Dodaj do ulubionych

UWAGA!!! KANARY W AUTOBUSACH

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 02:09
ciekawe jakim autobusami jeżdza dzis kanary w autobusach, czy sa jakieś dni
kiedy oni nie pracują i można pojeździć sobie za friko :) daj cie znać
ludziska:)
Obserwuj wątek
    • Gość: PiS Przestań kraść złodzieju !!!! Cfaniak ,a 100 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:05
      za murzynami . Kraj głupich "cfaniaków" .
      • Gość: monika Re: Przestań kraść złodzieju !!!! Cfaniak ,a 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:53
        a czy w weekendy i swieta oni pracują i do której godz. pracują wie ktoś może?
      • Gość: do PIS Re: Przestań kraść złodzieju !!!! Cfaniak ,a 100 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 15:09
        Gdyby to nie był kraj głupców to Ty i Twoja partia napewno niebylibyście u
        władzy. Tylko idioci mogą dać się nabrać na taki populizm
    • Gość: Mars Re: UWAGA!!! KANARY W AUTOBUSACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 16:45
      a ty beszczelny kombinatorku do roboty.Kogo okradasz? powiem Ci - tych do
      któtych teraz piszesz.Nikt ci nie powiedział, że komuna się skończyła i już nie
      ma= ich i nasze? Skąd jesteś? ile masz lat? kto Cię wychowuje? chyba nie jakieś
      ugrupowanie polityczne.Trzeba być kompletnym ......... żeby coś takiego
      wypisywać tak jakby miał okreść niemca ruska albo nie wiem już kogo.To miasto
      to Twoja mała ojczyzna.
      Zaznaczam do PiS i Rydzyka nie należę.To tak dla ułatwienia
      • Gość: Nie PIs Re: UWAGA!!! KANARY W AUTOBUSACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 00:16
        he he he
        Niemca Ruska to można a w swojej ojczyźnie nie.
        I rozumiem że uważasz się uczciwego?
    • Gość: Mars Re: UWAGA!!! KANARY W AUTOBUSACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:07
      niemca i ruska też się nie okrada a to był argument właściwy dla poziomu
      gapowicza.Bo jak to takiemu wytłumaczyć.To z rozpaczy - przyznaję, że głupi.
      • Gość: grubber nie oszukujmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:15
        Nie oszukujmy się panowie(panie) jednak 1 zł za ulgowy i 2 zł za cały to troche
        przeginka! W Gdańsku mają ulgowe po 60 gr i można na nich jeżdzić 10 min. Czy
        nie można by u nas zrobić czegoś takiego? Dlaczego musze płacić moją ciężką
        złotówke za 2 przystanki a ktoś inny zapie[psza całą trasę? Czy to jest
        sprawiedliwe? Nadal bede zapiepszal na kaczora!
        • Gość: snuffkin Re: nie oszukujmy się IP: 213.199.253.* 26.11.05, 00:51
          Zdarza mi się jeździć na gapę, najczęściej ostatnimi autobusami wieczorem.
          Różnica w gapowiczach polega na tym, że jedni mają kasę na bilet ale go nie
          kupują, a drudzy jej nie mają (a jest zimno, ciemno i daleko do domu).
          Nie wiem jak jest do końca z kanarami. Zwykle jeżdżą trasą szpital-rynek-pkp-
          plac kościuszki, są przewidywalni, bo głupi. Generalnie da się wyczuć kanarów,
          zwykle to prostaki i cwaniakują już na przystanku, po dwóch, trzech. Wcale mnie
          to nie dziwi, przecież to robota dla beznadziejnych ludzi. Przykro mi ale to
          prawda.
          • Gość: mieszkaniec Re: nie oszukujmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 03:47
            ja jakiś miesiąc temu jechałem autobusem i złapał mnie kanar, ale że świetnie
            znam niemiecki zaczełem mówić do niego po niemiecku i tłumaczyć, że nie wiem o
            co mu chodzi, po kilku minutach takiej dyskusji kanar mówi do swojego kolegi
            huj idziemy i tak z niego nic nie da się ściągnąć :)) polecam ten sposób na
            kanara każdemu kto zna dobrze obcy język :))
            • Gość: snuffkin Re: nie oszukujmy się IP: 213.199.253.* 26.11.05, 12:13
              to tylko potwierdza moją teorię :)
              • Gość: mmm Re: nie oszukujmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 17:36
                a znacie jeszcze jakies sposoby aby wykręcić się kanarowi :)
    • Gość: smok wawelski Re: UWAGA!!! KANARY W AUTOBUSACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:34
      Jak pyta sie kanar o imię to się mówi: Smok , nazwisko : Wawelski i się ucieka:)
      • greentea3 Re: UWAGA!!! KANARY W AUTOBUSACH 27.11.05, 00:06
        Najlepszym sposobem na kanara jest posiadanie ważnego, skasowanego,
        odpowiedniego biletu.
        • janekpradera Re: UWAGA!!! KANARY W AUTOBUSACH 27.11.05, 00:17
          Rzeczywiście to najlepsza metoda. Polecam!
          • Gość: tadek Re: UWAGA!!! KANARY W AUTOBUSACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 03:23
            rok temu jechalem bez biletu i kanar mowi poprosze bilet a ze jestem postawnej
            postury popatrzylem na 2 kanarów i mówie darmowy roczny niewidoczny, kanary
            odeszli sobie, hehehe, :)
    • Gość: waga Re: UWAGA!!! KANARY W AUTOBUSACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:23
      uśmiechałam się czytając wypowiedzi w stylu kabaretu - jednak problem został
      • Gość: mieszkaniec Re: UWAGA!!! KANARY W AUTOBUSACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 23:28
        a może kanary mają wolne w niedziele i święta i można jeździć za friko :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka