Dodaj do ulubionych

ranking ciechanowskich stron internetowych

IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 25.02.05, 12:57
zróbmy ranking ciechanowskich stron internetowych...
Podawajcie waszym zdaniem najlepsze strony...
Szacun... ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: licznik Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.inteko.com.pl 25.02.05, 14:45
      Najpierw ty podaj ,która jest najlepsza.
    • Gość: rogal Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 25.02.05, 15:29
      zaczynając od A - Achtel - niezła stronka!!!
    • Gość: rogal Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 25.02.05, 15:31
      a na K - Katolickie Radio Ciechanów ;)
    • Gość: kura domowa kokoko Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:50
      Mi bardzo sie podoba strona www.um.ciechanow.pl ,jak dla mnie wykonali kawal
      dobrej roboty . Popatrzcie na strony innych miast wielkosci Ciechanowa ,czy
      jest lepsza od naszej ?? Wedlug mnie ,nie ma . Super strona .
    • Gość: eNDek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:12
      www.ciechanow.lpr.pl - Liga Polskich Rodzin Oddział Powiatowy w Ciechanowie
      www.mwciechanow.prv.pl - koło Młodzieży Wszechpolskiej w Ciechanowie
    • Gość: raider Tej strony napewno nie widzieliście . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:09
      www.krawczyk-team.prv.pl/
      Swoją drogą życzę chłopakowi sukcesów . To się nazywa tuning .
      • Gość: raider Re: Tej strony napewno nie widzieliście . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:40
        www.wojtekgesicki.pl/ ,a tą ??

wejdźcie na stronę NetComu : www.webcover.pl/ bo mozna tam znalezc
        naprawde duzo fajnych ciechanowskich stron . Ciekawe dlaczego UM zrobił strone
        w Ciechanowie ??
        • Gość: 800x600 Re: Tej strony napewno nie widzieliście . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:12
          strona Adrich Vending International sp. z o. o.
          www.adrich.com.pl - chaos , totalny syf nie miesci sie w rozdzielczosci 800x600
      • Gość: raider Re: Tej strony napewno nie widzieliście . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:50
        Aha no i strona browaru Ciechanów mi się bardzo podoba :
        www.ciechan.com.pl/start.php
    • Gość: róża Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 25.02.05, 22:47
      a delegatura kuratorium w Ciechanowei nie ma swojej strony internetowej, co
      więcej strona kuratorium w Warszawie pozostawia wiele do życzenia... Właściwie
      jest do niczego. Dla porównania: bridge.mazowieckie.pl/kuratorium
      i adres (zaledwie) DELEGATURY w Płocku: kuratorium.plock.org.pl/main.htm
      Jaka firma taka i strona!
    • Gość: Rod Seward Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.05, 20:23
      www.kr.ciechanow.pl
    • Gość: qwert Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:02
      www.lifesaving.livenet.pl - Drużyna Sportowa Ciechanowskiego WOPR
    • Gość: kibic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:25
      www.jurand.ciechanow.pl
    • Gość: nescafe Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:43
      www.festiwalpiosenki.pl
      www.fanar.pl
      www.hotelzacisze.pl
      www.techpom.pl
      www.mosirciechanow.pl
      www.sa-bud.pl
      www.wsm-sig.pl

strony ciechanowskie robione przez ciechanowską firmę
      • Gość: Inter Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:26
        Nie reklamuj swojej firmy koleś.te strony nie są wcale rewelacyjne, są zwykłe,
        niezbyt rozbudowane,nic specjalnego...
      • Gość: chwalipieta Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 02:01
        i czym ty sie dupku reklamujesz, ty jeszcze dobrych stron nie widziales,
        popatrz sobie i poucz sie cycu jeden :))
        • Gość: nescafe Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:04
          sie nie reklamuje znam firme i niektore jej strony, kogos krytykujesz to pokaz
          co potrafisz !
          • Gość: Inter Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:13
            te, raider - nescafe - reklamujesz swoje stony! Normalnie za reklamę w
            internecie to się płaci...
            • Gość: raider Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:15
              Nie jestem nescafe . Kiepsko kombinujesz detektywie .
              • Gość: Inter Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:22
                A ja nie jestem jacobs...
                • Gość: raider Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:31
                  Znalazłem ciechanowskie strony poprzez netcom . Nie jestem nescafe .
                  Udowodnij ,że raider to nescafe detektywie .
                  • Gość: raider Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:31
                    Już ??
                    • Gość: Inter Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:19
                      Tak, już.
                      Twoje zaciekłe wypieranie się to udowodniło.
                      Winny sie tak tłumaczy, ptaszyno.
                      pa
                      • Gość: raider Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:26
                        Nie ma dowodów ,nie winnych ,kiepski detektywie .
          • Gość: linki... Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 14:06
            strony jak strony nic w nich zaskakujacego nie ma, na rynek ciechanowski
            wystarcza chociaz tez nie do końca, ale o wjekszym rynku to ta firma nie ma co
            marzyć aby zaistnieć dobrze w sieci, musza jeszcze sporo pracować i trochę
            zasad kompozycji się nauczyć, ale literatury nie będe im wymieniał.
            • Gość: xxx Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 23:02
              a Ty skad sie wyrwales ? Pokaz cos swojego
            • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:38
              wygląd strony czesto nie zależy od osoby która ją robi. daremne jest
              tlumaczenie zasad kompozycji. Odnosnie lektury to na niej niepoprzestaję wazna
              jest praktyka wyobraźnia i odwaga w przekonywaniu do swoich śmialych projektów.
              pamietajmy ze ciechanowski rynek jest dosyc specyficzny. Chetnie zobaczylabym
              jakas Twoja stronke rozumiem ze sa perfekcyjne jezeli chodzi o kompozycje i nie
              tylko. Pozdrawiam
              • Gość: cyber-romantic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:27
                A może wspolnie obejrzymy nasze prace.Bądż mi natchnieniem a może życia
                ukojeniem............. Ja, ty, nasze dzieła, rozmowy do świtu.Co Ty na to?
              • Gość: Cyber-romantic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 08:19
                Witam ponownie!Jesteś jednak jedyną kobietą, która podjęła dyskusje w tym
                temacie.Możemy jednak porozmawiać poważnie.Ty znasz się na kompozycji, ja
                programyję.Chętnie nauczę się czegoś od Ciebie.Możliwe, że mam braki w
                projektowaniu graficznym.Pozdrawiam i myślę pozytywnie o Tobie.
                • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 11:36
                  Witaj. Nie mowie nie. podaj jakis namiar lub znajdź mnie, niech ajka Cie
                  prowadzi. Pozdrawiam również
                  • Gość: znajacy temat Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 13:56
                    ajka to owlosiony facet z jajami .
                    • Gość: Barman Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:12
                      Nieprawda.Na imprezie w Gawrze nie była owłosiona i nie miała jaj.Dobrze kuma
                      klimaty.Nie znasz tematu.
                    • Gość: Też znający temat Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:24
                      Znowu zabawiła się jajami? W spodaniach też są na twardo i mięko.
                  • Gość: Cyber-romantic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:38
                    Czy propozycja jest aktualna? Piszesz, że nie mówisz "nie".Chcesz mnie
                    prowadzić.Mam nadzieję, że może też przez życie bo dlaczego nie.Ja nauczę się
                    komponować, ty programować.Smutno bez Ciebie w tym wątku.Dałaś nadzieję.Odezwij
                    się.Pozdrawiam i czekam.Razem możemy wiele zrobić.
                  • Gość: my 1+ 1 Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:03
                    A z nami nie chciałaś się pobawić. Nieładnie
                    • Gość: my 1+ 1 Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:26
                      O CHOLERA tzn. "Agathon". Chyba się nie pomyliliśmy.Tak kiedyś było.
                  • Gość: Anka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:57
                    Oj, namieszałaś ostro.Uważaj na zakrętach.Wystarczy, że Wojtka załatwiłaś we
                    nie najlepszym stylu.Pozdrawiam ale z odrobiną niepewności.
                    • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:12
                      Droga Aniuto ze zwiazek sie rozpada to nie znaczy ze wina jest po jednej tylko
                      stronie. Czy mojej wersji wypadków wysluchałaś? niesądzę. Jezeli postapilam źle
                      to poniose za to kare a moze juz ponosze tego tez nie mozesz wiedziec. a tak
                      wogóle to watek o jakosci ciechanowskich stron internetowych o ile sie nie
                      mylę. Pozdrawiam
                      • Gość: Przytulniak Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:24
                        tematem są strony ale ty nas jednak rozgrzałaś.Tekścik walnełaś ostry.Gdzie
                        chcesz "prowadzić" tego nieszczęśnika? Jak kobieta mówi "nie" tzn "tak".Też bym
                        chętnie sprawdził twoje umiejętności z kompozycji.Tylko u siebie.Bo u ciebie
                        mogę dostać w pysk. Nie wiadomo z kim się zadajesz i gdzie łazisz?Jeżeli chcesz
                        zmienić temat to kontynuuj profesjonalnie o stronach.Strony to nie tylko
                        kompozycja.Może chciałaś tylko zabłysnąć i zgasłaś.Nie ma nic.Pozostały popioły.
                        • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:09
                          tekscik jak tekscik, stwierdzenie "niech ajka cie prowadzi" bylo podpowiedzia
                          jak mozna mnie znależć, żle odczytana jak widac. Ja nie łaże tylko chodze.
                          strony to nie tylko kompozycja i ja dobrze o tym wiem. pisalam troche o tym. na
                          stronach internetowych sie pracuje i przy projektowaniu trzeba o tym pamietac.
                          Musza byc estetyczne, czyste, czytelne i w miare mozliwosci proste, ale z
                          pomysłem. Bez nadmiernego efekciarstwa i przerosnietej formy . wazne sa tez
                          kolory uzyte na stronie, maja ogromny wplyw na jej odbiór. Drogi Przytulniaku
                          sa w zyciu wazniejsze rzeczy niz chec zablysniecia, moim celem to napewno nie
                          bylo bo szkoda mi mojej energii na takie glupoty. pozdrawiam
                          • Gość: Przytulniak Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:43
                            Dobrze prowadziłaś - katalog publiczny gg 5385307.Jesteś pyskata ale Dodzie w
                            Ciechanowie nie zagrażasz bo nie te walory.
                            • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:17
                              ja pyskata? skad te plotki? mam za to inne walory ktorych ona nie posiada jak
                              sadze. dobrze nie prowadzilam skoro watek poszedl w takim kierunku w jakim
                              poszedl
              • Gość: Komputerek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:11
                Wybacz że ci dowaliłem Ajka ale to co napisałaś 15.III.godz.11.36 to propozycja
                na "układ " dla mężczyzn z Tobą.Chyba głowa nie pomyślała co ręka pisze.Wyjdź
                teraz z twarzą z tego.Powodzenia.
                • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:07
                  Komputerku nie mam czego wybaczac. zrobiles to co uwazales, wyraziles swoje
                  zdanie i tyle. masz do tego prawo podobnie jak inni. Odnosnie stron ktore
                  projektowalam to dwie zostały w tym watku omowione. jak swoja zawiesze to podam
                  adres. krytyka to bardzo dobra sprawa mozna sie wiele dzieki niej nauczyc jesli
                  oczywiscie komus na tym zalezy. Pozdrawiam
                  • Gość: komputerek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:16
                    które to strony.Podaj ich adresy
                    • Gość: komputerek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:38
                      Co się dzieje?
                      • Gość: komputerek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:49
                        to nie zobacze twoich stron? A może ty nie umiesz ich robić.Tylko tak sobie
                        piszesz o tym.Mam nadzieję, że twój profesjonalizm istnieje , nie
                        oszukałaś.Byłbym zawiedziony.
                        • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:03
                          przeciez napisalam ze podam adres
                          • Gość: Bartek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:37
                            Chyba jednak coś kombinujesz z tymi twoimi umiejętnościami.Mam też wątpliwości
                            czy czegokolwiek dokonałaś zawodowo jeżeli chodzi o strony internetowe.Mówisz o
                            2 stronach a to o wiele za mało.Jeżeli tylko tyle twoich "dzieł" jest w necie
                            to się przereklamowałaś.Wskaż może chociaż te ciechanowskie strony które wg
                            Ciebie są dobre.Może uwierze, że coś potrafisz.
                          • Gość: my 1+1 Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:05
                            Ajko-Agathonie jak zawsze u ciebie - słowa, słowa, słowa ..... a dalej
                            NIC.Gwiazdorstwo jednak nie wywietrzało ci z kręconej czupryny.W TV5
                            podziękowali ci za twoje usługi i pracę.EXRA też zrezygnowało z twoich usług
                            graficzny i gazeta nic na tym nie straciła.Więcej pokory i samokrytycyzmu by Ci
                            się przydało.Jesteś taka sama "szara masa" jak my.Pewnego poziomu nie
                            przeskoczysz.
                            • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:09
                              powiedzcie mi bo juz sie pogubilam czego dotyczy ten watek?
                              • Gość: my 1+ 1 Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:44
                                przypominamy: ciechanowskich stron internetowych.Zaczęłaś od ogólnych
                                rozważań.Przejdź do konstruktywnej dyskusji.Która ze stron jest według ciebie
                                ciekawa.
                                • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:18
                                  ciehanów nie ma moim zdaniem narazie czym sie pochwalic jezeli chodzi o strony
                                  internetowe. Troche im jeszcze brakuje do chocby tej www.os3.pl ale
                                  jesli juz to rzeczywiscie www.comers.com.pl jest dobre.
                              • Gość: Cyber-romantic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:04
                                nie było mnie kilka dni.Wyjazd służbowy.Dzisiaj przeczytałem wszystko na forum
                                co dotyczy Ciebie.Podjąłem decyzję.Chcę się spotkać z Tobą.Trochę ciepła i
                                dobrych słów nigdy za dużo.Jednym słowem napisanym "tak" spowodujesz że odezwę
                                się do Ciebie na GG.Zproponuj, kiedy i gdzie.
                                • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:21
                                  Jutro pod mostem ,mój książe .

PS. A masz fajowy samochód ?
                                  • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 00:48
                                    prosilabym o niepodszywanie sie. ostatnia wypowiedz nie jest mojego autorstwa.
                                    osoba ktora to zrobila marnie zagrala ta role. czyzby komus zabraklo mojej
                                    obecnosci w tym watku?
                                    • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 07:59
                                      Wybacz Cyber ,ale cierpie na rozdwojenie jaźni .
                                      • Gość: cyber-romantic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:36
                                        Jaźń integruje osobowość.Jest odpowiedzialna za przepływ energii z części
                                        świadomej do nieświadomej .Jednoczy to co świadome i nieświadome i odwrotnie.To
                                        oś, wokół której organizuje się osobowość.Jednoczy to co świadome i nieświadome.
                                        3 rodzaje jaźni:
                                        - subiektywna - decyduje o naszej osobowości
                                        - fasadowa - kierowana na zewnątrz /reklamujemy się/ przekonanie otoczenia, że
                                        jest ona autentyczna /choć wiemy, że nie jest/
                                        - odzwierciedlona - "Ja" w lustrznym odbiciu / jak mnie inni postrzegają,
                                        jakie mają opinie na mój temat/
                                        Brak harmonii tzn. rozdwojenie jażni powoduje: agresję, apatię, fiksację,
                                        stłumienie itd.
                                        Co z tego wynika? Wyzwalasz wokół siebie ciemność fałszu i ułudy.
                                        Piszesz, że cierpisz, więc jestem Ci niezbędny.Pomogę poszukiwać.Jesteś sama
                                        jak człowiek-pnącze.Wspinasz się, oplatasz nie mogąc dać nic innym.Żywisz się
                                        chaosem, wyobrażeniami.
                                        Mogę być zawsze przy TOBIE.Czekam tylko na jedno TAK.Przemyśl.Może warto
                                        spotkać się ze mną.
                                        • Gość: Fan club Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:50
                                          Cyber fajnie napisałeś ale nie zabieraj nam jej bo nam się rozpadnie fan
                                          club.Jak będziemy pić piwko w Młynie bez naszej muzy.Ona jest naszym
                                          natchnieniem.Muzo odwiedź nas.Pogadamy, puścimy "dyma".Pozdrawiamy
                                          • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:56
                                            jak jestem natchnieniem to bierzcie sie do roboty a nie imprezzki Wam w glowie.
                                            pozdrawiam caly fan club i Cyber romantyka. skoro ktos przejal ajke to ja sie z
                                            watku to mi nie pozostaje nic innego jak sie wycofac
                                            • Gość: Cyber-romantic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:14
                                              Mogę odezwać się na Twoim GG? Nr już ktoś tu podał.
                                              • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:28
                                                odezwac sie zawsze mozesz. to od ciebie zalezy
                                                • Gość: Cyber-romantic Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:39
                                                  Potraktuj mnie tylko łaskawie.Obawiam się tylko "konkurencji" /jeżeli
                                                  jest/.Terapia grupowa najczęściej bywa nieskuteczna.Pozdrawiam
                                                  • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 09:35
                                                    A zrobisz mi minetę ?
                                                  • Gość: łogier Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:19
                                                    słońce przygrzało i chyba stringi was uwierają
                                      • Gość: koneser Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:49
                                        To też nie TY???
                                        • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:01
                                          czasem ja a czasem falszywka. ktos ma niezla zabawe
                                          • Gość: koneser Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:10
                                            OK
                                          • Gość: koneser Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 12:16
                                            czasem bywa, że jedna postać ma dwa oblicza.Zależy to od tego ku czemu zmierzamy
                                            • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 12:55
                                              + szereg ról spolecznych ktore wypelniamy kazdego dnia zgodnie z nalozonym
                                              przepisem.
                                              • Gość: koneser Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 13:57
                                                zostawmy role społeczne.Ważne co myślimy, nasze sumienie, mądrość, ponoszenie
                                                konsekwencji naszych działań, motywacja, dobre chęci i wtedy role społeczne nie
                                                uwierają czy ograniczają a wtedy role społeczne są naturalną częścią naszego
                                                życia.Nazywa to się dorosłość, dojrzałość i odpowiedzialność.Masz 26 lat/forum
                                                publiczne/ więc chyba doszłaś do tego etapu.Jeżeli nie to czeka cię jeszcze
                                                dużo pracy nad sobą.Pozdrawiam
                          • Gość: komputerek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:27
                            robisz wykłady, teoretyrujesz, a nic nie zrobiłas, nie jesteś w stanie podać
                            nawet 1 strony z twoim projektem.Jesteś ściemniara.Mieli rację inni.Tylko
                            zamieszałaś.To po co zabierasz tu głos.
              • Gość: Bartek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:26
                Podaj adresy stron które projektowałaś.Nie jestem profesjonalistą ale potrafię
                ocenić.Możemy podyskutować.
            • Gość: mama Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:18
              czy możesz mi wskazać jakieś strony przeznaczone dla dzieci /9-12lat/, może
              jest jakieś forum dla takich dzieciaków bo mam wrażenie że wszystko jest dla
              dorosłych i wyrośniętej młodzieży?
    • Gość: sprawiedliwy Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:43
      Taki ranking jest na stronie www.ciechanow.com.pl
    • Gość: kris Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.aster.pl 07.03.05, 19:25
      www.comers.com.pl najładniejsza strona w internecie
      • Gość: internauta Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 12.03.05, 01:03
        Piszecie o stronach, których zaletą (często jedyną!) jest logo we flashu. A
        moze wskazalibyście strony, które żyją, które są często aktualizowane, które
        gromadzą ludzi!
        • Gość: kris Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.aster.pl 14.03.05, 13:32
          www.comers.com.pl
        • Gość: max Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:37
          Mogę polecić www.besthandel.pl. Może to żadna rewelacja, ale widać, że jest
          aktualizowana, co na naszym rynku jest rzadkością.
    • Gość: Sowiszcze a może jakieś ciechanowskie blogi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 10:36
      nikt nie prowadzi blogów w Ciechanowie? ja bym sobie chętnie poczytała, jak
      krajanie żyją, skoro mieszkam na obczyźnie
      • Gość: kupa mięsa Re: a może jakieś ciechanowskie blogi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 13:56
        Ty wścibska babo . Nie udawaj ,ze nie mieszkasz w Ciechanowie aaaaaAAAJ.
        • Gość: Sowiszcze Re: a może jakieś ciechanowskie blogi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:48
          nie mieszkam, ej :)
          wyprowadziłam się
          ty kupo

mięsa
    • Gość: komputerek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:54
      Podobno nowa firma internetowa wchodzi na rynek ciechanowski w kwietniu.Czy też
      będą robić strony? Każda konkurencja jest dobra, podnosi poziom.A p.Ajkę
      pozdrawiam.Może jednak znajdzie swoje miejsce w temacie stron a nie du..y.
    • Gość: gregorek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:51
      czytam ten wątek i mysle ze odbiegl on bardzo od zasadniczego tematu. nie
      rozumiem dlaczego przyczepilscie sie do ajki, przeciez nie pisala ze jest
      mistrzem w tworzeniu stron internetowych. napisala tylko o ogolnie znanych
      zasadach niezbednych do zrobienia przyzwoitej strony i to wszystko. Moze ci co
      ja atakuja wyladuja swoje frustracje i zrobia jakas pozadna strone i sie nia tu
      pochwala, bo tego dotyczy ten watek. Jak na razie to niewiele dowiedzialem sie
      na temat dobrych stron internetowych, natomiast duzo na temat chamstwa i
      zawisci. ludzie czy wy nie potraficie podejsc pozytywnie do tematu?
      • Gość: gosc Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:02
        chyba chcesz pokazać ze robisz fajne strony internetowe, a jednak one nie są aż
        takie rewelacyjne, zwykłe strony jak strony nic w nich specjalnego nie ma i nie
        wiem po co reklamujesz swoją firme net com, autoreklama :)
        • Gość: gregorek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:24
          "gosciu" gdzie w mojej wypowiedzi znalazles reklame jakiejs firmy, w ktorym
          miejscu chwalilem sie czyms? moge ci powiedziec ze jesli zrobilem jakies strony
          to nie uwazam ze sa dobre i to z wielu wzgledow o ktorych nie bede pisal.
          czlowieku lecz sie - na oczy
        • Gość: Jotka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:37
          Przesadziłeś nawet więcej niż trochę.Znam człowieka.Jest w porządku.Niczego i
          nikogo nie reklamuje.To nie jest jego styl.To Ty podałeś nazwę firmy.Pozdrawiam
          Gregorka.Słowo "przepraszam" może zdołasz wydusić "gościu".
      • Gość: my 1+1 Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:12
        Witamy Ciebie.Robisz dobre strony i bardzo dobre.Znasz się na tym.Całkiem
        przyjemna jest strona Hotelu "Zacisze" i wiele innych zrobionych przez Ciebie
        tzn. przez firmę w której pracujesz.My nie robimy stron ale chcieliśmy zobaczyć
        co nam pokaże nasza była koleżanka.Dlaczego tyle "chamstwa i zawiści"? Może
        Ajka ponosi konsekwencje tego co zdarzyło się wcześniej.W życiu za wszystko się
        płaci i dotyczy to każdego z nas.Brutalne ale takie są fakty.
        • Gość: ajka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:33
          pozdrowienia dla "my 1+1" - bylych kolezanek/kolegow, podziekawania za mile
          slowa - kimkolwiek jestescie
        • Gość: Bartek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:24
          Panowie bądźmy poważni.Jeżeli pracujemy w tej samej baranży lub podobnej
          szanujmy się.Jednak pojawienie się tej pani w tym wątku jest pomyłką.Na mnie
          nie robi już ona wrażenia.Szkoda na nią czasu.Niech łowi, podrywa i prowadzi w
          innym miejscu.Ja tej pani już dziękuję.
          • Gość: ktos Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:55
            ten temat staje juz sie nudny, a zwłaszcza jak zaczynacie się już obrzucać
            róznymi tekstami, czy dużą satysfakcję sprawiło Ci poniżenie pewnej kobiety, a
            jak Ty będziesz nastepnym za rok lub dwa będzie Ci miło...
            Jest jakaś etyka nie jesteś przecież zwierzęciem!
          • Gość: gregorek Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:00
            bartku, mozesz podac adres swojej strony, tej ktora uwazasz za najlepsza? z
            gory dziekuje i pozdrawiam kolege po fachu.
        • Gość: my 1+1 Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:30
          zajmij się podlewaniem kwiatków albo przestudiuj jeszcze raz Kamasutrę.Może coś
          umiesz lepiej robić ale nie projekty stron.
    • Gość: Jotka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:17
      KONIEC.Ludzie kompromitujecie się!
    • Gość: Jotka Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:22
      Jest mi cholernie przykro.Wstydzę się za Was.
    • Gość: Gość Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:37
      www.DSO.pl
      • Gość: kuba Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:20
        strona ok nie ma przerostu formy nad treścią.Czy sklep jest na Gwardii Ludowej
        w pawilonie?
      • Gość: Fan Club Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:25
        Założmy Ajce oddzielny wątek bo tu nam zmarnieje.Co wy na to? Mamy Dodę, mamy
        Sylwię, mamy Ajkę ............. mamy duże możliwości
    • Gość: właściciel Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 09:26
      robię promocję swojej firmy.Poszukuję firmy lub osoby prywatnej która mogłaby
      mi zrobić stronę internetowa + serwer.
      • Gość: Zapraszam Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:49
        Apcom Poland 17-stego Stycznia 58a (kawiarenka internetowa) moja firma ma strone
        zrobiona u nich! Jestem zadowolony.
        • Gość: właściciel Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:09
          u nich tzn u kogo?
      • Gość: Necik Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.chello.pl 24.04.05, 23:13
        Stronę, to dziś chyba każdy może zrobić!!!
    • Gość: chętny Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 10:17
      która z was to lubi bo się pogubiłem
    • Gość: koneser Re: ranking ciechanowskich stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 08:26
      Tu też cicho nawet pani "profesjonalna" ma kłopoty z rzeczową dyskusją.
    • shqvarny Re: ranking ciechanowskich stron internetowych 20.04.05, 19:17
      www.mlodecentrum.info - strona koła lokalnego MC w Ciechanowie. Istniejemy stosunkowo krótko, ale już mamy kilka akcji w naszym mieście na swoim koncie :]

www.forum-mic.info - forum klasy MIC z krasiniaka. jedyne chyba forum rocznika 86, które od początku, aż po chwilę obecną działa prężnie i nie ma zastojów. pisze i odwiedza forum zarówno też troszkę absolwentów kracha oraz osób z młodszych klas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka