margala 22.07.05, 15:09 czy w Płońsku sa nadal dobre lody niedaleko starego kościoła? pamiętam z je dzieciństwa. były jedną z atrakcji wizyt u rodziny. pozdrawiaM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronislaw2 Re: dobre lody 22.07.05, 15:25 Jeżeli pytasz o Lody na Płockiej , to teraz jest tam sklep z bielizna.Ale na ulicy wolności ,naprzeciwko parku jest lodziarnia gdzie są naprawdę pyyyyszneeeee lody.Zachęcam do jej odwiedzenia. Uwielbiam lody i niepamiętam zeby kiedyś odmówiła ich zjedzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: dobre lody 25.07.05, 08:29 Bronisław... potwierdzam! Na Wolności są pyszne. Ja mam nawet taką tradycję, że w niedzielę po kościele chodzę co tydzień. Wczoraj też byłem :) Jem tylko te z maszyny - śmietankowe... Smakują jak te z dzieciństwa... albo lepiej nawet.. Odpowiedz Link Zgłoś
bronislaw2 Re: dobre lody 25.07.05, 11:41 Ja też uwielbiam śmietankowe. A tak swoją drogą to bywamy w tych samych miejscach, może nawet sie mijamy .Może trzeba zrobić jakąś akcję żeby zainteresować tym forum więcej osób?? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: dobre lody 25.07.05, 12:20 O tak! Trzeba wypromować forum. Jestem pewiem, że ludzie chętnie pogadaliby anonimowo o sprawach publicznych miasta i okolic. Zwróć uwagę, że dotąd nie ma takiej możliwości... Przynajmniej ja nie znam... Masz jakiś pomysł? 1. Mogę dać ogłoszenie w Płońszczaku... 2. Droga mailowa na zasadzie "poleć forum znajomym" 3. droga werbalna...wśród znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
bronislaw2 Re: dobre lody 25.07.05, 13:49 ja myślałam żeby wydrukować takie małe karteczki zachęcające do odwiedzenia forum.Moznaby było zostawić je w sklepach,na słupach itd. Mam mozliwość wydrukowania i skserowania większej ilości.Niestety w Płonsku jestem od piątku do niedzieli ale chętnie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś