Gość: discman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:00 podobno ma powstac moze ktos wie wiecej??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: filozof Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:44 wiem ,że nic nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budzik Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.crowley.pl 17.01.05, 17:03 Na Śmiecinie jest ponoć nowa agencja towarzyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napalony Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:00 GDZIE ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.01.05, 23:21 Tajna Agencja ma siedzibę w czworakach przy strzelnicy na ulicy nazwanej imieniem świętego. Odpowiedz Link Zgłoś
paprik221 Re: nowy lokal na smiecinie 21.01.05, 17:52 nie wierze tyle lat tam mieszkalem( w sumie mieszkam nadal) i nie wierze ze ksiadz tamtejszej parafii przystalby na to....przeciez to przez "plot" od jego domu :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tng Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.03.05, 16:21 moze klecha sam w noc hop przez plot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 20.03.05, 19:29 powstaje na Granicznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:34 Maciek Lokalik na granicznej otwiera.... vis a vis skleu gram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yano Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 02:09 a czemu uważasz że klecha miałby mieć coś do powiedzenia w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 21.03.05, 15:29 klecha nie ma nic do powiedzenia... lokal otwiera taki Mariusz (Żyraf)... Bedzie on na ul. Granicznej na przeciwko sklemu Gram w takim białym budynku w panelach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyż Re: nowy lokal na smiecinie IP: 213.199.253.* 21.03.05, 21:49 Lokal będzie i pewnie ostre melanch`e również, ale nam ciągle potrzeba BALETU jakiegośwyczesanego w tej mieścinie, czyż nie tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 21.03.05, 22:35 niom potrzeba nam baletów,ale niestety lokal na Granicznej jest na to za mały ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iganacy Bural Leon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 14:31 Leon dosiegnie cie reka Boga.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 14:12 No bedzie,bedzie. I to za jakiegos miecha!! Zyraf jest THE BEST Dzidko TEZ!!!!! :-)...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricciola Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:12 Popieram, popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokal smiecin Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 00:27 ciekawe jak szybko zbankrutuje ;) ja stawiam ze pociagnie 3-4 miesiace i hu* go strzeli :)))))) niech lepiej idze do zoo tam gdzie jego miejsce :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jama Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.usadatanet.net 25.03.05, 01:41 A ja uwazam,ze pan Waski jest de-besciak i...jego mafia tez.Pozdrawiam Siara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 02:53 ma jechać do zoo? a co? brakuje ci go poczwaro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrum Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 14:10 dawaj ten lokal zrobimy tam zoo. nawet wielka głowa ci nie pomoze. centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: nowy lokal na smiecinie IP: 213.199.253.* 07.04.05, 22:27 przyjedziemy i rozpie..my to co tam powstnie szybko sie zamknie i tyle z waszego lokalu hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: nowy lokal na smiecinie IP: 213.199.253.* 07.04.05, 15:14 zyraf bedzie tanczyl na rurce i dzidko bedzie zobil laske za barem to bedzie dopiero bar jakiego jeszcze nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzida i Zyraf Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:37 Otwarcie w następną sobote. Wezcie duzo piniedzy i przyjdzcie. A fana zoo zapraszamy szczegolnie. Osobiscie wychłostamy go po du...pie jak na Pasji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijaki Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:29 to nie lokal -tylko speluna powstaje, będą żygać i sr.. tam gdzie jedza, no ale jest pewna grupa ludzi w naszym spoleczenstwie ktora lubi takie pijalnie bo to pijalnia powstaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 26.03.05, 11:52 jak jesteście nie doinformowani to łaskawie nie piszcie głupot! Fakt faktem, że piwo w tym lokalu będzie, ale nie jest to pijalnia...Będzie tam także można porządnie zjeść! Pozdrawiam Żyrafa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 16:31 "porządnie zjeść" - zobaczymy, ciekawe czy własciciel zadba o bezpieczeństwo przebywających tam ludzi... bo z tego co wiem to nieciekawy typ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOZ@KOW@lRUT@K@LIS Re: NOWE DISCO W CIECHANOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 12:30 ZA 4 lata jak opie..my bank to otwieramy DISCO "DISCO DOŁEK". TAM gdzie kiedys było DELITESUE. Serdecznie zapraszamy!!!!! Bedziemy organizowac piana PaRtY!!! :-) 3majcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:08 zaiebisty lokal, ale barman jeszcze fajniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 16:38 graniczna to nie smiecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:20 a co to jest jeżeli nie śmiecin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIECHAN Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 08:23 DZIURA I NIC WIĘCEJ SPELUNA I ZARAZ JĄ ZAMKNĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomuś :D Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 18:47 ludzie po co wy piszecie takie glupoty jak nawet nie macie pojecia jak tam bedzie, jak otworza to sie przekonacie i jak cos to dopiero potem sie wypowiadajcie, a nie teraz piszecie jakies dyrdymaly wyssane nie wiem skad ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jama Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.usadatanet.net 08.04.05, 23:00 Chce wiedziec czy w koncu otworzono ten lokal i co oferuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki a nie inny Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:06 jeszcze nie otworzono ale jak juz otworzą to ogólnie ma być klimat wschodnio- zachodni z przewagą arktycznego . Ogólnie wino ,kiełbasa i śpiew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak{inzynier} Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.usadatanet.net 09.04.05, 02:08 Ja tez czekam na ta kielbase wino i moze jakies kobiety,co spiewaja ...tez.Jesli to bedzie jedyny lokal na Smiecinie to kto wie moze do wiosny przetrwa.Wierze w Zyrafa!!!!!!!!!!!! tylko czy on w siebie wierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sake Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 00:49 tylko czy zapłaci haracz....heheheh juz był kiedys lokal i co? upadł...nawet pijalnie upadają, a była juz nie jedna... ten lokal perwnie jakis wyjątkowy jest? hehe ja mu daje do konca wakacji czas...potem panu juz podziekujemy. szkoda bedzie ale tak to juz jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 09:23 Rumun ty frajerku pól osiedla sprzedales i jeszcze wypisuiesz głupoty na dobrych chłopaków. Przez jak sie dowiedzo ze to ty to nawet z tej swoiej klatki nie wyjdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:30 a podobno juz otwarty. byl ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelynka Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:39 Byłam ,ale tak się nachlalam ,że nie pamiętam jak było . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speluna Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:23 no widzisz po twojej wypowiedzi mozna sadzic ze to speluna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 15.04.05, 15:26 a ja byłam i jest bardzo fajny, ciekawa atmosferka... polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 18:00 Lokal bardzo fajny. Można spokojnie wypic piwko i pogadać. Mi się bardzo podobało. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bialy Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:10 Kurcze zajebisty lokal mamy na osiedlu nio i browarek jest wyje..y z nalewaka, z checia polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bialy Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:11 nio i kurna wpadajcie dzisiaj na mecz Legi naszej ukochanej o 18.15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biały Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:13 No i weźcie stringi chłopaki ,bo lubię siem zabawić yeah . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 02:03 dla mnie cool... każdy może wejść i nawet jeżeli nikogo nei zna to w każdym momencie może sie poprostu poznać ;-).... taki miły klimacik... jak by każdy był dla każdego kumplem... słowo... Ja polecam p.s. dla ekonomistów - ceny atrakcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marKITing Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:01 O właściciel się odezwał . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:15 tak, właściciel Ciebie... Pan i Władca twój mały ciulku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:18 dobre........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:18 Spoko PUB!!! Fajna atmosferka!!! POLECAM:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rockman Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:36 A muzyka rokowa leci i czy dziewczyną tańczą na rurach albo walczą w kisielu. Bo jak nie to kolejna ciechanowska lipa............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retiremenr Re: nowy lokal na smiecinie IP: 212.33.93.* 06.05.05, 17:40 ale gdziem to dokladnie jest? jak sie nazywa? ile kosztuje duzy browar?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: nowy lokal na smiecinie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 08.05.05, 22:10 to jest na ulicy Granicznej na przeciwko sklepu ,,Gram" Pub nazywa się ,,Pub Alibi" duży browarek kosztuje 3,50 zł a mały 2,50 ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś