Dodaj do ulubionych

Tawerna - wasze opinie..

IP: 80.51.237.* 18.09.08, 11:31
o jedzeniu, lokalu, obsludze i ogolnie..

jest tam cos smacznego w dobrej cenie godnego polecenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: w Re: Tawerna - wasze opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 11:41
      Jedzonko jest dobre :D Jakiś czas temu jedliśmy danie schab szefa - pycha. Ceny równiez przystpne. Miła obsługa, sprawna, dania podane estetycznie. :D
      Ja mogę polecić :)
      • Gość: pozeracz schabow Re: Tawerna - wasze opinie.. IP: *.eranet.pl 18.09.08, 14:11
        Rzeczywiscie, jedzonko bardzo dobre i nie takie drogie. Obsludze nie moge nic
        zarzucic.
        • Gość: rety Re: Tawerna - wasze opinie.. IP: 80.51.237.* 18.09.08, 15:12
          to czemu tam zawsze takie pustki skoro tak tam dobrze..?

w rimini nie opodal zawsze tłok.
          • Gość: asia Re: Tawerna - wasze opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 15:26
            Bo to pizzeria a w każdej jest dużo ludzi!!!!!!!!!!
            • Gość: gosc Re: Tawerna - wasze opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 17:54
              proszę podać gdzie mieści się ta TAWERNA
              • Gość: qret Re: Tawerna - wasze opinie.. IP: *.gprs.plus.pl 18.09.08, 20:08
                na pultuskiej nie daleko rimini tam gdzie kiedys salon miala kia
                • Gość: m Re: Tawerna - wasze opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 20:50
                  Polecam Souvlaki grillowane, bardzo dobre dzisiaj zamawialem ;)
                  • Gość: mn Re: Tawerna - wasze opinie.. IP: 213.199.253.* 19.09.08, 17:28
                    tez polecam. Smaczne salatki, dobra kawa, mila obsluga
                    • Gość: xxx Re: Tawerna - wasze opinie.. IP: 213.199.253.* 21.09.08, 15:06
                      bylem stalym klientem Tawerny ale juz nie jestem oto powody:
                      1 nie dopieczony kotlet
                      2 stare mieso gyros
                      3 ostatnio salatka bardzie przypominala zupe niz salatke wiecej wody, sosu, niz salatki( z nieswieza szynka)
                      4 piwo z nalewaka daje wiele do zyczenia.
                      ale oczywiscie kazdy ma wybor jedac tam gdzie mu sie podoba mi w tawernie juz sie nie podoba!! ++ pozdrawiam ++
    • Gość: ja Re: Tawerna - wasze opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 14:08
      kocham tawernę
      • Gość: rewaler Re: Tawerna - wasze opinie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 15:12
        Ja tam tylko piwo pijam. Uważam, że jest to fajne miejsce, żeby iść sobie paczką
        na piwo. Spokojnie można porozmawiać bez tłoku i hałasu, z innych stolików.
        Cicho, miło i przytulnie...
        • Gość: tomek Re: Tawerna - wasze opinie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 17:41
          Naprawdę w porzo super golonka cacyki a jeśli o dowóz to napewno szybciej
          dowiozą niż nie jedna piceria.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka