Gość: walter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 13:06 Witam, szukam informacji o miesiecznej sprzedazy biletow okresowych w ZKM Ciechanow. Zarowno tych na wszystkie linie jak i na jedna. Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amadeusz82 Re: bilety miesieczne zkm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 13:10 www.zkmciechanow.pl/ Prosze z dołu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walter Re: bilety miesieczne zkm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 13:36 a wiesz dokladnie gdzie taka informacja (liczba sprzdanych biletow) jest zawarta?? Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: bilety miesieczne zkm 17.11.07, 13:43 Co do ceny biletów w Ciechanowie, to wielokrotnie radny Sobotko zabierał głos na sesjach rady miasta. Podobnie jak on uważam, że ceny biletów ZKM w Ciechanowie są skandaliczne. Przykład studenta. Ciechanów: Bilet jednorazowy- 1 zł. Bilet miesieczny- 36 zł. = autobusy na moje osiedle jeżdżą średnio co półtorej godziny (linia nr 5), a dojście piechotą z centrum miasta do domu zajmuje mi co najwyżej 40 minut. Jaki jest sens kupować bilet? Jaki jest sens jeździć autobusami? Dlatego w lato rowerek, a w zimę pozostaje liczyć na litość domowników, którzy podrzucą "do miasta" (ewentualnie "podróż" autobusem na godzinę przed planowanym spotkaniem :\) A teraz Warszawa. Bilet studencki- 1,4zł Bilet miesięczny (karta miejska)- 33 zł w ramach karty miejsckiej można się poruszać po stolicy autobusami (średnio co 15 minut w zależności od linni /również nocne/), tramwaje (również śr. co 15 minut), do tego metro co 3/5 minut i (uwaga!) pociąg na terenie Warszawy, np. od Warszawy Woli do Warszawy Choszczówki. Do tego ZTM w Warszawie zarabia PRZEDE WSZYSTKIM!!! na powierzchni reklamowej udostępnianej w autobusach, tramwajach, metrze. WIem, że niezręcznie porównywać stolicę z CIechanowem pod tym względem, ale wniosek nasuwa się sam. Dopóki ZKM Ciechanów będzie spółką miejską, dopóty nie ukłoni sie w kierunku pasażerów i ich potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz82 Re: bilety miesieczne zkm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 14:03 Liczbe sprzedanych biletów uzyskasz jedynie na miejscu w siedzibie spólki o ile wogole powiedza ale poróbuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walter Re: bilety miesieczne zkm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 15:25 teraz sie zrozumielismy :) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś