Gość: merc IP: *.centertel.pl 23.06.08, 20:28 hej możecie mi powiedzieć gdzie w Ciechanowie można oprawić prace ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: oprawa pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 20:34 na rogu 17 go stycznia i Społdzielczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: oprawa pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 22:18 swoją oprawiałem na ul. Moniuszki wu Pana Kalbarczyka w bloku spółdzileczym ale było to parę lat wstecz i nie wiem czy on dalej to wykonuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oprawa pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 23:54 oczywiście że Pan Kalbarczyk oprawia najlepiej. Słowny i solidny człowiek. Ja dostałam do niego wizytówkę w firmie, która robi pieczątki na 11 pułku obok sklepu sportowego. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oprawa pracy IP: 212.160.172.* 24.06.08, 09:38 Jeden punkt jest na ul 17 Stycznia (na przeciwko basenu w tej małej białej budce z Lotto) i tam opłata wynosi 18,50zł, drugi punkt w którym ja oprawiałam pracę jest w Kafejce Internetowej na przeciwko PKS i tam płaci się 18 zł. Pan który oprawia jest przemiły i robi to bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: oprawa pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 11:33 pan Kalbarczyk dobrze i starannie oprawia prace ale dlugo sie czeka i nie powiem zeby byl tani.punkt oprocz tego na rogu 17 stycznia jest jeszcze na dole na 17 stycznia jak jest postoj taksowek .skreca sie z placu Jana Pawla w ta dolna ulice i tam w podworku jest sklep.oprwa kosztuje 18 zl czeka sie ok godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzała Re: oprawa pracy IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.06.08, 14:42 u p. Kalbarczyka czeka się długo bo jest to oprawa klejona (lepsza ale droższa), w pozostałych punktach są to oprawy zaciskane (można zrobić to od ręki) Odpowiedz Link Zgłoś