Dodaj do ulubionych

Ciechanowskie dziewczyny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 07:30
Jakie macie zdanie o naszych dziewczynach? Z obserwacji widze że 50% to
pseudo lalki Barbie, obowiazkowo z golym pępkiem, obnoszące swoje pryszcze
zamiast biustu ktore szczegolnie w soboty wieczór gonią się jak kocice w rui
w Gawrze lub Qflu, 40% spasione kaszaloty z wylewajacym sie za paska sadlem i
z fizysem jakby mialy zderzenie z czołgiem,9% szare myszy
PrzepraszamŻeŻyjęRadioMaryjaForever a tylko może 1% to takie z ktorymi nie
wstyd isc na miasto;)
Obserwuj wątek
    • Gość: olka Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 08:43
      no i niestety nawet dla tego 1 % nie starcza odpowiednich facetów w naszym
      mieście bo 50% z nich to tempe grubasy a drugie 50% zadufane cioty :(
      • Gość: jack czyściciel Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:42
        ty sie pewnie zaliczasz do tych 9% uzywajac nocami spocona ze strachu przed
        nakryciem przez mame pewnego aparaciku tak intensywnie ze prąd wysiada w
        polowie ciechanowa, nie martw sie na twoje marne wdzieki dluuuuugo nie bedzie
        amatora (chyba ze po czterech jabolach;))).
    • Gość: lolek Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.06.05, 09:41
      lalki barbie stanowią około 80% populacji gimnazjum nr 3.
      • Gość: Rzeczoznawca:-) Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:00
        To prawda, że w Ciechanowie prawie nie ma przyzwoitych kobiet, oczywiście tych
        niemężatych. Dziewczyny nie pielęgnują w sobie tego co szlachetne! Przede
        wszystkim nie szanują się same! Chciałbym, żeby moja kobieta była ładna (ale
        uroda nie jest najważniejsza), inteligentna (może to typowe zestawienie), żebym
        mógł z nią porozmawiać o wszystkim (najlepiej o samochodach, chociaż może
        lepiej żeby też za dużo nie gadała), najchętniej żeby była po dobrych studiach -
        oczytana, mądra, dobrze gotująca, żeby nie była zaborcza ani zazdrosna,
        przyzwoita szanująca się dziewczyna bez krzywej przeszłości (a takich chyba
        najwięcej!!), najlepiej wysportowana (jakaś lekkoaltetka), w skrócie: mądra,
        wysportowana i z temperamentem:-) Gdzie można taką znaleźć, bo nie pytam się o
        liczbę mnogą, mi wystarczy jedna...
        • Gość: kobieta Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 18:26
          Dobrze było by gdybyś znalazł taką kobietę, ale niestety raczej takiej nie
          znajdziesz, ponieważ jeżeli taka kobieta wogóle jest to jest już zajęta. Mądra,
          inteligentna, po dobrych studiach, oczytana, dobrze gotująca, żeby nie była
          zazdrosna, zaborcza, gotująca.... Stary to chyba jakiś obłęd - tak na prawde.
          Musiała to być jakaś chodząca mumia.
          A tak wogóle to jesteś dziwnie wymagający. Nie chciała bym miec takiego faceta.
          Ja mam kochanego Misiaczka od 6 lat jest nam ze sobą baaardzo dobrze, swoje
          wady potrafimy znieść. Więc nie piszcie mi że normalnych kobiet brakuje w
          naszym mieście. Znam wiele fajnych dziewczyn z dobrą szkołą, ułożonych... ale
          bez przesady. Kolego spójż się na siebie.
          • Gość: oulo 2 rules Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 18:54
            6 lat??? To juz kazirodztwo !!!! widze ze sie go ucapiłas pazurami i boisz sie
            ze inny cie nie wezmie?
            • Gość: zunia Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.199.253.* 21.06.05, 21:57
              o rany, ale ty tępy gleń jesteś
        • Gość: zunia Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.199.253.* 21.06.05, 21:55
          Jasne, a jakbys taka znalazl, to wez sie zastanow, czy ona by Cie chciala???
    • Gość: dobrze widzę Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.199.253.* 18.06.05, 12:09
      z tych 99% należy wyodrębnić jeszcze typowe lodziary i (jak to już gdzieś wspomniał na tym forum) blachary. W sumie to wnoszę o wyodrębnienie nazewnictwa ze względu na zachowanie i/lub wygląd, a potem stworzenie rankingu.. ;)
      • the_sowisko Re: Ciechanowskie dziewczyny 18.06.05, 12:51
        muszę poprzeć Olkę :)
        • Gość: blokers Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 12:32
          Dzis pod Kosciolem zatrzęsienie pasztetów;(((( normalne laski po wczorajszych
          szaleństwach w Qflu odsypiają dzisiaj zadowolone z odbycia milych rzeczy
          wczoraj.
          • Gość: dorota Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 12:34
            W Qflu? Normalne laski to nie chodza do Qfla tylko do Gawry. W Qflu zrobila sie
            straszna melina. Czesto nawet obsluga jest nawalona na czele z ta blondyna.
            • Gość: Aka we IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 23.06.05, 17:43
              normalne dziewczyny nie chodzą ani do Qfla ani do Gawry, chyba że ukończyły 18
              lat - do takich sie nie przyczepiam :)
          • Gość: bobo1 Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:19
            W tym mieście bardzo ciężko o porządną dziewczyne, bo takie albo wyjechały
            albo są zajęte, a to co zostało każdy widzi.
      • Gość: bb Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:27
        Kto to są blachary - czy może ktoś to wyjaśnić
        • Gość: fazi legionista Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:11
          Uprzejmie wyjaśniam - blachary = lodziary (amatorki lodów w ciepłym waflu;)))
          ps. do amatora sadełka - widac ze jestes tak naprawde amatorem zoofilii bo jak
          inaczej mozna wytlumaczyc milosc do upasionej slonicy lub hipopotama.
          • Gość: bryku bryk Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:15
            to chyba Ty jesteś amator lodów w ciepłym waflu fazi legionista...

W normalnej etymologii blachara to laska która leci na samochody.... czyli:
            "podjeżdźam, wyrywam i .... jeeeest" :D
        • Gość: wzrokowiec Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.199.253.* 29.06.05, 13:34
          Blachary - panienki lecące na samochód, tudzież głownie chodzi o pieniądze
          Lodziary - tego chyba nie muszę tłumaczyć :P
    • Gość: A co was to ;) Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:43
      • Gość: Ktos Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:47
        W Ciechanowie jasne ze sie znajdą fajne laski!!! Ale pod nimy się kryją sie
        lafiryndy!! Wiadomo ze kazdy chce miec u boku fajną i ładną dziewczyny, którę
        są mądre i iteligentne!! U nas jak znajdziesz ładną to na 99 % nie jest taka ;P
    • bez_ciebie Re: Ciechanowskie dziewczyny 21.06.05, 12:06
      Troszkę sztuczne!
      Mławianki i Działdowianki śa ładniejsze!
      • Gość: Ciechanowiak Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:42
        Czy Mławianki albo Działdowianki są ładniejsze od Ciechanowianek. Na pewno tzw.
        blachar jest wiecej. Jednak na pewno nie są ładniejsze. Bo komu np. podobają
        się cyganki. Wydaje mi się każdy ma taką dziewczynę na jaką zasługuje. Jak się
        podrywa na furę to wiadomo co się ma itd. Podobno niezłe dziewczyny chodzą do
        biblioteki, pracują w kuchni, u fryzjera, kosmetyczki. Jakby tal wszedzie
        pochodził to może by to odpowiednio znalazł. Jednak ja w to nie wierze bo wg
        mnie ideałów nie ma. Człowieka trzeba cenić nie tylko za zalety ale także za
        wady. Proponuje niektórym, żeby zeszli na ziemie a nie bujali w obłokach bo jak
        się chce to można znaleźć odpowiednią kandydatkę.
    • cosmopolitanka5 Re: Ciechanowskie dziewczyny 21.06.05, 15:33
      Fakt, dziewczyny z Działadowa są ładne!!!
    • Gość: annapurna13 Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.interia.pl 21.06.05, 15:45
      No ba, w Dzialdowie mają lepsze geny, czyste powietrze i lepsze kosmetyki...Czy
      wyście wszyscy na te swoje puste głowy poupadali!!!!
      • Gość: znawca Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:55
        Przyznam z bólem ze najladniejsze dziewczyny chętne do współpracy mozna poznac
        w okolicznych wioskach a nie w Ciechanowie. Wiejskie laski, nie dosc ze ladne
        nieskoplikowane, przechodzące od razu do czynu i nie zadajace duzo pytan - biją
        na głowę nasze "miastowe" ktorym sodówa do głowy uderzyla i żeby cos od niej
        uzyskac przyjemnego zaraz wyskakują z jakimś rzewnym, ckliwym tekstem typu "ale
        czy mnie kochasz?" od ktorego wszystko opada.
        • Gość: dziewczyna Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.interia.pl 21.06.05, 16:02
          A jacy są faceci w Ciechanowie? Głupi, zacofani, w dodatku wydaje im się, że są
          niewiadomo jak wspaniali w wiadomej kwestii...Normalnego faceta ze świecą
          szukać, chociaż przyznaję, że kilku było normalnych, ale męża to wolałam sobie
          poszukać wśród barzdiej cywilizowanych. Poziom tych postów świadczy o was
          chłopcy najlepiej. Dzieci. Pozdrawiam.
          • Gość: znawca Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 16:47
            O!!!!! Znalazla sie królewna wybredna...a moze to tobie sie wydaje jaka jestes
            wspaniala?Mająca wysokie mniemanie o sobie?Żal mi cie jednak ze szukalas tylko
            widac w rynsztoku tych głupich i zacofanych o jakich piszesz-uwierz ze faceci
            za wiele wcale nie chca ale nie moga zniesc kolo siebie nadąsanej wciąż lali
            laskawie wybierajacej sposrod tlumu adoratorów wątpliwych wdzięków by laskawie
            dać im cos od siebie a i to z wielkim udawanym poswieceniem.
            • Gość: Chłopak 25 Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 18:15
              Bo nie tylko trzeba brać ale również dawać od siebie. pozdrowienia...
              • Gość: olo Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 18:17
                a ty co? z parady rownosci???
            • Gość: zunia Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.199.253.* 21.06.05, 23:12
              Wiesz, czytając twoje posty, wyobrażam sobie ciebie jako pryszczatego
              czternastolatka w dodatku wyjątkowo tępego, zakompleksionego, odważnego tylko
              gdy jest anonimowy. Nigdy w życiu nie chciałabym uważać kogoś takiego jak ty
              nawet za zwykłego kolegę. (no chyba że to co wypisujesz, to tylko glupie
              prowokacje)
              • Gość: dziewczyna Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.interia.pl 22.06.05, 09:48
                Masz rację Zunia, to tępy młokos. Współczuję chłopcze każdej dziewczynie, która
                stanie na twojej drodze. Pozdr.
                • Gość: Michał Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 15:39
                  Gdzie jak gdzie ale na tym forum niektórzy mogą wykazać się swoją głupotą.
                  Szkoda, że się podpisują anonimowo bo nie wiem czy by wyszli następnego dnia na
                  miasto. A jeśli chodzi o dziewczyny ? Są jak wszedzie ! Ładne, brzydkie, grube,
                  chude itp. Zamiast krytykując innych spójrzcie najpierw na siebie - czy
                  jestecie tacy idealni. Bo zauważyłem, że niektórzy szukają takich dziewczyn,
                  które nie wiem czy w ogóle istnieją. pozdrowienia dla wszystkich, którzy nie
                  mają kompleksów i przejmują się jakimiś bzdetnymi i anonimowymi postami...
    • Gość: tia Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:50
      Z obserwacji to sobie możesz dużo wnioskować są gusta i guściki, a
      każdą :lalkę: jaką tylko zobaczysz (dokładniej mówiąc taka o której marzysz ale
      wiesz że i tak nie masz szans nazywając blacharą) jest niezbyt trafne. Że w
      twoim towarzystwie cześć czy większość dziewczyn taka jest "łatwa" czy jakaś
      nie znaczy że niektóre dbające o siebie kobiety są takie...
      na szczęście mamy internet....
      • Gość: dylu Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 15:04
        Najlepsza jest Ola z Krasiniaka - sztandarowy typ kobiety jakie powinny chodzic
        po naszym miescie!!!!!!!!!!, potrafi takie numerki ze az ciary chodza - uczcie
        sie od niej tluste kujony w okularach jak denka od butelek;)
    • krol_szos Re: Ciechanowskie dziewczyny 22.06.05, 15:53
      Miałem nie pisać, bo od początku ten post wydawał mi się durny, ale jednak.

Chłopaki opamiętajcie się. Na malucha z 85 roku (zresztą tu nie jest ważny
      samochód) kupionego przez rodziców chcecie złapać panienkę która byłaby:
      - niemową, żeby za dużo nie zrzędziła,
      - głucha, żeby nie słyszała tego co potrzeba,
      - kulawa, żeby za wami nie chodziła
      i jeszcze żeby z jednego cycka leciało jej piwo a z drugiego wódka. I jeszcze
      obowiązkowo musi doskonale gotować, być najpiękniejszą ze wszystkich dam i
      wogóle żeby była damą na salonach i kurwą w łóżku. A Wy Panowie hrabiowie
      będziecie siedzieli w fotelu, w prawym ręku pilot, w lewym piwo a na środku
      maciek będzie Wam zasłaniał ekran i w związku z Tym Wasz kopciuszek będzie z
      Was bardzo dumny. Puknijcie się, nie tędy droga. Ja swojej kobiety na samochód
      nie poderwałem. Normalnie, zwyczajnie jak porządną dziewczynę i jestem z nią
      bardzo szczęśliwy już bardzo długi kawał czasu. I mówię Wam - jest ideałem.
      Jest dokładnie taka jaką sobie ją wyobrażałem zanim ją poznałem. Ale to nie
      jest tak, że jak ją złapałem to już ją mam i mogę ją olać i na boku się bawić
      innymi. Pamiętajcie!!! Miłość trzeba pielęgnować a o swoją kobietę trzeba dbać.
      Mam pytanie do wszystkich tych którzy piszą jakie to Ciechanowskie dziewczyny
      nie są. Który z Was dał swojej dziewczynie choćby kwiatka (nie od święta, ale
      tak w powszedni dzień bo akurat przechodził koło kwiaciarni???). Który z Was
      przypomina swojej kobiecie, że ją kocha, kto z Was stara się aby Wasza dama
      była szczęśliwa na co dzień, a nie tylko w dzień kobiet?
      Oczywiście nie mówię, że wszystkie dziewczyny z Ciechanowa są święte
      (ba, sam często widzę tzw. blachary i lodziary), ale żeby wymagać od innych
      najpierw zacznijcie od siebie.
      Teraz już z tym postem zostawiam Was samych, przemyślcie to sobie.

Pozdrawiam
      • Gość: annapurna13 Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.interia.pl 22.06.05, 16:03
        A jednak jakiś normalny się odezwał. Pozdr. dla krola_szos.
      • Gość: jazz Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:40
        Hmmm......jakaż emfaza bije od Twojego postu Krolu Szos....ale jednak musze
        wtrącić swoje trzy grosze. Nie jest tak że większośc facetów chce miec w domu
        seksualny automat z szybką dostawa browara w razie czego, w miedzyczasie gapiac
        sie tepo w mecz kopaczy w telewizorni. Widzisz tylko jedna strone medalu,
        zastanawiam sie czy po prostu nie jestes zwyklym malym pantoflarzem, ktory musi
        nadskakiwac swojej krolowej aby ja zadowolic wlasnie kwiatkiem, milym slowem -
        takie gesty moga byc przeciez spontaniczne na co dzien i nie trzeba robic z
        siebie zniewiescialego pater familias in spe. Problem w tym ze obserwuje coraz
        wiecej mlodych dziewcząt ktore po prostu dostosowuja sie do zachcianek
        koleżków, piją jak oni, pala trawe jak oni i sypią się jak prawdziwe zloto.
        Ideal o jakim piszesz jest po prostu zywcem wyjęty z bajki o żelaznym wilku i
        jakos nie chce mi sie wierzyc ze gdzies kolo nas zyje cud-kobieta
        wyidealizowana do bólu - tlumaczyc nalezy tylko tym ze omnia vincit amor, masz
        klapki na oczach ale to normalne w tej chemii milosci, stan zakochania to
        wspaniala rzecz i jesli jest tak naprawde - szczerze gratuluje. Nie napisales
        jednak o tym, że nie mozna za wiele wymagac od pryszczatych niedorostków, dla
        ktorych wywalenie bełta i glupawe rechotanie na widok jakiejs "suczki" jest
        szczytem szczescia - wlasnie z nich wyrastaja faceci z opaslym brzuchem i
        brudnym podkoszuklu, siedzacy przed szklanym oglupiaczem a ich zony (tzn.
        stworzenia zludnie podobne do żon) dopasowuja sie wspaniale swoim wygladem i
        zachowaniem. Sa jednak i porzadni faceci, szarmanncy ale przy tym nie
        narzucajacy sie uprzejmoscia, zwykli ludzie dla ktorych kobieta nie jest cudem
        swiata przed która jak sie ją już zlapie( delikatna aluzja...) nalezy padac na
        twarz i czynic holdy, ale normalnym partnerem, osoba o szerokich horyzontach,
        kims uniwersalnym na dobre i zle strony zycia. W dzisiejszych rozpasanych
        konsumpcja swiecie gdzie plyna wzorce materializmu coraz trudniej zachowac to
        cos co decyduje o czlowieku jako istocie myslacej. Coraz wiecej znajduje sie
        osob chetnych do hedonizmu - sex, drugs and rock and roll, choc moze zamiast
        tego rocka jesy teraz oglupiajacy pseudorap. Wina lezy zatem po obu stronach,
        jesli kobiety beda sobą pomiatac, dawac sie traktowac jak zbiorniki wiadomo na
        co, byc "wyzwolone", rzucac miesem jak wozak - takie bedzie naszej mlodziezy
        chowanie jak pisal nasz wieszcz. Życze Ci wiecej obiektywizmu i wyrazam ufną
        nadzieje ze spostrzezesz rowniez te jasne strony u osobnikow swojej plci. ;))
        • Gość: deepthroat Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:57
          No stary pojechałeś ostro:) Ale taka jest prawda i dla Ciebie bonus:)
          • krol_szos Re: Ciechanowskie dziewczyny 23.06.05, 00:04
            Na początku chciałbym Cię zapewnić, że pantoflem nie jestem, ale jeżeli tak
            myślisz to bardzo mi przykro (choć uważam, ze źle mnie zrozumiałeś. Świadczyć o
            tym może Twoje zdanie "takie gesty moga byc przeciez spontaniczne na co dzien"
            To właśnie chciałem przekazać, więc jeżeli myślisz, że jestem pantoflem to
            sądząc po Twojej wypowiedzi i idąc Twoim tokiem myślenia Ty również nim
            jesteś).
            W mojej wypowiedzi chodziło mi głównie o to, że jeżeli my mężczyźni
            wymagamy od kobiet, żeby były idealne, to najpierw sami bądźmy. Zacznijmy
            naprawiać świat od siebie. Do reszty Twojego postu się nie przyczepiam,
            ponieważ sam się z nim zgadam (nie napisałem o Tym, być może dlatego, że
            skupiłem się tylko nad Tym co jest napisane powyżej mojego postu). Jeszcze
            chciałem sprostować jedną rzecz. I w związku z tym znów wykorzystam w Twoje
            słowa. "zwykli ludzie dla ktorych kobieta nie jest cudem swiata przed która jak
            sie ją już zlapie( delikatna aluzja...) nalezy padac na twarz i czynic holdy".
            Chodziło mi o bycie "normalnym partnerem, osoba o szerokich horyzontach, kims
            uniwersalnym na dobre i zle strony zycia", i nie wiem czemu taki normalny
            partner nie może dać sowjej partnerce raz na jakiś czas tego naszego
            przysłowiowego kwiatka? Przecież to tak niewiele a tak dużo radości sprawia.
            Czy jeżeli kogoś się kocha to nie można w zwykły dzień ukochanej osobie
            sprawić radości bo się zaraz zostanie posądzonym o pantoflarstwo? Według mnie
            pantoflarstwo polega na czymś innym.
            Teraz wrócę do Twojego procentowego opisania Ciechanowskich dziewczyn.
            Według mnie mówienie, że tylko 1% to te normalne jest błędem. Według mnie jest
            ich więcej. Owszem zgadzam się z tym, że „blachar” i „lodziar” jest znakomita
            większość. Sam z kumplami często robimy sobie z nich polewę tanim kosztem. Jak
            się nam nudzi to wsiadamy w samochód, muza na maxa i oczywiście Warszawska
            City :) A tam dużo pisku i białego dymu a później tylko śmiech jak kaszaloty
            robią ciekawe miny :) (czasem, żeby było weselej zakładamy obce blachy). Taka
            niestety jest Ciechanowska małomiasteczkowa rzeczywistość i niestety nic na to
            nie poradzimy.
            Porządnym chłopakom życzę znalezienia porządnych dziewczyn, a porządnym
            dziewczynom wymarzonych chłopaków oraz wszystkim żeby byli szczęśliwi ze swoimi
            partnerami tak jak ja jestem szczęśliwy razem ze swoją partnerką. Szczególnie
            te życzenia przesyłam Tobie jazz ponieważ zauważyłem, że należysz tak jak ja
            (niestety wcześniej wydawało mi się inaczej) do tej mniejszości która chce być
            szczęśliwa i dumna ze swojej damy i która chce żeby jego dama byłą tak samo
            dumna i szczęśliwa z niego.

P.S. Nie szukaj na siłę miłości, ona przyjdzie do Ciebie sama.
            • Gość: Normalny Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 00:24
              Królowi szos proponuje, żeby napisał jakiś poradnik miłosny. Po prostu
              człowieku ty się na tym forum marnujesz......
            • Gość: jazz Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 07:56
              ;)
        • Gość: olka Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 19:15
          A czy nie myślisz, że "przeciętna" dziewczyna znalazła by w Tobie więcej wad
          niz Tobie udało by się znaleść w niej???

Jak to jest, że faceci którzy tak naprawde niewiele, a nawet bardzo mało sobą
          reprezentują oczekuja od kobiet Bóg wie czego?

Spójrzecie np. na zapyziałego w sobie jazz'a!!! Prosty, zadufany w sobie,
          zakompleksiony idiota...

Ocenia wszystkie dziewczyny swoja miarką... niestety bardzo krótką

pozostawiam Cie jazz z twoimi beznadziejnymi poglądami.

Król szos... wielkie pozdro... szanuj dziewczyny a my bedziemy szanować Ciebie
          • Gość: jazz Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:58
            Nie jestem alfą i omegą a moje obserwację czynię jak każdy z nas na podstawie
            tego oc widzi się na co dzień. Jednak nie sposób nie napisac kilku słow ad
            vocem w odniesieniu do powyższego grafomaństwa. Jezky jakim sie poslugujesz
            swiadczy albo o tym ze jestes pryszczata, szarą myszą wykrzykującą swoje
            pretensje do swiata typu "dlaczego TO JA nie jestem w centrum zainteresowania
            tych wszystkich wspaniałych facetów?" albo o pewnym poziomie zbliżonym
            konsystencją i zapachem do kanałku na Parkowej (hahahahaha....). A teraz na
            powaznie - daleki jestem od tego aby oceniac wszystkich swoja miarą,
            zapomnialas w calej swej zlości do świata "lepszych" o jednej bardzo waznej
            sprawie: nauczmy sie doceniac to co lezy w naszej naturze, nie bądźmy na siłę
            kimś innym - niech niewiasty nie starają sie na silę dopasowywac do "nabojki"
            wulgarnym wygladem rodem z taniego burdelu, przeklinając stekiem "kwiatów",
            gzić się z podejrzanymi, przypadkowymi typami w parku za Gawrą w sobotnie noce,
            malować się jak lalki w wieku 15 lat i być "na siłę" doroslymi. Kobieta ze
            swojej natury powinna byc delikatna, wrazliwa po prostu kobieca abysmy TO MY
            zabiegali o jej uczucia. Nie mozna dawac sie zdeprecjonowac do poziomu taniej
            szmaty czekającej na okazję w stylu "kark, skóra i komóra + zazwyczaj
            poniemiecka, powypadkowa fura" a potem blyszczec wsrod kolezanek podobnej
            konotacji. Jako osoba ktora w zyciu widziala zapewne wiecej niz ty dziecino nie
            zasczyce cie zadna radą osobistą poza jedną - ćwicz wiecej orzeszek zwany
            BardzoMałym Rozumkiem i ... wiecej zimnej wody rano;)))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: olka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:21
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: fazi legionista Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 08:34
                Szacunek dla jazza i króla szos za to ze nareszcie ktos szczerze napisal o
                naszych "krasawicach". Podpisuję sie pod tymi postami obydwoma rękami. Do
                wszystkich frustratek szczegolnie olki - dziecko 15 - letnie!!!!!!Nie mysl o
                chlopakach siusmajtko tylko nos do ksiazki, pokemony na dobranoc i z mamusią na
                spacerek, znalazla sie znawczyni od siedmiu bolesci,hehe.
                • Gość: olka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 11:31
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: zunia Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.199.253.* 29.06.05, 13:49
                  A to ładniem im dałeś, myślę że żaden z nich nie poczuł się zaszczycony takim
                  zestawieniem. A swoją drogą to ciekawe jak możesz jednocześnie popierać ich
                  obu, tzn. krola szos i jazza
    • Gość: Aka Pytanie do kolesi :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 23.06.05, 18:09
      Podobają mi się wpisy Jazza i Króla Szos. Tylko mam jedno pytanie: co z tymi
      dziewczynami, które nie są ideałami? Czy one nie mają juz szans na fajnego
      faceta? Bo jeśli laska ma np. grube nogi i pare pryszczy, to od razu faceci
      odwracają od niej wzrok. A często taki wygląd, to nie ich wina, lecz genów i
      wtedy nic się nie da z tym zrobić. Co wtedy? A często takie dziewczyny są
      naprawdę wartościowe i mają extra charaktery, ale faceci od razu, rzuciwszy im
      pierwsze spojrzenie, oceniają je mianem "pasztetów". I wtedy naprawdę trudno
      znaleźć im fajną laskę. A może, Drodzy Panowie, zwracajcie uwagę również na
      panie z pewnymi niedoskonałościami urody - może, jeśli okaże się, że poza tym
      panna jest fajna, to pomożecie takiej dziewczynie poprawić wygląd, no sama nie
      wiem, np. organizując randki na siłce, basenie, czy w parku, zeby pobiegać. To
      chyba nie jest taki zły pomysł? Inteligentni i fajni kolesie mogą spróbować :]
      A poza tym, przecież nie wygląd jest najważniejszy... Co o tym sądzicie?
      • krol_szos Re: Pytanie do kolesi :) 24.06.05, 00:00
        Niestety faceci są tak zbudowani (zresztą dziewczyny też), że w pierwszych
        kontaktach z reguły zaważa pierwsze wrażenie. Ale według mnie gdy dziewczyna
        jest inteligentna to poradzi sobie z wszelkimi swoimi fizycznymi
        niedoskonałościami. Spokojnie nadrobi to inteligencją i gdy chłopak jest tego
        warty to z pewnością starczy jej cierpliwości aby jego serduszko zaczęło bić
        właśnie dla niej. Zresztą według mnie nie ma brzydkich kobiet. Są albo smutne,
        albo zaniedbane. Więc panowie zapamiętajcie sobie. Jeżeli mówią Wam, że Wasza
        wybranka nie jest zbyt urocza to wcale nie musi znaczyć, że tak rzeczywiście
        jest. I nie jest to ich wina. A czyja jest to już odpowiedzcie sobie sami :)

I jeszcze na koniec pytanie do jazza. Co miało znaczyć ";)" bo za wiele to to
        nie mówi?
        • Gość: jazz Re: Pytanie do kolesi :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:47
          ;) nie jest to piktogram austrolopiteków - to po prostu uznanie, zawsze milo
          jest podyskutowac z kims myślącym nawet jeśli dochodzi do pewnych sporów mozna
          to czynic na poziomie. pozdr.
      • Gość: wzrokowiec Re: Pytanie do kolesi :) IP: 213.199.253.* 25.06.05, 00:51
        Niestety, nic na to nie poradzę, że jestem wzrokowcem. Na pierwszy rzut zawsze idzie pierwsze wrażenie. Jeżeli mi się pewna dama nie podoba, to cóż... nie ma szans jako moja przyszła (była ;) ) partnerka, zawsze może zostać znajomą. Oczywiście, że nie tylko wygląd się liczy, raczej żaden z facetów nie chciałby mieć ślicznej, jednakże o bardzo krótkim rozumku, lali. Wygląd zawsze można w jakiś sposób poprawić: pryszcze=odwiedziny u kosmetyczki lub dermatologa, nadwaga=siłownia lub jakiekolwiek sporty dynamiczne lub/i dieta, niedoskonała (a kto ma doskonałą? ;) )figura=odpowiednia korekta dobraną odzieżą. Można tak jeszcze napewno powymieniać sporo. Inteligencję ma sie wrodzoną (chociaż jak twierdzą naukowcy można ją poprawić), charakter kształtuje się w dzieciństwie, a kulturę osobistą w większości wynosi się z domu, jednakże środowisko "podwórka" nie pozostaje bez wpływu. Co do tego, że moja dziewczyna może sie nie podobać moim qmplom lub komuś innemu... centralnie mam to w D...
    • Gość: rain men Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 10:07
      do krola szos- czy ty nie leczysz się na głóke, a zalecam
      • krol_szos Re: Ciechanowskie dziewczyny 25.06.05, 23:06
        I niby mam się posłuchać kogoś o IQ <10. Sądząc po twoim poście więcej nie
        posiadasz. Przykro mi, musisz się pogodzić, że los nie jest dla wszystkich
        łaskaw.
    • Gość: rain men Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 23:46
      Zapewne królu szos ,ale ty z tym już się pogodziłeś
      • krol_szos Re: Ciechanowskie dziewczyny 26.06.05, 23:25
        Przykry jesteś szczeniaku. Ile masz lat? 12 czy 13? Jak nie masz nic Ciekawego
        do powiedzenia (z taką inteligencją nie dziwię się)to wracaj do piaskownicy

--
        TPSA. To ludzka rzecz okradać :)
    • Gość: rain men Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:20
      nie ma miejsca, bo jest zajęta przez takich jak ty królu ( szos ? )wiejskich
      dróżek
      • Gość: fazi legionista Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:20
        daj sobie na luz czlowieku, cos się tak przypiął??? odreagowujesz paskudne
        dzieciństwo czy co? pozdr. dla króla szos.
    • Gość: rain men Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:35
      nic do niego nie mam, poprostu nich pisze bardziej obiektywnie
    • aamp Re: Ciechanowskie dziewczyny 27.06.05, 14:57
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=25722048
      • Gość: jack czyściciel Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 16:36
        Dajcie sobie spokój z tymi kłotniami - my tu gadu gadu a pasztety upasione jak
        wieprzki jak chodzą po Warszawskiej tak chodzą;
        ((((((((((((((((((((((((((((Pomijając lodziary i ww. wymienione (wiekszosc....)
        ciekawy jestem gdzie są te atrakcyjne??????????????
        • mary_margaret Re: Ciechanowskie dziewczyny 27.06.05, 16:44
          obecna:P ;)
          • Gość: jack czyściciel Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:58
            wierzę na słowo;)
          • krol_szos Re: Ciechanowskie dziewczyny 27.06.05, 23:34
            Obiektywnie to według ciebie jak zmokły menie??
            • Gość: amator sadełka Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:55
              sam mam troszkę ciałka i lubię moją Piggy, uwielbiam te sadełko i miseczkę D -
              jest się do czego przytulić i na pohybel wszystkim amatorom wieszaków
              odzywiających się powietrzem z silikonem za grubą kasę.
              • krol_szos Re: Ciechanowskie dziewczyny 28.06.05, 22:49
                Dobrze gada, polać mu!!!
                • mary_margaret Re: Ciechanowskie dziewczyny 29.06.05, 11:46
                  hej! słuchajcie, fajnych dziewczyn ( normalnych, inteligentnych, ładnych,
                  sznujących się :P ) jest na prawdę mnóstwo w Ciechanowie...tylko powiedzcie
                  szczerze:jak idzie ulica wypindrzona tzw. "lodziara" w mini i staniku(wiem
                  przesadzam ale ja tu obrazowo chcę sytuację przedstawic) i obok niej idzie
                  normalna dziewczyna pomalowana delikatnie ubrana z gustem ale nie wyzywająco to
                  na która gapicie się tak ze wam sie az głowy obracają o 180 stopni??????
                  poprostu nie zauwazacie tych normalnych atrakcyjnych dziewczyn!
                  • Gość: wzrokowiec Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.199.253.* 29.06.05, 12:18
                    Mary... Przesadziłaś, że mnóstwo ;). Na wypindrzone lodziary się zawsze obejrzę, gdyż te "panie" zdecydowanie przesadzają ze "środkami artystycznego wyrazu" i wręcz czasem eksponują to co chcą ukryć, wtedy wygląda to komicznie. Mniejsza z tym. Co do tego, że obok takich pań/pani idzie "normalna dziewczyna pomalowana delikatnie ubrana z gustem ale nie wyzywająco" to prawdę mówiąc nie spotkałem takiego zestawienia ;). Nie zmienia to faktu, że wolę te "delikatnie ubrane z gustem" ;)
                    • mary_margaret Re: Ciechanowskie dziewczyny 29.06.05, 12:23
                      hej oczywiscie ze nie chodziło mi ze idą razem, obok, sa kolzankami i razem
                      wybrały się na miasto...bo rzeczywiscie trudno spotkac cos takiego, "lodziary
                      trzymają się razem :P nie zadają sie z normalnymi dziewczynami które dla nich
                      to "szare myszki" nie warte zainteresowania...mówiłam teoretycznie. No ale sam
                      widzisz, przez to ze po Ciechanowie chodza takie dziw...ne dziewczyny nie
                      zauwazacie tych normalnych, nadających się na zony, dziewczyny, czyli takich, z
                      którymi moglibyscie spądzic reszte zycia:)
                      • Gość: jazz Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:04
                        Moja droga - musisz sie z tym pogodzic ze męzczyzni są przede wszystkim samcami
                        i jesli widzą na ulicy idące kolo siebie szarą mysz płaską jak deska a obok
                        niech nawrt będzie "lodziarę" z sutkami na wierzchu i mini sięgającą wątroby to
                        99% z nich wyskoczą oczy na szypułkach, zgadnij za którą???? Ja tez nic nie
                        poradze że jestem wzrokowcem i zawsze wolę milsze dla oka widoki niż patrzec na
                        typową statystyczną przedstawicielke szarej masy w ktorej nie mozna znaleźć na
                        pierwszy rzut oka nic co ucieszy męskie potrzeby;))) Oczywiscie jestem
                        zwolennikiem zlotego środka, niestety malo jest tych "delikatnie umalowanych",
                        niewyzywających a jednoczesnie atrakcyjnych dziewcząt w naszym grajdole ale tym
                        bardziej chwala im za to ze nie staraja się ciągnąć do dwóch przeciwnych
                        biegunów - albo "lodziary" z marzeń pryszczatych onanistów albo upasione smoki.
                        • Gość: dziewczyna Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.interia.pl 29.06.05, 13:21
                          Nie bardzo rozumiem juz o co wam chodzi, mówicie, że lodziary itp. ale chętnie
                          się za takimi oglądacie, bo fajnie wyglądają a wy niby jesteście
                          wzrokowcami...My też wolimy patzreć na przystojnych i zbudowanych
                          proporcjonalnie facetów, ale namm to nie wystarcza. Ale to mit, że my się
                          zadawalamy jakimś brzuchaczem z żółtymi zębami byleby byl inteligentny albo
                          miał fajny samochód. sami nie wiecie o co wam chodzi, męska logika.
                          • Gość: wzrokowiec Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.199.253.* 29.06.05, 14:04
                            No to żeśmy temat rozruszali ;). A tak na serio, to co z tego, że facet się tylko obejrzy, ot tak "oko zawiesi" ?? Przeważnie i tak idzie dalej. Inaczej się ma sprawa gdzieś w klubie, dyskotece etc. Prawda jest taka, że i tak te panienki wymalowane, mają nosek wyżej niż czubek głowy, większa część inteligencją nie grzeszy (i nie chodzi mi tu o posiadane wykształcenie), nie wspominając o umiejętności wysłowienia się. Czasem z ich ust pada taki słowotok, gdzie w co drugim słowie jest "k" zamiennie używane z przecinkiem ;, no i do tego obowiązkowo papieros w ręku... i spod kilograma tapety i skąpych ciuchów wyłania się prawdziwy obraz, co już nie wygląda tak sympatycznie.

Dziewczyno - co rozumiesz przez "proporcjonalny" ?? Kark szerszy od głowy, po wpompowaniu w siebie sporej ilości koksu ? A co do "zadowalania się" ;), to też bym się nie zadowolił tylko inteligentną, ale za to z żołtymi zębami i brzuchem sięgającym kolan ,wylewającym się z nad obcisłych biodrówek. I tak na marginesie - ja dokładnie wiem o co mi chodzi, a za innych się nie wypowiadam. ;)
                            • Gość: dziewczyna Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.interia.pl 29.06.05, 14:39
                              jak kark szerszy od głowy to już chyba nie jest proporcjonalny:)a tak w ogole
                              to co Ci przeszkadzają te pasztety i lodziary? Są faceci którzy takie lubią i
                              tak każdy trafia na swój ideał, to chyba jednak optymistyczne i jaka
                              różnorodność...
                              • Gość: wzrokowiec Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.199.253.* 29.06.05, 14:56
                                W ogóle to mi nie przeszkadzają, tylko przyćmiewaja w miarę normalne dziewczyny :), wszystko to przez 2 extrema . A tym facetom, którzy takie lubią szczerze współczuję (mimo tego, że o gustach się podobno nie dyskutuje ;) ). A ideały mają to do siebie, że... są niedoścignione :P
                        • Gość: dziewczyna Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.interia.pl 29.06.05, 13:23
                          jazz, mężczyźni nie są przede wszystkim samcami- samiec to samiec, a mężczyzna
                          to mężczyzna- sprawdź w słowniku. skoro jednak przyszlo Ci takie dziwne
                          uproszczenie do glowy to na 100% jesteś samcem. Nie ma czego gratulować cała
                          ewolucja przed Tobą.
                          • Gość: jazz Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:23
                            Buuuu.....zostalem zganiony przez WszystkoWiedzącą - po prostu polozylem uszy
                            po sobie przed twoją mądrością. Zaiste - do pięt ci zapewne nie dorastam jesli
                            chodzi o zyciowe doswiadczenie, ja taki maly i biedny szaraczek. A tak co do
                            meritum - mniemam ze jestes przedstawicielką innej rasy niz ssaki myslace do
                            ktorych zalicza sie czlowiek, zapomnialas w swoich emocjach że
                            napisalem "przede wszystkim" mając na uwadze jedynie nagłe
                            bodźcce "organoleptyczne" czyli celem wytlumaczenia trudnych słow;) - rowniez
                            wizualne na widok ladnej dziewczyny majacej pokazac swiatu swoje "skarby"
                            chowane z hipokryzją w zaciszu domowym czy szkole. Absolutnie nie przeszkadza
                            mi to ze czasami widząc ladną samiczkę rodzaju ludzkiego (tak moze
                            zrozumiesz...) mile rzeczy przychodzą do głowy, coz nie zmienisz synaps i
                            neuronów odpowiadajacych za przyjemności w ludzkim organizmie. Pokaz mi jednego
                            faceta ktoremu widzac dziewczynę z faldami tluszczu i fizjonomii dobrze
                            odzywionego prosięcia a duzo takich w naszym miescie - sprawia to przyjemnosc.
                            Idealem byloby polaczenie ladnej, zgrabnej, mądrej, czulej, wrazliwej kobiety w
                            jedno ale bedac realista domyslam sie ze do zadnego z tych przymiotników się
                            nie zaliczasz odreagowujac tu swoje kompleksy. Nie martw sie jednak, znam
                            swietna strone matrymonialną, w razie czego bardzo uprzejmie podesle linka;))
                            Hahahahahahahahahahahahahaha. pozdr. dla wzrokowca.
                            • Gość: wzrokowiec Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.199.253.* 29.06.05, 16:17
                              Thx za pozdro Jazz i vice versa ;).
                              Najlepszym sposobem na obiektywizm w sprawie głównego tematu będzie wyjście na ciechanowską imprezę plenerową zwaną dalej "Kupalnocką". Bład statystyczny niepowinien wynosić więcej jak 3% ;), gdyż na tejże imprezie będzie duża część ciechanowskiej młodzieży. Postaram się robić jakieś "notatki myślowe" :P , którymi się później z Wami podzielę, co i Wy poczynić możecie.
                              Dziewczyno, zobacz ilu "proporcjonalncyh" facetów zobaczysz i także nie zaniechaj podzielić sie swoimi spostrzeżeniami ;)
                              • Gość: dziewczyna Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.interia.pl 29.06.05, 16:31
                                Niestety w czasie Kupalnocki( chyba że u Was kupalnocka przypada w innym
                                terminie niż w całej Polsce hahahahaha) byłam na Wiankach w calkiem innym
                                mieście, w którym od kilu ładnych lat mieszkam, ale często bywam w ciechanowie,
                                dlatego pozwalam sobie zabierac głos w tej sprawie. Zreszta proporcje między
                                pasztetami, lodziarami i jak tam jeszcze wam się podoba tu, gdzie mieszkam są
                                podobne, chociaż wydawałoby się, że powinno być inaczej...Jeżeli chodzi o
                                facetów jak wyżej.Ale może Ty się podzielisz obserwacjami, tylko postaraj się
                                obiektywnie.
                                • Gość: wzrokowiec Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.199.253.* 29.06.05, 16:46
                                  No nie dacie mi od kompa odejść ;). U nas, w tym "zaścianku" Kupalnocka z racji czysto komercyjnych (pewnikiem), przypada własnie na 1 Lipca (w tym roku). Lecz skoro jesteś częstym bywalcem naszego "zaścianka" to więcej się dowiesz na innych stronach (niematrymonialnych :P ), np.: ciechanow.net.pl
                                  Co do obserwacji, postaram sie być obiektywny, i dlatego byłoby dobrze gdyby więcej opinii było na ten temat.
                            • Gość: dziewczyna Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.interia.pl 29.06.05, 16:27
                              za stronkę matrymonialną merci- od kilku lat jestem szczęśliwą żoną, myślę, że
                              nie jestem aż takim pasztetem jak myślisz, ale w tym waszym zaścianku wszystko
                              jest możliwe...
                              • Gość: jazz Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:38
                                a co lusterko w domu ma tylko jedną melodię "jaka jesteś piękna" ze tak
                                uwazasz? Nie neguję ze jestes szczesliwą zoną - czego zycze na dlugie lata i
                                winszuję szczerze ale pamietaj ze ocenianie w charakterze "jestem czy nie
                                jestem pasztetem" laskawie zostaw innym osobom nie patrzacym tak subiektywnie
                                na wlasne fałdy jak mąż czy odbicie w lustrze bo przeciez oczywistym jest ze w
                                obu przypadkach bedziesz "debeściara". A propos - napisz w jakim ty zaścianku
                                zyjesz Krolewno z Baru Szybkiej Obsługi ze tak ci ten nasz przeszkadza??
                                Przeprowadzilo sie do Większego Miasta i tam udaje "miastową" co śmierdzi jej
                                Ciechanówek????Buhahahahahahaha.no regrets.
                                • Gość: dziewczyna Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.interia.pl 30.06.05, 11:25
                                  Jazz, ciechanówek mi nie śmierdzi ale są zawody, których w tym mieście nie
                                  mozna realizować, poza tym czlowiek czasami chce pójśc do teatru czy kina a tu
                                  kanał. Ciechanów ma swoje zalety, ale studiować się tu np. nie da, a w Krakowie
                                  mam to, czego mi potrzeba do zycia.Nie ukrywam jednak,że jestem stąd, wręcz
                                  przeciwnie.
                                  A co do tego bycia pasztetem- nie mam fałd, doskonała nie jestem i nigdy tego
                                  nie powiedziałam, ale nie mam kompleksów i moja samoocena nie zależy od tego,
                                  czy faceci się gapią za mną, czy nie.Wiadomo, de gustibus non disputandum est.
                                  W głowie tez mi niczego nie brakuje, zabiegam o to od lat. I w dodatku jestem
                                  szczęśliwa. Niepotrzebny ten sarkazm w Twojej wypowiedzi.Każdy ma swoje miejsce
                                  w świecie. No i podobno każda potwora znajdzie swego amatora. Pozdro.
                                  • Gość: deepthroat Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:15
                                    Pozdrawiam jazza, wzrokowca i dziewczynę:) Kupalnocka napewno zaobfituje w
                                    ciekawe egzemplarze a może i jakieś femme fatale sie trafią;)
                                  • Gość: jazz Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:26
                                    Kraków to piękne miasto;)Pozdrów Planty;) a do deepthroat - jasne ze wybieram
                                    sie na Kupalnockę z miernikiem atrakcyjnosci w oku;))))))Wrazenia oczywiscie
                                    przekażę;)Mam nadzieje ze brzydule zostana w domu ;)).pozdr.
                                    • Gość: Alfons Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:30
                                      Są najseksowniejsze w Polsce. Takich lasek to może nam pozazdrościć nie jeden
                                      burdel w Warszawie.
    • Gość: wzrokowiec Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.199.253.* 01.07.05, 00:36
      wiecie ci dziś sie stało... ?? Wszedłem do pewnej knajpy, i... ?? Same główne "Lambadziary"... Nic dodać nic ująć, już nigdzie się człowiek nie obejdzie bez nich :(
      • Gość: kiss Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 00:45
        A w której to było knajpie? Ja dzisiaj z kumpelkami byłam na piwku w jednej z
        nich!
        W pewnym momęcie wszedł ochydny koleś... trudno powiedzieć co miał w sobie
        najgorszego... cały był wstrętny!
        I jak tak patrzę na twe wyuzdane posty to myślę, ze to mogłes być Ty!!!
        Taki netowy robaczek, obrażony na cały świat za swój wygląd :D
        • Gość: wzrokowiec Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.199.253.* 01.07.05, 11:58
          To na pewno nie byłem ja. Dlatego, gdyż:
          1. Z tego co wiem wstrętny nie jestem (tymbardziej cały)
          2. Do knajpy nie wchodziłem (ani nie byłem) sam.
          3. Mój wygląd mi się podoba i raczej go zmieniał nie będę.
          Wię sama widzisz, że nie byliśmy w tej samej knajpie :), a może i szkoda że nie ?? :P
          Moje wyuzdane posty... prawda w oczy kole ?? ;)
          • Gość: Jazz Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 06:01
            Tak jak obiecalem - kilka wrazen z Kupalnocki nt. ciechanowskich dziewczyn.
            Wrazenie przygnębiające. I nie chodzi o sam poziom imprezy - to akurat ok. ale
            o fakt iż "nazłaziło" się pełno jakiśch podejrzanych typów z uwieszonymi na ich
            karkach stworzeniami zludnie podobnymi do kobiet. Ogolnie oprocz 13 - 14 -
            letnich siuśmajtek (co one robia na miescie o 1 w nocy zamiast spac z misiem
            pluszowym po dobranocce???!!!!gdzie ich rodzice???!!!!) zrobionych obowiazkowo
            na "dorosle" tj.pępki na wierzchu etc. oraz typowych wulgarnych bladzi
            rzucajacych mięchem - te obowiazkowo z papierochem i browarem - zauwazylem
            kilka perelek, to pocieszajce. Duzym bledem bylo umiejscowienie parasoli z
            piwem pod zamkiem - moze sie myle ale dla 90% wystepy byly przykrym dodatkiem
            do zlopania piwska. Pojsc, to poszli zobaczyc co sie dzieje na scenie ale potem
            najwieksza rozrywka bylo "spozywanie". Przykre ze przodowaly w tym
            nasze "krasawice", osobiscie widzialem jedna z nich rzygającą pod mostkiem (co
            za przykry widok) a jesli ktos nieuwazny poszedl by ok. 23.30 polnocna strona
            rzeki vis a vis browaru natknalby sie na kopulujaca pare (to juz porażka
            sezonu). Odechciewa mi sie ciągnać dalej wątek po wczorajszej imprezie;((( Czy
            naprawde kazda impreza masowa musi byc okazja do wynurzenia sie z rynsztoka
            tanich, pospolitych ****????Czy wiekszosc (nie wszystkie oczywiscie) tych
            panienek umalowanych jak lalki, w mini odslaniajacyh nie zawsze zgrabne nogi)
            musi byc tak wulgarna i patrzec tylko kto ją zlapie na "furę" lub postawi piwo
            w zamian wiadomo za co??Staczamy sie. Coż "jakie mlodzieży chowanie taka
            przyszlosc nas czeka".
            • Gość: MICHAŁ Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 13:25
              NAJŁADNIEJSZĄ DZIEWCZYNĄ JEST MOJA KOLEŻANKA(ELWIRA Z) PRZEPIĘKNO MA KOLEŻANKIE
              (NATALIA Ż ) POZDROWIENIA DLA NICH KOCHAM WAS BUZI BUZI BUZI LOVE LOVE LOVE
              LOVE
          • Gość: Ciechanowiak Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:21
            Jazz proponuje ci żebyś udał się do dobrego lekarza. Bo chyba porąbało ci się
            troche w głowie. A co ty jesteś jakiś wzór do naśladowania. Ile ty masz lat
            człowieku i kto ci dał prawo do krytykowania innych. To chyba problem ich
            rodziców a nie twój. A może ty jesteś jakiś frajer, który codziennie o 19-tej
            ma obowiązek stawienia się na komendzie policji w celu zrelacjonowania co się
            dzieje w mieście. Coś ty tak uparł się na te dziewczyny. Pewnie zrobiła ci
            któraś coś złego. Jak ci tak się nie podobają to zmień miasto. Nie martw
            mieszkałem 5 lat w Warszawie na Woli i wielkiej różnicy w postawie dziewczyn
            nie widać. Szkoda mi cie. Pewnie sam wyglądasz cienko dlatego żeby się
            dowartościować krytykujesz innych. Pozdrowienia dla dziewczyn Jazza !!!!!!!!
            • Gość: Ktoś Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.199.253.* 03.07.05, 00:58
              Dziewczyny niczym się nie przejmujcie - jesteście WSPANIAŁE !!!!!!!!!!
            • Gość: jazz Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 07:30
              Podejrzewam ze za tym postem kryje sie jakis sfrustrowany, zly na caly swiat
              pryszczaty nastolatek ktorego kontakty z dziewczynami ograniczaja sie do
              mokrych snow o silikonowych lalach. Masz duzo fantazji ze piszesz jakobym
              uwazal sie za jakas wyrocznię. Kwestia obserwacji tego co widac na kazdym kroku
              w piatkowe i sobotnie wieczory szczegolnie w naszych "lokalach" nie jest chyba
              niczym niezwyklym ale podejrzewam ze o tej porze spisz juz z raczkami pod
              kolderką w strachu by nie nakryli cie rodzice, hahahahahaha - tak wiec duzo do
              powiedzenia nie masz. Druga opcją jest to że byc moze jestes amatorem "lodziar"
              jesli nie przeszkadzaja ci takie wywloki. Z jednym sie musze zgodzic - ja tez
              mieszkalem w warszawie kilkanascie lat i duzej roznicy nie widac - tu i tu
              odsetek skromnych, atrakcyjnych i wartych zainteresowania dziewcząt jest
              niewielki - sztuka jest wlasnie nie trafic na taka tanią zdzirę w jakich widac
              gustujesz. Zreszta jak bedziesz mial synku tyle lat co ja moze bedziesz wtedy
              partnerem do dyskusji. A teraz zmykaj - w tv zaczely sie twoje ulubione
              kreskowki na cartoonie;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • Gość: Ciechanowiak Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:15
                Nie martw się nie zaskoczyłeś mnie swoją wypowiedzią. Takiej właśnie się
                spodziewałem. Monotonnej i nudnej. Myślałem, że jesteś człowiekiem na poziomie.
                Tak wynikało z twoich wcześniejszych wypowiedzi. Na koniec masz od mnie
                pozdrowienia i życze ci żebyś znalazł pożądną żonę bo wydaje mi się, że z twoim
                podejściem bedzie ci bardzo trudno. Mój głos się już kończy w twej kwestii bo
                nie mam czasu dyskutować. Ja w porównaniu z tobą jeszcze muszę pracować. A ty
                pewnie siedziesz już co najmniej z pół roku na bezrobociu i z nudów piszesz
                takie pierdoły. PS. Nie martw się nie gustuje w lodziarach i itp. dziewczynach.
                Chociaż uważam, że każdemu trzeba dać w życiu szanse - nawet im. Jeśli chodzi o
                mój wiek to wydaje mi sie, że raczej ty jesteś tym sfrustrowanym małolatem. Bo
                ja w porównaniu z tobą w niedziele śpie troche dłużej po sobotnich balangach a
                nie pisze o 7-mej rano posty. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYN Z
                CIECHANOWA NIE MARTWCIE SIĘ NIE JESTECIE GORSZE OD DZIEWCZYN Z INNYCH MIAST.
                • mary_margaret Re: Ciechanowskie dziewczyny 03.07.05, 15:00
                  uuuu "nie jestescie gorsze" ;] dzięki za komplement;/
                • Gość: jazz Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 16:05
                  a moze tak lepiej zainwestuj w slownik ortograficzny - ja również czule
                  pozdrawiam.
                  • Gość: Michał Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 04.07.05, 11:58
                    Wielkie pozdro dla kopuluijącej pary :) Jakby ktoś potrzebował dokłądniejszych
                    informacji to ta dziewczyna ma na imię Paulina (mieszka na jeziorku, a jej
                    chłopak ma ksywę misiek i mieszka na kanadyjkach). A najciekawszy jest fakt, że
                    ten chłopak który ją dymał to wcale nie był misiek.

Ta sytuacja udowadnia jakie są ciechanowskie dziewczyny(oczywiście nie
                    wszystkie) Wielkie pozdro dla PAuliny - dziewczyny która robi najwspanialsze
                    lody w mieście.
                    • Gość: fazi legionista Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:23
                      Podaj jej namiary - zgadzam sie z Toba ze takie sa ciechanowskie dziewczyny
                      (masz rację - moze nie wszystkie ale z 90% na pewno;))))))pozdr.
                      • Gość: 'yo Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:02
                        i prosze kolejny ciekawy temat;) podpisuje sie po tym obiema rękoma;))panny tu
                        to poziom mułu.
                        • Gość: sm Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 12:16
                          cześć ludziska.
                          ciekawy temat :-). Po przeczytaniu waszych postów zaczęłam się przyglądać
                          naszym ciechanowiankom i wiecie co? faktycznie można je podzielić na 2 grupy: a)
                          młodociane wypindrzone z gołymi brzucami anorektyczki b) młodociane z gołymi
                          brzuchami grubasy. Ale porażka. jakoś wcześniej nie zwracałam na to uwagi.
                          zaraz pewnie naskoczycie na mnie. hihi.
                          Ps. jestem normalną mężatką. :-)

Pozdrawiam.
                          • hansgrubber Re: Ciechanowskie dziewczyny 16.07.05, 00:18
                            Alez mnie ubawil ten watek :)))
                          • Gość: ?? Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:59
                            do której grupy Ci blizej??
          • Gość: kiss Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:46
            cyt postu nr 1: "wiecie ci dziś sie stało... ?? Wszedłem do pewnej knajpy,
            i... "
            cyt postu nr 2: "Do knajpy nie wchodziłem " ......

To faktycznie nie byłeś Ty - bo tamten gość wyglądał wstrętnie - mimo wszystko
            nie wydawł się ograniczony, a ty... no cóż.... już nic nie powiem :x :)))))

A co do twojej prawdy to moja prawda jest bardziej mojsza niż twojsza :D

(dla upierdliwych pustaków czepiających się "ojczyzny polszczyzny" jest to
            tekścik z fimlu "dzień świra" - filmu o przeciętnym polskim facecie)
            • Gość: wzrokowiec Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.199.253.* 08.07.05, 11:31
              Najlpeiej to wyrwać parę słów ze zdania i na swoje przerobić. Jeżeli się do czegoś odwołujesz to zacytuj całe zdanie, które wygląda tak: "2. Do knajpy nie wchodziłem (ani nie byłem) sam".
              Ale w tym momencie widać, że widzisz tylko to co chcesz widzieć. Nie udało Ci się za bardzo błysnąć. Reszte pozostawię bez komentarza.

PS. "dzień świra" - takiego faceta życzę Tobie :P, wtedy będziesz miała "swojszą" prawdę.

Żegnam ozięble.
    • Gość: cukiernik Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: 213.17.164.* 07.07.05, 12:40
      Uwagi tu zamieszczone są bardzo trafne. Banany w Biedronce idą jak woda -
      dziewczyny ćwiczą usta wieczorami by zaimponować nowo poznanym menom w Quflu
      lub na jeziorkach :-) 99% chodzi ubranych w ten sposób (ładne czy brzydkie -
      nieważne), aby przede wszystkim pokazać że o "tym" myślą cały czas. A gdzie są
      ich rodzice? Czy sobie nie zdają sprawy że tak ubrana i wyzywająco umalowana
      czternastolatka swe ciało reklamuje jak np. nowy samochód ("spróbuj mnie")?
      Dlaczego w tych chorych czasch parzenie się zastępuje tzw. wartości? Czy tylko
      o kopulację na 100000 sposobów chodzi na tym świecie?
    • Gość: nomen_nesico Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:34
      Jesteście okropni w swoich osadach! moze i to wszytsko prawda, ale rozglądając
      sie za fajnymi dziewczynami, zauważyłam z przykroscią że w Ciechanowie równiez
      mamy deficyt na fajnych facetów1 na palcach jedej ręki można policzych takich,
      którzy byliby jednocześnie przystojni, inteligentni, mieli odpowiednie
      wykształcenie lub chociaż aspiracje żeby takowe zdobyć i posiadali jeszcze te
      pare innych cech, które potrzeba normalnemu facetowi! jeżeli zaś taki sie
      znajdzie to już jest zajety, bo trudno zeby nie był! mam propozycje zarówno dla
      dziewczyn jak i facetów którzy poszukują- zacznijcie sie rozgladać poza
      Ciechanowem, może niekoniecznie mam na myśli pobliskie wsie (no bo przecież nie
      ma to jak chłop ze wsi) ale raczej dalsze rejony! wtedy chyba wszyscy będa
      zadowoleni! Ale kto wtedy na paliwo będzie zarabiał żeby dojeżdzać na miejsce
      spotkania?! czy ktoś ma leszpą propozycje?
    • Gość: Kamillo_2005 Re: Ciechanowskie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:19
      No więc się z Wami nie zgodzę :P Sam znam fajną dziewczynę i ona jest z
      Ciechanowa :D:D:D Fajnie co i jest ładna a nawet śliczna i do tego gada się z
      nią tak jak z najlepszym przyjacielem no więc jeszcze są tutaj ładne i fajne
      dziewczyny i nie zgodzę się że jest ich tylko 1% bo jest dużo więcej napewno
      ale trzeba poszukać:] No więc dla Ciebie M.......;) Buziaczki dla Ciebie :*:*:*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka