Dodaj do ulubionych

akcja ratunkowa

13.07.05, 00:03
Jak się Wam podobała akcja ratunkowa sprzed 0,5 godz. na aleksie??
Jak dla mnie bomba. Ciekawe tylko kto za to wszystko zapłaci??
I jeszcze jedno pytanie. Nie znam się na procedurach straży pożarnej, ale czy
ten strażak co stał na balkonie nie mógł przydeptać po prostu tego czegoś
butem??
Obserwuj wątek
    • Gość: nn Re: akcja ratunkowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.07.05, 13:02
      Co to była za akcja?
    • Gość: fumek Re: akcja ratunkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:05
      A co sie stało?? I w ktorym miejscu na Aleksie??? Mieszkam tu, mam otwarte okno
      i nie slyszalem sygnalow!!!????
    • Gość: ploting Re: akcja ratunkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:00
      A gdzie to tak ,a co to tak , buczy i huczy , a co to ,a kto to ,a gdzie to ?
      • krol_szos Re: akcja ratunkowa 13.07.05, 23:20
        Akcja działa się przy championie. Na drugim piętrze w pierwszym budynku od
        championa na balkonie paliło się coś co wyglądało jak świeczka. I do tego były
        potrzebne aż 2 wozy ratunkowe. Żeby było weselej to chłopakom nie chciało się
        tego przytupać butem (no bo po co?? Jak już są to przecież mogą się pochwalić
        jaki to mają fajowy sprzęt).
        • Gość: :) Re: akcja ratunkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:09
          tego kolosa strazackiego chyba nie dało sie nie slyszec... swoją drogą nie
          wiedziałem, ze taki fajny sprzecik mają...
        • Gość: zaniepokojona Re: akcja ratunkowa IP: 213.199.253.* 15.07.05, 10:06
          Widziałam ten płomień i zupełnie nie wyglądał jak świeczka. Paliło się
          bardzo,zaniepokojeni sąsiedzi z góry i z dołu próbowali sami ugasić ten słup
          ognia i udało im się ,jednak wezwano straż, bo nie wiadomo było, czy płomień
          nie zaskoczy ludzi w środku nocy. Niech więc "krol szos"nie bredzi tu o
          przytupywaniu ognia albo popisach strażaków.Bohaterze- jedź na wakacje i nie
          miej dokąd wrócić, bo np.sąsiedzi na balkon wrzucą Ci niedopalonego papierosa!
          To dopiero byłoby wesoło!!!Krol szos pod mostem (he!he!)
          • Gość: Widział to Re: akcja ratunkowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.07.05, 00:12
            Ja to bym splunoł i by to zgasło:)
          • krol_szos Re: akcja ratunkowa 17.07.05, 00:15
            Nie no sory, ale wiem co widziałem :p To po pierwsze. A po drugie to zastanów
            się logicznie jakby to było groźne to czy ten strażak opie..ł by się tak jak
            to robił i się grzał przy tym wielkim pożarze zamiast go gasić??
            • Gość: niby strażak Re: akcja ratunkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:21
              trzeba było samemu wejść i ugasić, a nie teraz krytykować strażaków
              • krol_szos Re: akcja ratunkowa 21.07.05, 22:37
                Tylko, że tego dnia kupiłem sobie nowe trampki. No wiesz, ful wypas, popis
                przed kumplami i szkoda mi ich było do niszczenia tego teatru.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka