Dodaj do ulubionych

Zagubiony tablet InPost

26.11.15, 18:39
26.11.2015, ok godz. 9.00, ulica Krubińska, pracownik firmy InPost zgubił czarny tablet marki HP, w czarnym pokrowcu z logiem InPost. Znalazca proszony jest o zwrot mienia. Tablet posiada numer IMEI, cała sprawa zgłoszona została na Policję. Uprasza się o dobrowolny zwrot, ponieważ zatrzymanie tabletu będzie traktowane jako przywłaszczenie mienia.
Obserwuj wątek
    • mi138 Re: Zagubiony tablet InPost 26.11.15, 21:29
      A ciekawe jak go namierzysz ??? to przecież tablet a nie telefon.
    • grzegorz290 Re: Zagubiony tablet InPost 27.11.15, 10:11
      Zgubiłeś sieroto a teraz oskarżasz ludzi że przywłaszczyli. Tobie to świnie pasać a nie do pracy ze sprzętem
      • androj5 Re: Zagubiony tablet InPost 27.11.15, 10:47
        Trzeba czytać ze zrozumieniem! To nie jest oskarżenie tylko lojalne ostrzeżenie o następstwach ew. przywłaszczenia. Rzecz znaleziona z wyrażnymi znamionami właściciela,,InPost" powinna być oddana, można się spodziewać nagrody za uczciwość w postaci znależnego 10% wartości przedmiotu.Trochę zrozumienia i uprzejmości nie zaszkodzi nikomu, wręcz przeciwnie dobrze o nas świadczy........
        • grzegorz290 Re: Zagubiony tablet InPost 30.11.15, 10:20
          Uprasza się o dobrowolny zwrot, ponieważ zatrzymanie tabletu będzie traktowane jako przywłaszczenie mienia.To sugerowanie że ktoś jest złodziejem. Jest takie przysłowie znalezione nie kradzione. Gdzie założyciel wątku pisze o znaleźnym? Ot takie gdybanie ja jestem uprzejmy i zregóły dostaje za to po dupie od takich zapominalskich kurierów a z racji tego że wysyłam około setki paczek dziennie troche ich poznałem.
    • hubertpl1 Re: Zagubiony tablet InPost 01.12.15, 19:54
      Policja nic ci nie pomoże, jak ktoś zgubi to jego sprawa, trzeba było pilnować, sprawa do umorzenia !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka