Dodaj do ulubionych

dzień bez samochodu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 21.09.04, 19:00
ludzie, jestem załamana! moja 12 letnia córka wróciła dzisiaj ze szkoły z
wiadomością, że jutro musi przyjechac do szkoły na rowerze, bo ktoś wymyślił
sobie, że dzieci z ciechanowskich szkół będą świętowac dzień bez samochodu.
na dworzu leje, jest zimno, a pani w szkole kazała dzieciom przyjechać na
rowerach!!!! skandal!!!! ja dziecku nie pozwolę, chośby je mieli ze szkoły
wyrzucić!!!! w dodatku te dzieciaki (zmoknięte i zmarznięte) maja spotkac sie
z prezydentem. urzędnikowi który to wymyślił kazałabym stać na deszczu przez
tydzień!!! po co ta szopka? po to żeby urzędnicy mogli pisac kwieciste
sprawozdania??? chyab tak, bo innego wytłumaczenia nie widzę!!!
Obserwuj wątek
    • anyone_x Re: dzień bez samochodu 21.09.04, 21:59
      kiedyś były pochody pierwszomajowe, dziś są dni bez samochodu i inne temu
      podobne akcje... Niech się święci dzień bez samochodu!!!
      • Gość: uczen Re: dzień bez samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 22.09.04, 23:31
        LAMPART - bardzo słaba wyobrażnia!!!!
    • blondi33 Re: dzień bez samochodu 21.09.04, 22:39
      nie, no... w deszcz chyba nie pojadą... to się absolutnie mija z celem...
    • Gość: Karaibian Re: dzień bez samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 14:22
      Ciekawe czy pan prezydent do pracy tez przyjechał na rowerku? Myślę, ze ktos
      upadł an głowe. Skoro to dzień bez samochodu - to po co szarpią dzieciaki,
      które i tak smaochodów nie prowadzą? dlaczego nie kazali an rowerach przyjechać
      pracownikom urzędu miasta? Bo by nie byli zadowoleni? Pierwszy maja przy tym
      chyba mniej szkodliwy. To Dzień Bez Rozumu, a nie Bez Samochodu.
      • Gość: gazela Re: dzień bez samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 22.09.04, 16:49
        W pełni się z Tobą zgadzam Karaibian i zastanawiam się dlaczego pod ratuszem
        byli głównie nauczyciele wf-u z dziećmi? oni i tak propagują zdrowy styl zycia,
        nie muszą brać udziału w tego typu akcjach! Tam powinni się zjawić dyrektorzy
        szkół i zakładów pracy z Ciechanowa, radni, biznesmeni i inne tego typu
        osobistości...
        • Gość: lampart Re: dzień bez samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 22.09.04, 21:15
          dzień bez samochodu=dzień bez sensu!!!
          Apropo, nie wyobrażam sobie pani dyrektor Chojnackiej na rowerze...
    • Gość: Karaibian Re: dzień bez samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:01
      Własciwie to pol dnia sie zastanawialam, jak to się robi, ze akcja jest tak
      dobrze przygotowana, wszedzie an swiecie wypala, a u nas nie. Kliknijcie link
      na stronie urzędu miasta i zobaczcie materialy, ktore byly do dyspozycji
      organizatorow dnia bez samochodu. na pogodę nie mają wpływu, za deszcz
      rozgrzeszm ich kompletnie :)
      Ale i tak uwazam, ze to sztuka tak zle przeprowadzic prosta akcje.
      • Gość: tim Re: dzień bez samochodu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 13:27
        impreza była skopana kompletnie!!! Przecież to powinien być jakiś festyn, scena
        pod urzędem miasta, konkursy, zabawy itp. a tymczasem w ciechanowie ograniczyło
        się to do przejażdżki (10-minutowej)!!! Organizatorów powiesić na suchej
        gałęzi!!!
        W ten sposób mamy zachęcac ludzi do jazdy na rowerach? nie tędy droga panowie
        (i panie)!!!
      • Gość: lulu Re: dzień bez samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 25.09.04, 10:19
        nawet nagłośnienia nie było. niektóre dzieci to nie wiedziały o co chodzi.
        dziewczyny z naszego gimnazjum pojechały do Ościsłowa bo nie wiedziały że
        ognisko w Ościsłowie odwołano. nikt nam tego nie powiedział!!!
    • Gość: miruś Re: dzień bez samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 23:55
      Gdyby twoja córka miała 13-15 lat, to bym był pewien, że chodzi do gim 3...Tam
      wszystko jest na pokaz!
      • Gość: ziuta Re: dzień bez samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 23.09.04, 19:49
        moja córka chodzi do "szóstki" - tam też wiele rzeczy jest na pokaz, a pani
        dyr. tez lubi sie władzy przypodobac! Dlaczego sama na tym rowerze nie
        pojechała? Co?
        A z gimnazjum nr 3 to masz rację - tam to jest cyrk dopiero! Moja córka na
        pewno tam nie pójdzie. Ostatnio coraz lepsze wyniki mają gimnazja społeczne i
        pewnie tam poślę swoje dziecko.
        • Gość: 1010 Re: dzień bez samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:07
          Ziuta, weź wygarnij to na szkolnym zebraniu.
          • Gość: ziuta Re: dzień bez samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 23.09.04, 20:16
            poczekam już aż moje dziecko skończy szkołę... wytrwam... nie będę dzieciakowi
            tyłów robić... a na forum zawsze można się wyżyć, prawda?
        • Gość: rose Re: dzień bez samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 23.09.04, 21:24
          w zeszłm roku sporo dzieci z szóstki nie poszło do gim.nr.3. Za to sporo poszło
          do gimnazjum TWP, ale z tego co wiem, to też nie są zadowoleni (z poziomu
          nauczania - zwłaszcza fizyki i chemii). Co lepsze?
          • osa89 Re: dzień bez samochodu 24.09.04, 16:54
            to po co wybierają takie słabe gimnazjum? wiadomo, że STO ma najlepsze wyniki i
            możecie gadać co chcecie...
        • Gość: miruś Re: dzień bez samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 23:22
          Gim 3 ma swoje wady niewątpliwie, ale zalety są również. Za co można pochwalić
          tę szkołę? Świetni nauczyciele - młodzi, kontaktowi, potrafią dobrze nauczyć, a
          jednocześnie dogadują się z uczniami i można porozmawiać z nimi nawet na tematy
          pozaszkolne. Jednak jest to przysłaniane cieniem złego wizerunku p. dyrektor,
          któa robi ciągłe pokazówy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka