Dodaj do ulubionych

polityka i mlodzi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:37
Poniewaz to forum jest <jak podejrzewam> areną walki pomiędzy ciechanowskimi
zwolennikami LPR, PIS-u, PO i Sld to zapewne ktoś udzieli mi odpowiedzi na
moje pytanie...:) Wiecie może czy w Ciechanowie działa - i na jakich
zasadach - młodzieżówka PO? Gdzie należałoby się zgłosić, gdybym z moimi
kolegami był zainteresowany jakimś politycznym działaniem?
P.S. Proszę o nie wyzywanie mnie od karierowiczów itd. ja po prostu chcę coś
zmienić! Z góry dzięki...:P
Obserwuj wątek
    • Gość: ali Re: polityka i mlodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.11.05, 19:41
      zgłoś się do przewodniczącego PO...
      • Gość: matt Re: polityka i mlodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 17:10
        tak ale czy ta młodzieżówka jakoś działa czy trzeba tworzyć wszystko od
        podstaw? Na jakich zasadach opiera się działanie młodzieżówki? PO deklaruje
        chęć odnowy swego wizerunku-->jak w związku z tym ma wyglądać nasza pomoc? Czy
        jest to konkretne polityczne działanie czy jakieś bliżej nie wiadomo po co
        prowadzone "pogadanki"?
    • Gość: sceptyk Re: polityka i mlodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 17:47
      Dajcie sobie spokój z PO,to zbieranina różnej maści komuchów.
      • Gość: matt Re: polityka i mlodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 20:23
        W tym problem, że ja mam jeszcze nadzieję... nadzieję na to, że wiele może się
        w moim najbliższym otoczeniu zmienić, a nie lubię siedzieć bezczynnie gdy coś -
        moim zdaniem - dzieje się niedobrze. Jeśli polityka jest tak zła, jak
        powszechnie się o niej mówi, to zrezygnuję, ale najpierw chcę spróbować zrobić
        coś dla innych. Taką mam naturę..;) A poglądy PO są zbieżne z moimi, więc może
        się przydam..:)
        • Gość: uprzejmy Re: polityka i mlodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 14.11.05, 20:39
          Zgłoś się do przewodniczącego Artura Sobótki.On cię z wszystkim zapozna. Brawo
          za odwagę właśnie teraz.Powodzenia . Precz z Pisem.
          • Gość: Artur Sobotko Re: polityka i mlodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 17:38
            Podaję adres pod którym można uzyskać inf. cieszy mnie że młodzi chcą coś
            pożytecznego zrobić . Proszę o kontakt sztab_ciech@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka