Gość: gosc Re: Flaga państwowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 10:10 w pytaniach\ brak opcji "flaga na bloku." na moim wisi. nie miałam na to wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zestrażymiejskiej Re: Flaga państwowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 00:14 Jak to mówią Pierwszy Obywatel Miasta nie wywiesił flagi chociaż rozdał ich 100 sztuk wg info. kierunek dobry,a czy inni Równi Pierwszemu Obywatelowi też nie wywiesili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Flaga państwowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 14:05 Co kłamiesz, mieszkam blisko, wywiesił. Co roku wywiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl272 Re: Flaga państwowa 02.05.09, 22:26 Gość portalu: gosc napisał(a): > w pytaniach\ brak opcji "flaga na bloku." > na moim wisi. nie miałam na to wpływu. Będąc w ubiegłym roku w Poznaniu, 11 listopada, zaobserwowałem, że w bloku, w którym "na oko" było 30 mieszkań - na mniej więcej 20 balkonach ludzie wywiesili flagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielik Oi! Re: Flaga państwowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 16:54 zagłosowałem ;-) swoją drogą to dobra inicjatywa miasta z tym rozdawaniem flag ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Flaga państwowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:41 trzeba wywieszac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Flaga państwowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 20:04 to ważne Odpowiedz Link Zgłoś