delikatesowa 29.08.07, 16:41 Witam. w przyszłym roku bierzemy ślub i zamówilismy Barona na wyprawienie wesela. chciałam zasięgnąć informacji jak wypadają tam tego typu imprezy? czekam na Wasze opinie, spostrzeżenia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: serdelowa Re: wesele w Baronie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 16:48 [phk1] należy wpisać rózne słowa jak wesele,sale,imprezy do wyszukiwarki forum i poczytc lata 2007-2003 życze udanej lektury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thoron Re: wesele w Baronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 19:06 Witam, Moje wesele było tam co prawda 4 lata temu... ale miło je wspominam. Jeśli chodzi o salę, obsługę i jedzenie wszystko było w porządku, nawet bardzo. Jedyne co, to trzeba patrzeć właścicielom na ręce podczas podsumowania opłat bo potrafią policzyć "ciut" więcej niż to było umówione. Aha, muzyka do bani. Najlepiej wziąć swoje płytki ze swoją muzyką (no chya że będziecie mieli orkiestrę) my tak zrobiliśmy i było super. Odpowiedz Link Zgłoś
meegace Re: wesele w Baronie 02.09.07, 00:24 teraz z tego co słyszałem od kucharzyny a to mój znajomek to 170 zeta za osobę a i wszystko co klient sobie życzy to ma( za wydziwienia sie dopłaca) ale podobno jest fajnie (ale niema jakto flaki na weselu a nie krem z borowików) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: wesele w Baronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:26 nie radze. jedzenie bez najmniejszego smaku.owoce pokrojone w plasterki. wszystko jakieś takie dietetyczne. dla kobiet na diecie może i dobre ale faceci nie będą zadowoleni, bo nie widziałam tam żadnego kotleta, jedynie jakaś ryba w folii ipotrawy z grilla. Z doswiadczenia wiem ze nie ma jak to własna kucharka na weselu. Na plus może być ładny wystrój sali choć nie a duża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalczyni Re: wesele w Baronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:13 nie polecam, bylem tam na weselu i do domu wrocilem glodny, podgrzewane wszystko kilka razy do skutku az goście zjedzą , troche przemerdane i wszystko. o fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: wesele w Baronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 08:03 jedzenie ochyda, mdłe i bez smaku,Baron broni się tylko wystrojem sali. Odpowiedz Link Zgłoś