Gość: Chory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 22:58 Mam pytanko ... byc moze byl juz taki wątek... ile biorą Ciechanowscy lekarze za wizyte...?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toja Re: Ile biorą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 23:35 Był taki wątek, ale ja odpowiem na to pytanie. Są tacy, którzy biorą 100 zł, inni 80zł, a jeszcze inni 50-60 zł. Jest taka pani, która bierze 20 zł za receptę, inna bierze 15 zł za zaświadczenie. Uważam, że jak ktoś jest chory, lub w pilnej potrzebie to nie powinien patrzeć na ceny, tylko udać się do dobrego, a nie do najtańszego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Ile biorą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 00:20 A ja uważam, ze jak ktoś jest chory to powinien iść do przychodni - w końcu o cos istnieją. Tyle moje marzenia :) W praktyce wygląda tak, ze ten sam lekarz za kasę wyleczy/zaleczy, a na nfz ma chorego gdzieś. Wiec jak kogoś stać, to już lepiej zapłacić niestety. W nowej przychodni na blokach ceny warszawskie - 80zł za wizyte, ale i lekarze warszawscy /nie wszyscy, ci u których byłam tak/ Warto zapłacic - inne podejscie, inna kultura. pewnie na nfz tez nie obeszliby sie tak ładnie . Odpowiedz Link Zgłoś