Gość: rogal IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 25.02.05, 12:57 zróbmy ranking ciechanowskich stron internetowych... Podawajcie waszym zdaniem najlepsze strony... Szacun... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: licznik Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.inteko.com.pl 25.02.05, 14:45 Najpierw ty podaj ,która jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogal Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 25.02.05, 15:29 zaczynając od A - Achtel - niezła stronka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogal Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 25.02.05, 15:31 a na K - Katolickie Radio Ciechanów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura domowa kokoko Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:50 Mi bardzo sie podoba strona www.um.ciechanow.pl ,jak dla mnie wykonali kawal dobrej roboty . Popatrzcie na strony innych miast wielkosci Ciechanowa ,czy jest lepsza od naszej ?? Wedlug mnie ,nie ma . Super strona . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eNDek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:12 www.ciechanow.lpr.pl - Liga Polskich Rodzin Oddział Powiatowy w Ciechanowie www.mwciechanow.prv.pl - koło Młodzieży Wszechpolskiej w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raider Tej strony napewno nie widzieliście . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:09 www.krawczyk-team.prv.pl/ Swoją drogą życzę chłopakowi sukcesów . To się nazywa tuning . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raider Re: Tej strony napewno nie widzieliście . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:40 www.wojtekgesicki.pl/ ,a tą ?? wejdźcie na stronę NetComu : www.webcover.pl/ bo mozna tam znalezc naprawde duzo fajnych ciechanowskich stron . Ciekawe dlaczego UM zrobił strone w Ciechanowie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 800x600 Re: Tej strony napewno nie widzieliście . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:12 strona Adrich Vending International sp. z o. o. www.adrich.com.pl - chaos , totalny syf nie miesci sie w rozdzielczosci 800x600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raider Re: Tej strony napewno nie widzieliście . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:50 Aha no i strona browaru Ciechanów mi się bardzo podoba : www.ciechan.com.pl/start.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 25.02.05, 22:47 a delegatura kuratorium w Ciechanowei nie ma swojej strony internetowej, co więcej strona kuratorium w Warszawie pozostawia wiele do życzenia... Właściwie jest do niczego. Dla porównania: bridge.mazowieckie.pl/kuratorium i adres (zaledwie) DELEGATURY w Płocku: kuratorium.plock.org.pl/main.htm Jaka firma taka i strona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rod Seward Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.05, 20:23 www.kr.ciechanow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:02 www.lifesaving.livenet.pl - Drużyna Sportowa Ciechanowskiego WOPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:25 www.jurand.ciechanow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nescafe Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:43 www.festiwalpiosenki.pl www.fanar.pl www.hotelzacisze.pl www.techpom.pl www.mosirciechanow.pl www.sa-bud.pl www.wsm-sig.pl strony ciechanowskie robione przez ciechanowską firmę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:26 Nie reklamuj swojej firmy koleś.te strony nie są wcale rewelacyjne, są zwykłe, niezbyt rozbudowane,nic specjalnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwalipieta Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 02:01 i czym ty sie dupku reklamujesz, ty jeszcze dobrych stron nie widziales, popatrz sobie i poucz sie cycu jeden :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nescafe Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:04 sie nie reklamuje znam firme i niektore jej strony, kogos krytykujesz to pokaz co potrafisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:13 te, raider - nescafe - reklamujesz swoje stony! Normalnie za reklamę w internecie to się płaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raider Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:15 Nie jestem nescafe . Kiepsko kombinujesz detektywie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:22 A ja nie jestem jacobs... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raider Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:31 Znalazłem ciechanowskie strony poprzez netcom . Nie jestem nescafe . Udowodnij ,że raider to nescafe detektywie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raider Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:31 Już ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:19 Tak, już. Twoje zaciekłe wypieranie się to udowodniło. Winny sie tak tłumaczy, ptaszyno. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raider Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:26 Nie ma dowodów ,nie winnych ,kiepski detektywie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linki... Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 14:06 strony jak strony nic w nich zaskakujacego nie ma, na rynek ciechanowski wystarcza chociaz tez nie do końca, ale o wjekszym rynku to ta firma nie ma co marzyć aby zaistnieć dobrze w sieci, musza jeszcze sporo pracować i trochę zasad kompozycji się nauczyć, ale literatury nie będe im wymieniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 23:02 a Ty skad sie wyrwales ? Pokaz cos swojego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:38 wygląd strony czesto nie zależy od osoby która ją robi. daremne jest tlumaczenie zasad kompozycji. Odnosnie lektury to na niej niepoprzestaję wazna jest praktyka wyobraźnia i odwaga w przekonywaniu do swoich śmialych projektów. pamietajmy ze ciechanowski rynek jest dosyc specyficzny. Chetnie zobaczylabym jakas Twoja stronke rozumiem ze sa perfekcyjne jezeli chodzi o kompozycje i nie tylko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyber-romantic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:27 A może wspolnie obejrzymy nasze prace.Bądż mi natchnieniem a może życia ukojeniem............. Ja, ty, nasze dzieła, rozmowy do świtu.Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyber-romantic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 08:19 Witam ponownie!Jesteś jednak jedyną kobietą, która podjęła dyskusje w tym temacie.Możemy jednak porozmawiać poważnie.Ty znasz się na kompozycji, ja programyję.Chętnie nauczę się czegoś od Ciebie.Możliwe, że mam braki w projektowaniu graficznym.Pozdrawiam i myślę pozytywnie o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 11:36 Witaj. Nie mowie nie. podaj jakis namiar lub znajdź mnie, niech ajka Cie prowadzi. Pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajacy temat Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 13:56 ajka to owlosiony facet z jajami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barman Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:12 Nieprawda.Na imprezie w Gawrze nie była owłosiona i nie miała jaj.Dobrze kuma klimaty.Nie znasz tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też znający temat Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:24 Znowu zabawiła się jajami? W spodaniach też są na twardo i mięko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyber-romantic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:38 Czy propozycja jest aktualna? Piszesz, że nie mówisz "nie".Chcesz mnie prowadzić.Mam nadzieję, że może też przez życie bo dlaczego nie.Ja nauczę się komponować, ty programować.Smutno bez Ciebie w tym wątku.Dałaś nadzieję.Odezwij się.Pozdrawiam i czekam.Razem możemy wiele zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my 1+ 1 Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:03 A z nami nie chciałaś się pobawić. Nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my 1+ 1 Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:26 O CHOLERA tzn. "Agathon". Chyba się nie pomyliliśmy.Tak kiedyś było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:57 Oj, namieszałaś ostro.Uważaj na zakrętach.Wystarczy, że Wojtka załatwiłaś we nie najlepszym stylu.Pozdrawiam ale z odrobiną niepewności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:12 Droga Aniuto ze zwiazek sie rozpada to nie znaczy ze wina jest po jednej tylko stronie. Czy mojej wersji wypadków wysluchałaś? niesądzę. Jezeli postapilam źle to poniose za to kare a moze juz ponosze tego tez nie mozesz wiedziec. a tak wogóle to watek o jakosci ciechanowskich stron internetowych o ile sie nie mylę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przytulniak Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:24 tematem są strony ale ty nas jednak rozgrzałaś.Tekścik walnełaś ostry.Gdzie chcesz "prowadzić" tego nieszczęśnika? Jak kobieta mówi "nie" tzn "tak".Też bym chętnie sprawdził twoje umiejętności z kompozycji.Tylko u siebie.Bo u ciebie mogę dostać w pysk. Nie wiadomo z kim się zadajesz i gdzie łazisz?Jeżeli chcesz zmienić temat to kontynuuj profesjonalnie o stronach.Strony to nie tylko kompozycja.Może chciałaś tylko zabłysnąć i zgasłaś.Nie ma nic.Pozostały popioły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:09 tekscik jak tekscik, stwierdzenie "niech ajka cie prowadzi" bylo podpowiedzia jak mozna mnie znależć, żle odczytana jak widac. Ja nie łaże tylko chodze. strony to nie tylko kompozycja i ja dobrze o tym wiem. pisalam troche o tym. na stronach internetowych sie pracuje i przy projektowaniu trzeba o tym pamietac. Musza byc estetyczne, czyste, czytelne i w miare mozliwosci proste, ale z pomysłem. Bez nadmiernego efekciarstwa i przerosnietej formy . wazne sa tez kolory uzyte na stronie, maja ogromny wplyw na jej odbiór. Drogi Przytulniaku sa w zyciu wazniejsze rzeczy niz chec zablysniecia, moim celem to napewno nie bylo bo szkoda mi mojej energii na takie glupoty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przytulniak Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:43 Dobrze prowadziłaś - katalog publiczny gg 5385307.Jesteś pyskata ale Dodzie w Ciechanowie nie zagrażasz bo nie te walory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:17 ja pyskata? skad te plotki? mam za to inne walory ktorych ona nie posiada jak sadze. dobrze nie prowadzilam skoro watek poszedl w takim kierunku w jakim poszedl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komputerek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:11 Wybacz że ci dowaliłem Ajka ale to co napisałaś 15.III.godz.11.36 to propozycja na "układ " dla mężczyzn z Tobą.Chyba głowa nie pomyślała co ręka pisze.Wyjdź teraz z twarzą z tego.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:07 Komputerku nie mam czego wybaczac. zrobiles to co uwazales, wyraziles swoje zdanie i tyle. masz do tego prawo podobnie jak inni. Odnosnie stron ktore projektowalam to dwie zostały w tym watku omowione. jak swoja zawiesze to podam adres. krytyka to bardzo dobra sprawa mozna sie wiele dzieki niej nauczyc jesli oczywiscie komus na tym zalezy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komputerek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:16 które to strony.Podaj ich adresy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komputerek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:38 Co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komputerek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:49 to nie zobacze twoich stron? A może ty nie umiesz ich robić.Tylko tak sobie piszesz o tym.Mam nadzieję, że twój profesjonalizm istnieje , nie oszukałaś.Byłbym zawiedziony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:03 przeciez napisalam ze podam adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:37 Chyba jednak coś kombinujesz z tymi twoimi umiejętnościami.Mam też wątpliwości czy czegokolwiek dokonałaś zawodowo jeżeli chodzi o strony internetowe.Mówisz o 2 stronach a to o wiele za mało.Jeżeli tylko tyle twoich "dzieł" jest w necie to się przereklamowałaś.Wskaż może chociaż te ciechanowskie strony które wg Ciebie są dobre.Może uwierze, że coś potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my 1+1 Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:05 Ajko-Agathonie jak zawsze u ciebie - słowa, słowa, słowa ..... a dalej NIC.Gwiazdorstwo jednak nie wywietrzało ci z kręconej czupryny.W TV5 podziękowali ci za twoje usługi i pracę.EXRA też zrezygnowało z twoich usług graficzny i gazeta nic na tym nie straciła.Więcej pokory i samokrytycyzmu by Ci się przydało.Jesteś taka sama "szara masa" jak my.Pewnego poziomu nie przeskoczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:09 powiedzcie mi bo juz sie pogubilam czego dotyczy ten watek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my 1+ 1 Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:44 przypominamy: ciechanowskich stron internetowych.Zaczęłaś od ogólnych rozważań.Przejdź do konstruktywnej dyskusji.Która ze stron jest według ciebie ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:18 ciehanów nie ma moim zdaniem narazie czym sie pochwalic jezeli chodzi o strony internetowe. Troche im jeszcze brakuje do chocby tej www.os3.pl ale jesli juz to rzeczywiscie www.comers.com.pl jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyber-romantic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:04 nie było mnie kilka dni.Wyjazd służbowy.Dzisiaj przeczytałem wszystko na forum co dotyczy Ciebie.Podjąłem decyzję.Chcę się spotkać z Tobą.Trochę ciepła i dobrych słów nigdy za dużo.Jednym słowem napisanym "tak" spowodujesz że odezwę się do Ciebie na GG.Zproponuj, kiedy i gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:21 Jutro pod mostem ,mój książe . PS. A masz fajowy samochód ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 00:48 prosilabym o niepodszywanie sie. ostatnia wypowiedz nie jest mojego autorstwa. osoba ktora to zrobila marnie zagrala ta role. czyzby komus zabraklo mojej obecnosci w tym watku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 07:59 Wybacz Cyber ,ale cierpie na rozdwojenie jaźni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyber-romantic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:36 Jaźń integruje osobowość.Jest odpowiedzialna za przepływ energii z części świadomej do nieświadomej .Jednoczy to co świadome i nieświadome i odwrotnie.To oś, wokół której organizuje się osobowość.Jednoczy to co świadome i nieświadome. 3 rodzaje jaźni: - subiektywna - decyduje o naszej osobowości - fasadowa - kierowana na zewnątrz /reklamujemy się/ przekonanie otoczenia, że jest ona autentyczna /choć wiemy, że nie jest/ - odzwierciedlona - "Ja" w lustrznym odbiciu / jak mnie inni postrzegają, jakie mają opinie na mój temat/ Brak harmonii tzn. rozdwojenie jażni powoduje: agresję, apatię, fiksację, stłumienie itd. Co z tego wynika? Wyzwalasz wokół siebie ciemność fałszu i ułudy. Piszesz, że cierpisz, więc jestem Ci niezbędny.Pomogę poszukiwać.Jesteś sama jak człowiek-pnącze.Wspinasz się, oplatasz nie mogąc dać nic innym.Żywisz się chaosem, wyobrażeniami. Mogę być zawsze przy TOBIE.Czekam tylko na jedno TAK.Przemyśl.Może warto spotkać się ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan club Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:50 Cyber fajnie napisałeś ale nie zabieraj nam jej bo nam się rozpadnie fan club.Jak będziemy pić piwko w Młynie bez naszej muzy.Ona jest naszym natchnieniem.Muzo odwiedź nas.Pogadamy, puścimy "dyma".Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:56 jak jestem natchnieniem to bierzcie sie do roboty a nie imprezzki Wam w glowie. pozdrawiam caly fan club i Cyber romantyka. skoro ktos przejal ajke to ja sie z watku to mi nie pozostaje nic innego jak sie wycofac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyber-romantic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:14 Mogę odezwać się na Twoim GG? Nr już ktoś tu podał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:28 odezwac sie zawsze mozesz. to od ciebie zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyber-romantic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:39 Potraktuj mnie tylko łaskawie.Obawiam się tylko "konkurencji" /jeżeli jest/.Terapia grupowa najczęściej bywa nieskuteczna.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 09:35 A zrobisz mi minetę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łogier Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:19 słońce przygrzało i chyba stringi was uwierają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:49 To też nie TY??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:01 czasem ja a czasem falszywka. ktos ma niezla zabawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:10 OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 12:16 czasem bywa, że jedna postać ma dwa oblicza.Zależy to od tego ku czemu zmierzamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 12:55 + szereg ról spolecznych ktore wypelniamy kazdego dnia zgodnie z nalozonym przepisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 13:57 zostawmy role społeczne.Ważne co myślimy, nasze sumienie, mądrość, ponoszenie konsekwencji naszych działań, motywacja, dobre chęci i wtedy role społeczne nie uwierają czy ograniczają a wtedy role społeczne są naturalną częścią naszego życia.Nazywa to się dorosłość, dojrzałość i odpowiedzialność.Masz 26 lat/forum publiczne/ więc chyba doszłaś do tego etapu.Jeżeli nie to czeka cię jeszcze dużo pracy nad sobą.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komputerek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:27 robisz wykłady, teoretyrujesz, a nic nie zrobiłas, nie jesteś w stanie podać nawet 1 strony z twoim projektem.Jesteś ściemniara.Mieli rację inni.Tylko zamieszałaś.To po co zabierasz tu głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:26 Podaj adresy stron które projektowałaś.Nie jestem profesjonalistą ale potrafię ocenić.Możemy podyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:18 czy możesz mi wskazać jakieś strony przeznaczone dla dzieci /9-12lat/, może jest jakieś forum dla takich dzieciaków bo mam wrażenie że wszystko jest dla dorosłych i wyrośniętej młodzieży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:43 Taki ranking jest na stronie www.ciechanow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.aster.pl 07.03.05, 19:25 www.comers.com.pl najładniejsza strona w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 12.03.05, 01:03 Piszecie o stronach, których zaletą (często jedyną!) jest logo we flashu. A moze wskazalibyście strony, które żyją, które są często aktualizowane, które gromadzą ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.aster.pl 14.03.05, 13:32 www.comers.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:37 Mogę polecić www.besthandel.pl. Może to żadna rewelacja, ale widać, że jest aktualizowana, co na naszym rynku jest rzadkością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowiszcze a może jakieś ciechanowskie blogi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 10:36 nikt nie prowadzi blogów w Ciechanowie? ja bym sobie chętnie poczytała, jak krajanie żyją, skoro mieszkam na obczyźnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupa mięsa Re: a może jakieś ciechanowskie blogi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 13:56 Ty wścibska babo . Nie udawaj ,ze nie mieszkasz w Ciechanowie aaaaaAAAJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowiszcze Re: a może jakieś ciechanowskie blogi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:48 nie mieszkam, ej :) wyprowadziłam się ty kupo mięsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komputerek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:54 Podobno nowa firma internetowa wchodzi na rynek ciechanowski w kwietniu.Czy też będą robić strony? Każda konkurencja jest dobra, podnosi poziom.A p.Ajkę pozdrawiam.Może jednak znajdzie swoje miejsce w temacie stron a nie du..y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregorek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:51 czytam ten wątek i mysle ze odbiegl on bardzo od zasadniczego tematu. nie rozumiem dlaczego przyczepilscie sie do ajki, przeciez nie pisala ze jest mistrzem w tworzeniu stron internetowych. napisala tylko o ogolnie znanych zasadach niezbednych do zrobienia przyzwoitej strony i to wszystko. Moze ci co ja atakuja wyladuja swoje frustracje i zrobia jakas pozadna strone i sie nia tu pochwala, bo tego dotyczy ten watek. Jak na razie to niewiele dowiedzialem sie na temat dobrych stron internetowych, natomiast duzo na temat chamstwa i zawisci. ludzie czy wy nie potraficie podejsc pozytywnie do tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:02 chyba chcesz pokazać ze robisz fajne strony internetowe, a jednak one nie są aż takie rewelacyjne, zwykłe strony jak strony nic w nich specjalnego nie ma i nie wiem po co reklamujesz swoją firme net com, autoreklama :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregorek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:24 "gosciu" gdzie w mojej wypowiedzi znalazles reklame jakiejs firmy, w ktorym miejscu chwalilem sie czyms? moge ci powiedziec ze jesli zrobilem jakies strony to nie uwazam ze sa dobre i to z wielu wzgledow o ktorych nie bede pisal. czlowieku lecz sie - na oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jotka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:37 Przesadziłeś nawet więcej niż trochę.Znam człowieka.Jest w porządku.Niczego i nikogo nie reklamuje.To nie jest jego styl.To Ty podałeś nazwę firmy.Pozdrawiam Gregorka.Słowo "przepraszam" może zdołasz wydusić "gościu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my 1+1 Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:12 Witamy Ciebie.Robisz dobre strony i bardzo dobre.Znasz się na tym.Całkiem przyjemna jest strona Hotelu "Zacisze" i wiele innych zrobionych przez Ciebie tzn. przez firmę w której pracujesz.My nie robimy stron ale chcieliśmy zobaczyć co nam pokaże nasza była koleżanka.Dlaczego tyle "chamstwa i zawiści"? Może Ajka ponosi konsekwencje tego co zdarzyło się wcześniej.W życiu za wszystko się płaci i dotyczy to każdego z nas.Brutalne ale takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:33 pozdrowienia dla "my 1+1" - bylych kolezanek/kolegow, podziekawania za mile slowa - kimkolwiek jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:24 Panowie bądźmy poważni.Jeżeli pracujemy w tej samej baranży lub podobnej szanujmy się.Jednak pojawienie się tej pani w tym wątku jest pomyłką.Na mnie nie robi już ona wrażenia.Szkoda na nią czasu.Niech łowi, podrywa i prowadzi w innym miejscu.Ja tej pani już dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:55 ten temat staje juz sie nudny, a zwłaszcza jak zaczynacie się już obrzucać róznymi tekstami, czy dużą satysfakcję sprawiło Ci poniżenie pewnej kobiety, a jak Ty będziesz nastepnym za rok lub dwa będzie Ci miło... Jest jakaś etyka nie jesteś przecież zwierzęciem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregorek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:00 bartku, mozesz podac adres swojej strony, tej ktora uwazasz za najlepsza? z gory dziekuje i pozdrawiam kolege po fachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my 1+1 Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:30 zajmij się podlewaniem kwiatków albo przestudiuj jeszcze raz Kamasutrę.Może coś umiesz lepiej robić ale nie projekty stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jotka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:17 KONIEC.Ludzie kompromitujecie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jotka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:22 Jest mi cholernie przykro.Wstydzę się za Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:37 www.DSO.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:20 strona ok nie ma przerostu formy nad treścią.Czy sklep jest na Gwardii Ludowej w pawilonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Club Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:25 Założmy Ajce oddzielny wątek bo tu nam zmarnieje.Co wy na to? Mamy Dodę, mamy Sylwię, mamy Ajkę ............. mamy duże możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 09:26 robię promocję swojej firmy.Poszukuję firmy lub osoby prywatnej która mogłaby mi zrobić stronę internetowa + serwer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapraszam Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:49 Apcom Poland 17-stego Stycznia 58a (kawiarenka internetowa) moja firma ma strone zrobiona u nich! Jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:09 u nich tzn u kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Necik Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.chello.pl 24.04.05, 23:13 Stronę, to dziś chyba każdy może zrobić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chętny Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 10:17 która z was to lubi bo się pogubiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 08:26 Tu też cicho nawet pani "profesjonalna" ma kłopoty z rzeczową dyskusją. Odpowiedz Link Zgłoś
shqvarny Re: ranking ciechanowskich stron internetowych 20.04.05, 19:17 www.mlodecentrum.info - strona koła lokalnego MC w Ciechanowie. Istniejemy stosunkowo krótko, ale już mamy kilka akcji w naszym mieście na swoim koncie :] www.forum-mic.info - forum klasy MIC z krasiniaka. jedyne chyba forum rocznika 86, które od początku, aż po chwilę obecną działa prężnie i nie ma zastojów. pisze i odwiedza forum zarówno też troszkę absolwentów kracha oraz osób z młodszych klas. Odpowiedz Link Zgłoś