Dodaj do ulubionych

Szukam pediatry

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 10:41
Hej od niedawna mieszkam w Ciechanowie a mam małą córeczkę (7 miesięcy) czy
ktoś mógłby mi polecić dobrego pediatrę?
Obserwuj wątek
    • Gość: ggg Re: Szukam pediatry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:33
      Ja osobiście polecam dr Załęską, przyjmuje prywatnie na Jesionowej koło ronda
      lub w przychodni na Okrzei. Jest świetnym pediatrą!!!!!
      • Gość: weronka Re: Szukam pediatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 19:46
        Nie powiedziałabym że Załęska jest świetna. Gdy moje dziecko było malusie i miało przepuklinę pępkową i chciałam od niej skierowanie do chirurga dzieciecego, to mi nie dała i powiedziała, że samo się wchłonie i że panikuję!!!! A tak nie powinien mówic lekarz do matki. ja chodzę do przychodni na szpitalu, bo są tam lekarze z oddziału dziecięcego. Fakt, ze czasami tzreba troche poczekac na lekarza, ale wole poczekac i uzykać pełną informację o zdowiu dziecka, niż by miał mnie ktoś zbywac, ze panikuję.
        Pozdrawiam
        Asia
    • Gość: Rodzic Re: Szukam pediatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:14
      Moje dzieci zapisane są do przychodni na Sienkiewicza - Vita Med.
      Przyjmują tam dobrzy pediatrzy. Np: lek Stryjek Piotr, Elwira Soplińska i
      inni... Można się tam łatwo dostać najczęściej po południu, ale nie tylko.
      Polecam - bardzo miła obsługa!!!
    • beata9999 Re: Szukam pediatry 26.10.05, 20:17
      Ja polecam p.Ewę Rogalską.Przyjmuje na ulicy Płońskiej i w przychodni na
      Ranieckiej
    • beta75 Re: Szukam pediatry 30.10.05, 17:15
      witam!
      My chodzimy do pani E. Soplińskiej, jakoś tak się składało że maleństwo
      chorowało głównie w soboty i niedziele, dzwoniłam umawiałam się i zawsze
      przyjmował. Pierwszy raz kiedy musiałam iść w sobotę miałam problemy żeby z
      kimś się umówi (chodzi oczywiście o wizytę prywatną). Jestem jak na razie
      bardzo zadowolona. PA
      • Gość: re Re: Szukam pediatry IP: *.zep.com.pl 03.11.05, 11:44
        Tak to spory problem.
        Moje maleństwo prowadziła Pani Soplińska (słyszałem dobre i bardzo złe opinie
        postanowiłem sprawdzić) i jak chodziliśmy prywatnie i była płacona kasa to
        wszystko było OK. Pewne sprawy można było przekonsultować telefonicznie a jak
        poszliśmy do VITA-MEDU to zaczął się problem. Pani doktor od siedmiu boleści
        stał się opryskliwa i nie daj boże zadzwonić w żadnej sprawie..
        Wniosek jak jest kasa do rączki i to i lekarz wkłada max w pracę a jak nie do
        ma to wszystko w d...
        Nie polecam osoby tak pazernej na kasę, pediatra powinien szczególnie być
        wrażliwy przecież ma do czynienia z malutkim człowiekiem.
        Trudno polecić dobrego pediatrę
        Jeżeli ktoś zna takiego proszę o info.
        • clint_eastwood Re: Szukam pediatry 03.11.05, 19:20
          Parę lat temu: Krzysztof Kowalski, ale chyba wrócił do Płońska. Teraz: dr
          Soplińska i Kunkiel
        • Gość: x Re: Szukam pediatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:01
          A może byś chciał ,żeby doktor jak na audiotele 24 godziny na dobe był do twojej
          dyspozycji ? Albo się chodzi prywatnie albo do poradni.Na szczęście nie ma
          przymusu i jest wolny wybór .
          • Gość: muscina Re: Szukam pediatry IP: 62.233.195.* 27.11.05, 20:07
            NO WIESZ AUDIOTELE NIE JEST KONICZNE Ale lekarz owszem moze byc niezbedny nawet zeby uratowac zycie nawiasem mowiac cioŁKU, a tak w ogole co sadzicie o pediatrach z naszego szpitalka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka