Gość: domina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:17 co sądzicie o chłopakach z naszej straży miejskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: straż miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:01 szkoda gadać... w całym kraju uważam tą działalność za poronioną... ;/ a podoba mi sie zachowanie radnych w Żorach na śląsku - zrezygnowali ze SM a zrobili kilka etatów w policji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: straż miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:39 zadużo szpanu,uważają się za ważniaków,głowy wyżej nosa , ważniejsi od policji,faktycznie szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza Re: straż miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 10:01 Co ty pierd.... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: straż miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 15:22 ja uwazam ze sa ok, zawsze mili i sluza pomoca aby wszyscy byli tacy w naszym miescie to bedzie dobrze, mieszkanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: straż miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 15:58 Ci Panowie są oplacani z budzetu miasta, awięc z naszych pieniędzy więc nie powinni zadzierać nosa.Uważam , że są nie potrzebni oni służa jako taxi dla urzędu miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: straż miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:35 może nie tyle mi przeszkadzają nasi panowie z SM, ale nie podoba mi się pomysł na całą tą instytucję... Tak sie czasem zastanawiam, że założyć blokade komuś na mieście to z miejsca, ale jak z UM zaparkują swojego Superba na pasach i przed skrzyzowaniem to nie ma chętnego... a przecież wszyscy są równi wobec prawa... (niestety musi sie w tym zawierać nutka ironii... ) A co do ciechanowskiej SM to uważam, że nie ma jakichs typowych chamów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: straż miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:49 SM - STWARDNIENIE ROZSIANE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: straż miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 20:43 nasi chlopcy są cool!!!, a najbardziej pan w okularach, czarne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehehe Re: straż miejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 23:08 Panowie ze straży miejskiej nie znają swoich kompetencji ... Wystawiaja mandaty za zle parkowanie , a jak ktos powie "basta" i skieruje sprawe do sadu ... to sprawe przegrywaja (juz 2 moich znajomych z nimi wygrało, brak dowodów), w sadzie sa traktowani jak gowniarze ,bo sie na niczym nie znaja (chodzi o znajomość prawa w obrębie ich działalności). A kto widział wieczorem któregoś ze strażników na mieście ? (nie ma ich - śpią na ulicy Strażackiej za przychodnią na małym parkingu przy rzece). A kto ich widział ,żeby pilnowali pożądku przy WDK-u ? Nikt ... a dlaczego ? żeby w "łeb" nie dostali ... bo są ważni przy sprawach typu "parkowanie" ,a przy każdej innej .. to "dupa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por. Borewicz Re: straż miejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:34 Jak patrzę na pyszczki "strażników" to dizwię się jak większość z nich uniknęła wyroków... Szkoda gadać bo znów dostanę wezwanie na 11 P.Ułanów... Cenzor czuwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehehe Re: straż miejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 16:54 Spokojnie ... ja jeszcze nie dostałem ... zresztą na 11 Pułku .... można z niebiskimi się dogadać ... a z SM nie da rady ... kompletene imbecyle ... Zresztą ... kto jest strażnikiem ?? Ten kogo nigdzie indziej nie chcieli .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ważne :P Re: straż miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:50 chociaż policji też nie lubicie to Wam napisze,że oni mają takie same zdanie o SM :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Re: straż miejska IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 24.08.05, 10:11 Twoja wypowiedź jest chyba najbardziej ukazująca stan Strażników (ktoś wspomiał że SM - to stwardnienie rozsiane - potwierdzam),a raczej ich "nadumania" .... A jeszcze nie wie ktoś , co trzena zrobić ,żeby stać się strażnikiem ? P.S. Odpowiedź jest prosta .... 1.Być imbecylem (inteligentni ludzie popracują tam 2-3miesiące i uciekają) 2.Byc "nadmuchany" , trzeba przecież pokazać kim się jest ... 3.Mieć znajomego w UM ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKO Re: straż miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:22 WALI MNIE TO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Re: straż miejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:31 A możesz troszkę rozszerzyć swoją wypowiedź ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesio Re: straż miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:24 Daleko im do szacunku, jakim cieszy się policja. No ale i kompetencje nie te. Odpowiedz Link Zgłoś