zarek35 29.09.08, 10:07 Gdzie można w Ciechanowie wykonać w USG kończyn? Słyszałem, że wykonuje je dr Poboży.. Ale gdzie, za ile, jak długo trzeba czekać? Będę wdzięczny za każde info! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: USG kończyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 18:40 proszę zapytac na Zielonej ścieżce - doktor Czajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kontuzjowana Re: USG kończyn IP: 213.199.253.* 29.09.08, 19:10 Doktor Poboży wykonuje USG w przychodni na Małgorzackiej w poniedziałki i czwartki w godzinach popołudniowych. Trzeba umówić się telefonicznie i jak ma sie szczęscie to można załatwić to od ręki. Zaraz po badaniu doktor daje opis i omawia wyniki. Badanie pół roku temu kosztowało 70 zł. Od razu uprzedzam, że USG nie jest najdokładniejszym badaniem. Ja musiałam wykonać jeszcze rezonans, bo USG przez każdego lakarza było intepretowane inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pacjent Re: USG kończyn IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.08, 19:23 poboży >? dajcie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś