narhir 28.05.06, 14:27 Jak waszym zdaniem.. kiedy przestanie padac :/ niby dlugi weekend a tu ciagle pada O_o i wieje.. i ogolnie powiedziawszy do czterech liter.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_sowisko Re: plum plum... plum ? 28.05.06, 15:57 po pierwsze: u mnie nie pada po drugie: nawet jakby pioruny przecinały niebo ze stroboskopową częstotliwością, deszcz zacinał taki, że nie byłoby czym oddychać, jakby było -50 stopni i jakby było ciemno... nawet jakby teraz w moją mieścinę grzmotnęły wszystkie plagi egipskie i jakby wprowadzono godzinę policyjną i żywność na kartki to byłabym w siódmym niebie bo dzisiaj skończyłam studia, o :) po trzecie: od jutra ma się zacząć robić ładnie i przepięknie Odpowiedz Link Zgłoś
narhir Re: plum plum... plum ? 28.05.06, 16:26 moje gratulacje skonczenia studiowania :P Sowa wilkówna z #ciechanow ? jak tak to powinnas pamietac stargo znajomego.. fakt faktem.. jutro ma sie robic ladnie ale jutro jest poniedzialek i nikle szanse ze.. cos gdzies sie uda wkrecic ;P Odpowiedz Link Zgłoś
the_sowisko Re: plum plum... plum ? 28.05.06, 17:24 ano ano, taż sama Sowa z IRCa :) kojarzę Cię :) ale już nie jestem żadną Wilkówną dzięki za gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: plum plum... plum ? 30.05.06, 20:28 czekam na odpowiedni entuzjazm po znalezieniu pracy (byle nie po znajomości - ale to już pewnie masz) i jak zaczniesz pracować - spotykać się z ludźmi dorosłymi (z problemami i radościami) - to zmienisz stosunek do życia...bo przeraża mnie twój "profil" Odpowiedz Link Zgłoś
the_sowisko Re: plum plum... plum ? 30.05.06, 21:07 nawet tutaj musiałeś wyrazić swoje negatywne nastawienie do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: plum plum... plum ? 30.05.06, 21:18 a to jest jakaś enklawa dla twoich prywatnych wycieczek? Odpowiedz Link Zgłoś
the_sowisko Re: plum plum... plum ? 31.05.06, 10:13 nie, po prostu zadziwia mnie twoja zaciętość i upierdliwość nie masz za dużo do roboty, co chłopczyku? Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: plum plum... plum ? 03.06.06, 23:07 tylko zadziwia? jestem zawiedziony. Odpowiedz Link Zgłoś