Dodaj do ulubionych

STAN CIECHANOWSKICH DRÓG

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:34
CIEKAWE KTO ODPOWIADA ZA STAN TAKICH DRÓG NAPEWNO NIE POGODA
I GDZIE SĄ PIENIĄDZE Z NASZYCH PODATKÓW
Obserwuj wątek
    • Gość: Yano Re: STAN CIECHANOWSKICH DRÓG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:51
      Już śpieszę z informacją! Otóż twoje pieniądze z podatków zostały zmarnowane
      przez administrację państwową, urzędy centralne, biurokrację - dzięki temu że
      głosowałeś na socjalistów, zamiast na liberałów.
      • Gość: dziura Re: STAN CIECHANOWSKICH DRÓG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:28
        jak sie jedzie 11 pułku ułanów i się mija skrzyzowanie z ulicą 17-stycznia i
        jedziemy do ratusza to zaraz jak miniemy skrzyzowanie na ulicy jest w asfalcie
        duzy DÓŁ wyrwa jakby bobma wybuchła jadąc myslalem ze klo juz urwalem co na to
        miasto co zrobili z naszymi podatkami - roztwonili !!! i nic nie roboią !!!
        • Gość: .... Re: STAN CIECHANOWSKICH DRÓG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 15:52
          11go plk nie przecina sie z 17go stycznia... co najwyzej z Pułtuską, jeśli
          chodzi o tą górke to ja teraz sie zatrzymuje w tym miejscu i podjezdzam bo
          nawet przy 20km/h tam przywale... i krew mnie zalewa bo przez to mi pekla plyta
          od oslony silnika wrr
    • Gość: Trabzon Re: STAN CIECHANOWSKICH DRÓG IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 14:38
      Starowiejska. To skandal. Kto odebrał tą ulicę??? Niedbalstwo? Głupota? A może
      coś więcej?
      • Gość: antonio Re: STAN CIECHANOWSKICH DRÓG IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.04.05, 21:43
        NA ulicy wiejskiej jest szuter to chyba dobre do wyścigów crossowych??!! droga
        jest praktycxznie nie przejezdna i co z tym ku.. zrobić??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka