Dodaj do ulubionych

sylwester w Zaciszu

IP: 213.199.253.* 01.01.06, 18:14
Bardzo jestem ciekawa jak było w tym roku na balu sylwestrowym w tym lokalu bo
podobno zapowiadało się super niezła orkiestra no i żarła miało być dużo.
Wybieram się tam na bal karnawałowy i nie wiem czy warto. Proszę o jakieś
opinie. Szczęśliwego Nowego Roku. Pozdrowionka.
Obserwuj wątek
    • Gość: T Re: sylwester w Zaciszu IP: 213.199.253.* 02.01.06, 20:06
      Szczerze mówiąc jestem trochę rozczarowana. Jedzenie niestety było okropne,
      jeśli chodzi o ciepłe dania to miałam wrażenie że cały czas podają to samo mięso
      przyrządzone na inny sposób, przypominające podeszwę ze stołówek studenckich:)
      Do tego raz ziemniaki, potem kopytka (okropne, jak guma i bez smaku) a następnie
      kasza gryczana (wodnista i WOGÓLE nie przyprawiona). Przystawki też nic
      rewelacyjnego, ani jednej sałatki, głównie wędlina. Jeśli chodzi o zespół to
      niezły, ale muza nie ta, przynajmniej nie dla mojego pokolenia (30 lat). Zespół
      chciał się chyba przypodobać szwedzkim gościom bo w większości grali Abbę, jeśli
      chodzi o współczesne przeboje to było ich naprawdę niewiele.Poza tym, na
      początku organizatorzy zapewniali, że bedzie max 50 par a było sporo więcej i
      był okropny tłok. O matko, ale narzekam, ale to nietety prawda. Rok temu byłam u
      państwa Żurawskich i muszę stwierdzić, że było o niebo lepiej i za dużo niższą
      cenę. Lepsza muza, jedzenie niporównywalnie lepsze, krótsze przerwy w zabawie i
      pokaz sztucznych ogni o północy, jakoś bardziej uroczyście. Podsumowując,
      sylwestra w Zaciszu na pewno już nigdy nie spędzę.
      • Gość: M Re: sylwester w Zaciszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:50
        Zgadzam się. Jedzenie było jakieś takie "niedorobione" ;) Poza tym jeśli ktoś
        jest wegetarianinem, to w zasadzie chyba mógł zjeść jedynie sałatę ozdabiającą
        półmiski :(,natomiast z dań "na ciepło" już wyboru żadnego nie miał. Co do
        muzyki, to nie było tak źle ale faktycznie ABBA królowała :(...tę wazelinę dało
        się wyczuć. I brakowało jeszcze kogoś w rodzaju wodzireja...można było naprawdę
        ten bal fajniej rozkręcić. Ja jestem ogólnie zadowolona ale to głównie zasługa
        osób z którymi przyszłam....
        • Gość: string Re: sylwester w Zaciszu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.06, 22:33

Wszystko przez durnowatego właściciela Zacisza nijakiego Bazyla.
          Facet strasznie zazdrosny,szukał z każdym zaczepki,antyterrorka wyniosła go
          z lokalu po 24.15 bo nie chciał nikomu podać szampana za to strzelał ze
          śrutówki i bolcami jak do tarczy rzucał w przyjezdnych którzy wyszli obejrzeć
          pokaz sztucznych ogni.
          Niestety były wilgotne i coś piardnęło,dużo dymu się zrobiło odpaliła się jedna
          raca wystrzelona 3 metry w górę i było po zawodach.
          Inną kwestię była oczywiście obsługa kelnerska.
          Zwłaszcza Manuel obcokrajowiec nie stanął na wysokości zadania.
          Mieszał potrawy,drinki,borygo,dyktę jednym słowem żenua i jeszcze te jego
          debilne pytanie Ke? Ke? Ke?

Tak więc jkoś takoś nie zabałdzo wyszło w Zaciszu...
          No ale to jest tylko moje subiektywne zdanie.

string
      • Gość: facet [...] IP: *.udn.pl 03.01.06, 20:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Wybrzezanka Zaciszny Sylwester IP: *.such.nat.hnet.pl 04.01.06, 14:55
          byłam na Balu Sylwestrowym w Zaciszu ale nic nie widziałam ani nie słyszałam z
          tego co pisał poprzednik. Fajerwerków brakowało- to fakt zespól tez mógł sie
          bardziej postarać, jednak nie było tak żle. Za tą cenę moglo byc lepiej.
          Najważniejsze jest jednak towarzystwo. A moje było super. Ja sie wybawiłam!!
          Pozdrawiam
          • Gość: Beata Re: Zaciszny Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 18:48
            Też byłam w Zaciszu i to nie tylko na Sylwestra, ale i na Andrzejkach. Grał ten
            sam zespół i było naprawdę super, świetna zabawa, a ABBA- słyszałam jeden utwór
            i tą nową wersję Madonny. Jedzenie też dobre, na odpowiednim poziomie. Zresztą
            tydzień po Andrzejkach ledwie się załapaliśmy na Sylwestra, bo już sprzedali
            wszystkie wejściówki i to chyba mówi samo za siebie.
            • Gość: ataner Re: Zaciszny Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:01
              Oj!Pan też chyba sam za siebie mówi!
    • Gość: Zbych Re: sylwester w Zaciszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 06:59
      Trzeba było być na sylwestrze w Niestumiu, tam to dopiero było konkretnie,a
      napewno lepsza kapela.
    • Gość: ludź Re: sylwester w Zaciszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 07:14
      Jedzenie i obsługa OK!Zespół zapomniał chyba co jest ich Atutem.Mi się nie
      podobało.Podobno fajnie było w Rzemieślniku.
      • Gość: Magda Re: sylwester w Zaciszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 12:46
        Też byłam w Zaciszu i zgadzam sie z opinią że jedzenie było okropne, ogólnie
        organizacja dość kiepska. Zresztą słyszałam ze zazwyczaj tak tam jest. podobno
        to zasługa właściciela!!!
    • Gość: gerton Re: sylwester w Zaciszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 17:33
      byłem w zaciszu i nigdy już tam nie pujdę jedzenie do kitu strzelający szef i
      muzyka abby jedzenie to samo na okrągło to najgorszy sylwester w moimm życiu
      • Gość: gerton ty Re: sylwester w Zaciszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 15:46
        durniu, strzelający szef, itd. to tylko sceny z filmu "Zacisze". Ktoś sobie
        żartował, a ty wyszedłeś na głupka i kłamcę, bo nigdzie nie byłeś, tylko
        podchwyciłeś wątek.
    • Gość: beata Re: sylwester w Zaciszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:47
      a dla mnie było bardzo dobrze. rozumiem, że każdy ma swój gust, ale jak dla
      mnie i dla moich znajomych jedzonko było smaczne.
    • Gość: ona Re: sylwester w Zaciszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 15:45
      sylwester może był i do bani - nie wiem, nie byłam więc nie będę się
      wypowiadać. ale za to byłam wczoraj na clasic party w Zaciszu (po raz kolejny z
      resztą) i śmiało mogę powiedzieć, że lepszych regularnych imprez w naszym
      mieście nie było. Super klimat, bardzo dobra muzyka, towarzystwo w normalnym
      wieku - czyli nie ma dzieci. Na prawdę mogę śmiało polecić. Za tydzień znowu
      idę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka