Gość: aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 13:01 bardzo prosze jesli ktos ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.centertel.pl 23.02.09, 15:35 z tego co wiem nie przyda ci się nie zapisuje ona na wizyty prywatne. jest do niej kolejka a ludzie co czekają w niej nie są wszyscy mili. jestem w ciąży i chyba powinnam nie stać w takiej kolejce nie ma mowy by cię ktokolwiek przepuścił znieczulica panuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: 212.160.172.* 24.02.09, 09:16 hej. ja moge ci polecic innego lekarza dermatologa i bezplatnie a bardzo dobra. leczyłąm sie kilka lat a u niej wystarczył 3 miesiace . bardzo dokładnna, miła. w 3 misiace zadziałąła códa jestem bardzo zadowolona wszystkim polecam do niej ludzie przyjezdzaja z innych miast nawet z białego stoku. poprostu lekarz ktory sie nie minoł z powołaniem . jest to pani doktor ciemierych. wystarczy w szpitalu sie umowic . moge dac ci numer a mozesz isc osobiscie. naprawde warto. 236730580 rejestracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.xdsl.centertel.pl 08.04.09, 18:41 witam do doktor rzeczywiście jest duża kolejka -ja zwolniłam się z pracy i już do poczekalni wybrałam się o godzinie 14 byłam w kolejce jako 10 pacjentka!!! mimo iż czekałam 3 godziny to naprawdę było warto(gdyby trzeba było czekać następne 3 godziny nie zrezygnowałabym)wizyta była bardzo dokładna i wnikliwa TRWAŁA OK 30 MIN. leki które przepisała pani doktor już mi pomogły po pierwszym zażyciu. JAK NAJBARDZIEJ POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.centertel.pl 01.08.09, 21:44 czy ona przyjmuje w szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 15:55 dr starzyk przyjmuje na małgorzackiej 9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;0 Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 20:19 chyba żartujesz.... jak mam Ciebie przepuścić jak do niej czeka się około 3h. jak jesteś w ciąży to idź pod koniec przyjęć, będziesz czekała o wiele krócej. Gdy by to było państwowo to bym Cię przepuściła, ale prywatnie sorry. Jeżeli jesteś w ciąży to znieczulice masz raczej u siebie w domu, że mąż lub ktoś z najbliższych nie pójdzie i nie zajmie ci kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 09:23 a jakich innych prywatnie polecacie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainter Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 10:27 Czy ona przyjmuje na Pułtuskiej w blaszaku? W jakie dni i w jakich godz. Czy jeśli pójdę bez telefonicznego zapisu, odstoje swoje w kolejce to na pewno mnie przyjmie? ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 11:55 no wlasnie tez bym chciala wiedziec . Duzo osob ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.centertel.pl 26.02.09, 10:56 tak przyjmuje we wtorki ,czwartki,piątki od 16. co do stania w kolejce to jest zawsze tłum ludzi. znieczulica to panuje okropna bo pani doktor przyjmuje nawet i do godziny 23 i taka ciężarna ma iśc pod koniec dnia sory. może ta ciężarna mieszka sama i nie ma kto ustać za nią w kolejce.po za tym chyba nigdy nie byłaś byłeś w ciąży,stanie w kolejce dla ciężarnej w 7 miesiącu jest trochę uciążliwe.przyjemiaczku................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.tktelekom.pl 02.08.09, 10:38 A znieczulica co do ciężarnych to panuje wszędzie. Nie wiem skąd w ludziach tyle jadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.xdsl.centertel.pl 27.08.09, 11:25 A gdzie dr starzyk przyjmuję, dajcie mi adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H- ela Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 19:23 Ten temat zaczyna być nudny Elu.Weź książkę telefoniczną a informację uzyskasz u źródła.A tak na marginesie w Ciechanowie nie ma dermatologa z tytułem doktora.Są 4 lekarki po specjalizacji z dermatologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhh Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 21:21 nudny... to daj konkretną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm do hhhh Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:16 Gościu właśnie"konkretną odpowiedź" masz powyżej:-) Każdy ma w swej naturze coś, co - jeśli da temu publiczyny wyraz - musi wzbudzić niezadowolenie. " - Johann Wolfgang von Goethe - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhh do hmm Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.09, 22:27 przykro mi ale nie widzę tej konkretnej odpowiedzi powyżej. Może mam słabszy wzrok że nie widzę tego nr tel.... A nawet więcej, bo nie widzę tam żadnej cyferki. A tobie gratuluję spostrzegawczości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 22:48 H-ela napisała "Weź książkę telefoniczną a informację uzyskasz u źródła".Tak trudno to zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhh Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.09, 22:59 W KSIĄŻCE TEL jest wiele numerów. Naprawdę. Ela w poprzednim poście spytała o adres - gdzie przyjmuje ta dermatolog. A skoro nie zna nawet adresu. Tak trudno przeczytać? Tak trudno przeczytać ZE ZROZUMIENIEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: numer tel do dr starzyk dermatolog IP: *.xdsl.centertel.pl 13.09.09, 18:38 No i kupa odpowiedzi a wszystkie to samo warte... Odpowiedz Link Zgłoś