prawej strony MIEJSCOWE PLANY ZAGOSPODAROWANIA i następnie wybrać z listy odpowiednią uchwałę. Ciekawa lektura i temat do przemyślenia – dlaczego są takie różnice w opłatach?
                                    • Gość: sobieradek Re: Opłata za Ulice Krubina IP: 213.199.253.* 28.11.14, 12:52
                                      Przepraszam, pomyłka - zakładki są po lewej stronie ekranu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka