Dodaj do ulubionych

Hurrrraaaa

08.07.06, 01:02
jednak klony żondzom
Obserwuj wątek
    • onken Re: Hurrrraaaa 09.07.06, 19:47
      i jeżeli teraz ktoś na te władze ręke podniesie to niech będzie pewien ze mnu
      tą ręke włądza odrąbie
      • phk1 Re: Hurrrraaaa 09.07.06, 22:54
        onken napisał: a phk1 odpisuje mu .NIE TEN CZAS NIE CI LUDZIE,NIE TA FORMACJA
        BEDZIE JUZ TYLKO LEPIEJ,ALE MYSLE ZE ZARTOWAL ONKEN A NIE PJHK1/ONKEN TYM TEKSTEM

> i jeżeli teraz ktoś na te władze ręke podniesie to niech będzie pewien ze mnu
        > tą ręke włądza odrąbie
        • flyguy71 Re: Hurrrraaaa 12.07.06, 21:31
          mam diagnozę!!! Zona psycholog i siostra neurolog mi wyjaśniły, ale musze to
          przetłumaczyć z naukowego na nasz: on w najlepszym przypadku za mało śpi, w
          średnim za dużo pije , w krytycznym nastąpiło "przebicie" między półkulami
          mózgowymi - ale to nie wchodzi w rachubę - próżnie się łączą a nie reagują na
          siebie.
        • onken Re: Hurrrraaaa 12.07.06, 21:47
          ehhh.... to miałą być taka mała dygrasja przedstawiająca dwóch kacorków co sie
          do sterów dorwali...
          • yayatoure Re: Hurrrraaaa 13.07.06, 05:00
            no, fajna DYDRASJA, phk1/onken. :-DDDDDDD
            • guciu83 Re: Hurrrraaaa 13.07.06, 11:25
              Masz radoche, że zobaczyłeś czyjąś literówkę? Gratulacje!
              • yayatoure Re: Hurrrraaaa 13.07.06, 15:33
                Nie tylko nie trzymasz poziomu "opiekuna", nie trzymasz nawet poziomu
                użytkownika forum, stronniku phk1/onkena.
        • yayatoure Re: Hurrrraaaa 13.07.06, 05:06
          Nie sil się na rozmowy ze stwoim alter ego, phk1/onken. I tak już wszyscy
          wiedzą że oszukujesz.
          • addhoc Re: Hurrrraaaa 13.07.06, 15:58
            Proponuję byś się rozpędził i walnął zdrowego baranka o ścianę swoją pustą
            główką to ci może przejdzie! Jeżeli to do Ciebie nie trafi to już nie wiem co
            może dotrzeć...
            • yayatoure Re: Hurrrraaaa 14.07.06, 22:39
              zabrakło tylko: "ehhhhh.... matołku" :-DDD. jakiż ty szablonowy jesteś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka