Dodaj do ulubionych

osiedlowy sprzątacz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 12:02
Ja oceniacie swoich sprzątaczy na osiedlu?
Czy jesteście zadowoleni z ich pracy?
Tam gdzie ja mieszkam sprzątacz kończy pracę najpózniej o 9 rano
Obserwuj wątek
    • Gość: !!!!! Re: osiedlowy sprzątacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 14:20
      nasz jest beznadziejny niuc nie robi balagan na osiedlu i wciaz walczy o
      podwyzki !!!!
      • Gość: też niezadowolny Re: osiedlowy sprzątacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 14:51
        u nas na klatkach jest zawsze brudno, rzadko kiedy myje klatkę, a
        gdy to robi to tak uderza szczotką w poręcze, żeby go było słychać
        na całym pionie.
    • Gość: aaaaaaaa Re: osiedlowy sprzątacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 11:51
      nasz pan gospodarczy to tragedia scinali nam drzewa powybieral sobie co lepsze
      reszte zostawil ludzim pod oknami i luz taki mmaja widok jak wyjza przez okno
      lekcewazy wszystko tyko wcia zmu malo i malo a chociaz nawet 1 zlotowki bym mu
      nie dala za ta prace co wykonuje a nasz drogi prezes patrzy na to i ma w nosie
      jak i zreszta wszystkich mieszkancow obraz nedzy i rozpaczy co sie tu wyprawia!!!!
      • Gość: mieszkaniec Re: osiedlowy sprzątacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 17:08
        współczuję, a które to osieddla w Ciechanowie?
        • Gość: mieszkanka Re: osiedlowy sprzątacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 07:58
          a nasz pani w centrum, ul. 11 listopada jest super. Dałabym na pewno podwyzkę.!
          • Gość: brudas [...] IP: 83.142.205.* 04.08.08, 20:12
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: ><><><><><><><>< Re: osiedlowy sprzątacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 07:45
              chyba piszesz o sobie i o swojej siostrze !!!! wyprowadz sie po cholere tu
              mieszkasz Pajacu!!!!!!!!
              • Gość: mieszkanka Re: osiedlowy sprzątacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 15:54
                też tak odebrałam jak <><><><><>, nikt kto dba o swoje otoczenie tak by nie napisał
                • Gość: sss Re: osiedlowy sprzątacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 16:43
                  Ja rozgraniczyłbym problem zachowania czystości przez mieszkańców, w
                  tym dzieci, od pracy wykonywanej przez sprzątacza.
                  Jesli klatki schodowe są myte raz na 2 - 3 miesiące, a po 3
                  godzianch sprzątacz kończy pracę (nie mówiąc o fakcie, że w ciągu
                  w/w godzin pracy, stoi wsparty na mitole), to mówmy, że wina za brud
                  leży tylko i wyłącznie po stronie lokatorów.
                  Należy podkreślić, że na sprzątaniu polega praca sprzątacza.
                  Czy można w Ciechanowie zatrudnić jakąś firmę sprzątającą?
    • Gość: mieszkaniec bloku Re: osiedlowy sprzątacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 05:03
      a to przepraszam czy taka osoba musi cały czas stać i czekać jak szanowny
      lokator zrobi bałagan?? dla mnie to takie osoby mogą sprzątać i godzinę tylko
      żeby było zrobione !! ale co poradzić na lokatorów którzy po zmyciu klatki
      schodowej wystawią worek ze śmieciami na klatkę z którego cieknie to jak ma być
      na klatce czysto i pachnąco ?! a osoby które wytrzepują swoją wycieraczkę na
      klatkę?? nie wspominając o osobach niosących z działeczki owoce w reklamówce z
      których cieknie sok i tak kropelka po kropelce do 4 piętra!! ludzie zastanówcie
      się na zdrowy rozum probujcie myć klatkę co 2 dni do 4 piętra zamiatać
      codziennie do 4 piętra ile tak można popracować ?? są przyjęte pewne standardy
      i osoby sprzątające trzymają się ich a czystość nie zależy tylko od tych osób
      CZYSTOSC ZALEZY OD NAS A ONI NAM W TYM POMAGAJA!!ale zawsze można wyjść z
      założenia że płacę to wymagam!! chore
      • Gość: sss Re: osiedlowy sprzątacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 07:47
        Ja mieszkam od 30 lat w tym samym bloku i powiem szczerze, że nie
        zauważyłem, żeby ktoś z lokatorów trzepał wycieraczkę na korytarzu,
        wystawiał śmieci za drzwi (tak się skałda, że każdy wie od czego
        jest śmietnik), czy rozlewał sok z owoców.
        Za to widze, jak sprzątacz nie robi nic (siedzi na ławce, stoi
        wsparty na miotle)
        Podkreślam, że do obowiązaków sprzątacza należy dbanie o czystość
        przydzielonego mu terenu.
        Ciekaw jest jaki wymiar pracy ma każdy sprzątacz, że może sobie
        pozwolić pójść do domu (nasz akurat na piwo) po 3 godzinach pracy.
        Każdy inny pracownik musi przebywać w pracy okresloną ilość czasu,
        nie ma mowy, żeby kończył wcześniej. Czym więc zasłużył sobie
        sprzątacz, żeby kończyć pracę o 9 rano?
        • Gość: mieszkanka Re: osiedlowy sprzątacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 08:47
          ja nie wiem, czy sprawiedliwy jest osą, że sprzatacz sprzata dwie godziny. Nasza pani z centrum , ma kilka bloków, znika wprawdzie z naszego okolo 9 ale spotkałam ja kilka razy w innych blokach. myslę ze nie wszyscy pracują po trzy godziny tylko my tego nie widzimy
    • Gość: Obserwatorka Re: osiedlowy sprzątacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 10:08
      "Sprzątacz" z Warszawskiej kiedyś się starał. Było czysto a i
      mieszkańcy się starali. Teraz odwala robotę. A w klatce brud i
      smrud.
      • Gość: sss Re: osiedlowy sprzątacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 12:11
        To prawda, że jest wielu sprzątaczy, którzy starannie wykoują swoją
        pracę.
        Niestety, nie jest tak z każdym, nasz zamelinuje się w piwnicy, i
        raczej gazet tam nie czyta.
        Dlatego nie chcę mierzyć innych jego miarą.
        • Gość: adam Re: osiedlowy sprzątacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 12:15
          jakoś jest posprzątane, chociaż nie za dobrze, ale jakoś wywija
          miotłą na boki
          • Gość: sebo Re: osiedlowy sprzątacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 16:42
            nie wiem czy są firmy sprzątające w Ciechanowie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka