Dodaj do ulubionych

Dziewczyna z Leopardi w Mrówce

IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.09, 17:09
Może ktoś z forumowiczów wie jak nazywa się młoda, wysoka brunetka z włosami
do ramion, która pracuje w sklepie z futrami Leopardi w Mrówce?
Obserwuj wątek
    • fever18 Re: Dziewczyna z Leopardi w Mrówce 20.02.09, 17:32
      a sam zapytac nie potrafisz?
      • Gość: |)@/\/!€/_() Re: Dziewczyna z Leopardi w Mrówce IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.09, 17:44
        Wstydliwy jestem ;)
        • Gość: ... Re: Dziewczyna z Leopardi w Mrówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 19:31
          spodobała się, wymysl cos zeby zagadac nawet najglupsza rzecz żeby jakis wspolny
          temat znalezc z pozniej to juz tylko zaproponowac spotkanie przy kawie...
    • Gość: mik Re: Dziewczyna z Leopardi w Mrówce IP: *.chello.pl 20.02.09, 20:31
      Gdzie ty do niej?wstydzisz się nawet z nią zagadać,o czym mowa.
    • magik1985 Re: Dziewczyna z Leopardi w Mrówce 21.02.09, 08:06
      ciekawe czy dziewczyna wyraziła zgodę na upublicznianie jej
      danych? ;)
    • Gość: marta wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 10:59
      większego błędu chłopcze to chyba nie zrobiłeś niż na łamach forum pytać o dane
      dziewczyny, która Ci się podoba!!! Jesteś beznadziejny!
      • Gość: |)@/\/!€/_() Re: wstyd IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.09, 22:06
        A czy ja pisałem, że mi się podoba...? :P
        • Gość: sprzedawczyni Re: wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 12:25
          Proszę o nieujawnianie moich danych osobowych, a jeśłi ktoś chciałby
          zapytać się czy umówię się z nim na kawę ..to proszę zapytać napewno
          odpowiem tak, lub nie dziękuję:-)
          • Gość: |)@/\/!€/_() Re: wstyd IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.09, 21:08
            Ja bym chciał się zapytać ;)
            • Gość: sdfsd Re: wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 21:33
              jakie wiesniaki ... weeee
              • Gość: Smutas Re: wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 21:49
                A mnie to się podoba pani W. co sprzedaje w Mrówce na stoisku
                monopolowym.
                • Gość: ktos Re: wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 14:22
                  a mi sie podoba mieszkanka ul, Bony, młoda wysoka...szkoda tylko ze
                  ma dziecko:-)
                  • Gość: Smutas jak się ktoś podoba to nie należy się wstydzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 17:17
                    A czy ktoś wie czy pani z Mrówki jest wolna?
                    • Gość: venom Re: jak się ktoś podoba to nie należy się wstydzi IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 17:53
                      he he, jakiż to wątuś towarzyski dla samotnych się stworzył.
                      • Gość: Dziadek Re: jak się ktoś podoba to nie należy się wstydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:09
                        Ktoś nie zrażaj się tym że ma dziecko. Przynajmniej miał byś pewność. Wiesz ilu
                        ojców zadaje sobie pytanie "moje czy nie moje?"? :).
                        • Gość: miejski_amorek Re: jak się ktoś podoba to nie należy się wstydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 10:33
                          Są problemy w Ciechanowie z zapoznawaniem się ludzi. Stąd tyle
                          starych panien i starych kawalerów. Trzeba w tej sprawie coś zrobić.
                          Urząd miasta powinien się tym zająć, i ogłosić np. konkurs na
                          najpiękniejszą starą pannę, i najatrakcyjniejszego starego kawalera.
                          • Gość: Dziadek Re: jak się ktoś podoba to nie należy się wstydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 14:08
                            ... i zasponsorować im miesiąc miodowy w Olimpijskim ;D.
                            Niema żadnych sztacheta-party to gdzie mają się poznać?
                            • Gość: miejski_amorek zróbmy ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 15:16
                              A kto jest najładniejszą starą panną w mieście?
                              A kto jest najatrakcyjniejszym u nas starym kawalerem?
                              Piszcie proszę swoje kandydatury ...
                              Ułożymy ranking !
                              • Gość: gosc Re: zróbmy ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 18:45
                                a ty amorek to kto? bo chyba nie żonaty?
                                rozkoszny jesteś jak szczypiorek na wiosnę.
                                • Gość: miejski_amorek Re: zróbmy ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 19:51
                                  Zamiast się ucieszyć z takiego postępowego pomysłu to jakieś
                                  niezrozumiałe pytania. Szybko podawać nazwiska !
                                  • Gość: tomek Re: zróbmy ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 22:50
                                    A ta dziewczyna nazywa się Stanisława Ciapcińska.maguś nie kasuj tego postu bo
                                    koleś się odkocha albo targnie.
                                    • Gość: miejski_amorek Re: zróbmy ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:46
                                      Ale mnie chodziło o ranking starych panien i starych kawalerów.
                                      Proszę podawać nazwiska do rankingu.
                                      • Gość: Poldek Re: zróbmy ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 16:22

Najbardziej atrkacyjnym starym kawalerem jest chyba Pan Szeski
                                        • Gość: miejski_amorek Re: zróbmy ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 17:31
                                          A kto zacznie listę najładniejszych w mieście starych panien? Proszę
                                          o typy, zaczynajmy ...
                                          • Gość: magda głupota!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 21:30
                                            czy zdajesz sobie sprawę, że podawanie publicznie czyichś nazwisk to naruszanie ich prywatności????pomyśl zanim zaczniesz coś głupiego robić!!!!!!!!!!!!!!1
                                            • Gość: miejski_amorek stan cywilny to status urzędowy, a nie prywatny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 22:22
                                              Stan cywilny to nie jest żadna tajemnica, tylko informacja jawna. O
                                              stanie cywilnym obywatelek i obywateli piszą powszechnie w gazetach,
                                              mówią w radio i TV. A tu też nie chodzi o wskazywanie najbrzydszej
                                              tylko najładniejszej panny. To, że jakaś panna jest najładniejsza w
                                              mieście w żadnym razie nie może nikogo poruszyć, bo jak? Tym, że
                                              ktoś jest najładniejszy w wybranym przedziale wiekowym na terenie
                                              określonego miasta? Oj Magdo, przesadzasz z tak emocjonalnym
                                              zareagowaniem na taką sympatyczną inicjatywę zmierzającą do promocji
                                              kobiecego piękna i ideału! Pozdrawiam m._amorek
                                              • Gość: amorek spokojnie;) Re: stan cywilny to status urzędowy, a nie prywat IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.09, 14:26
                                                amorku, Taką piękną inicjatywę podnosisz (wg Ciebie), piszesz
                                                kilkakrotnie aby podawać nazwiska...a sam milczysz w tym temacie. To
                                                trochę niezrozumiałe. ....A może Ty chcesz poznać jakąś starą
                                                pannę/kawalera. Oj chyba jesteś do wzięcia i spieszy Ci się do zmiany
                                                stany cywilnego (nie przejmuj się tak swym wiekiem, nic na siłę).
                                                Ponadto tak namawiasz do podawania nazwisk osób PRYWATNYCH, a sam
                                                zapomniałeś się jeszcze przedstawić. Jeśli to zrobisz, to może sam
                                                zakwalifikujesz się do którejś z grup ww. ;) Chyba niezły pomysł ci
                                                podrzuciłam;) pozdrawiam i życzę cierpliwości

• Gość: miejski_amorek Re: stan cywilny to status urzędowy, a nie prywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 19:08
                                                  Miła Pani, ja jako pomysłodawca nie mogę pierwszy podawać kobiet do
                                                  rankingu, bo muszę zachować bezstronność, i nie mogę kierunkować
                                                  uwagi internautów. Internauci mogliby się zasugerować moimi typami,
                                                  tzn. typkami, i później mogliby wspominać o pannach z jakichś tylko
                                                  środowisk, a to trzeba żeby tym rankingiem ogarnąć całe miasto. Od A
                                                  do Z. Pozdrawiam Miłą Panią, i do dzieła, zróbmy ranking starych
                                                  panien i starych kawalerów w Ciechanowie. Ahoj!
                                                  • Gość: autor tego wątku Re: stan cywilny to status urzędowy, a nie prywat IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.09, 21:49
                                                    Czytając kolejne wpisy kogoś o nicku miejski_amorek na usta ciśnie mi się refren
                                                    tej piosenki:

www.youtube.com/watch?v=9TBAO2VmI2w
                                                  • Gość: amorek Re: stan cywilny to status urzędowy, a nie prywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 22:54
                                                    Moja Mała! Za ten link to się z Tobą ożenię! Toż to recepta na naszą
                                                    politykę, samorząd, etc. Kocham Cię! Daj znać skąd mogę Cię wziąć
                                                    jak man a woman. Daj!
                                                  • Gość: miejski_amorek Re: stan cywilny to status urzędowy, a nie prywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 00:40
                                                    Ałtorze wontku. Od razu widać, że jesteś jakiś taki, co ktoś kto
                                                    przypomina osobę sprośną. Dla Ciebie miłość to pewnie tylko chyba
                                                    seks. A gdzie ta głębia uczuciowa Koleś? No gdzie? Koleś ... No
                                                    właśnie ... A przecież stara panna to nie jakies cudo, tylko
                                                    osobowość społeczna, polityczna, rodzinna, medialna, i tak dalej.
                                                    Więc czego się bać? Rankingu najpiękniejszych takich osób? Sam bym
                                                    chciał, Koleś, żeby mnie wytypowano jako najładniejszą starą pannę w
                                                    mieście. Ależ bym sie cieszył! No nie? I wielu takich jest jak ja. A
                                                    nie? No widzisz. Idę już spać, bo mnie znuzyłeś Koleś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka