miesz_kaniec 08.08.06, 22:46 auto.gazeta.pl/auto/1,48316,3536573.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genia1234 Re: Kolejna sławna osoba z Ciechanowa . 08.08.06, 23:06 ciechanów nie tylko może się poszczycić dodą. posłem nałeczęm i przestępcami:P ci którzy znają sie troszkę na sporcie wiedzą, że wioletta potępa(dyskobolka) tomasz majewski(kulomiot) a także dwóch dyskoboli <nie pamiętam nazwisk> pochodzą z okolic ciechanowa:) są jeszcze piłkarze łukasz nawotczyński i jeszcze jeden, który teraz gra w zagłebiu:) także nie pamiętam nazwiska za co bardzo przepraszam:):):):) więc nie tylko dodą ciechanów żyje Odpowiedz Link Zgłoś
guziec203 Re: Kolejna sławna osoba z Ciechanowa . 09.08.06, 02:19 Chodzi tu o Łukasza Mierzejewskiego,który dawniej grywał w samej Legii W-wa;).Nie zapominajmy także o sławnym Prof.Jerzym Bralczyku,który także pochodzi z Ciechanowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
genia1234 Re: Kolejna sławna osoba z Ciechanowa . 09.08.06, 14:04 dokładnie o niego:) o profesorze nie wspominałam bo to chbya każdy z nas powinnien wiedzieć:):):):):) DZIŚ GRA LEGIA:):):) trzymamy kciuki:):) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Kolejna osoba z Ciechanowa na Topie 17.04.07, 19:07 [phk1]www.style.com/peopleparties/modelsearch/thumb/person4147 Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re:Modelka z Top 28.04.07, 20:31 [phk1] nie wiem z jakiej tam listy Katarzyna Strusińska jest na Topie,ale nie o tym chciałem napisać. Przejrzałem kilka kolorowych pisemek dla pań i panów z modą i modelkami,bo to akurat nie moja bajka, a raczej strata czasu. Co zauważyłem w tych kolorowych pisemkach? Zero podpisu pod zdjeciem-jej imie czy nazwisko czy pseudonim. Taki przedmiot -manekin - kobieta -dziewczyna ? Fakt ,że to faceci kręcą tym biznesem i liczy sie tylko ich nazwa stajni. A wy dziewczyny co myslicie o takim upodmiotowieniu was,za trochę kasy i pokazania bezimiennej buzki? Co na to feministki? Kobieta -towar- przedmiot? Owszem jest sporo podpisów,ale z jakiego domu mody strój czy kracja czy dodatek do garderoby ,ewentualnie cena. Odpowiedz Link Zgłoś
wrona111 Re: Kolejna sławna osoba z Ciechanowa . 30.08.06, 20:05 prof. BRALCZYK POCHODZI Z GRUDUSKA,a NIE Z CIECHANOWA - TO RÓŻNICA... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Kolejna sławna osoba z Ciechanowa . 31.08.06, 18:28 [phk1-37850] myślisz wrona,żE ON JAK DODA chwali się ciechanowem,a on gruduskiem? miejsce urodzenia to pestka ,uczył się w Ciechanowie a w Ciechanowie CZERWONI z pzpr w sojuszu z kpzr byli wtedy u władzy i nas kształtowali a myśmy raczej im wierzyli bo nie było telewizji satelitarnej i internetu,wolnej wymiany myśli choćby DEBILA Z GłUPKIEM jak na tym forum interntowym 'gazety wybiórczej' ,ale JAGIELSKI to człowiek z.....? kto wie?inny WOJCIECH NIZ JARUZELSKI ALE WOJCIECH JAGIELSKI 26 lat temu podpisywał cyrograf początku końca swojej opcji politycznej,ale może być dumny towarzysze jego dobrze się mają w dalszyn ciągu jeszcze w tej POLSCE. wrona111 napisał: > prof. BRALCZYK POCHODZI Z GRUDUSKA,a NIE Z CIECHANOWA - TO RÓŻNICA... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Kolejna sławna osoba z Ciechanowa . 10.08.06, 18:50 PHK1- O sztangistkach cisza? dziewczyna jak marzenie SMOSARSKA Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: 17gr06 tvp1 17.25 12.12.06, 19:43 [phk1] Wielka reklama DODY - /TVP1/17.XII.2006 /17.25/SEKRETY RODZINNE/ Trzymajmy kciuki by nie wyszla z niej wiocha ,której tak się wypiera,że z CIECHANOWA Odpowiedz Link Zgłoś
pawloskarawlos1 Re: 17gr06 tvp1 17.25 13.12.06, 14:09 Ale przecież Doda nie wypiera się że jest z Ciechanowa, w czasopismach jak na przykład w playboyu czy CKM, zawsze jest napisane że pochodzi z Ciechanowa, jak występowała na sylwestra i był przekaz w TV to też pozdrowiła rodziców którzy oglądaja teraz TV we ciechanowie. Ja nie spotkałem się jeszcze z tym że ona sie wypiera że pochodzi z ciechanowa. Może coś przeoczyłem, jeśli masz jakieś przykłady to prosze podaj, chetnie poczytam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
outlaw33 Re: 17gr06 tvp1 17.25 12.12.06, 20:49 to sobie kup dmuchana lalę...bo to to samo, myślę że zdecydowanie przyjemniej byłoby naturalnymi......a ludzi słąwnych jest o wiele więcej...a wielu z nas (choć watpię że forumowiczów) to może tacy cisi bohaterzy, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia070 Re: 17gr06 tvp1 17.25 13.12.06, 17:08 tak racja Doda wielokrotnie mowiła ze pochodzi z Ciechanowa i zaznaczała ze to miescina, gdzie ludzie utopiliby cie w szklance wody, wspominała tez o brudnych basenach i wielu innych rzeczach, wiec zbyt pochlebnie to sie nie wyrazała... Odpowiedz Link Zgłoś
twojstarychuj Re: 17gr06 tvp1 17.25 15.12.06, 09:18 basenach?? domyslam sie ze chodzilo jej o krubin :) lol ale to glupie jest Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: 17 grudnia 2006 tvp1 17.25 16.12.06, 22:46 [phk 1] -to czekamy co będzie? -ucywilizowanie DODY? -ładna i miła reklama naszego Ciechanowa? -ładne migawki z miasta i okolic? DODA liczymy my z WIOCHY ? Odpowiedz Link Zgłoś
phk1jeden Re: 17 grudnia 2006 tvp1 17.25 17.12.06, 20:05 [phk1] było hihihahahehhe najgłosniej naszej DODY 'kochanej'. DODA to typowy wytwór młodego artysty kilka wyrazów i smiech/ -:)))))/,jak w smsach lub na forach.Nawet pełnego zdania nie mówiąc o dwóch lub trzech. Szkoda ,że taka konwencja programu,że nikt poza kilkoma sekundami jak był uważny to zobaczył wyraz CIECHANóW. Znajomi Rabczewskiego radnego może by się dowiedzieli dlaczego taka cenzura na ten CIECHANóW w telewizji polskiej ????????.Może coś napiszą na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: 17 grudnia 2006 tvp1 17.25 17.12.06, 22:07 [phk1] GUCIO zapewne skasował mi post o panu radnym RABCZEWSKIM ,że też słowa o Ciechanowie nie wspomniał,a tu korzenie jego córki Rabczewskiej są tak jak jego na Wileńszczyznie Odpowiedz Link Zgłoś
chendorus_perveri Re: 17 grudnia 2006 tvp1 17.25 17.04.07, 21:14 Na prawdę wstydził byś się wypowiadać w wątku o sławnych. Ladaco jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: 17 grudnia 2006 tvp1 17.25 18.04.07, 19:09 Puchacie wrednej przyznajemy sławę z powodu upierdliwości,chamskim zachowaniem typowym dla miśka z nizin.I pokazujemy kierunek za taczki z gnojem. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy851 Re: Kolejna sławna osoba z Ciechanowa . 17.12.06, 22:01 Fajnie że ktoś pamięta o sztangistkach!!!Bo jednak co czyta się z gazet odnoszą jakieś sukcesy w sporcie! Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier_skrzypek Re: Kolejna sławna osoba z Ciechanowa . 24.04.07, 10:41 Szymon Kołecki - mistrz Europy w podnoszeniu ciężarów. Ja bym go uznał za ciechanowianina. Odpowiedz Link Zgłoś
puzzlinka Jeszcze jedna osoba staje się sławna na świecie 19.04.07, 07:07 Jest jedną z 10 najlepszych modelek świata. Ciechanowianka. Podaję link z jej fotkami. Pieknie! www.style.com/peopleparties/modelsearch/thumb/person4147 Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Jeszcze jedna osoba staje się sławna na świec 19.04.07, 14:24 taaa...ciekawe skąd masz takie informacje? :) ładne :) hehe :D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: a taki projekt medialny? 24.04.07, 18:21 [phk1] mamy troche tych znanych osób z czołówek gazet i medialnego szumu. Mamy wspaniała-:),ale zakonspirowana gdzieś w niebieskim biurowcu komórkę promocji tego obszaru geograficznego.A gdyby tak wielki bilbord jak innej znanej sieci Benetton ,w 3-4-5 rzedach po kilka znanych osób,takie zdjecie pamiatkowe jak szkole czy z przedszkola w pierwszym młodzi jak Doda,znani młodzi cięzarowcy,sportowcy mega modelka w drugim starsi no komuchy ale niech tam Nałecz,Siemiatkowski i moze mniejsi albo wcale nie komuchy Bralczyk,Rzeplinski...... w trzecim rzedze Jagielski,Palinski,Konopnicka,Zeromski,Sienkiewicz....... W ostatnim małe główki naszych notabli i nas jako tło ? Taki wstępny projekt bez zgody zainteresownych osób moze wart rozważenia Odpowiedz Link Zgłoś
chendorus_perveri Re: a taki projekt medialny? 24.04.07, 23:09 A w którym rzędzie widać łeb pogromcy Siedlec - phk1? Odpowiedz Link Zgłoś
11r11 [...] 25.04.07, 02:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 [.....] 25.04.07, 09:40 [phk1] to sie nazywa obiektywny poziom traktowania internautów zapomniałem juz co tam kolega napisał niegroznego na moja obrone,bo czytam co jest,a juz wiem cos o wiezieniu w siedlcach bo tam chendorus mial urlop wypoczynkowy • [...] 11r11 25.04.07, 02:43 + odpowiedz Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. • Re: a taki projekt medialny? chendorus_perveri 24.04.07, 23:09 + odpowiedz A w którym rzędzie widać łeb pogromcy Siedlec - phk1? Odpowiedz Link Zgłoś