Dodaj do ulubionych

NOWOŚCI CIECHANOWSKIE

IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 14:03
czy prawdą jest że SLD weszło w koalicję z CBUW ale musiało za to oddać
stanowisko wicestarosty i sekretarza (z umocowaniami takimi jak dyrektor
generalny)a SAMOOBRONA bierze stanowisko przewodniczącego rady
CIEKAWE JAK CHŁOPAKI NA TYM WYJDĄ
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerry Re: NOWOŚCI CIECHANOWSKIE IP: 80.51.246.* 03.09.03, 17:35
      Mało prawdopodobna koalicja, bo i SLD i CBUW na tym straci. PSL był pomimo
      swoich wad o wiele bardziej przewidywalnym partnerem dla SLD niż CBUW i może
      sie okazać, że za 2 miesiące CBUW wyjdzie z koalicji albo zażąda więcej niż PSL.
      Z kolei dla CBUW koalicja z SLD to kompromitacja wobec swoich wyborców, którzy
      są raczej po prawej stronie i stracą ich na rzecz PiS lub Platformy, a wątpię,
      że zyskają nowych od SLD. Po za tym SLD jest teraz partią prazegraną, o
      spadających notowaniach i wchodzenie z nimi w koalicję to jak by nie patrzeć
      pewna porażka w najbliższych wyborach. Myślę że prawdziwe intencje SLD i CBUW
      są inne.
      • Gość: obserwator Re: NOWOŚCI CIECHANOWSKIE IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 22:41
        Ja tu widzę raczej desperację po obu stronach. Chodzą chłopaki po mieście Nie
        maja co robić. nikt ich nie chce. A tak dobre i stanowisko nawet na 3 miesiące
        do następnego przewrotu.
        • Gość: mewa Re: NOWOŚCI CIECHANOWSKIE IP: *.inteko.com.pl 04.09.03, 19:01
          To jest prawda iz wszelkie rozwody pomiedzy ukladami miedzypartyjnymi w
          Ciechanowie maja swoj podtekst w bardzo wysokim wskazniku bezrobocia badz
          zagrozeniem utraty pracy.
        • Gość: lenio Re: NOWOŚCI CIECHANOWSKIE IP: 213.77.7.* 12.09.03, 23:01
          Jezeli dochodzi do absurdu,ze za "bieganie" z ulotkami,
          trzeba placic ciepla posadka to przy nastepnych wyborach
          ja bede fruwal.Napewno wyladuje na ratuszu, nie mowiac o
          wnetrzu.Ludzie!,gdzie kompetencje i wyksztalcenie?Jak narazie
          w Ciechanowie poszly sie wysrac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka