Dodaj do ulubionych

PHU "Sawa"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:59
Witam... dostłem propozycje pracy w w/w Hurtowni spożywczej... Mam pytanie!
Czy zna ktos może klimat tam panujący... i ogólnie jak się tam pracuje
poniewaz nie znam nikogo kto w "relu" takich info mógł by mi udzielić...
Obserwuj wątek
    • Gość: farkolamandano Re: PHU "Sawa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:23
      Klimat wschodnio-zachodni z przewagą arktycznego . Ogólnie wino ,kiełbasa i
      śpiew .
      • Gość: Michał Re: PHU "Sawa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:29
        Wino.... Kiełbasa.... i ty
    • Gość: krzak:) Re: PHU "Sawa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:57
      firma krzak :)
    • Gość: współczująca Re: PHU "Sawa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.03.05, 21:53
      Człowieku gdzie Ty się pchasz, chyba że nie masz na chleb. Tam się tyra
      codziennie godz. 5 rano do 21. Wyzysk na maxa!
      • Gość: pracownik Re: PHU "Sawa" IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.05, 18:58
        Jaką zaproponowali Ci pensję
        • Gość: Michał Re: PHU "Sawa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 02:40
          Pensją przestałem się nawet interesowac kiedy usłyszałem kilka słów o
          właścicielu, a właściwie to właścicielce.... to że harówa to rozumiem, teraz
          każdy orze jak może ale ona jest niebywałą hamicą... taka typowa nowobogacka
          prostaczka... z tym, że nie na pewno bo to opinnie innych ludzi.. z nią nie
          rozmawiałem
          • Gość: Wywiadowca Re: PHU "Sawa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 19:24
            A co powiecie na romans pani kierownik Ewy z brygadzistą Jarkiem.Oni na
            bezczela jedą na ostatnim magazynie.Pani kierownik praca polega na piciu kawy,
            gadaniu przez telefon i opieprzaniu pracowników.Natomiast pan Jarek poza
            jeżdżeniem na wózku nic nie robi.Oni poprostu olewają całą pracę.DO
            ZWOLNIENIA!!!.A tak wogule to wolał bym panią B.B.
          • Gość: ktos Re: PHU "Sawa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.14, 15:53

Sanepid,inspekcja pracy i inspekcja drogowa powinni zając się to hurtownia Pracownik nie ma tam nic do powiedzenia i żadnych praw
            • Gość: ON Re: PHU "Sawa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.14, 19:45
              To znaczy że jest tam w miarę normalnie.
            • Gość: gość Re: PHU "Sawa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.14, 22:19
              Wystarczy tych pracowników wychowanych bezstresowo przez pierwsze 20lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka