Dodaj do ulubionych

Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego

13.03.07, 20:59
Szkoda, że redaktor Roman Nadaj wrócił do pisania o Ciechanowie. Już kiedyś
mylił nazwiska i funkcje. Jakiś czas pisał o Płońsku i nie musiałem się
denerwować.
Teraz wrócił i od razu taka bzdura. Spójrzcie na pierwszą stronę TC - wielki
tytuł "Dyrektorka szpitala odwołana", by za moment napisać we wstępie
że "sama zrezygnowała". W EXTRA jest dużo bardziej neutralnie - po
prostu "Romanow odchodzi". Ciekawe jakim tytułem błyśnie CZAS CIECHANOWA.
Wiem, że pisanie o polityce i samorządzie to wyższa szkoła jazdy. Redaktorze
Nadaj - albo zrezygnuj, albo się poducz.
Swoja drogą moim zdaniem najlepsi dziennikarze piszący o lokalnej polityce i
samorządzie w lokalnych gazetach to:
Krzysztof Kowalski z TC
Marek Piekarski z EXTRA
Waldemar Nicman z CZASU
Zgadzacie się ze mną?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sanna9 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 13.03.07, 21:19
      1. Romanow najpierw złożyła rezygnację
      2. potem zgodnie z procedurą Zarząd Powiatu podjął na sesji uchwałę o jej odwołaniu
      I gdzie tu bzdura?
      A co do Pierwszego Lustratora Ciechanowa - najlepszy dziennikarz... może i tak, ale człowiek....?????
      • ciechanowskiglosrozsadku Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 13.03.07, 21:59
        1. Jaki Zarząd Powiatu? Jeśli już do Zarząd Województwa.
        2. Na jakiej sesji? Na sesjach obradują Rady. Zarządy obraduja na posiedzeniach.

Gratuluje błyśnięcia wiedzą. Ale zapewne Jesteś z PO więc trzeba Ci to wybaczyć.

Pozdrawiam
        • sanna9 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 14.03.07, 00:17
          A Ty pewnie jesteś z PiS , więc trzeba Ci to wybaczyć
          • sanna9 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 14.03.07, 00:21
            No dobra, zarząd województwa, ale co to zmienia?
            • www.microsoft.com Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 14.03.07, 15:37
              to już nie mają w PO pieniędzy na szkolenia z podstawowych zasad funkcjonowania
              samorządu terytorialnego?
      • www.microsoft.com Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 13.03.07, 22:06
        A od kiedy to zarząd powiatu odwołuje dyrektorów jednostek podległych
        samorządowi wojewódzkiemu? No i od kiedy zarząd powiatu podejmuje uchwały na
        sesjach? :-))
        Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie głupca niż odezwać się i rozwiać
        wszelkie wątpliwości.
        A co do dziennikarzy: Piekarski - duża klasa, debeściak, Kowalski - wiedza i
        doświadczenie, Lustrator - to smutne: zgorzkniały i tendencyjny.
        • pussycat77 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 13.03.07, 22:17

> A co do dziennikarzy: Piekarski - duża klasa, debeściak, Kowalski - wiedza i
          > doświadczenie, Lustrator - to smutne: zgorzkniały i tendencyjny.

Marek daj se na wstrzymanie z tą autoreklamą :P
          • phk1 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 13.03.07, 22:27
            [phk1] KOWALSKI tendencyjny na LEWO,juz o nim pisałem wczesniej,a nawet nie wiem
            czy młody czy stary,niski czy wysoki ma afro czy łysy,pisałem o tym jak ja to
            odbieram TENDENCYJNIE w jego wersjach teksty,a to chyba trzeci blizniak w TC-:)
            Nadaj jakby czasami leniwy by dopisac kropki nad I,
            Nicman zbyt impulsywny,potrzebny mu czasowstrzymywacz-:)
            Piekarski na razie nie mam zdania na tak ani na nie,wiec poprawnie pisze,a jak
            zlustruje to kiedyś odpiszę
          • www.microsoft.com Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 13.03.07, 22:40
            Jakbyś wiedział jak się mylisz to byś "se" strzelił........ pięćdziesiątkę na
            ochłodę rozgrzanego umysłu.
    • phk1 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 13.03.07, 22:02
      [phk1] a gdzie napisaliscie ze od puchatka ściagacie-:)?
      ----
      A nasze waleczne medium TC raz pisze w tytułach ROMANOW GRA OSTRO,
      a potem DYREKTORKA ODWOłANA.
      ------
      • 11r11 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 08.04.07, 01:22
        Puchatku ! co śmietnik proponuje nam na wielkanocny tydzień? Bardzo proszę -
        zrecenzuj.
    • madej1000 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 15.03.07, 12:55
      Jak się czyta coś takiego to ręce naprawdę opadają.Jaka bzdura?Czytałam ten
      tekst i po kolei jest tam opisana cała procedura więc chodzi tu zapewne o
      wyrażanie swojej antypatii, co do tytułu lub też dziennikarza.tak jak inni
      czytam naszą praskę lokalną i wszyscy, nawet ci," najlepsi dziennikarze", mylą
      sie czasami jeśli chodzi o funkcje, nazwiska itp. Z tego co obserwuję tytuł ma
      czytelnika przyciągnać i zachęcić go do przeczytania całości, ale jak widać nie
      wszyscy tak robią.Co do dziennikarzy to Kowalski, Nadaj OK, Nicman -tylko nie to!
      • 11r11 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 21.03.07, 18:27
        PANIE Nadaj 1000 nawet mnie nie dziwi Pana samokreowanie, ale kreowanie przy
        okazji Pana Kowalskiego na czolowa gwiazde dziennikarstwa lokalnego to brak
        szacunku dla uczstnikow tej rozmowy. Jedyne osiagniecie tej gwiazdy tu pisanie
        nudnych smutasowatych grafomanskich elaboratow w 2/3 do wyrzucenia przed
        publikacja. Wysokosc wierszowki tego pana moze mi jedynie zaimponowac !

• madej1000 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 22.03.07, 12:56
          Właśnie sobie siedzę i przegladam to forum a tu taki wpis.Przez głowę mi nie
          przeszło, że ktoś ubzdura sobie że JA to niejaki Nadaj. Czy podejrzewanie kogoś,
          że sie za kimś ukrywa to twoja choroba człowieku? tak jak i ty mam prawo sie
          wypowiadać i krytykować. Podałam tych dziennikarzy bo ich lubię i uważam że
          piszą w porządku ale nie są doskonali. Poniżej jakichkolwiek norm by było gdyby
          to Nadaj się wypowiedział albo Kowalski że lubi siebie i jeszcze kogoś.Zastanów
          się! a jakbym miała nicka szyp to myślałbyś że to Szyperski albo Kowalek to
          Kowalski?Twoja głupota mnie poraża naprawdę ale jednego ci gratuluję zaskoczenie
          było totalne. Już nie mogę się doczekac jak opowiem znajomym!Gdybyś był uważny
          to TEN Nadaj odpisał bodajże puchatkowi na jakimś poście i wyobraź sobie pod
          SWOIM nazwiskiem! Za brak szacunku to ja uważam twoje insynuacje i nie obrażaj
          ludzi, którzy mają swoje poglądy jakiekolwiek by one nie były. Ja na przykład
          nie znoszę Nicmana i dziennkikarek Extra, to co to dla ciebie obraza? Zastanow
          się następnym razem co wpisujesz i o co kogoś oskarżasz.
          • 11r11 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 29.03.07, 09:24
            Zboj Madej w kontaktach z ludzmi bywal dosc nieprzyjemny. Nick z cala pewnoscia
            wybrales trafnie. A to "ze wlasnie siedzisz" tylko mnie w tym utwierdza.
            Poslugujac sie fonetycznym podobienstwem obu rzeczownikow Madej - Nadaj
            pozwolilem sobie na mala prowokacje i ironie z twoich pogladow. Nie moja wina ,
            ze nie zalapales! Zyczac wiecej dystansu do samego siebie i wiecej poczucia
            humoru - pozdrawiam . Pogladow nie podzielajac. P.S.co do "norm"
            dziennikarskich, do ktorych sie odwolujesz to idz do najblizszego kiosku kup
            kilka gazet / o tygodniku ciechanowskim niezapominajac/ . Przeczytaj! Z
            konfrontuj z legenda o Janosiku .Masz odpowiedz?
            • phk1 Re:13TC 29.03.07, 18:12
              [PHK1] jak zawsze super subiektywna i nieobiektywna recenzja i na dodatek
              wybiórcza w wydaniu internetowym PucHatKa i gdybym był skasowny jestem na CC.
              Ciekawe jak się moderator zabierze za temat PucHatKowego bardzo subiektywnego
              przegladu prasy TC/27mr07/ przychylnej POPSuLi w Ciechanowe,
              skasuje czy przełknie reklame gazety jak inne poszukiwania działek,dostawy
              kebaba,szczeniaka,fryzjera.......
              1/podziekowania dla prezasa ZKM od pani Ludmiły,no dobra Wojtku D.
              zrobione na łamach prasy,a redaktor KK sprawdził ile róznych innych takich
              próśb jest nie zrealizowanych,czy tylko ta nadawała się na taki serial jak
              telenowela pozytywnie zakręcona z happy endem?
              2/sztuczne lodowisko,kamienica zmodernizowana - bardzo pozytwne postawy ludzi
              w tych tematach
              3/przesłuchanie pani Romanow - raczej tu sama Romanow i KRC sami sobie winni
              takiemu wizerunkowi, osobiscie mi wstyd za PiS ROMKI,a dla TC to oliwa na
              ogień, para w ruch i buch -:) sam o tym pisałem nie raz.
              4/alkohol w szkole - ach te platformy i peesele i ich mądrzy radni inaczej bo
              trzeci zastępca prezydenta Zdzisiu Dąbrowski.
              Szkoła to szkoła i służy nauce i sportu,nawet przy wynajmowaniu ich komerc.
              5/Płońsk i zarzuty prokuratorskie dla burmistrza,a to blisko Ciechanowa,ale
              czy to jakiś znak,poza usuwaniem sie gruntu obok posiadłosci prezydenta ale w
              Ciechanowie -: ) ?
              6/Otylia skazana RN - młodym i bogatym i sławnym i niedoświadczonym kierowcom
              woda sodowa uderza do głowy, zero krytycyzmu wobec siebie ,a i warszawskie
              PAPUGI sporą kasę dostali.Taka ta szlachetna Otylka,a mogła rzucić hasło
              poddam sie dobrowolnie karze,a pieniadze przeznacze na szczytny cel.Pamietacie
              jeszcze ten złoty medal olimpijski?
              Prokurator Ambroziak jak aniołka ukarać ją chciała pierwotnie,
              a tylko piórko sąd jedno małe jej wyrwał w nadzwyczjnym złagodzeniu kary
              dlatego ,że to ona,a nie ktoś inny.
              7/15 osobowy gang - guru to 43 latek i nie wiem czy to nie nasz Grabus szukany
              listem gończym ,tylko nie te inicjały i oby nie nasz bo tamten to A.S
              8/21mr07 było spotkanie o zamkach na mazowszu ,szkoda ze nikt nic na forum
              gazeta.pl nie napisał.
              9/kolejna wojenka redaktora Stefcia Zagla w sądzie.No i stary wrażliwy
              redaktor-entyrazyradny ma farta może taka za nim fama na Mazowszu idzie
              rycerza prawomyslnego i prawdomównego-:)
              10/Historia oglądana -Katarzyna Pełka nowa dzinnikarka?szkoda,że aż 13 strona
              ,ale proszę kontynuować!
              11/POMÓZMY 13LATKOWI JAKUBOWI Z GOŁYMINA- Romanie N.
              może jakieś puszki sa w Ciechanowie?
              12/kazda akcja ekologiczna w wykonaniu dzieciaków warta popularyzowania,te
              masy smieci ktoś kiedyś musi zastopowac na naszych drogach,osiedlach,lasach
              ----------------------------------------------------------------------------
              • Re: no ja nie mogę 13 Posterunek też nie?
              www.microsoft.com 29.03.07, 01:19 + odpowiedz
              "Szkoła to szkoła i służy nauce i sportu,nawet przy wynajmowaniu ich komerc."
              Za to zdanie:
              "ZŁOTA TSZCIONKA"
              ...... i "BIG LOL" zarazem.
              -------------------------------------------------------------------------------
              "szkoła to szkoła i służy nauce i zajęciom sportowym nawet przy wynajmowaniu jej
              na cele komercyjne"-wersja soft dla microsofta i co po złotej tszcionce juz? -:)
              -------------------------------------------------------------------------------
              • Re: no ja nie mogę 13 Posterunek też nie?
              phk1 29.03.07, 07:15 + odpowiedz
              [phk1] dzieki redahtorku za uwagi pulpkritiktion,ale może chodzilo Ci o radnych
              z POPSuLi tak naprawdę,a atakujesz za błąd.
              No i pamietaj to było skasowane przez gucio juz po kwadransie ,wiec odpowiadasz
              na post łamiący regulamin na tym forum i zapewne bedzie miał dylemat kogo
              skasować czy i Twój post czy oba.Skasował niedawno post Tsa5 taki "he he"
              • 11r11 Re:13TC 29.03.07, 18:55
                A o ciechanowskim SLD ani mru mru ? Linia polityczna sie zmienia? Czy co?

• niemadej1000 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 30.03.07, 13:11
              Zmieniłam nick z przyczyn niezależnych ale nie do końca.O jakiej prowokacji mowisz? nie rozumiem? mam ci wyjaśnić pochodzenie mojego nicka żebyś przestał mnie prześladować? Co miałam załapać? twoją głupotę, skojarzenia, fonetyczne podobieństwo? Z góry mam przypuszczać co w twoim małym rozumku się miesza. Do czego mnie sprowokowałeś? chyba do tego że bronię własnego zdania i prawa do wypowiedzi. A ty do jakich norm się odwołujesz przepraszam? do rydzykogiertychowskich? Dzięki za ironię z Moich poglądów dużo mi dała do myślenia na twój temat doprawdy. Moje normy jako kobiety są takie żeby nigdy zadufany w sobie koleś nie wkładał mi w usta poglądów i myśli, których nie powiedziałam. Wbij sobie do tej małej czaszki z niewielką ilością połączeń nerwowych, że mimo iż zyjemy w kraju gdzie kazdy jest podejrzny o wszystko, to nie jestem tym za kogo mnie masz. Mowiąc na twoim poziomie JA to nie Nadaj. Wiem, że to do ciebie mój drogi nie dociera, ale cóż poradzić do wielu tzw mężczyzn nie dociera co naprawdę my kobiety myślimy. Na koniec rada. Masz kompleks pewnej osoby o nazwisku na literę N, radzę ci zacznij coś z tym robić, naprawdę jest to niebezpieczne i dla ciebie i jak widać dla mnie.Sugeruję terapię. Ja cię nie pozdrawiam, bo twoje pozdrowienia skierowałeś do innej osoby. Jesteś jak jedna z kaczuszek, co? Nikt ci nie wmówi, że białe to białe a czarne to czarne. Jak widać ty i kaczuszka jesteście siebie warci. To śpiewałam ja niemadej1000 obywatelka 2 kategorii w państwie pomyślności i spokoju dla odmiany:-)
              • phk1jeden Re:z Tygodnika Ciechanowskiego odprysk 30.03.07, 15:27
                [phk1] a nie lepiej "NIE MA DAJ" -:) ?
                jako kobieta unosisz sie okrutnie i srodze i tyle realpolitik niepotrzebnie
                wtrącasz z polskiej sceny.
                Dla mnie możesz byc i " NA DAJ" -;)
                A to dla tego forum nawet jakaś tam nobilitacja
                • niemadej1000 Re:z Tygodnika Ciechanowskiego odprysk 30.03.07, 16:02
                  Dziękuję phtku1 za propozycję nicka, ale wolę jednak pozostac przy obecnym żeby pewnemu panu o 4 jedynkach nie wydawało się, że rządzi. Wtrącenia są istotne z mojego punktu widzenia, ale nie każdemu mogą się podobać, to fakt. Pozdrawiam kobiety czynu i pracy, matki Polki na 4 etatach jak na IV RP przystało! Znowu wtrącenie!To jest absolutnie silniejsze ode mnie naprawdę :-)Mężczyzn też pozdrawiam, no trudno :-)!
              • 11r11 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 30.03.07, 18:37
                Niewiele trzeba, zeby nerwy puściły? Konkludując: niestety taka sama z Ciebie
                gwiazda internetowa jak gwiazdy dziennikarskie t.c. ktore próbowałaś lansować.
                • niemadej1000 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 30.03.07, 20:50
                  A kto mówi że komuś nerwy puściły co? To teraz już do szanownego pana prześladowcy dotarło to i owo. Masz obsesję z tym tygodnikiem to jest widoczne. Ciekawe jaką krzywdę ci zrobili, że się akurat na mnie uwziąłeś? Pan o 4 jedynkach usłyszał trochę prawdy i już swoje frustracje wyraża w ironii? A z ciebie taki krytyk jaka ze mnie gwiazda. Lansować to ja mogę zajedwabiste okulary na ulicy. Nie chce mi się z tobą gadać, jak powiedział jeden negatywny bohater do drugiego. Żegnam.
                  • 11r11 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 30.03.07, 21:38
                    zebyś się nawet pos....a to i tak po 30-tu latach obłudy twojego medielnego
                    guru nie jesteś w stanie zbr.....ować ludziom w głowach.Spadaj .śmietnik w
                    twoim wydaniu mnie nie interesuje
                  • 11r11 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 31.03.07, 01:11
                    Nie schlebiaj sobie z /przy wątpliwej urodzie/Tym swoim image - możesz co
                    najwyżej reklamować slup drzewniany/wypor/podpierajacy Sopockie molo. Mewki
                    sopockie napewno cię/duża litera w twoim przypadku nie wchodzi w
                    rachubę/miałyby gdzieś , żeby nie powiedzieć w dupi.taka z ciebie gwiazda w
                    lansowaniu okularów na Monciaku jak promotorka swoich kolesiów z t.c.
                  • guciu83 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 31.03.07, 01:19
                    podpowiem... nie karm trola, troll żywi się odpowiedziami na jego posty
                    • 11r11 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 31.03.07, 02:14
                      Gutek - bardzo przepraszam i dziekuje za radę. Ograniczam się z reguły do góra
                      5-ciu zdań. Wydaję mi się ,że forum nabiera rumieńców. Sukcesów życzę.
                      • magik1985 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 31.03.07, 19:07
                        Rumieńców różowych, żeby nie było... ja się tylko zastanawiam, czemu osoby o
                        poglądach solidarnościowych i postsolidarnościowych w ogóle zaglądają na te
                        forum? Na forum Wyborczej? Hmmm?

pzdr. Maciek Paprocki
                        • www.microsoft.com Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 31.03.07, 21:48
                          Rozbawiony jestem do łez :-)))
                          Co to są poglądy solidarnościowe i postsolidarnościowe?
                          I czym się różnią od siebie?
                        • 11r11 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 08.04.07, 03:01
                          kosmopolityczne spektrum - jak przystało na przedstawiciela roślin
                          zarodnikowych?
                      • phk1 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 08.04.07, 20:39
                        [phk1]po takiej komitywie i zażyłych stosunkach Ty z Gutkiem to lepiej jego
                        zapytaj czy mi nie wytnie,takie recenzje nie na jego poziom tolerancji o
                        promocji innych mediów/kryptoreklama
                        - • Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego
                        11r11 31.03.07, 02:14 + odpowiedz
                        Gutek - bardzo przepraszam i dziekuje za radę. Ograniczam się z reguły do góra
                        5-ciu zdań. Wydaję mi się ,że forum nabiera rumieńców. Sukcesów życzę.
                        -
                        Małeconieco-:) i czasciechanowa.pl/forum/index.php
                        • 11r11 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 09.04.07, 22:48
                          Puchatek przesadzasz trochę z tą ironią.Na wirtualnej wypowiedzi na prawo cięte
                          są bezlitośnie. Tam dopiero raj dla czerwonych
                          • phk1 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 09.04.07, 23:10
                            [phk1-11r11] jak zrozumiałem na Wirtualnej.pl? dodam i na onet.pl i gazeta.pl i
                            na wielu innych.
                            Moze jesteś tu niedawno więc musisz zgłosisz się do mnie na konsultacje-:??) a
                            póki co podam Ci link i porównać możesz co nieco co moderator kasuje
                            www.czasciechanowa.pl/forum/viewtopic.php?t=736
                            • 11r11 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 09.04.07, 23:37
                              Widziałem wcześniej ambiciaku.Wyluzuj .Szkoda Twojego zdrowia.Pozdrawiam
                              serdecznie.
                            • tina205 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 10.04.07, 07:59
                              o konsultacie to ty powinieneś poprosic w szpitalu w gostyninie albo w tworkach.
                              wysyłam ci pare zdan na maila na phk1@gazeta.pl bo wychowanie nie pozwala mi
                              na publiczne pisanie takich słów
                              • 11r11 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 12.04.07, 22:33
                                Próbka starannego wychowania wg pani tiny. Zaglądanie do czyjejeś
                                korespondencji .
                  • 11r11 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 01.04.07, 19:09
                    Swoją drogą okulary ważnym atrybutem pracy dziennikarskiej, zwłaszcza jak się
                    prezentuje taki poziom warsztatu.Proponuję skromniutkie oprawki /zbyt
                    awangardowe mogłyby się stać znakiem rozpoznawczym/, a tego pewnie by Pani
                    sobie nie życzyła
    • romannadaj Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 12.04.07, 18:45
      Rzadko tu zaglądam. Mocno zaskoczyła mnie ta dyskusja. Tyle postów z powodu mojej skromnej osoby i zwyczajnego tytułu?!! W tym tytule jest pewien haczyk. Wydaje mi się, że większość to rozumie. Stąd może i (panu, pani?) się uda. Jaki haczyk, tego proszę się domyślić. Nie potrzeba do tego wielkiego wysiłku umysłowego, tylko odrobiny dobrej woli. Niemniej dziekuję za krótką lekcję dziennikarstwa i dobre rady. "Poduczyć" się zawsze warto, niezależnie od tego co to słowo oznacza. Rezygnować nie zamierzam. Podyskutowałby chętnie dłużej, ale nie wiem, z kim mam przyjemność rozmawiać...
      pozdrawiam wszystkich uczestników forum, do zobaczenia za kolejne... przypuszczam, że 2-3, miesiące
      Roman Nadaj
      • phk1 Re:Romanie Nadaj wróć 12.04.07, 19:38
        [phk1]haha panie Romanie postaramy się by Pan częściej zaglądał na miejskie
        forum ,gdzie toczy sie nie miarkowana dyskusja na ą i ę ,a jak na dziennikarza
        lokalnej Tak Czytanej gazety to żle o Pana zainteresowaniach świadczy co lud
        mówi innym jezykiem niż język POprawności POlitycznej,a nick proszę bardzo
        jestem KRZYś KOWALSKI -:) , ale nie ten którego Pan zna i co Panu to da-:)?
        My tez sie uczymy nonstop,a zasłanianie sie słowem wytrychem NICK to tylko niechec
        do tej szarej masy która pana tez czyta a Pan sprawdza wg dowodu osobistego,kto
        kupuje gazetę,a potem bluzga w domu na treści z waszej gazecie
        • magik1985 Re:Romanie Nadaj wróć 12.04.07, 21:06
          .
      • 11r11 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 20.04.07, 02:30
        Gwiazda dziennikrstwa T.C ma problem ze znaczeniem słowa poduczyć. Wielce
        szanowny Panie Nadej nie znam Pana twórczości , nie śledzę Pana
        bibliografii,nieobiło mi się o "uszy ,żeby Pan , albo Pańscy koledzy otarli się
        o którąś z prestiżowych nagród dziennikarskich..Wiem jedno , jedyny
        człowiek ,który zasługuje nna mój szacunek to red. naczelny pisma Pan Marut ,
        który z takiego beztaleńcia potrafif stworzyć zespół.Pozdrawiam 11r11
        zdiagnozowany przeez dziennikarzy oraz grupę pochlebców idiota miastowa
        • 11r11 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 22.04.07, 22:52
          "Tygodnik ciechanowski" - wywiad "gwiazdy" K.K z wójtem gminy Ciechanow i
          rejterującym I sekretarzem SLD niejakim P Kiwitem. Cała szpalta! CAŁA!!!-
          kręcenia bicza z piasku.A wystarczyło tylko zapytać: dlaczego kręcąc "czerwonym
          pie..ikiem" /cyt.Kazik Staszewski/ dopiero po 2 latach zorientował się, że
          sam dał dupy.Moglo być ciekawie - niestety "wiedza i doświadczenie potrafią
          również przeszkadzać w uprawianiu dziennikarstwa.Sic I już całkowicie na
          koniec. Pozwoliłem sobie niezgodzić się z www,microsoft.com na temat " wiedzy i
          doświadczenia" red. Kowalskiego licząc , że prawdziwa cnota... MyliLem się.
          Odpowiedziano mi całą górą epitetow w rodzju ..."Twoja głupota mnie
          poraża", "czaszka z niewielką ilością naczyń połączonych", "sugeruję
          terapię, "o konsultację to ty powinieneś poprosić w szpitalu w Gostyninie ,
          albo w Tworka" . Metody znane - można się uodpornić. Rolę naczelnego psychiatry
          miasta wypełniliście należycie ten tytuł niewątpliwie Wam się należy.Zegnam
          ozięble. Pozdrawiam wszystkich myślących tak samo nienormalnie jak ja.
          Niesprawiedliwie urażonych przepraszam gorąco! Baj, baj. Znikam
          • phk1 Re: no to dzis Roman Nadaj 25.04.07, 22:06
            [phk1] red.pisze,że strazacy potrzebuja sprzetu jak kania deszczu,no i zgoda,ale
            dociekliwi i złośliwi czytelnicy gazet i talentów dziennikarzy,chcieli by nie
            kolejnej laurki dla pana Marszałka Struzika jakiej nikt nie ma w lokalnej prasie.
            Czy strazacy tylko dziaduja? czy dziaduja na pokaz na takie fety medialne?
            Czy jak ktos kupi sobie garnitur to cała wies o tym wie?
            Panie Romanie a może z innej strony Pan podejmie temat po co ta feta?
            Czy to pierwszy sekretarz partii przywiózł kolejne prezenty ?
            Jaki mechanizm powstał i czy można go zmienic by az posłowie musieli tracic czas
            na takie głupawe imprezki?
            • phk1 Re: no to dzis Roman Nadaj 25.04.07, 22:18
              [phk1] wójt Raciaza kontra prezes Agrolu.
              Piękana kwota 560tys zł kary w taki Raciązu, kary za troche ścietych drzew,
              toż Roman Nadaj za taka karę gotów zapewne w desperacji popełnić samobójstwo lub
              życ w stresie i depresji do końca życia,ale nie jego dobre stosunki z władzą ,
              nie mają wpływu na spojrzenie inne niz poza poza śmichem i cichem o formie mowy
              prezesa na rozprawie.Wiecej empatii ma dla pracownika ,ale juz prezes
              ,własciciel firmy to element podejrzany i krętacz
              • inzynier_skrzypek Re: no to dzis Roman Nadaj 26.04.07, 17:23
                Nie czytam Tygodnika Ciechanowskiego. Tzn. czasami próbuję się zmusić, ale bez
                powodzenia. Poprzestaję na ogłoszeniach. Prawda jest taka, że moja niemoc
                dotyczy całej lokalnej prasy. Parafrazując Maklakiewicza: "w Tygodniku
                Ciechanowskim to jest nuda; nic się nie dzieje".
                • pussycat77 Re: no to dzis Roman Nadaj 26.04.07, 17:53
                  Zgadzam się, chociaż akurat redaktor Nadaj zdaje się być najlepszy w tej
                  ekipie. Nie chcę być czepialska, ale kania to chyba łaknie dżdżu, a nie jak
                  szanowny pan redaktor był łaskaw napisać deszczu. To prawie to samo, ale prawie
                  robi wielką różnicę. Szanujmy nasz piękny język. Pozdrawiam
          • Gość: phk1 Re:podarunek, nIe noszę pistoletu, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 11:46
            [phk1] komu podobają się ostentacyjne brzmiace tytuły w ostatnim wydaniu Tygodnika?

Czy problemem jest zakończenie dawnego projektu grupy entuzjastów?
            Czy po szpitalu wypada Soplińskienu chodzić z pistoletem?

bruum-31.01.07,13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów"-KOT
            marekzalewski0-23.02.07, 23:08 Oj phk1, demencja w stanie rozkładu
            szyperski.marek-16.05.07,08:34 Czepiasz się :)
            guciu83-22.05.07, 20:00 Kolejny dowód na to,że jesteś nienormalny phk1.
            magik1985-17.08.07,10:29 zwyczajnie nie mam czasu
            odpisywać na Twoje zaczepki wariacie :),
            naczelna zaraza PHK1
            mycha 27.08.07, 16:09 Pozdrawiam wszystki za i przeciw:)
            addhoc 29.08.07, 00:14
            Słuchaj phk1 jesteś dla mnie kretynem i człowiekiem ograniczonym umysłowo
            666szatanek666 29.04.07, 21:43
            Sie przejedź debilu choć raz to zrozumiesz
    • phk1 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 26.04.07, 19:11
      [phk1] pussycatku ja tam nie czepiam sie fajnego chłopca,deszczu,dzdzu
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=374&w=38256445&v=2&s=0
      ale mam inny punkt widzenia na takie manify w TC tuba PSL ,a STRUZIK ikona PSLu
      to ma u mnie stałe miejsce na tym lub innym forum
    • phk1 Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 15.05.07, 17:46
      [phk1] TC w nr19 wolał napisać już w tekście 'DRAMATYCZNE WYDARZENIA ROZEGRAłY
      SIę..." niż w tytule o kolejnym falszywym alarmie bombowym gdy dzieciak o
      mutujacym głosie lub sepleniący mówi jakies bzdury.
      Pani zamiast porozmawiać z dzieciakiem zapewne sama w strachu była?
      No i dowiadujemy się dalej jaki to dramatyzm się rozegrał,a jak będzie dramatyzm
      to zabraknie słów ,a dalej ,że sprawozdawcą był kolejny dzieciak dla TC z tych
      dramatycznych wydarzeń.
      Puchatek cieszyłby sie gdyby tylko takie dramatyczne sytuacje ludziom sie
      zdarzały,a wtedy powódz,wojna,tajfun,pozar, pozostaną miłym wspomnieniem.
      Za głupotę dorosłych biedna rodzina do końca zycia się nie wypłaci.
      -
      -
      Małeconieco-:) i czasciechanowa.pl/forum/index.php
      • nie.gej Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 15.05.07, 18:16
        phk1 porozmawiaj z rodzicami co oni światu takiego strasznego wyrządzili, że
        pokarano ich takim głupim synem :(.
        Tobie już nie współczuje bo ty jak się okazuje nie jesteś świadomy swojego
        ograniczenia umysłowego. Współczuje Twoim biednym rodzicom.
      • chendorus_perveri Re: Wielka Bzdura Tygodnika Ciechanowskiego 15.05.07, 18:36
        A czy wydarzenia siedleckie to dla phk1 trauma czy spłynęło jak po kaczce??????
        • 11r11 [...] 15.05.07, 19:56
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • chendorus_perveri 11r11 16.05.07, 05:27
            Czy mógłbyś odpisywać mi tak, aby twoje wypowiedzi nie były wiecznie kasowane?
            Z ubolewaniem stwierdzam fakt, iż niezbyt często tu zaglądam i nie mogę zdążyć
            przeczytać tego, co piszesz, ponieważ natychmiast jest to kasowane. Czyżbyś
            używał brzydkich słów lub łamał regulamin? Przecież to, co życzyłbyś sobie aby
            było mi przekazane za pośrednictwem niniejszego forum, można ubrać w
            odpowiednie słowa tak, ażebym miał szansę przeczytać. Inaczej głos twój będzie
            li tylko głosem wołającego w głębi puszczy......
            • magik1985 fotomontaż 21.06.07, 15:30
              Czy fotomontarz można uznać puchatek za manipulację? podpowiedz młodemu:)
              • magik1985 Re: fotomontaż 21.06.07, 15:33
                Fotomontaż oczywiście:)
              • Gość: phk1 Re: fotomontaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 17:01
                [phk1] oj,Maciusiu wkleiłeś coś z innej bajki,bo nie rozumiem w tym wątku.
                Ale zgadzam się się ,że fotomontaż jest manipulacją.Głosno ostatnio było na swiecie i w Polsce z powodu zdjęć nagradzanych.
                • magik1985 Re: fotomontaż 21.06.07, 22:39
                  Przyjrzyj się zdjęciu z ostatniego TC (1 strona) dokładnie!!:) samochody
                  wyjeżdżające z Warszawskiej?:)
                  • Gość: phk1 Re: fotomontaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 22:52
                    [phk1] to trzeba było od tego postu zacząć,a nie od końca ;-)
                    Ostatnio w ogóle nie warto po Ciechanowie jezdzić,a bo to remonty,a bo to
                    alkomaty,a bo to kamery, a bo to czerwone berety trójkami chodza - strach,panie
                    strach taki teraz gdziekolwiek nos wysciubic;-)))) tylko na nocne springs blues
                    night warto sie przedzierac wieczorkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka