Gość: wyborca Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.14, 21:33 Za DACH na ul. Warszawskiej . MY BEZDOMNI dziękujemy za dach nad głową . Mieszkania socjalne które wybudował WW za drogie dla nas . Z nieba nam Panie spadłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAM Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.14, 21:51 Koalicja PSL - PiS zawarta w mieście i powiecie. Jutro pewnie pan Pawłowski poprze pana Kosińskiego. Ludzie WW to już koniec. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.14, 22:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość prezes opluwa a PSL to Lubi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 08:15 PREZES O PSL - pluje na was ? A wy to lubicie ??? : *Podkreślił też, że Polskie Stronnictwo Ludowe wywodzi się od Zjednoczonego Stronnictwa Ludowego - partii satelickiej PZPR. - PSL to jedyna w Polsce partia konsekwentnie prorosyjska, bo nawet SLD dokonało kiedyś w tej sprawie zasadniczego zwrotu - oświadczył Kaczyński.* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.14, 08:37 Ja jak większość - głosowałem dla jaj! No ale w II turze to już się nie będę wygłupiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 09:17 Ja jak większość będę głosował na Kosińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 09:35 Ależ proszę bardzo, głosuj jak chcesz tylko nie mów o Demokracji. Ale wiedz, że Prezes ma o Tobie, o was swoje zdanie i mówi tak: //Podkreślił też, że Polskie Stronnictwo Ludowe wywodzi się od Zjednoczonego Stronnictwa Ludowego - partii satelickiej PZPR. - PSL to jedyna w Polsce partia konsekwentnie prorosyjska, bo nawet SLD dokonało kiedyś w tej sprawie zasadniczego zwrotu - oświadczył Kaczyński.// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 09:38 Czy Ty rozumiesz słowo DEMOKRACJA? Wiec po co dyskutujesz? Będzie tak jak postanowi lud, a lud chce Kosińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 09:42 Proszę bardzo, Lud chce i wybiera jak chce. Nie uciekaj od tematu. Jak się czujesz opluwany przez prezes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: 46.22.160.* 24.11.14, 09:51 Platformiane kundle. Czy wy jesteście właścicielami ciechanowa? Nie oddacie, Skąd Wy jesteście. Czy mam wymieniać z nazwiska i wioche z ktorej pochodzą wasi rodzicie lub wy.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 11:35 Jeżeli ja jestem kundlem to ty jesteś oplutym przez prezesa PiSu człowiekiem. Wytrzyj się i napij piwka bo schamiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Gościa Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 12:04 A z jakiego sioła pochodzisz? Bo wydżwięk masz wiejski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 12:08 Cham chamowi nie równy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Gościa Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 12:19 Logiczne. Widzisz jak to czuć i widać nawet z daleka. A chamstwo należy zwalczać siłą i godnością osobistą, wieśniaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 12:30 Miły jesteś. Kto się przezywa tak samo się nazywa. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: park Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.cnow.pl 24.11.14, 12:56 ludzie kochani, przestańcie się obrażać. Będzie super, zobaczycie, idylla, sielanka. Dajcie wszystkim równe szanse. Prezes, czy nie, pis czy po. W koncu psl jest zawsze. Kto wygrał wybory? Koalicjant psl i tego sie trzymajmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Za co popierasz Kosińskiego - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.14, 13:02 Wreszcie ktoś miły. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobieradek [...] IP: 213.199.253.* 25.11.14, 09:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1954a4 Re: Opłata za Ulice Krubina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.14, 11:30 Sobieradek walnąłeś wpis o opłatach adiacenckich wszędzie gdzie to możliwe.Więcej już Ci nie napiszę. Zapłacilem za działkę 800m kw -1000zł -droga i chodniki.Możesz rozłożyc to na 10 rat rocznych ,ale wiąze się to z obciażeniem hipoteki.Po co to straszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.14, 12:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1954a4 Re: Opłata za Ulice Krubina IP: 213.199.253.* 25.11.14, 15:55 A Twoje wpisy oderwane od tematów nie zginęły.Można było napisać raz ,a nie zapaskudzać forum.Co do opłat adiacenckich wyjaśnienie wystarczy, czy masz jakieś wątpliwości.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobieradek [...] IP: 213.199.253.* 25.11.14, 16:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobieradek Re: Opłata za Ulice Krubina IP: 213.199.253.* 28.11.14, 12:50 Tak mam! bip.umciechanow.pl/bip/portal?id=251854 Rozdział V paragraf 54 uchwały nr 280/XXIX/08 rady miasta Ciechanów z dnia 30 grudnia 2008 w sprawie miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego „Krubin II” w Ciechanowie Nie wiem czy dobrze wyczytałem, ale „stoi” tam wysokość opłaty adiacenckiej w wysokości 20% . Ciekawe jakie to będą kwoty? Okazuje się, że wartości opłat adiacenckich dla niektórych rodzajów nieruchomości w innych planach są objęte stawką niższą np. 10%, w jeszcze innych w ogóle nie przewidziano takiej opłaty. Pod podanym linkiem można zapoznać się z tymi danymi – wystarczy „wejść” w zakładkę z prawej strony MIEJSCOWE PLANY ZAGOSPODAROWANIA i następnie wybrać z listy odpowiednią uchwałę. Ciekawa lektura i temat do przemyślenia – dlaczego są takie różnice w opłatach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobieradek Re: Opłata za Ulice Krubina IP: 213.199.253.* 28.11.14, 12:52 Przepraszam, pomyłka - zakładki są po lewej stronie ekranu. Odpowiedz Link Zgłoś