Gość: kowal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 22:25 Podobno w Ciechanowie jest tor gokartowy Ktos wie gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bruum Re: gokarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 07:26 Coś w rodzaju toru widać na Ul. Mazowieckiej w centrum motoryzacji ale czy można tam sobie pojeździć to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gokarty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 07:28 Na Mazowieckiej, nie wiem jak to się nazywa, ale jadąc od Płockiej po prawej stronie duży plac, na którym naprawiają tiry Odpowiedz Link Zgłoś
thoron7 Re: gokarty 31.05.07, 20:32 Gokarty są w Interhome. I tak na prawdę to przede wszystkim dla klientów. Ci co zrobili przegląd płacą 10 zł za 6 min, a pozostali 20 za 6 min. Całkiem niezła zabawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rav Re: gokarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 02:25 Polecam, polecam dobre maszyny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paawel Re: gokarty IP: *.cdma.centertel.pl 15.09.13, 21:13 Witam. Koło basenu olimpijskiego są gokarty. Tor znajduje się na miejscu lodowiska które istnieje w zimę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Re: gokarty IP: *.centertel.pl 11.08.14, 00:33 A orientujecie sie od ktorej godziny i do ktorej tam jest czynne? Chodzi mi o gokarty przy basenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: gokarty IP: *.tktelekom.pl 11.08.14, 08:51 Troche zapozno sie obudziles ! Ich juz nie ma. moze za rok przyjada :) Odpowiedz Link Zgłoś