onken Re: Hurrrraaaa 09.07.06, 19:47 i jeżeli teraz ktoś na te władze ręke podniesie to niech będzie pewien ze mnu tą ręke włądza odrąbie Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Hurrrraaaa 09.07.06, 22:54 onken napisał: a phk1 odpisuje mu .NIE TEN CZAS NIE CI LUDZIE,NIE TA FORMACJA BEDZIE JUZ TYLKO LEPIEJ,ALE MYSLE ZE ZARTOWAL ONKEN A NIE PJHK1/ONKEN TYM TEKSTEM > i jeżeli teraz ktoś na te władze ręke podniesie to niech będzie pewien ze mnu > tą ręke włądza odrąbie Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: Hurrrraaaa 12.07.06, 21:31 mam diagnozę!!! Zona psycholog i siostra neurolog mi wyjaśniły, ale musze to przetłumaczyć z naukowego na nasz: on w najlepszym przypadku za mało śpi, w średnim za dużo pije , w krytycznym nastąpiło "przebicie" między półkulami mózgowymi - ale to nie wchodzi w rachubę - próżnie się łączą a nie reagują na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
onken Re: Hurrrraaaa 12.07.06, 21:47 ehhh.... to miałą być taka mała dygrasja przedstawiająca dwóch kacorków co sie do sterów dorwali... Odpowiedz Link Zgłoś
yayatoure Re: Hurrrraaaa 13.07.06, 05:00 no, fajna DYDRASJA, phk1/onken. :-DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: Hurrrraaaa 13.07.06, 11:25 Masz radoche, że zobaczyłeś czyjąś literówkę? Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
yayatoure Re: Hurrrraaaa 13.07.06, 15:33 Nie tylko nie trzymasz poziomu "opiekuna", nie trzymasz nawet poziomu użytkownika forum, stronniku phk1/onkena. Odpowiedz Link Zgłoś
yayatoure Re: Hurrrraaaa 13.07.06, 05:06 Nie sil się na rozmowy ze stwoim alter ego, phk1/onken. I tak już wszyscy wiedzą że oszukujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: Hurrrraaaa 13.07.06, 15:58 Proponuję byś się rozpędził i walnął zdrowego baranka o ścianę swoją pustą główką to ci może przejdzie! Jeżeli to do Ciebie nie trafi to już nie wiem co może dotrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
yayatoure Re: Hurrrraaaa 14.07.06, 22:39 zabrakło tylko: "ehhhhh.... matołku" :-DDD. jakiż ty szablonowy jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś