Gość: dwie lewe ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 08:05 Planuję wymienić drzwi do mieszkania.Czy ktoś mógłby dać mi namiary na uczciwą firmę,która wykonuje takie usługi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dwie lewe ręce Re: Drzwi wejściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 07:16 Naprawdę nikt mi nic nie podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Drzwi wejściowe IP: *.6.14.vie.surfer.at 05.11.05, 10:23 Sklep na ulicy warszawskiej, nie pamiętam numeru, obok jest zegarmistrz a dalej opal, sklep jest podzielony na dwie części, z przodu jest salon plusa a jak się wejdzie dalej jest F.H. PUMA i tam doradzą Ci i zamontują dzwi precyzyjnie i nie drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cierpliwy klient Re: Drzwi wejściowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 12:22 Zamówiłem drzwi wejściowe w firmie DEKOR koło banku PKO. Było to jeszcze w sierpniu. Usługa miała polegać na wymianie istniejących drzwi na nowe. Drzwi miały być zamontowane w ciągu maksymalnie 4 tygodni, ale do tej pory ich nie mam i nie wiadomo kiedy będą. Z powodów opisanych powyżej nie polecam tej firmy, chyba że będziesz miał(a) więcej szczęścia ode mnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś