Gość: wiku Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: 80.51.234.* 20.08.05, 22:45 jak wam sie nie podoba policja w ciechanowie to pomieszkajcie w mławie wtedy sie przekonacie gdzie jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:44 ciagle nam browary zabieraja, a 5 latki tez chca pic !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypies Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:50 psy sa wszedzie jednakowe.fakt-zdarzaja sie wyjatki,jak wszedzie,ale pies zawsze bedzie psem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:34 nie umieszironizować to nie ironizuj podpie..czu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerażona Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:42 no dobra, miałam nie zabierać głosu, ale... Moi drodzy, ciekawe jacy Wy byście byli, gdyby nie było dla Was żadnej innej pracy, a znajomości mielibyście tylko w policji. Jak byście traktowali swoich kolesi od tej drugiej "policyjnej" strony? dziś "bawicie 0się" na jednym podwórku, a jutro Was wzywają na interwencję właśnie tam? Ciężko jest być policjantem we własnym mieście, gdzie koledzy mają nadzieję, że nie widzicie ich czynów. A Wy macie minimum do wypracowania i to, co robią koledzy, w sam raz pasuje do wyrobienia statystyk. To bardzo trudne, wiecie gdzie spotyka się "element", bo to dawniejsi koledzy z podstawówki. Wiecie jakie miejsca patrolować-bo sami tam robiliście zakazane rzeczy. A teraz boicie się wyjść na miasto, bo koledzy mogą żądać rewanżu, właśnie wtedy, gdy jesteście po służbie-sami i bez broni. Nie czarujmy! Policjant to też człowiek! Zdaża mu się błąd popełnić, zareagować za szybko...etc, itd. P.S. ja mam do nich maleńki żal za pewne nieprofesjonalne czyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypies Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:04 w kazdej pracy trzeba byc czlowiekiem,ale oni za bardzo wykorzystuja swoja wladze Odpowiedz Link Zgłoś
staryskate Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? 26.08.05, 09:19 bo jak taki pies sie nie potrafi zachowac to niech sie nie dziwi ze wszyscy na niego poluja po sluzbie. znam paru polucjantow ktorzy gdzies tam kiedys chodzili do klas rownoleglych lub znajomi znajomych i nie mam na nich cisnienia ani oni do mnie i wszystko jest ok...nie masz ambicji idz do policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 13:43 czytam to wszystko i nie wiem o co wam chodzi młodzieży czy wam nie podoba się Policja bo taka jest moda czy ludzie (niektóprzy) co tam pracują podnosicie kwestię kultury policjantów a wy co sobą reprezentujecie w rozmowach z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtg Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:15 Więcej liter alfabetu nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: DO WSZYSTKICH PROSTAKÓW KTÓRZY NIE LUBIĄ POLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:05 i zdenerwował sie komfost!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtg Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:35 Nudny się stajesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:38 NIE MUSISZ CZYTAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtg Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:46 Masz rację. Po to w końcu mamy wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deepthroat Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:14 zero konkretów i jakiegoś podejścia do tematu o kreatywnym myśleniu nie wposminając...wiesz co HWDP jestes kretynem a do tego ograniczonym! Ale widac w OHP nie uczą więcej liter!!!Spadaj na drzewo tłumoku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciech-dziew-nie Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:29 A tych panów to chyba wszyscy znają :):):) I powiem tyle, że zamisat spisywać biedne dzieciaki za to, że siedzą na oparciach ławek powinni zajmowac się czymś bardziej poważnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idea Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 13:16 Łatwo zauważyć,że temat policji jest bardzo drażniący dla wielu autorów postów oddanych na forum. Tak naprawdę, to po co te "przepychanki" słowne...prawda jest taka, że policja, w każdym zresztą kraju, stanowi organ, który strzeże porządku i bezpieczeństwa publicznego...nie zawsze są to działania wzorowe i godne pochwały,ale w jakiś sposób dają gwarancję poczucia bezpieczeństwa...być może policja kojarzona jest z "kłopotami" itp., ale to chyba tylko wtedy, gdy ktoś ma jakieś niecne postępki na sumieniu...ocena takiej osoby w świetle postępowań policji nigdy nie będzie pozytywna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za debil Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:20 Wyłącz w końcu ten capslock IDIOTO, albo podaj swój adres to sam przyjdę do ciebie i ci go wyłączę jeżeli nie możesz sam znaleźć na klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos podsumowanie wszystkiego IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 24.09.05, 00:16 wiele razy miałem przygodny z panami niebieskimi ale osobiscie nic do nich nie mam mają taką pracę jaką mają zdarzają sie czarne owce co cfaniakują ale wtedy lepiej dac se siana pogada pogada jak go nie wkurzysz czyli ty tez nie bedziesz udawał cfaniaka to nie zdzieli cie pałą a jesli cie zdzieli to trudno założ im sprawe i zobaczymy czy wygrasz proste ze kolega idzie za kolega a ty bys nie poszedł za ziomkiem z ekipy od siebie ?? a to ze siedzisz na ławce pijesz browarek stara babcia dzwoni to muszą przyjechac to jest ich obowiazek bo inaczej by mogli sie liczyc z konsekwencjami służbowymi , dalej idziesz sobie wieczorkiem gdzies komus walneli telefon ktoś to zgłasza idziesz sobie niedaleko to proste ze cie zgarną spiszą i trzepanie bo jestes potęcjalnym podejrzanym czy to takie dziwne , dalej idziesz z ekipą np. 7 osob jedzie radiowoz zgarniaja was legitymują trzepią i cos dziwnego w tym skoro idziesz taką ekipą to mozesz isc na dym albo cos w razie czego jak sie spiszą i na danym terenie cos sie stanie to wiedzą do kogo sie udac i to sprawdzic. a ze wiekszosc małolatów 16 lat wypisuje HWDP to dlatego bo ich starczy kolega dostał pałą bo cfaniakował ale skoro on ma cos do nich to on tez musi.WIEKSZOSC WPISÓW TUTAJ TO DEBILIZIM z policją da sie dogadac wiem na swoim przykładzie (nie chodzi o łapówke ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: podsumowanie wszystkiego IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 24.09.05, 00:19 jednak nie powiem te spisywanie moze byc wkurzające bo troszke to czasu trwa a na koniec słyszysz głos w cb "osoba/y i numer/y nie figrują" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ktosia Re: podsumowanie wszystkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 09:17 do ktosia brakuje zebys jeszcze poobciagal im fiuty cw..u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colapsor Re: hahah IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.05, 14:31 Az sie dziwie ze nikt jeszcze nie nasypal ci (z malej litery) brązowego cukru do (...);))) Policja jest potrzebna aby wlasnie gnębic takich cieniasków jak ty,mocny w gębie tylko w sieci...hehehehe....a jak radiolka zjeżdża robisz w gacie ze strachu, ucholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: hahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 11:09 Policja jest rzeczywiście bardzo potrzebna, robię wiele dobrej roboty. Ale na litość nie sałata!! Jak wszędzie,i w policji znajdzie się jakaś menda. Sama osobiście widziałam co wyprawia z młodymi chłopakami, jak ich podpuszcza i traktuje jak najgorsze g... Precz z sałatą - najgorszym chamem w Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:11 Panowie z drogówki delikatnie tracaja upośledzeniem umysłowym. Policjantem powinna być osoba bystra, szybko myślaca i trafnie potrafiąca ocenic sytuacje, ale niestety nasi stróże prawa maja sie daleko od takiej postawy. Miałem z tymi Panami kontakt i wiem co mówie, ich poziom kultury osobistej i sposób wyslawiania sie i przedstawiania swoich myśli (obobiscie powatpiewam w ogole w ich istnienie) jest conajmniej żałosny. Idac ulicami naszego z trwogą patrze na każdy mijający mnie radiowóz, bo wszystko sie moze zdarzyć, dosłownie WSZYSTKO! Pozdrawiam all :) cu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deepthroat Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 17:34 no szkoda że nie są tacy jak Ty: mądrzy, elokwentni i inteligentni...to lepiej nie wychodź na ulice ja Ci radzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:50 Wystarczyloby zeby byli inteligentni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheheh Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 08:22 na to raczej nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 00:01 HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 01:07 Krotko i na temat, calkowicie sie zgadzam cHWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEDAN Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: 80.249.4.* 22.10.05, 20:07 Dan Ty przeinteligentna "istoto";ciekawe ile masz punktów karnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:52 1 ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubie niebieski Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.opinogora.sdi.tpnet.pl 25.10.05, 14:29 mam 0 pktów a to dziwne b jeżdżę polonezem a oni kontrolują tylko stare i powolne samochody bo innych się prawdopodobnie boją zatrzymać. ale fajnie że są bo i z nimi na drogach jest wolna amerykanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:01 HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 23:37 H W D P ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:46 H W D P ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tooth Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 14:58 Nie znudziło Ci się jeszcze baranie? Może skocz do łydyni co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hwdp Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:29 Nie oszukujmy sie< nie ma w Polsce jakiejs specjalnej weryfikacji kandydatów na policjanta, jak ktos nie ma co ze soba zrobic lub ma za małe "ego" idzie do wojska albo do policji, dlatego mamy takie wojsko i taką policję, to przygnębiajace ale w wielu przypadkach policja boi sie przestepców! Najchętniej czepiaja sie starych fenoli, ktorzy i tak juz nie sa zdolni do zadnego przestepstwa, (co najwyzej pija z butli wino), ale za rogiem moze stac chmara malolatów, kopiacych innego malolata, to niestety fenol jest pierwszy do załatwienia , mialem taki przypadek , i to jest przykre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tooth morda Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 08:27 HWDP!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 07:03 HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hwdp Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 16:50 HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 18:01 Cieszę się że przestano wypisywać już głupoty na temat POLICJI wreszcie zrozumiano, że robią kawał dobrej roboty. Na dworze jest zimno siedzimy sobie w domach przed telewizorem a oni niestety pilnują naszego dobytku bez względu na pogodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehe Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 18:24 HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 13.08.06, 19:18 [phk1-37420] To był temacik i teksty niezłe od pażdziernika a skończył się 21stycznia.Gucio to twoja sprawka? Minęło siedem miesięcy i warto może wrócić do tematu.Mnie zadziwia wielość tekstów o policji w TC tak z pięć razy na wydanie.A rozśmieszył mnie w CC ostatnio tekst,że łyżką dziegciu w beczce miodu uroczystości jest odejście jakiegoś ważnego policjanta z Ciechanowa bo nie ma dobrych notowań w jednej partii,no to czekamy może jakiś młody,ambitny,zdolny zajmie to miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 13.08.06, 21:58 [phk1] NO nie czytasz gazet? Druga strona CZASU CIECHANOWA numeru z 4lub12 sierpnia, POLAKOWSKI? Nawet nie ważne nazwisko,tylko to zdanie / Z łYżKą DZIEGCIU/ Bo nie mam tekstu teraz przy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
jajco13 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 13.08.06, 22:27 WIDZE,ZE NIEKTORZY TO TANIEJ SENSACJI SZUKAJA,SZUKAJA I NIEMOGA ZNALEZC... Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 13.08.06, 22:39 [phk1] ja to nauczyłem się małymi literkami pisać ,a ty tu nie wrzeszcz bo cię Gucio skasuje.Zadna tam sensacja ,czytam co czytam to piszę,że słowa może nieadekwatne do problemu.Może policjanci byli smutni,płakali...? Może dlatego MARSZAłKA SEJMU z jakiej to by nie był on opcji politycznej jakoś tam nie eskortowali tak jak trzeba,a to tylko o Ciechanowie świadczyć będzie.Jak by nie bylo to trzecia osoba w kraju w tym okresie.A jak bliżniaki nad morzem to nawet PIERWSZA OSOBA W KRAJU. Odpowiedz Link Zgłoś
jajco13 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 13.08.06, 22:42 to moze lepiej nie czytaj i niepisz nic :)i niekrzycze tylko szeptalam duzymi literkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 13.08.06, 22:49 [phk1] jak cie gucio dorwie cie to wiesz co powie za duze literki ? nie uwierzy ci w ten szemrany szept.Ja tam tez pisalem duzymi,i prosilem gucia o inne literki, ale pisze malymi wole zostac ksieciem na razie.FEDAR,GUCIO,GAZETA.PL to grupa trzymająca władzę ,tylko nie mów tego nikomu więcej. jajco13 napisała: > to moze lepiej nie czytaj i niepisz nic :)i niekrzycze tylko szeptalam duzymi > literkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 18.08.06, 19:01 [phk1-37559] ADHOCU ile razy policja uczestnicy w ceromoniach pogrzebowych swoich ludzi tak by kierowała ruchem i wykorzystywała sprzet do tych celów w godzinach pracy.Myslisz ze kazdy ciechanowiak moze liczyc na taki splendor gratis? smierc zawsze jest tragedia dla najblizszych, ale czy potrzeba az takich gestow z waszj strony? Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 23.08.06, 18:49 [phk1-37670} no wiesz zorro,że to FAKT tylko zależy jak ty to byś powiedział w formie adoracji czy negacji do policjantów niektórych,którzy właśnie takiemu jak ty i wielu innym psują humor i chęć pracy i działania,jeden przypadek debila i durnia i to spływa na wszystkich policjantów,zawsze powtarzać będę jeden głupi i psuje wizerunek tysięcy z was.ALE NIE CZYTAłEM BY KTOś Z WASZYCH W TAKIM TONIE ODPISAł NA TYM FORUM ,a to żle o was świadczy,takie kolesiostwo żle pojęte.ZROBIł żLE TO GO WY......ć NA ZBITY RYJ.macie lepszy socjal niz inni jak to mówią inni z zachodu i więcej możliwości po 20-25 latach pracy ,większe przywileje,prawo bardziej d...ę wam chroni niż innym i tego nie potraficie docenić. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek99891 Re: NASZA...? 13.08.06, 22:54 miałem do czynienia głównie z drogówką i ich pracę oceniam niestety...bardzo dobrze!POWAŻNIE!!!capnęli mnie już 20 metrów za tablicą teren zabudowany(oczywiście za prędkość). Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: NASZA...? 13.08.06, 23:20 [phk1] wszystkie służby represyjne TOMKU mają rację TYKLO RACJE I ZAWSZE RACJę. Moze należało by tych wszystkich policjantów inaczej szkolić.Nie by karać ciągle kierowców bo toż to proste jak drut kupić tysiąc fotoradarow na powiat i czepiać się każdego i w każdym miejscu za prędkość.Masz drogę prostą jak drut więc? a tam foto stoi proszę 30km tylko bo musimy mieć czas cię sfotografować.Kiedyś pisałem na tym forum na temat policji by coś odpisała,ale zero odzewu.Myślę ,ze przyczyny wielu tragicznych wypadków sa takie ,że nawet nie represja jest tu antidotum,ale madrzejsze głowy o tym pisały wielokroć, i nie z kręgów policji ,bo oni to są zainteresowani mandatami za cokolwiek ,aby mieć wyniki.porozmawiajmy o ciechanowie,nie siodemce ,nie plonsku,nie mlawie 1/ pasy bezpieczenstwa - ilu zginęło osób w pasach lub bez w ciągu 5lat 2/ilu zginęło/rannych nocną porą 3/ilu zginęło/rannych dniem 4/ ilu by nie zginęło gdyby nie ich charakter na co nikt nie ma wpływu,a tylko reszta dostaje mandaty,kary profilaktycznie,tak dla zasady i wynikow. 5/ilu ginie i jest rannych w miejscach gdzie policji wygodnie postawic radar 6/ mogę pytania sformuować jaśniej jak PR policji sie odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: NASZA...? 14.08.06, 14:15 A dlaczego PR policji miałby rozmawiac z Tobą akurat? Zresztą człowieku zielonego pojęcia o pracy policjii nie masz a pisanie głupot w stylu "mandaty profilaktyczne" to juz spowodowały u mnie śmiech! Nie ma madnatów za darmo "ekspercie" a policja nie jest odpowiedzialna za kogos kto kompletnie nie ma wyobraźni i siada za kierownicę! Usiądź i pomyśl! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: NASZA...? 14.08.06, 22:03 [phk1-37473] Drogi ADHOCU ,może twój nick świadzy o TOBIE o twoim szybszym pisaniu,a wolniejszym myśleniu.Jesli ja się nie znam to znaczy żeś z ich paczki policjantów jestes i w ciemno stawiasz tezę o swojej nieomylności.No i pamiętaj ,że nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi.Wyciągnęłem temat z przed roku,gdy nie trzeba było się logować i wypowiedzi były bardzo ekspresyjne,a tu taki mój tekst mój jak kaszka z manną i opie....ol od razu.Więc odpisz mi na moje pytania skoro wiesz lepiej a oni nie muszą mi odpisywać,a powinni bo to nie tylko ja czytam dziś.Oni powinni bo my to społeczeństwo ,dziś ja się pytam ,a jutro to samo pytanie dostaną i żadna ich łaska z odpowiedzią.To jest forum ,które czyta bardzo dużo osób i notabli ,ale mało pisze.Wiele przez ten rok się zmieniło w policji,ale owoce tego za kilka lat będą widoczne dopiero.ps do adhoca w sprawie wielu np.śmiertelnych wypadków w pewnych miejscach. Czy gdyby były światła na niektórych skrzyżowaniach to można by uniknąć wypadkow np.mazowiecka/niechodzka? czy gdyby światła sygnalizacyjne na rogu płokiej/mazowieckiej działały cała noc to doszłoby do wypadku śmiertelnego? czy brak ronda płońska/kasprzaka to też musi poczekać na wypadek śmiertelny?czy po lekarzach kolejną najbardziej skorumpowaną grupą nie jest drogówka? jej dowolność interpretacji ? jak bedny to mniej jak bogatszy to mu wiekszy mandat? a może tym małolatom biednym jakie mandaty w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek99891 Re: NASZA...? 14.08.06, 22:33 przypomina mi się historia jak pierwszy policjant zatrzymał mnie do kontroli,a w tym czasie drugi kończył kontrolę innego pojazdu. Jak się zatrzymałem policjant pozwolił drugiemu nieszczęśnikowi odjechać,ale niestety okazało się,że panu siadł rozrusznik. spojrzeli na mnie i...pomogli mu "odpalić z popychu" :-) mnie trzepali 30 minut, po czym też "zostałem zwolniony"...okazało się,że nie wyłączyłem świateł(był listopad) i rozładował mi się akumulator! Panowie tylko jęknęli "NASTĘPNY :-(" i mi również pomogli ruszyć. mogli zabrać dowód, a tu... Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: NASZA...? 15.08.06, 01:22 Widzę że jesteś kolejnym zakompleksionym człowieczkiem phk1 który dostał pewnego razu mandat od Panów z RD i teraz jest rozgniewany na wszystkich policjantów na tej półkuli! Jeżeli masz dowody na to ze drogówka jest "najbardziej skorumpowaną grupą po lekarzach" zapraszam do BSW KWP w Radomiu lub bezpośrednio do prokuratora na ul. Mikołajczyka! Poza tym znakami drogowymi, skrzyżowaniami zajmuje się GDDKiA więc proszę się do nich bezpośrednio zgłosić być może wysłuchaja twoich jęków!Ps. policjanci nic nie muszą! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: NASZA...? 15.08.06, 16:01 [phk1-37483] Twój osąd o kompleksach moich ,nie jest dobrym tropem,odwracasz uwage od meritum.Z prasy dowiadujemy się ,że tylko skromne 200 policjantów z generałem odchodzi w ostatnim roku ,jak myślisz za co za spóżnienia do pracy? Mi tam szkoda publicznego grosza który trzeba im było dać by czegoś tan się nauczyli a jak coś umieją to odchodzą a to nie sklep z warzywami POLICJA.Nie neguję obecności policji.Piszemy ,ze są patologie ,które rzucają niedobre światło na WAS-adhocu.Nawet głośna sprawa pobicia -upadku-interwencji/czytaj OSTATNI TC /.Takie pyskówki z gó..ażami przeradzaja się w agresję po obu stronach,powinniście załatwić to polubownie tego samego lub następnego dnia, bo nie czytam by to była jednoznaczna wina młodzieży.A po co tracić kolejnego policjanta ? Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: NASZA...? 16.08.06, 16:27 Ta głośna sprawa "pobicia" to wielki shit i gó..arzom trochę się jednak klepki poprzestawiały i wymyslił ciekawa bajeczkę!Nie wiem po czym wnioskujesz że należę do "nich" zresztą to mało istotne! Chcesz podyskutowac zapraszam na ifp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: NASZA...? 16.08.06, 19:46 [PHK1-37510] Mój drogi internetowy-koleżko-adhocu rozśmieszyłeś mnie,chciałbyś mnie zdemaskować i ujawnić jako agenta PHK1 na ifp.pl? Twoje teksty świadczą o więzach krwi z policją,ja piszę o patologiach i zadaję pytania ,w odpowiedzi dostaję szczekanie.Masz 100 innych postów do skomentowania i bardziej was wdeptujących w błoto,ja też uważam ZE MUSI BYć POLICJA,ALE SZKOLONA NA CHAMSKIE ZACZEPKI Gó..ARZY,WIęCEJ ZARABIAJąCA,NIE MSZCZąCA SIę Z POZYCJI SIłY,NIE KOMBINUJąC A TEMU STóWKę TO TEMU TRZY STóWKI ZA TO SAMO,MOżE STARUSZKI PRZEPROWADZJACA PRZEZ JEZDNIE CZASAMI,/ a propos czy to nie byli jednak jego znajomi ze szkoły i bloków,chcieli się zemścić za cos innego wcześniejszego,i wszyscy oni razem to gó..arze łacznie z tym policjantem?/KAZDA WłADZA UDERZA DO GłOWY NAWET POLICJANTOWI SZEREGOWEMU,NO BO KTO MU COS ZROBI? KOMENDANT? może on mówi lać tak aby nie było że to wy!/ Napisz mi po co staje drogówKa na kasprzaka za przejazdem w dróżdzce prywatnej firmy? ilu złapie za przekroczenie prędkości? ilu w tym czasie przepuści? ile wypadków tam było,że to taki dla WAS strategiczny punkt? ile wypadków było mniej z tego powodu na tym odcinku? Pisałem nie ze mną dyskutuj ,ale z tymi którzy to przeczytają,obrażając mnie właśnie POLICJI robisz niedżwiedzią przysługę.Sam widzisz,ze jak trzeba się logować to obaj ględzimy tylko. > Ta głośna sprawa "pobicia" to wielki shit i gó..arzom trochę się jednak klepki > poprzestawiały i wymyslił ciekawa bajeczkę!Nie wiem po czym wnioskujesz że nale > żę do "nich" zresztą to mało istotne! Chcesz podyskutowac zapraszam na ifp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomek99891 Re: NASZA...? 18.08.06, 19:29 Jaka by nie była,taka jest...Ale gdy na skrzyżowaniu Tatarska/Płocka wysiadła sygnalizacja i ruchem kierował pies w białych rękawiczkach to naprawdę widok był piękny... i gdyby ode mnie to zależało, to zawsze by tam jeden ''kiblował''. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: nasza policja DOBRA CZY ZŁA? 18.08.06, 21:07 [phk1-37561]no dobra tomuś już tak nie mów na nich PSY/TO MILICJA CZY UB BYłO/? bo każdego tomka będą tępić nawet za byle 5km przekroczenia prędkości.Fakt,że tam gdzie światła wysiadają to długo ich nie ma,a o giełdzie samochodowej w sobotę to nie jeden mógłby powiedzieć coś na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek99891 Re: nasza policja DOBRA CZY ZŁA? 18.08.06, 21:29 kurcze phk1 napisz jak masz na imię, bo jakoś tak-nie tak...A psy-sami tak o sobie mówią...Zresztą ja PÓKI CO nie mogę się skarżyć-dwa otrzymane mandaty i W PEŁNI zasłużone,dwa odpuszczone(również zasłużone)... Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: nasza policja DOBRA CZY ZŁA? 19.08.06, 02:19 Drażnisz mnie phk1 tymi swoimi postami bo naprawdę zielonego pojęcia nie masz a pleciesz i płaczesz jak dziecko!Nie odpisuj bo nie mam ochoty na rozmowę z takim typem jak ty bo powodujesz iż odechciewa mi się wpadac z Toą jakąkolwiek dyskusję! Wiesz co to merytoryka? Pleciesz bo dostałes mkk i teraz wszystko jest na be... Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: nasza policja DOBRA CZY ZŁA? 19.08.06, 07:13 addhoc napisał: > Drażnisz mnie phk1 tymi swoimi postami bo naprawdę zielonego pojęcia nie masz a > pleciesz i płaczesz jak dziecko!Nie odpisuj bo nie mam ochoty na rozmowę z tak > im typem jak ty bo powodujesz iż odechciewa mi się wpadac z Toą jakąkolwiek dys > kusję! Wiesz co to merytoryka? Pleciesz bo dostałes mkk i teraz wszystko jest n > a be... [phk1-37569] Tak właśnie GURU z POLICJI odpowiada innym,tylko sami o sobie macie za dobre zdanie widać? I może napisz ten post na spoko i trzezwo raz jeszcze bo straciłem sens twoich zdań co znaczy Toą to TOBA? MKK to co znaczy? wiesz co to merytoryka adhocu?ty to jej w ogóle nie stosujesz,bo może ty znasz słowo od motor,auto- motortyka ,autorytarne ? a tak w ogóle to nie mnie jednego na tym forum pałujesz,poczytaj wszystko co sam napisałeś do innych,no i czekamy na innego rzecznika policji nie tylko na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: nasza policja DOBRA CZY ZŁA? 19.08.06, 15:32 I czym ty się różnisz od takiego yayatoure? Jestes typowym,kolejnym internetowym trollem i do tego irytującym! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: nasza policja DOBRA CZY ZŁA? 20.08.06, 13:46 [pkk1-37586] Mógbym tak samo i tobie napisać nie raz ,ale ja ci pytania a ty mi takie teksty? no trudno. Dziś znowu do twojego ogródeczka news dnia POLICJANCI zamieszani w pobicie gó..arzy 12-16 lat w prywatnych porachunkach NOWYM TOMYSLE? addhoc napisał:> I czym ty się różnisz od takiego yayatoure? Jestes typowym,kolejnym internetowy > m trollem i do tego irytującym! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: nasza policja DOBRA CZY ZŁA? 22.08.06, 22:36 [PHK1-37644] Dziś kolejny news W FAKCIE ,policjanci z drogówki z PRZASNYSZA uciękający z "patrolu" przed policją z komendy głównej i dziennikarzami FAKTU.A i sam komendant główny policji mówiący DURNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro61 Re: nasza policja DOBRA CZY ZŁA? 23.08.06, 09:39 a może już niedługo znudzi się wam ten żałosny bełgot. Żenada!!!!A w Afryce dzieci umierają z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: nasza policja DOBRA CZY ZŁA? 02.09.06, 22:09 [PHK1] A PRZED CHWILA ADHOC w innym temacie napisał DZIECI Z NIGERII,jaki zbieg okoliczności-/ GłODNE DZIECI W AFRYCE/ w temacie nowa dyskoteka na mleczarskiej A ZORRO61 co napisał ,ciekawe czy GUCIO POTWIERDZI,ZE DWIE ROZNE OSOBY? a tak w ogóle to moze jakis komentarz o drogowce z przasnysza,o ktorej FAKT,ale co wazniejsze sam komendant policji powiedzail DURNIE! bo znowu w TC same laurki o policji zorro61 napisał: > a może już niedługo znudzi się wam ten żałosny bełgot. Żenada!!!!A w Afryce > dzieci umierają z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 07.09.06, 20:16 [phk1-38025] w tyg.07.09.2006 Extra tekst starzy i schorowani a sąsiedzi a kontra władza policji bój o 150zł w sądzie.Może Wybiórcza podchwyci temat jak ciechanowscy dziennikarze to puścią dalej w świat. Trudno mi sie odnieść do tej zadymy,ale to Państwo Policji w osobie sfrustrowanych policjantów zafundowało sobie znowu kolejny obciach w tym mieście,jeżdzia 17sty tyle razy no chyba że...? i tak trudno pouczyć obywateli po obu stronach konfliktu i lekko im kręgosłupy naprostować.Znowu jacyś młodzi niedoświadczeni czy starzy zmęczeni tą pracą? może kolejna gazeta więcej szczegółów w jedną lub drugą stronę napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 23.09.06, 16:48 [phk1] dziś na giełdzie samochodowej kolejny raz gra w trzy karty,a policji brak, do kierowania ruchem policji brak,....wiem ,że przeczytam,że padł kolejny rekord na alkmacie w jakims zadupiu pod ciechanowem w piatek,wiec policja musi odespac nocne czuwanie,szkoda,że zaglowa ale i inne gazety nie wezmą pod but olewania przez policje takich prostych działań,tylko laurki,pochlebstwa,lizusostwo.Dać im alkomaty,radaRy i auta nowe? Zróbcie mnie waszym szefem to połowe was zwolnię,drugiej połowie podniosę pensje,wezmę kredyty na zakup gadzetów i myślec wiele nie trzeba by to spłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 24.09.06, 23:05 Weź ty chłopcze wróć do swego kochasia Wierzejskiego bo tylko on cie zrozumie i nie zasmiecaj tego forum swoimi marnymi wypocinami bo jestes tępym ciemniakiem poprostu! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 25.09.06, 20:34 [phk1] tak właśnie Adhoc w 2-3 linijkach odpowiadają i pisują ci którym do szczęścia wystarcza tylko zasób 1000 słów.ZGADZASZ SIę? byli cwaniacy na trzy karty? byliscie wy POLICJANCI? kierowaliscie ruchem by rozładować korki i że jesteście z obywatelami tego miasta,bo przyjezdza wielu ze świata cwaniaków ? Jutro przeczytam o waszym kolejnym rekordzie u pijanego rowerzysty lub kierowcy malucha na podrzędnej gminnej drodze,lub w mieście o pólnocy zaspanego,więc pomyślcie jak sprzedać się marketingowo temu miastu .Wierzejski ma żonę i też go ona opieprza w domu więc nie jestem jego kochasiem.tępy ciemnak niezłe wydrukuję i zachowam jakich to POLICJA ma obrońców od 1000 słów. addhoc napisał: > Weź ty chłopcze wróć do swego kochasia Wierzejskiego bo tylko on cie zrozumie i > nie zasmiecaj tego forum swoimi marnymi wypocinami bo jestes tępym ciemniakiem > poprostu! Odpowiedz Link Zgłoś
zorro61 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 26.09.06, 12:38 oj,nieszcęsny człowiecze!! oby ten biedny pijak nie rozjechał na podrzędnej, gminnej drodze twojego bękarta bo wtedy zapytasz w co bawiła się policja na giełdzie zamiast łapać pijanych kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 26.09.06, 19:38 [PHK1] ach zorro61 ty to masz język cięty i gętki 'ja NIESZCęSNY, dziecko BęKART,ale PIJAK biedny'gdyby policja chciała złapać wszystkich to za mało was jest w ogóle w Polsce.może i tak bym powiedział gdyby się okazało ,że wpisałeś sobie dyżur na drodze,a tam cię nie było.dalej czekam może któraś lokalna gazeta wyjaśni sprawe policji z Przasnysza która uciekała przed policja z komendy głownej. > oj,nieszcęsny człowiecze!! oby ten biedny pijak nie rozjechał na podrzędnej, > gminnej drodze twojego bękarta bo wtedy zapytasz w co bawiła się policja na > giełdzie zamiast łapać pijanych kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 20.10.06, 21:00 [phk1] czy nasz adhoc był w stolicy na spotkaniu z GULIANIM ostatnio z newyorku,ile kosztował wstęp? jakieś wnioski wyciągnął nasz adhoc? czy ciechanowscy huligani są gorsi niż czarnuchy z gangów newyorku... czy na prezydenta dalej proponuje GULIANIEGO? Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 20.10.06, 23:29 Stanowczo czarnuchy z New Yorku są gorsi bo władują ci kulę w między oczy i sobie odjadą u nas na szczęście jeszcze tak nie ma ale dresiarstwo się szerzy! Poza tym Guliani nic nas nie nauczy - nie ten kraj , nie ta mentalność i nie te pieniądze! A z prez. to był żart,zwisa mi kto w naszym pięknym mieście obejmie to stanowisko! Zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
korakora6 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 21.10.06, 13:49 policja to kur...y szczególnie jeden taki Kołek. agresywny typ. szkoda ze nasza policja nie jest jak angielska - pomoze, doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 22.10.06, 12:22 Jakie społeczeństwo taka policja! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza Policja -Dobra czy Zła? 22.10.06, 19:30 [phk1] ostatnio nasza policja w nocy pod oknami redaktora KK z TC poprosiła grzecznie młodzież by śmietnik postawiła na cztery nogi i powrzucała śmieci do niego skoro była taka dowcipna i niegrzeczna kilkanascie minut wcześniej karakora6 napisał: > policja to kur...y szczególnie jeden taki Kołek. agresywny typ. szkoda ze > nasza policja nie jest jak angielska - pomoze, doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś