Gość: Fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 10:11 www.efakt.pl/politycy/artykul.asp?artykul=43800 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelnik Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 10:14 Magiku, Bruumie, ceremie zobaczcie jakie wpisy są pod artykułem o senator w Fakcie. To nasze forum jest jak szkółka dla grzecznych dziewczynek za waszą cenzurą. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu 10.04.09, 10:25 SKANDAL MENDIÓW Z FAKTU 1/Po pierwsze nie ma fragmentu jej wypowiedzi, które można by sobie zinterpretować tak jak oni to zrobili. 2/ośmieszyli godność Senatora RP i naszego Ciechanowa 3/Chętnie przeczytałbym tekst jak ta rozmowa wyglądała i jacy senatorzy,posłowie dali się wmanewrować. 4/walka z mendami dziennikarskimi piszącymi po polsku w niemieckiej gazecie to walka jak w wiatrakami 5/żaden dziennikarz nie podpisał się z imienia i nazwiska i to jest miara prawdomówności tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezależny Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 11:45 Ciekawe kto zaplacił żeby było o czym pisać. Tygodnik Ciechanowski też to stosuje. słuszne jest tylko to co dotyczy koalicji rządzacej PO, PSL, Wspólnoty Samorządowej - Forum Dialogu oraz ORS- u Marcina Stryczynskiego. Reszta jest albo malo wiarygodna albo maj a niesluszne zdania i poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakt Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 12:16 Specjalnie nie komentowałem artykułu, tym bardziej brukowca, który nadawał relację z podróży wieloryba po Wiśle. Odnotowania wymaga fakt, że coraz częściej na łamach ogólnopolskiej prasy i tv pojawiają się artykuły i reportaże z naszego terenu. Robią konkurencję naszym "mediom" i ujawniają ciemne sprawki ciechanowskich władz. Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 13:10 Jakoś nie pamiętam, żeby ciechanowskiego puhatka oburzały ataki mediów na polityków, zwłaszcza lokalnych. Sam wdeptywał w grunt lokalnego działacza PSL młodego Kosińskiego. A tu, jaki podejrzliwy wobec dziennikarzyn, jaki wyrozumiały wobec pani senator:)). Moralność Kelego. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu 10.04.09, 14:06 Młody PeSeLowiec Kosiński miał dobre wejście tu na forum, bo skarżył się,że młodym w partii jest trudno i ciężko się przebić i był to problem uniwersalny dla naszego życia politycznego. Bloga jak stachanowiec zaczął pisać na ten konkurs blogerów Potem zaczął tłumaczyć pokrętnie Pierwszego Strażaka w kwestii przepisu o strażaku w każdej firmie i tu podpadł zbyt wielu z nas. Jeśli to ma być wdeptywanie to sam się podłożył swoją argumentacją. Widzę,że kariera młodego ludowca od tego czasu zwyżkuje i w tej arcypisowskiej telewizji realizuje swoją misję w programie MK. Skarżenie się akurat pomogło mu w szybszej ścieżce kariery. Może kiedyś ludowcy oczyszczeni z nepotyzmu wrócą i do PiSu jak im Donald Tusk da popalić,a daje , oj daje. Nigdy nie należy mówić nigdy w polityce. Gość portalu: ds napisał(a): > Jakoś nie pamiętam, żeby ciechanowskiego puhatka oburzały ataki mediów na > polityków, zwłaszcza lokalnych. Sam wdeptywał w grunt lokalnego działacza PSL > młodego Kosińskiego. A tu, jaki podejrzliwy wobec dziennikarzyn, jaki > wyrozumiały wobec pani senator:)). Moralność Kelego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 20:34 godnośc senatora to ona ośmiesza Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu 10.04.09, 22:53 @czytelnik- biorąc pod uwage do jakiej "publiczności" jest skierowany FAKT wpisy pod artykułem i ich styl [a raczej jego brak] wcale mnie nie dziwią. zachowania poseł Fetlińskiej nie komentuję, przecięz redaktorzy FAKTU już nam subtelnie wytłumaczyli co mamy myśleć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srutututu Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 16:11 Jak zwykle wszystkiemu winni żurnaliści i cykliści... Brawo Fakt! Dobra robota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 17:42 na temat fetlińskiej zdanie wyrobiłem sobie po jej największym osiągnięciu - pomalowaniu dworca (farba dawno odpada) i handryczeniach się o pietruszkę (prasa pisała) dla miasta nie zrobiła nic "fakt" w związku z powyższym mnie nie bulwersuje Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu 16.04.09, 09:00 Warto teraz po pewnym czasie przeczytać w najnowszym Czasie Ciechanowa wypowiedź senator Fetlińskiej, by wyrobić sobie zdanie jak było i jak media manipulują perfidnie nami czytelnikami i jak wielu łyka to w dobrej wierze. Polskojęzyczne mendia gadzinówki to jest właśnie to co nie powinno istnieć na rynku medialnym. Dla tych co nie przeczytają CC streszczę,że senator ma trudności z prowadzeniem auta na dłuższych trasach i to co było jej szczerą odpowiedzią na pytania zostało wykorzystane przez dziennikarzy gó...arzy z Faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pełna zgoda Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 09:37 "Warto teraz po pewnym czasie przeczytać w najnowszym Czasie Ciechanowa wypowiedź senator Fetlińskiej, by wyrobić sobie zdanie"... o poziomie intelektualnym tej pani:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu 16.04.09, 09:41 No to w takim razie żywot takich gadzinówek jest pewny. Ciekawiłoby mnie jaka jest sprzedaż tej gazety w Ciechanowie w stosunku do innych miast podobnej wielkości > by wyrobić sobie zdanie"... o poziomie > intelektualnym tej pani:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 10:45 a co zarzucasz poziomowi intelektualnemu tej pani ? nie razi cię poziom intelektualny dziennikarzy Faktu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pełna zgoda Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 10:59 Dziennikarze Faktu nie są senatorami RP, a ta pani niestety jest i kompromituje polski parlament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 11:35 ja o wozie ,a pełna zgoda o kozie. to czym tak skompromitowała się pani senator w stosunku do innych senatorów ? odpowiadaj na pytania ,a nie swoje emocje negatywne przekazuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo22 Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 20:38 Przeczytaj artykuł w CzC jeszcze raz.Żenujący poziom wypowiedzi pani senator, o argumentacji litościwie nie wspomnę. A ty pierwszy/ostatni jesteś stronniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 21:13 To niech zatrudni kierowcę zmniejszy bezrobocie w Ciechanowie a zyska bezpieczeństwo własne i użtwownicy dróg.Podatnik pieniądze daje (Senat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żurek Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 02:17 Osoby publiczne powinny ważyć słowa, senator powinien mieć klasę.A tu, delikatnie mówiąc, zabrakło i klasy,i rozwagi.Co mnie nie cieszy, bo kpią przy okazji z mojego miasta. gonzo22 ma rację-wypowiedź w CzasieC mocno nieskładna. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu 18.04.09, 08:15 Patrzę na nią jak na kobietę, która ma swoje lata i dużo pracy i prowadzenie auta to duża strata czasu. Sam wiem tu po sobie. Argument o zatrudnieniu osobistego kierowcy jest z gruntu głupi skoro ma nakręcać dodatkowe koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 14:28 dlaczego do tej prowokacji wybrali ją? celowali w naiwne czy niemądre? mam znajomego senatora i mówi, że z jej wystąpienia o fałszywym odśpiewaniu hymnu do dziś kpią w senacie.żeby było śmieszniej on też z pis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 21:31 No właśnie jak Edyta Górniak spieprzyła Hymn Narodowy to nie było PiSu i można było olać sprawę. Szwabom trzeba przypominać ,że kultura obowiązuje w stosunku do każdego kraju i niechby spartolili Hymn Izraela to Kanclerz zakładał by jarmułkę na znak przeprosin. Oto miara i podwójne standardy. A ty nie ściemniaj o innym senatorze z PiSu ,że znasz go. Gość portalu: szymek napisał(a): > dlaczego do tej prowokacji wybrali ją? celowali w naiwne czy > niemądre? mam znajomego senatora i mówi, że z jej wystąpienia o > fałszywym odśpiewaniu hymnu do dziś kpią w senacie.żeby było > śmieszniej on też z pis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 23:09 ciekawe,że akurat izraelski hymn ci przyszedł na myśl. jakby powiew czegoś znajomego... senator pis nie papież i w większych ilościach występuje. wyobraź sobie, że poza ciechanowem też. nic ci do tego, z kim po górach chodziłem jeżeli sympatyzujesz z pis,to pomyśl, doradź, żeby skupili się na rzeczach ważnych. to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu 18.04.09, 23:46 znowu znajome odwracanie kota ogonem. jest ustawa i zgodnie z nią warto szanować nasze symbole narodowe. hymn jest takim dobrem dla każdego obywatela tego kraju. polecam Hendrixa z jego interpretacją hymnu USA i co z tym się wiązało wtedy w Ameryce www.youtube.com/watch?v=C2bGUeDnqPY&feature=related Polecam ciechanowskiej platformie zakupienie tego ośmieszonego utworu przez semator Fetlińską i granie na miejskich uroczystosciach z taśmy. garażowy zespół może dorzucić kolejną awangardową wersję i ciechanowska platforma wypromuje to sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 23:53 po kiego pakujesz do tego platformę. nie platforma ośmieszyła fetlińską, tylko dziennikarze z faktu to dopiero odwracanie kota ogonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: Senator Fetlińska gwiazdą Faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 15:37 Święta prawda. Odpowiedz Link Zgłoś