Dodaj do ulubionych

nowe struktury partyjne

01.03.16, 10:34
Ostatnie wybory parlamentarne niezle namieszały w Sejmie, pojawiły się nowe ugrupowania. Wiem, że w Ciechanowie powstały struktury kukiz'15, z racji nowego posła z naszej ziemii, pana Jakubiaka. A jak wygląda z Nowoczesną Petru? Wykluło się coś?
Obserwuj wątek
    • pierwszy.obywatel Re: nowe struktury partyjne 01.03.16, 11:14
      Zanim powstaną podziemne struktury pseudonowoczesnej i komitety obrony donosicieli itp,itd lokalne media mogłyby pokusić się o przypomnienie historii innych partii politycznych jak to się zaczęło i co pozostało z tego w Ciechanowie.
      Co do pseudonowoczesnej to są osoby z palikociarni.
    • tomek.06400 Re: nowe struktury partyjne 01.03.16, 11:34
      Może któreś media w Ciechanowie poruszą ten wątek. Ciekawy temat tym bardziej że poza kukukiz'15 z Jakubiakiem na czele i PiS, w którym doszło do pewnych przetasowań cisza. A co do Nowoczesnej to na fb istnieje konto "Nowoczesna Ciechanów", ktoś to musi prowadzić.
      • ciech01 Re: nowe struktury partyjne 01.03.16, 11:48
        Jakubiak jest o.k. Nie głosowałem na Niego, ale to już się nie powtórzy!
        • tomek.06400 Re: nowe struktury partyjne 01.03.16, 12:08
          Trzeba mu przyznać że nie wygaduje takich glupot jak pozostali :) nie mniej jestem ciekaw jak wygląda obecnie ciechanowska scena polityczna
          • iso_1 Re: nowe struktury partyjne 01.03.16, 21:37
            tomek.06400 napisał(a):

> Trzeba mu przyznać że nie wygaduje takich glupot jak pozostali :) nie mniej jes
            > tem ciekaw jak wygląda obecnie ciechanowska scena polityczna
            >

Jak wygląda ? Nuda Pani jak to na wsi - jak mawiał klasyk :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka