Gość: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 21:22 Mam zamiar wymienić stare drewniane okna na PCV. Jakie polecacie, jakieś rady, namiary na fachowców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ! Re: Wymiana okien IP: *.gprs.plus.pl 30.06.08, 22:09 chodorowski z warszawskiej solidnie i w atrakcyjnej cenie, zawsze mozesz sie targowac.. polecam, poza tym zakladal tez mo rolety, jest najtanszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wymiana okien IP: *.centertel.pl 30.06.08, 22:10 Polecam firmę Igen w Pechcinie. Niedrogo, solidnie, fachowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 16:34 Ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia związane z wymianą okien? Jakieś porady... Dobre - gorsze firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Wymiana okien IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.08, 19:54 a ja polecam firme dekor przy pko solidnie i szybko chlopaki na medal wymienialam i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 23:03 Na co zwrócić uwagę przy wymianie okien? Jakieś rady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms49 Re: Wymiana okien IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.08, 01:00 odradzam plastik, najlepsze nsą drewniane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasyl Re: Wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 22:07 Też mnie interesuję wymiana okien. Myślałem o plastikach. Drewniane dużo droższe, chyba nie ma co przepłacać. Czy ceny w sezonie letnim rosną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deri Re: Wymiana okien IP: *.centertel.pl 07.07.08, 08:37 polecam firmę JOCZ na Pułtuskiej. Szybko sprawnie i solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Wymiana okien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 23:32 Rzeczywiście, też długo zastanawiałam się czy drewniane czy plastiki. Ale polecałam tu już firmę asg czy ags, tamten facet doradził plastiki, bo drewniane po kilkunastu latach trzeba malować i chyba konserwować, zalezy kto ma jaką wilgoć i czynniki zewnętrzne. Drewniane są droższe, fakt. Ale plastiki można sobie zrobić w okleinach drewnopodobnych, facet pokazywał mi próbniki, ale ja wybrałam białe, bo łatwiej się czyści. chcesz podaję namiar 500-055-825 jak chcesz możesz skorzystać Mi zrobił kawał dobrej roboty. Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka75 tanio i duży wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 23:25 Z własnego doświadczenia polecam firmę Asg czy Ags (jakoś tak)z warszawy. Facet ma duży wybór różnych okien, czyba 4,5 i 6 komorowe, różne rodzaje, wygląd, kolory okien, jeszcze ma chyba rolety i dodatki w ofercie. Jest tani, dojeżdża za darmo, nie wziął ode mnie grosza, mimo, że przejechał 70 km. najważniejsze, że montarzyści tych okien nie byli pijanymi ochlajpusami. podaję namiar, bo o namiar prosiłaś. 500-055-825 facet naprawdę godny polecenia bo widać, że zna się na rzeczy czyli na oknach:) pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś