Gość: regina Re: ciechanowska edukacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.07.04, 17:55 Jestem matką ucznia z LO nr.2 i jestem mocno zaniepokojona narkotykami w tej szkole. W tej chwili kolega z równologłej klasy mojego syna jest na odwyku... nie chodził do szkoły i bedzie zdawał egzaminy, żeby zdać do drugiej klasy. To straszne co się dzieje w tej szkole. Dlaczego wszyscy milcza na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: ciechanowska edukacja IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 20:43 Ja do lo 2 dostałam się bez problemu bez żadnych łapówek. Jeśli ktos się dobrze uczy to przyjmą go wszędzie (ja dostałam się do Batorego, Lo 2 i krasiniaka). A w krasiniaku też szerzą się układy np. rok temu przyjęto siostrzenicę profesor Anny Cieślińskiej, która zbyt wysokim poziomem to nie świeciła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: young Re: ciechanowska edukacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 03.07.04, 10:16 Twój poziom (językowy) też wysoki nie jest... świecic to można przykładem albo oczami i tak mi sie cos zdaje, że w twoim przypadku rozumek ŚWIECI PUSTKAMI! Do Batorego przyjęli osobę, która nie umie mówic po polsku? Zabawne! Ciesz się, że nie będziesz się uczyć w krasiniaku, nie miałabyś tam większych szans (na przykład na dobra ocenę z polskiego!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: ciechanowska edukacja IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 03.07.04, 19:12 Możesz mnie nie obrażać? Schowaj się z tym krasiniakiem, bo Batoremu i tak nie dorównacie , nawet was w rankingu nie było! A wasza ubsługa wręcz błagała uczniów, żeby nie zabierali papierów..., więc kto tu komu łaskę robi. A tak skorumpowane szkoły, w których liczą się układy, znajomości, powiązania rodzinne omijam z daleka!A o mój polski się nie martw, bo byłam laureatką konkursu polonistycznego organizowanego przez kuratorium! Zajmij się swoim życiem i dalszsym (złym) promowaniem swojej szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: young Re: ciechanowska edukacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 03.07.04, 19:23 nie ubliżaj laureatom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: ciechanowska edukacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 04.07.04, 18:54 poczekaj na tegoroczny ranking! A swoją drogą powodzenia w Batorym (szczerze!) Odpowiedz Link Zgłoś
belfer13 Re: ciechanowska edukacja 10.07.04, 17:11 kogo nazywasz obsługą? Czyżby chodzło ci o nauczycieli, ktorzy rozmawiali z uczniami.Gratuluję twoim nauczycielom z Batorego tak miłej i taktownej uczennicy.Pewnie by sie ucieszyli,że dla ich uczennicy,laureatki konkursu polonistycznego są tylko obsługą. Cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwa Re: ciechanowska edukacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 10.07.04, 18:27 Uczennico, nie chce Cię za słówka łapać, ale chyba ściemniasz.... Jeśli byłabyś laureatką konkursu polonistycznego, to raczej papiery złożyłabyś do wybranej szkoły, a nie do trzech... Po co i sobie i innym problemy robić? Dla mnie nielogiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: ciechanowska edukacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 10.07.04, 20:44 nie byłaś laureatką konkursu polonistycznego, Z b. woj. ciechanowskiego były to 2 osoby, z Gimnazjum nr 4. Obydwie są przyjęte do I LO w Ciechanowie. Przypisywanie sobie cudzych sukcesów to brak samokrytycyzmu, albo niska samoocena. Niech martwi się "obsługa" Batorego, że taką będą mieli uczennicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DobraWróżka Re: ciechanowska edukacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 11.07.04, 09:44 A jeśli ona naprawdę dostała sie do krasiniaka, to uważajcie... będzie z niej kolejna Ewa Płodziszewska... Muchy z nosa już jej wyłażą! Niech no jej tylko ktoś z obsługi podskoczy a będziecie mieli kolejną aferę mobbingową!!! Odpowiedz Link Zgłoś