Gość: gexon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 02:00 Gdzie w Ciechanowie mozna isc na kulturalne piwo (chodzi rzecz jasna o wyposazenie obiektu w takich ludzi)? Spor typu Qfel Gawra odpada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Wyeksploatowany temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:57 na kamyki przy ratuszy ? na swiezym i powietrzu... mi tam odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
the_sowisko Re: Wyeksploatowany temat 05.07.05, 10:56 byłam w Ciechanie w weekend - bardzo przyjemne miejsce. Nie należy do najtańszych, ale piwo miodowe jest pycha, a płytą chodnikową po głowie się raczej nie oberwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Wyeksploatowany temat IP: *.speed.planet.nl 05.07.05, 11:52 W Mr Chickenie jest kulturalnie. To zupelnie inny lokal niz Gawra czy Qfel. Mozesz wypic piwko na spokojnie, a przy okazji dobrze zjesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelo Re: Wyeksploatowany temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:53 W tym Kurczaku można dobrze zjeść. Kogoś trzymają się niezłe żarty. Jak byłem tam raz to dali mi jakieś niedopieczone (twarde, może stare) mięso. Może inni takie lubie ale ja niestety nie. Raczej już nie skorzystam z tego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gexon Re: Wyeksploatowany temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:36 Moze i fajnie, ale strasznie sie tam ciezko chodzi po tych kamieniach, moze to taki zabieg marketingowy, zeby sie bardziej zgrzac i wiecej piwa kupic :) od dzisiaj proponuje wysypac wszystkie knajpy w miescie, albo lepiej blotem zalac. Odpowiedz Link Zgłoś