Dodaj do ulubionych

aktywność posłów z Ciechanowa?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 09:23
zastanawiamnie dlaczego jeden z naszych dwóch ciechanowskich posłów
ma tak mało wpisów w tej rubryce?
orka2.sejm.gov.pl/Debata6.nsf/idWWW?OpenView&RestricttoCategory=166
orka2.sejm.gov.pl/Debata6.nsf/idWWW?OpenView&RestricttoCategory=461
czy to wrodzona skromność czy też totalne nieróbstwo?
Obserwuj wątek
    • szaro.buro Re: aktywność posłów z Ciechanowa? 20.03.09, 10:01
      Dla mnie to prosta sprawa.
      Sopliński z PSL tworzy w koalicji z PO najlepszy rząd od 20,a może 60 lat.
      Wymusza to na nim ciągłą obecność na sali sejmowej i w mediach.
      Jego obecność powoduje,że PSL jest poważną i liczącą się partią polityczną.
      • Gość: do szaro.buro Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.cust.tele2.pl 21.03.09, 07:42
        Człowieku za co tak chwalisz ten rząd, co oni dobrego zrobili...śmieszne!!!
    • Gość: dfghrt Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.09, 17:49
      Jak taki z Ciebie "politolog" to powinieneś wiedzieć, że podstawową różnicą miedzy tymi dwoma posłami jest to, że jeden z nich należy do małego klubu parlamentarnego liczącego zaledwie 31 posłów,natomiast drugi do dużego liczącego 155 posłów. W gruncie rzeczy jest to oczywiste, że ten z mniejszego klubu będzie częściej delegowany do zabrania głosu jako poseł sprawozdawca niż ten z dużego.
      Jak tak zacząłeś porównywać to dlaczego nie zrobiłeś dalszego porównania między ilością złożonych interpelacji
      orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/www-ident?OpenView&Start=1&Count=999&Expand=1&RestrictToCategory=166#1
      orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/www-ident?OpenView&Start=1&Count=999&Expand=1&RestrictToCategory=461#1
      oraz zapytań
      orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/www-ident?OpenView&Start=1&Count=999&Expand=2&RestrictToCategory=166#2
      orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/www-ident?OpenView&Start=1&Count=999&Expand=2&RestrictToCategory=461#2
      Mnie natomiast zastanawia co nasz poseł z PSL zrobił w sprawie szpitala? Instytucji najważniejszej dla mieszkańców Ciechanowa i pobliskich miejscowości.
      • Gość: patrzący Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 18:15
        Aleś wydumał!
        1. Bycie w dużym klubie nie pozwala zapewne posłowi Kołakowskiemu
        informować wyborców o swojej działalności. A poseł Sopliński pisze
        blog www.soplinski.blog.onet.pl który ma już 61 tysięcy odwiedzin i
        3 tysiące komentarzy.
        2. To poseł Kołakowski był w Radzie Społecznej ciechanowskiego
        szpitala. Bycie w dużym klubie nie pozwalało mu jednak uczestniczyć
        w posiedzeniach.
        3. A może lepiej powiedzieć prawdę, że poseł Kołakowski jest po
        prostu leniwym posłem i zakończyć dyskusję?
        • Gość: dfghrt Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.09, 19:26
          1. Poseł Kołakowski nie uprawia public relations jak inni. A co do
          zabierania głosu zapoznaj się najpierw z zasadami panującymi w
          sejmie. Każdy wyborca może wejść na stronę sejmową i sprawdzić pod
          nazwiskiem posła jego działalność. A liczba odwiedzin blogu jeszcze o
          niczym nie świadczy. Bo pewnie nie są to wizyty unikalne
          2. Zawsze jakoś dziwnie się składało, że Rada Społeczna szpitala
          zawsze była zwoływana podczas posiedzenia sejmu?
          3. A co do trzeciego punktu "krowa, która dużo muczy mało mleka daje"
          4. Jeżeli twierdzisz, że poseł Kołakowski nic nie zrobił dla
          ciechanowskiego szpitala, chociaż z tym się osobiście nie zgodzę, to
          odpowiedz mi co zrobił poseł S.?
          Na tym poprzestanę bo dalsza dyskusja nie ma sensu
          • Gość: wujek Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 22:13
            poseł Kołakowski jest tak nijaki, że nawet dyskutować się o nim nie
            chce ...
            • Gość: Waldi Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.09, 18:27
              Z tego co widzę, to chyba ludowcy zaczynają już kampanię promując
              swojego kandydata?
              • Gość: Historyk Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.09, 23:00
                Pan Sopliński w dementi do frasyniuka używa wielkich słów , nazwisk
                i miejsc walk ludzi Polskiego Stronnictwa Ludowego. I wszysystko się
                zgadza poza jednym. Obecne PSL chce nawiązywać do patriotycznych
                tradycji Psl - u. Zapomina jednak o bardzo znaczacym fakcie. Przez
                40 lat partia ta nazywała sie Zjednoczone Stronnictwo Ludowe. Ramie
                w ramie z Palska Zjednoczona Partia Robotnicza oraz Stronnictwem
                Demokratycznym budowali Socjalizm niszcząc patriotów również z
                Polskiego Stronnictwa Ludowego. Pan poseł Sopliński nalezał do ZSL a
                nazwę PSL ukradziono po 1989 roku.Nie cierpię Frasyniuka za jego
                bezczelność i wspólprace z czerwonymi dla własnego interesu po 1989
                roku. Jednak to Frasyniuk miał jakieś poglady za ktore siedział w
                wiezieniu. Pan Panie jako aktywista ZSL uwazał 9 przynajmiej
                oficjalnie) Mikołajczyka jako zdrajce aby nie narazić własnej
                kariery. Frasyniuk natomiast miał odwage zdrajców nazwa ć zdrajcami
                a bohaterów bohaterami. Żeby była jasność jego słowa w zakresie
                zaangażowania wsi w walke wyzwoleńczą potępiam bo to nieprawda.
    • Gość: weterynarz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 08:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: psycholog [...] IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.09, 20:45
        • Gość: Zed [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 22:36
          • Gość: max psl=zsl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 00:22
            prawda panie historyk .bartoszcze z ks.bijakiem naiwnie wierzyli ,że
            jak dadzą zsl zobowiązujący szyld-psl to coś zmieni na lepsze,u nas
            w powiecie to zsl w pełnym wydaniu a pana posła to wystarczy
            wyszperać wypowiedzi sprzed wielu lat ,na pewno z nich nie wynika
            szacunek dla ludzi solidarności.co do frasyniuka to pojechał ostro
            po bandzie.n
            • Gość: licealista Re: psl=zsl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 11:11
              A propos wypowiedzi Frasyniuka.
              Może tak przypomnimy sobie lekturę szkolną? - Rozdziobią was kruki i
              wrony" Żeromskiego.
              Czy PSL będzie starał się zdelegalizować tę powieść?
              • Gość: politolog ? odpowiedz do dfghrt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 08:42
                SZanowny rozmówco na łamach forum, widzę że świetnie opanowałeś
                poruszanie się na stronie sejmu. Proponuję wię czasami popatrzeć w
                dział archiwum:
                orka2.sejm.gov.pl/IZ5.nsf/www-ident?OpenView&Start=1&Count=999&Expand=1&RestrictToCategory=157#1
                orka2.sejm.gov.pl/IZ5.nsf/www-ident?OpenView&Start=1&Count=999&Expand=1&RestrictToCategory=345#1
                orka2.sejm.gov.pl/IZ5.nsf/www-ident?OpenView&Start=1&Count=999&Expand=2&RestrictToCategory=345#2
                To tylko w sprawie interpelacji i zapytań, przypominam iż sytuacja
                wtedy była odmienna to PiS rządził a PSL był w opozycji.
                Sprawa szpitala proszę mi odpowiedzieć o tym kto w poruszanym
                okresie dotyczącym szpitala, był jego dyrektorem i z jakiego
                ugrupowania się wywodził. Proszę może też przypomnieć jak zapisała
                się w pamięci wszystkich pracowników, pacjentów i petentów ta osoba.
                A i może na koniec poprosimy o kilka informacji jaki finał mają te
                wyszystkie sprawy, jakoś nepotyzm tej osobie nie był obcy.
                A co do poruszania spraw ludowców na formu, to jestem tylko uważnym
                obserwatorem całego tego zamieszania z boku, PSL jest kontynuatorem
                ZSL. To dla mnie "oczywista oczywistość".
                Tak jak fakt że w pozomie buractwa PiS bije ją o głowę.
                Pozdrawiam i proszę o obiektywne ocenianie rzeczywistości.
                • Gość: Cukier [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 14:44
                • Gość: dfghrt Re: odpowiedz do politologa IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.09, 22:56
                  Jeżeli już poruszyłeś poprzednią V Kadencję Sejmu to powinieneś
                  wiedzieć, że o działalności posła nie świadczą tylko wystąpienia w
                  sejmie, zapytania, czy interpelacje, ale najważniejszą rzeczą jest
                  aktywność na swoim terenie. Później przy kolejnych wyborach
                  świadectwo o działalności posła dają jego wyborcy. Jeżeli poseł
                  należycie wykonywał swoje obowiązki przełoży się to na ilość głosów w
                  reelekcji. Poseł Robert Kołakowski w wyborach do Sejmu V Kadencji
                  zdobył 5335 głosów, natomiast podczas ostatnich wyborów, do Sejmu VI
                  Kadencji, prawie drugie tyle osób mu zaufało i zdobył 9213 głosów. A
                  teraz przytoczę wyniki posła Aleksandra Soplińskiego: w wyborach do
                  Sejmu V Kadencji zdobył 2589 głosów, a w wyborach do Sejmu VI
                  Kadencji 3399 głosów, przy czym należy tu podkreślić, że do Sejmu
                  wszedł tylko dlatego, iż z mandatu posła zrezygnował Adam Struzik.
                  Czyż te liczby nie świadczą same o sobie?

Widzę, że i Ty sobie świetnie radzisz na stronach Sejmowych, to może
                  byś wszedł w taki dział jak biuletyn Komisji Kultury i Środków
                  Przekazu:
                  orka.sejm.gov.pl/Biuletyn.nsf/0/6BC07CEBD9E4A1F4C125744F004AEA80?OpenDocument
                  I poczytał sobie jak to było z projektem uchwały w sprawie uczczenia
                  pamięci Aleksandra Świętochowskiego w 70. rocznicę śmierci, może w
                  końcu przejrzysz na oczy?
                  Zachęcam wszystkich do wejścia pod ten link i prześledzenia ożywionej dyskusji naszych ciechanowskich posłów. Ciekawe czy spodoba wam się
                  postępowanie jednego z naszych posłów?

• Gość: Danuśka;) Re: odpowiedz do politologa IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.09, 16:23
                    popieram, fajny link wyszukałeś
              • szaro.buro Re: psl=zsl 23.03.09, 09:17
                No tak to faktycznie Frasyniuk posiada głębię wykształcenia, zapomniał razem z
                Licealistą przeczytać inne dzieła i obejrzeć trochę obrazów w muzeach i
                przypomnieć sobie trochę dat z historii Polski.
                Do dziś cała ta jego paczka z UD i UW milczy czyli ma takie samo antypolskie
                nastawienie.

Gość portalu: licealista napisał(a):

> A propos wypowiedzi Frasyniuka.
                > Może tak przypomnimy sobie lekturę szkolną? - Rozdziobią was kruki i
                > wrony" Żeromskiego.
                > Czy PSL będzie starał się zdelegalizować tę powieść?
                • Gość: politolog ? odpowiedz do cukier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 15:27
                  Przeczytaj jeszcze raz mój post i dopiero potem kogoś obrażaj że
                  jest aktywistą PSL?
                  • Gość: Cukier Re: odpowiedz do cukier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 08:10
                    Jeśli takie stwierdzrnie jest dla Ciebie obraźliwe to przepraszam,
                    myślę ze sie pomylilem bo aktywista nie powinien sie obrażąać a
                    uznać to za komplement.
                    • Gość: politolog ? Re: odpowiedz do cukier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 08:18
                      ok, non problemo
                • Gość: licealista Re: psl=zsl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 21:30
                  Nie znam głębi wykształcenia Frasyniuka i nie jestem tym
                  zainteresowany. Znam natomiast inne powieści Żeromskiego, widziałem
                  też w różnych galeriach obrazy oddające walkę chłopów o swoją
                  ziemię. Powtarzam, przeważnie walkę o swoją ziemię. Nie byłem
                  jeszcze we Wrocławiu na Panoramie Racławickiej, ale nie podważa to
                  wcale faktu, że przytoczoną powieść jednak ktoś napisał i był to
                  Żeromski. Czyż nie tak?
                  • Gość: dir Re: psl=zsl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 22:05
                    Platformie wszystko uchodzi nawet obrażanie polskiego chłopstwa.
                    I jeszcze sporo matołków znajdzie sie ,którym to sie podoba.
                    Może licealisto zapytasz sie tam w rodzinie ,kto kradł w twojej rodzinie buty . Pochwal sie ,ze tak było to ci uwierzę.

Gość portalu: licealista napisał(a):

> Nie znam głębi wykształcenia Frasyniuka i nie jestem tym

> zainteresowany. Znam natomiast inne powieści Żeromskiego, widziałem
                    > też w różnych galeriach obrazy oddające walkę chłopów o swoją
                    > ziemię. Powtarzam, przeważnie walkę o swoją ziemię. Nie byłem
                    > jeszcze we Wrocławiu na Panoramie Racławickiej, ale nie podważa to
                    > wcale faktu, że przytoczoną powieść jednak ktoś napisał i był to
                    > Żeromski. Czyż nie tak?
                    • Gość: Henryczek Re: psl=zsl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 22:16
                      Od kiedy Frasyniuk z Platformy jest! On z Demokraci.pl
                      Za PO to on nie przepada.
                    • Gość: licealista Re: psl=zsl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 22:40
                      Nie jestem z Platformy i z polityką nie mam nic wspólnego. Nie
                      zamierzam też obrażać polskich chłopów oddając im szacunek chociażby
                      za Bataliony Chłopskie w czasie okupacji. Myślę jednak, że coś jest
                      na rzeczy jeśli w końcu szanowany przez nas Żeromski pewne ich
                      zachowania uchwycił w swojej powieści. Chłop jest przede wszystkim
                      przywiązany do swojej ziemi. Jest to jak najbardziej naturalne i ja
                      to szanuję. Radzę prześledzić powstania chłopskie i przyjrzeć się
                      dokładnie o co w tych powstaniach przede wszystkim chodziło. Gdybym
                      był chłopem, walczyłbym przedewszystkim dokładnie o to samo tak jak
                      robotnicy walczą o swoje fabryki, matki o swoje dzieci itd. Pan
                      poseł Sopliński wywodzi się z tego co wiem (może się mylę) z rodziny
                      chłopskiej. Stąd jak mniemam Jego orientacja polityczna i szczególne
                      wyczulenie na należny szacunek dla polskiej wsi. To bardzo dobrze o
                      Nim świadczy, że będąc lekarzem nie stracił swoich korzeni z pola
                      widzenia. Stąd Jego reakcja na wybryk Frasyniuka z którym się
                      absolutnie nie utożsamiam i też uważam za naganny. Tak nie wolno. O
                      Żeromskim napisałem nie dlatego aby stanąć w jednym szeregu z
                      Frasyniukiem tylko po to, aby zwróić uwagę, że jednak, jak wcześniej
                      napisałem, szanowany przez nas Żeromski też coś zauważył w podobnym
                      duchu. Zresztą podejrzewam, że Frasyniuk m.in.Go cytował. Jeśli
                      Zeromski opisał fakty to przypomnę, że o faktach się nie dyskutuje.
    • Gość: szalona_strzykawa Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: 213.77.12.* 24.03.09, 09:28
      Co poseł Sopliński zrobił dla szpitala? Odpowiedź jest jedna i
      niekwestionowana - załatwiał pieniadze,niezaleznie od tego kto
      szpitalem rządził. Tomograf komputerowy, rezonans magnetyczny,
      modernizacja oddziału położniczo-ginekologicznego to jego zasługa. I
      nie znajdzie się nikt kto podważy te słowa, chyba że jest kłamcą.
      Pan Kołakowski sprzyjał szpitalowi kiedy dyrektorka była z PiS,
      przyjeżdżał na rady społeczne żeby głosować za kolejnymi nagrodami
      dla pani Romanow i czas jakoś znajdował. Kiedy dyrektorem został pan
      Trzeciak, poseł z PiS zmienił stosunek do szpitala, na radach
      pojawiał się tylko żeby krytykować albo nie pojawiał się wcale.
      A dzisiejsza sytuacja? Cóż, to dyrektor decyduje komu ile wykroić ze
      skromnego tortu, którym dysponuje. Wykroił jak wykroił, nie biorąc
      pod uwagę wszystkich pracowników, wiec teraz zbiera żniwo, a
      obarczanie odpowiedzialnością za decyzje dyrektora posłów
      Soplińskiego czy Kołakowskiego byłoby niepoważne.
      • Gość: gienek Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 23:38
        dobra zejdżmy na ziemię.frasyniuk to stary kumpel pawlaka .ten jego
        atak na chłopów to jak na zamówienie psl.doskonale przykrył
        nieetyczne biznesy pawlaka i w dodatku dał psl-owi duże plusy na
        początek kampanii(obrona polskiego chłopa i jego etosu).a nasz poseł
        z psl to się do brukseli wybiera i takich jazd do 7.06.2009 to
        jeszcze będzie .
      • Gość: do szlona strzykaw Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 08:56
        Z tego co wiem tomograf został zakupiony za rządów poprzedniej
        dyrekcji. Środki unijne a jego zakup pozyskała pani R. A jeżeli
        chodzi o remont oddziału położniczo-ginekologiczno, to zastanawia mnie dlaczego cała pomoc unijna została wpompowana w ten oddział?
        Ciekawe , kto przejmie ten oddział po prywatyzacji szpitala?
        Jak sądzicie :-)?
        • Gość: skalpel Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 09:01
          Cały Ciechanów wie. Aktywista PSL-u Pan lekarz A.
        • Gość: eu Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 09:10
          Nasi posłowie są tacy aktywni, że z miasta Wojewódzkiego spadliśmy do takiego poziomu, że we wskaźnikach przewyższa nas Płońsk, Mława, Przasnysz. W szpitalu jest tak dobrze, że od kilku lat jest tam permanentny protest, zaś chorzy muszą w szpitalu wykupywać leki za własne pieniądze. Coś co jest normą jak zakup urządzenia do badań w naszym przypadku przechodzi do rangi łaski pańskiej. Jak w afrykańskiej wiosce. Pracownicy z ONZ jeżdżą po najbiedniejszych krajach afryki i kopią dla wiosek studnie głębinowe. W nagrodę ludność chciała ofiarować każdemu pracownikowi po dziewicy. W naszym przypadku musimy robić apele i w mediach oddawać hołd władzy, że obdarzyła nas łaską i przeznaczyła pieniądze z naszych podatków na urządzenia do naszego leczenia.
        • Gość: szalona_strzykawa Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 16:20
          Zgadza się. Pan Sopliński pomagał i pomaga szpitalowi a nie
          konkretnym dyrektorom. Tak było też za czasów tej pani, której
          nazwisko okryło się później niesławą.
          • Gość: do szalona strzyka Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 17:33
            Chyba tylko ty tak uważasz?
            • Gość: szalona_strzykawa Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 18:49
              Jak widzisz nie tylko ja tak uważam. Powiem więcej. Kiedy dyrektorem
              była ta pani, w radzie społecznej zasiadały 4 osoby związane z PSL a
              więc i p. Soplińskim. Zawsze głosowali za szpitalem, za propozycjami
              dyrekcji i za nagrodami dla tej pani. Nie było polityki, właśnie
              dzięki p. Soplińskiemu. Po odejściu dyrektorki członkowie rady
              społecznej z PiS i LPR nagle "oszaleli", a rada stała się teatrem
              ich politycznych popisów (gł. p. Kołakowskiego, jeśli raczył być i
              p. Rutkowskiego). Chlubnym wyjątkiem był p. Kałużyński.
              • Gość: do szalona strzyka Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 21:05
                To, że zawsze głosowali za propozycjami dyrekcji za czasów pani R.
                świadczy tylko o tym, iż szpital był dobrze zarządzany i nie było się
                do czego przyczepić. Bo jeżeli było by inaczej to czemu PSL
                głosowałby za projektami dyrekcji? Chyba nie byłby na tyle obłudny
                żeby głosować wbrew swoim przekonaniom? A co do pana Posła
                Kołakowskiego to nie sądzę żeby to były popisy, ale jestem
                przekonany, a nawet wiem na pewno,że zależy mu na ratowaniu
                ciechanowskiego szpitala. Jeżeli nikt nie będzie stanowczo i
                zdecydowanie walczyć o ten szpital, to dojdzie do tego, że kosztem
                nasz wszystkich uwłaszczy się tylko garstka osób. Natomiast najgorzej
                na tym wyjdą zwykli pacjenci.
                Jeżeli mówisz o nieobecnościach Posła Kołakowskiego na Społecznej
                Radzie Szpitala porównaj najpierw terminy, kiedy rada ta była
                zwoływana i posiedzeń Sejmu, a zobaczysz, że się pokrywały. Więc
                Poseł Kołakowski miał obowiązek w tym czasie być w Sejmie. Zastanawia
                mnie tylko, czy to przypadek, że terminy te się zbiegały, czy komuś
                zależało żeby Posła Kołakowskiego nie było na radzie szpitala? Ja
                osobiście w przypadki nie wierzę!!!
                • Gość: nett Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 21:18
                  poseł Kołakowski ani jest za, ani przeciw. myślę, że decyzje
                  podejmuje partyjne. nie zarzucam mu tego, ale się niczego po nim nie
                  spodziewam. kilka lat jest posłem i niczym nigdy się nie wyróżnił.
                  pis stać na kogoś bardziej charyzmatycznego. poseł sopliński też
                  może się nie podobać, ale w psl traktują go jak eksperta od służby
                  zdrowia. od czego ekspertem jest poseł Kołakowski nikt nie jest w
                  stanie wywnioskować. dlaczego kaczyński dziwi się,że rządzi u nas
                  po? niech przyrzy się lokalnym liderom swojej partii
      • Gość: lewapkkk Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.03.09, 18:35
        Zgadzam się szaloną strzykawą pomimo że nie jestem w temacie to na
        zdrowy rozsadek p.Sopliński dba o swoje miejsce pracy. A tak
        nawiasem to jest on najbardziej aktywny ze wszystkich
        parlamanterzystów.
        • Gość: ania Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 19:42
          nie w temacie - rzeczywiście

cóż za wierność i oddanie p. S - gratulować
    • Gość: serso Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 19:49
      Jedno jest pewne: w lansie PSL nie ma sobie równych.
    • Gość: artur Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.fastproxynetwork.com 25.03.09, 22:14
      Widzę, że pod tym tematem przewijają się tylko nazwiska dwóch posłów,
      a to się robi nudne.
      Powiedźcie co sądzicie o pozostałych naszych parlamentarzystach, a
      mianowicie pośle Koźlakiewiczu i senator Janinie Fetlińskiej? Jak ich
      oceniacie?

• Gość: politolog ? Re: aktywność posłów z Ciechanowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 09:24
        te pytanie tematu nie dotyczy ! Koźlakiewicz nie
        jest "ciechanowskim" posłem, a co Pani senator to sorry ale "no
        coments" na jej temat po tym jak wypowiedziała się w sprawie tempa
        grania naszego hymnu ;(

moim zdaniem "nasi" posłowie mają w genach jak to ktoś wcześniej
        napisał lans. Ja sam od siebie dodam iż obaj nie mają mimo tego że
        są facetami "jaj".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka