IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 20:02
Co zrobisz Magiku jak napiszę ze jesteś narkoman i alkoholik.
Pozwolisz siebie w taki sposób obrażać czy od razu skasujesz ten
wątek????
Obserwuj wątek
    • magik1985 Re: opiekun 10.02.09, 20:24
      a niby jakie masz podstawy, żeby tak uważać?
      i jeśli masz sprawę, to pisz maila :)
      magik1985@gazeta.pl
      • Gość: ssorc Re: opiekun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 20:40
        Chodzi mi o szkalowanie ludzi na które zezwalasz. Regulamin formum,
        można powiedzieć że nawet na to pozwala, ale co z netykietą?

• magik1985 Re: opiekun 10.02.09, 20:45
          netykieta owszem. kasuję każdy wątek, który zawiera słowa obraźliwe.
          poza tym tak jak już wielokrotnie było na tym forum pisane: "Agora
          S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za
          treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby
          zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione
          dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność
          karną lub cywilną."

i chyba wszystko jasne :)
          ktoś Cię obraża- do sądu z nim. za mam odpowiadać za ludzką głupotę?
          a że czasu brakuje ostatnio [sprawy osobiste]. cóż.. chyba każdemu
          się zdarza, prawda?
          dalsza dyskusja jest wg mnie bez sensu.
          • Gość: 12 Re: opiekun IP: *.chello.pl 10.02.09, 20:50
            skoro czasu brak na opieke nad tak poczytnym forum, chyba musisz zastanowic sie
            nad rezygnacja z pelnionej funkcji.. czyz nie tak ? ?
            to ze nie potrafisz zapanowac nad sytuacja na forum jest kolejnym argumentem!
            • magik1985 Re: opiekun 10.02.09, 20:57
              "poczytne forum"- jako moderator odbieram to jako komplement.
              "rezygnacja z funkcji"- owszem, przemyślę. Jak tylko zgłosi się do
              mnie osoba zainteresowana przejęciem obowiązków.
              "12"- znasz definicję słowa "społecznie"? tzn nie za pieniążki. nie
              za nagrodę. bez umowy. ot po prostu- zajęcie na wieczór.
              powód "zaniedbania forum"?- sesja egzaminacyjna.
              pozdrawiam :)
          • Gość: ssorc Re: opiekun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 20:54
            Ja rozumiem że każdy może mieć swoje prywatne sprawy ale... myślę że
            nie powinienneś zasłaniać się Agorą bo to Ty opiekujesz się tym
            forum i w jakiś sposób decydujesz co ludzie wypisują. Wykasuj ten
            wątek i zakończmy rozmowę

• magik1985 Re: opiekun 10.02.09, 21:01
              ja zasłaniam się AGORĄ?
              niby w jaki sposób? to że nie ponoszę odpowiedzialności za wpisy
              pozostałych to jest może moja wina?
              no ludzie.. bez żartów...
              myślę, że to rzeczywiście nie ma sensu.
        • Gość: 1-ka Re: opiekun IP: *.chello.pl 10.02.09, 20:47
          Magik nigdy nie byl dobrym opiekunem tego forum.. widac to po postach lamiacych
          regulamin, ktore pozostaja bez jego reakcji.. praktycznie rzecz biorac admin
          tego forum jest nieobecny lub zapadl w sen zimowy..
          • Gość: żurek Re: opiekun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 21:42
            Nie mam zastrzeżeń do opiekuna. Niełatwo nad wszystkim zapanować, a
            posty na naszym forum często nie trzymają poziomu. Więcej nielotów
            niż orłów języka ojczystego, ale sporo nadpobudliwych politycznie ;)
            Magiku, dalej tak trzymaj gości w ryzach. Pozdrówko.
            • Gość: somebody Re: opiekun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 22:32
              Drogi Magiku życzę Ci połamania pióra i języka na sesji :) I szkoda
              że nie wymagają od Ciebie jeszcze poprawiania błędów
              ortograficznych, stylistycznych itd... no bez jaj. Opiekuj się tym
              forum tak jak dotychczas a będę tu jak najczęściej zaglądała . pozdro
              • Gość: spostrzegawczy Re: opiekun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 22:39
                no i sam swoich postów nie kasuj ;-)
                bo już ucieszyłem się,że forum zostanie bez opiekuna
                • magik1985 Re: opiekun 10.02.09, 22:43
                  spokojnie- jeszcze się ze mną pomęczycie [co niektórzy,szczególnie
                  zażarci politykierzy ;)]
            • magik1985 Re: opiekun 10.02.09, 22:40
              @żurek- spokojnie, Twoja wiadomość została skasowana, ale jeszcze
              widać ze mnie nie zrezygnowali ;)

pozdrawiam
              • Gość: ja tez Re: opiekun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 22:56
                Nie przejumuj sie tymi durnotami ,sa tacy,ktorzy doceniaja to co
                robisz mowilam Ci zreszta kiedys''fajnie byloby z toba porozmawiac''
                lubie cie czytac tak trzymaj!!!!
                • Gość: ja też Re: opiekun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.09, 10:08
                  ja też jestem fanką moderatora.
                  lubię go niż tamtego śp.
                  • Gość: DASdeF Re: opiekun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 10:34
                    moim skromnym zdaniem...

wolałbym moderatora o chociaż troszkę otwartym umyśle, niepodatnym
                    aż tak na slogany i krytycznie podchodzącym przede wszystkim do
                    swoich działań...

po prawdzie to forum (ciechanowskie) służy gronu bardzo niewielkiemu... nie z
                    winy moderatora sądzę

mam nadzieję że Pan Zalewski mi wybaczy poniższy akapit :)

ale właśnie wolę konkretnie - coraz więcej tu osób podobnych Panu
                    - ani słuchających argumentów swoich przeciwników ani dopuszczających
                    (chociażby w minimalnym wymiarze) możliwość popełniania przez siebie błędów -
                    wybacz Panie Marku (jeśli mylę imiona przepraszam) dosadność
                    ale już będę szczery do końca - zgodzisz się Pan chyba, że trudno rozmawiać z
                    kołkiem :) a tę rolę czasami grasz Pan aż nazbyt uparcie :)

a na zakończenie - po prawdzie przeglądając tematy czy wpisy na tym forum trudno
                    powiedzieć czemu owe forum miało służyć?

ktoś wie?

hu hu hu (puszczyk?)
                    • Gość: Dziadek Re: opiekun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 12:49
                      Raczej "be-ble be-ble" bekas :). Nie wiem czy ludzie tak kochają tych polityków,
                      czy może maja parcie na władzę że tak babrają się w tym gó...e. Ja mam na tyle
                      dość polityki że wywaliłem telewizor. Magiku tak trzymaj. Nie wiem o co płaczą
                      ludzie ale pewno głównie z tego powodu, ze nie pozwalasz tu robić prywatnych
                      folwarków. Poziom forum poza kilkoma ciekawymi wątkami jest denny no ale cóż
                      pytanie "gdzie można kupić stringi XXXL ?" nie łamie regulaminu :). Poza
                      moderatorem powinien na forum pracować policjant ścigający nadużycia z urzędu
                      wtedy paru forumowiczów by oglądało kratki nie monitor.
                      • magik1985 Re: opiekun 14.02.09, 13:00
                        zawsze można się zgłosić do prokuratury z postami, które łamią prawo
                        i naruszają czyjeś dobra osobiste. parę osób tak zrobiło.
                        pozdrawiam
                    • magik1985 Re: opiekun 14.02.09, 13:04
                      DASdeF- dziękuję za KONSKRUKTYWNĄ krytykę :)
                      mało się czyta ostatnio takich postów- co do otwartości umysłu-
                      przesadzasz wg mnie trochę. Gdybym miał zamknięty umysł, zostały by
                      tylko wątki mówiące o kulturze, sporcie, muzyce, a na pewno nie
                      pozwoliłbym na zakladanie wątków: "Gdzie najładniejsze stringi..?"
                      tak jak zauważyłeś- nie moją winą jest, że takie tematy nie łamią
                      regulaminu.
                      a forum ma służyć do dyskusji, nie moja wina, że [najwidoczniej] nie
                      potrafimy tego robić.
                      pozdrawiam
                      • nxmx Re: opiekun 14.02.09, 15:44
                        Opiekun jest nieodpowiedni i nie dojrzał do tej funkcji ponieważ:
                        1) sam angażuje sie w duskusje, szczególnie polityczne,
                        2) pozwala na nadużycia i osobiste wycieczki poziomem wypowiedzi
                        przypominajace knajpiany bełkot.
                        Poprzedni opiekun bardziej dbał o poziom wypowiedzi szybko reagując
                        na łamanie regulaminu. Obecny, mam wrażenie bawi się władzą jaka ma
                        w rękach selektywnie traktując różne wpisy.
                        • Gość: Bziu Re: opiekun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 16:09
                          Zupełnie nie podzielam opinii Pana/Pani "nxmx". Nosi wyraźne cechy
                          tendencyjności i nacechowana jest wyjątkowym subiektywizmem mogącym
                          mieć za podłoże osobiste uprzedzenia prowadzące do nieuprawnionej
                          selektywizacji kategorii ocennych.
                          • magik1985 Re: opiekun 14.02.09, 23:52
                            wpisu nxmx nie chce mi się nawet komentować, bo są to slogany nie
                            poparte żadnymi dowodami "bawienie się władzą" "wybiórcze kasowanie
                            postów".
                            Pan urażony może złożyć pozew do prokuratury, jeśli go ktoś obrazi,
                            nic nie stoi na przeszkodzie. a na forum przebywam wtedy, kiedy mam
                            czas, a nie wtedy, kiedy Pan szanowny poczuje się urażony.
                            kończę, myślę, że moje dalsze wypowiedzi w tym wątku mijają się z
                            celem, wolę ten czas poświęcić na "wybiórcze kasowanie postów" ;)
                            pozdrawiam
                    • szaro.buro Re: opiekun 14.02.09, 18:50
                      DASdef niby Magik tak pochwalił twój post tylko nie wiem za co, skoro nazwałeś
                      go ciasnym umysłem , ale twój niewiele szersz ?

Myślałem ,że jak DASdef już tak się rozpisał to odpowie sobie na tak proste
                      pytanie po co jest forum.

Forum jest wymianą zdań z którą często wielu się zgadza, ale wielu ma całkiem
                      odmienne zdanie.
                      Forum jest miejscem, gdzie ludzie mogą dać upust swojej wiedzy i niewiedzy na
                      pewne tematy.
                      Forum jest tym niższym poziomem jaki my obywatele mamy do dyspozycji.
                      Wyższym są media na którym dziennikarze i politycy nas urabiają ;-)
                      Forum jest elementem lokalnej demokracji , której lokalni politycy nie
                      akceptują, dopóki sami nie znajdą się poza lokalną polityką.
                      Forum jest rodzajem społecznej psychoterapii.
                      Forum mówi o nas samych więcej niż my chcielibyśmy innym pokazać.

• magik1985 Re: opiekun 14.02.09, 23:34
                        do szaro.buro- wg Ciebie powinienem go zignorować, skrytykować, a
                        już na pewno nie chwalić jego wypowiedzi, bo ma inny pogląd niż ja?
                        no to ja się nie dziwię, że na forum czasem dochodzi do takich a nie
                        innych sytuacji, skoro nie rozumiemy pojęcia "konstruktywna krytyka".
                        z mojej strony EOT.
                        pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka