Dodaj do ulubionych

CIECHANOWSKA POLICJA - opinie

26.11.05, 12:34
Zachęcam do wyrażania opini o naszej miejscowej Policji. Ja osobiście uważam,
że nie jest dobrze. Nowy rząd (jak każdy poprzedni) obiecuje więcej patroli,
ale czy w Ciechanowie coś się zmieni? Jak jest teraz? Czujecie sie bezpieczni?
Ja niestety nie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:14
      Ta zatrudniłj ochroniarzy albo kup sobie obronnego psa to wtedy może bedziesz
      się czuła bezpiecznej. A co ty chcesz żeby każdy mieszkaniec miał swojego
      Policjanta (Psa je.....go).
      • greentea3 Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie 26.11.05, 13:38
        bez komentarza...
      • Gość: Marian Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 14:55
        twoją wypowiedź też można zostawić bez komentarza ...............
        • Gość: policja Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 15:09
          Marianku, dziecko drogie, wiem ze na piaskownice juz za zimno, ale mozesz
          pogrzebac sobie w doniczkach na parapecie, zamiast probowac grzebac w swoim
          watpliwym intelekcie komentujac normalny post glupim zdaniem na poziomie
          przedszkolaka.
          • Gość: HWDP Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 15:12
            HWDP
            • Gość: normality Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 15:19
              A coz to za piekny napis? Czyzby kolega Marianka? :)
          • Gość: Marian Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:01
            Aleś mi dowalił Policjancie. Chyba się z tego powodu zaraz popłacze. Tylko
            uważąj, żeby taki przedszkolak jak ja jak bedziesz patrolował ulice nie zabrał
            ci przez przypadek pałki i pistoleciku, którego i tak pewnie nie wiesz jak
            używać.. Wtedy to bedzie śmiesznie ..........
            • Gość: deepthroat Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:09
              Drogi Marianku smiesznie nie będzie wtedy jak dostaniesz ta pałeczką po pupie:)
              Ah no nie widzę sensu powtarzania postów, temat o naszej Policji już był! Poza
              tym Policji nie lubią raczej nigdzie na świecie - organ ucisku społeczeństwa
              nigdy mile widziany nie będzie ale istnieć musi!Poza tym jak ktoś kiedyś
              powiedział jakie społeczeństwo taka Policja!Thats All...
              • greentea3 Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie 26.11.05, 23:53
                Poziom niektórych "gości" forum jest żenująco niski. Nie śledzę tego forum więc
                nie wiem że taki temat już był. Przepraszam za nieuwagę.
                Nie chodzi chyba o to czy się lubi policję, czy też nie. To zupełnie inna
                sprawa. Chodzi o to, że policja to instytucja mająca za zadanie chronić
                obywateli. Pytanie brzmiało: czy mieszkańcy Ciechanowa czują się bezpieczni?
                Czy policja wg nich wypełnia swoje zadania dobrze?
                • Gość: grubber Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 01:42
                  Kretyni i postkomunistyczne nachapane monalizy partacze potrafiący tylko machać
                  swoją białą pałką na wsze strony i brać w łape za zabrany dowód rejestracyjny
                  lub prawko. W 95% zero rozumu i inteligencji! (5% siedzi w biurach).
                  Uważajcie na młodych ale na nich też jest bat ja zawsze nagrywam ich telefonem.
                  • Gość: exmodels Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: 213.199.253.* 27.11.05, 13:37
                    najgorsi są młodzi policjanci, cwaniaki i palanty. jeszcze kilka lat temu sami
                    pili piwo w parku a teraz ścigają swoich rówieśników i pokazują jacy są ważni.
                    mentalność wieśniaka!
                    • Gość: deepthroat Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:45
                      Fakt poziom ineteligencjii forumowiczów żenująco niski...
                      • Gość: fajcik Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:43
                        kiedys jak ustalem obok psa na swiatlach to jak sie na niego spojrzalem... to
                        on do mnie taki text "I CO SIE KU.. GAPISZ" jak ruszylismy to odrazu pomachal
                        lizakiem i kontrol zrobil!!!!!!
            • Gość: policjancik Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.05, 22:44
              Najpierw marianku to się ujawnij i spróbój swoich sił tylko nie zestraj się ze
              strachu bo bohaterem być na odległość to każdy potrafi. Gorzej jak staje oko w
              oko wtedy zwieracz mu puszcza zresztą jak każdemu bandziorowi.
              • Gość: fajcik Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:55
                policja na forum hehehe :D a ten koles to mi tak powiedzial to taki młodziak...
                zero mózgu :/ a drugi pies 2,5 promila alkoholu prowadzil samochod i mojego
                kumpla potracil jak skuterem jechal... pewnie to slyszeliscie... mysla ze sa
                zajebisci... tamten tez myslal a teraz sobie posiedzi!
                • Gość: kuba Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 23:26
                  Fajcik,wykup sobie korepetycje z j.polskiego,i jak się nauczysz mówić(pisać)po
                  polsku,to wówczas zaczniesz zabierać głos na forum.
      • Gość: X-men Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 00:18
        Ja nie wiem po co któryś raz z kolei poruszany jest na forum problem Policji.
        Wiadomo, że to półmózgowcy. Wystarczy iść do nich na komende i np. zobaczyć jak
        wypwłniają protokoły w sprawie zgłoszenia zgubienia przez kogoś Dowodu
        osobistego. To jest po prostu żenada. Jeden drugiego pyta się drugiego jak ma
        to wypełnić. Do "policjancika" - ty pewnie też jesteś mocny w gębie. Może też
        byś się ujawnił. Bo tak jak podpisałeś się to każdy może się podpisać. A jeśli
        chodzi o bandziorów to raczej tu się nie podpisują - bo pewnie nie umnieją.
        Gratuluje spisywania naszym młodym stażem Policjantów w parku pijących swoich
        kolegów piwo. Teraz to wam nie podszkoczą. A pewnie w szkole to wy od nich
        dostawaliście łupniaka. pozdrowienia...........
    • Gość: gość Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: 80.51.234.* 28.11.05, 11:32
      Zagubienie dowodu osobistego zgłasza się w dziale ewidencji ludności Urzędu
      Miasta.Jak widzę kolega jest ekspertem d/s policji.
      • Gość: fajcik Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:58
        do Kuba: wiem ze pisze nie poprawnie ale to nie znaczy ze tak tez tobie zyciu
        codziennym... nie mam tutaj czasu sie zastanawiac co i jak tylko pisze co
        mysle ...
        do Gość: to powiedz mi dlaczego jak zgubuiolem portfel w wawie to jak poszedlem
        na komisariat to mi bardzo ładnie i szybko pomogli... i mnie nigdzie nie
        wysyłali ? a Pani policjantka była taka mila ... Szkoda ze w Ciechanowie niema
        takich... tylko same bezczele ://
        • Gość: gliniarz Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: 213.199.253.* 28.11.05, 18:58
          Jestem policjantem i czytając zamieszczone w tym temacie opinie miałem nadzieję
          dowiedzieć się, co sobie myślą o nas - policjantach mieszkańcy Ciechanowa i
          okolic. Niestety, jestem bardzo rozczarowany poziomem dyskusji (chyba powinno
          być "pyskówki").
    • Gość: masahiro Sami sobie wystawiacie opinię swoimi wypowiedziami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:35
      Do greentea3:
      Czytałem już kilka Twoich wypowiedzi i ich poziom wcale nie był niski dlatego
      uważam Cię za w miarę inteligentną osobę.
      Tylko dlaczego założyłaś taki wątek ??!!
      Przecież wiadomo, że na forum ( miejscu, gdzie każdy anonimowy frustrat może się
      wyżyć ) nie dojdzie do żadnej konstruktywnej rozmowy na temat policji.
      Ja mam niestety złe zdanie o ciehcnowskiej policji ale tylko o prewencji,
      ponieważ ze strony chociażby drogówki nie spotkała mnie żadna nieprzyjemność (
      nawet podczas płacenia mandatu ). A co do prewencji - raz nawet chcieli mi
      wlepić mandat bo jedno koło mojego roweru stało na trawniku przy WDK-u :P No
      wiadomo - koło ma grubość aż ze 3 cm no to niszczy zieleń prawie jak buldożer :P:P:P
      Przykro mi że jest to jedna z nielicznych GRZECZNYCH wypowiedzi w tym poście,
      nie obrażająca nikogo .
      Dlatego z całym szacunkiem do Twojej osoby, greentea3, nie zkaładaj więcej
      takich wątków bo nie ma to większego sensu. Więcej obelg niż to warte.
      A może to był sposób ściągnięcia wsystkich idiotów tutaj żeby nie zaśmiecali
      innych wątków ? Wiesz ze oni do słowa policja lecą jak myszy do sera :P:P:P
      Jeżeli tak to proszę wszystkich inteligentnych ludzi o nie pisanie więcej
      żadnych wypowiedzi. Nie dajmy się wciągnąć w tę beznadziejną "rozmowę". Niech
      się idioci sami pokłócą.
      • greentea3 Re: Sami sobie wystawiacie opinię swoimi wypowied 28.11.05, 23:44
        Rzeczywiście to był błąd, ale miałem nadzieję na to, że dowiem się co myślą
        mieszkańcy miasta. Przyznaję, że to nie miało sensu, bo okazuje się, że forum
        służy frustratom i krzykaczom. Normalnej rozmowy, informacji itd. trzeba szukać
        dłuuuuuugo.
        Pozdrawiam.
        • Gość: pieszy Re: Sami sobie wystawiacie opinię swoimi wypowied IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 08:25
          Policja jakoś nie może sobie wciąż poradzić z szalejącymi po mieście
          kierowcami, którzy stresują pieszych na przejściach i nie tylko.
    • Gość: gość Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: 80.51.234.* 29.11.05, 20:13
      Do fajcik :sprecyzuj czy zgłosiłeś że Ci skradziono portfel czy że go zagubiłeś
      i kiedy to było.Jaki dokument dostałeś od "miłej" policjantki?Myślę że dostałeś
      ewentualnie zaświadczenie o zgłoszeniu zagubienia dokumentów i to tylko z tego
      względu że byłeś w "obcym" mieście.Jeśli w W-wie tak dobrze Cię potraktowano to
      dlaczego masz "ale" do ciechanowskiej policji?Twoja historia zdarzyła się
      naprawdę ,czy tylko ją słyszałeś od kolegi?
    • Gość: Ten Typ Re: CIECHANOWSKA POLICJA - opinie IP: 213.199.253.* 07.12.05, 11:14
      Nie dość, że każdy jeździł temu fajcikowi na księdze Ciechanowa która już nie
      istnieje, to on musi się jeszcze tu udzilać... Cipowaty chłopak który nie ma co
      ze sobą zrobić :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka