Dodaj do ulubionych

numer tel do dr starzyk dermatolog

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 13:01
bardzo prosze jesli ktos ma
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.centertel.pl 23.02.09, 15:35
      z tego co wiem nie przyda ci się nie zapisuje ona na wizyty prywatne. jest do niej kolejka a ludzie co czekają w niej nie są wszyscy mili. jestem w ciąży i chyba powinnam nie stać w takiej kolejce nie ma mowy by cię ktokolwiek przepuścił znieczulica panuje.
      • Gość: aga Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: 212.160.172.* 24.02.09, 09:16
        hej. ja moge ci polecic innego lekarza dermatologa i bezplatnie a
        bardzo dobra. leczyłąm sie kilka lat a u niej wystarczył 3
        miesiace . bardzo dokładnna, miła. w 3 misiace zadziałąła códa
        jestem bardzo zadowolona wszystkim polecam do niej ludzie
        przyjezdzaja z innych miast nawet z białego stoku. poprostu lekarz
        ktory sie nie minoł z powołaniem . jest to pani doktor ciemierych.
        wystarczy w szpitalu sie umowic . moge dac ci numer a mozesz isc
        osobiscie. naprawde warto. 236730580 rejestracja
        • Gość: ewa Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.xdsl.centertel.pl 08.04.09, 18:41
          witam
          do doktor rzeczywiście jest duża kolejka -ja zwolniłam się z pracy i już do
          poczekalni wybrałam się o godzinie 14 byłam w kolejce jako 10 pacjentka!!! mimo
          iż czekałam 3 godziny to naprawdę było warto(gdyby trzeba było czekać następne 3
          godziny nie zrezygnowałabym)wizyta była bardzo dokładna i wnikliwa TRWAŁA OK 30
          MIN. leki które przepisała pani doktor już mi pomogły po pierwszym zażyciu. JAK
          NAJBARDZIEJ POLECAM
        • Gość: rrrr Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.centertel.pl 01.08.09, 21:44
          czy ona przyjmuje w szpitalu?
      • Gość: ula Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 15:55
        dr starzyk przyjmuje na małgorzackiej 9
    • Gość: ;0 Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 20:19
      chyba żartujesz....
      jak mam Ciebie przepuścić jak do niej czeka się około 3h. jak jesteś w ciąży to
      idź pod koniec przyjęć, będziesz czekała o wiele krócej. Gdy by to było
      państwowo to bym Cię przepuściła, ale prywatnie sorry.
      Jeżeli jesteś w ciąży to znieczulice masz raczej u siebie w domu, że mąż lub
      ktoś z najbliższych nie pójdzie i nie zajmie ci kolejki.
    • Gość: aaa Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 09:23
      a jakich innych prywatnie polecacie ??
      • Gość: zainter Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 10:27
        Czy ona przyjmuje na Pułtuskiej w blaszaku? W jakie dni i w jakich
        godz. Czy jeśli pójdę bez telefonicznego zapisu, odstoje swoje w
        kolejce to na pewno mnie przyjmie? ile kosztuje wizyta?
        • Gość: ona Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 11:55
          no wlasnie tez bym chciala wiedziec . Duzo osob ??
          • Gość: xxx Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.centertel.pl 26.02.09, 10:56
            tak przyjmuje we wtorki ,czwartki,piątki od 16. co do stania w kolejce to jest zawsze tłum ludzi. znieczulica to panuje okropna bo pani doktor przyjmuje nawet i do godziny 23 i taka ciężarna ma iśc pod koniec dnia sory. może ta ciężarna mieszka sama i nie ma kto ustać za nią w kolejce.po za tym chyba nigdy nie byłaś byłeś w ciąży,stanie w kolejce dla ciężarnej w 7 miesiącu jest trochę uciążliwe.przyjemiaczku................
            • Gość: gosc Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.tktelekom.pl 02.08.09, 10:38
              A znieczulica co do ciężarnych to panuje wszędzie.
              Nie wiem skąd w ludziach tyle jadu.
            • Gość: ela Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.xdsl.centertel.pl 27.08.09, 11:25
              A gdzie dr starzyk przyjmuję, dajcie mi adres.
              • Gość: H- ela Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 19:23
                Ten temat zaczyna być nudny Elu.Weź książkę telefoniczną a informację uzyskasz u źródła.A tak na marginesie w Ciechanowie nie ma dermatologa z tytułem doktora.Są 4 lekarki po specjalizacji z dermatologii.
                • Gość: hhhh Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 21:21
                  nudny... to daj konkretną odpowiedź.
                  • Gość: hmm do hhhh Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:16
                    Gościu właśnie"konkretną odpowiedź" masz powyżej:-) Każdy ma w swej naturze coś,
                    co - jeśli da temu publiczyny wyraz -
                    musi wzbudzić niezadowolenie. "

- Johann Wolfgang von Goethe -
                    • Gość: hhhh do hmm Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.09, 22:27
                      przykro mi ale nie widzę tej konkretnej odpowiedzi powyżej. Może mam
                      słabszy wzrok że nie widzę tego nr tel.... A nawet więcej, bo nie widzę
                      tam żadnej cyferki. A tobie gratuluję spostrzegawczości
                      • Gość: gość Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 22:48
                        H-ela napisała "Weź książkę telefoniczną a informację uzyskasz u źródła".Tak trudno to zrozumieć?
                        • Gość: hhhh Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.09, 22:59
                          W KSIĄŻCE TEL jest wiele numerów. Naprawdę. Ela w poprzednim poście
                          spytała o adres - gdzie przyjmuje ta dermatolog. A skoro nie zna nawet
                          adresu. Tak trudno przeczytać? Tak trudno przeczytać ZE ZROZUMIENIEM?
                          • Gość: ela Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.xdsl.centertel.pl 13.09.09, 18:38
                            No i kupa odpowiedzi a wszystkie to samo warte...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka