Dodaj do ulubionych

fanka dodzi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 12:30
po imprezie zakrapianej mocnymi trunkami u andrzejka, bo tylko tak mogę to
sobie wyobrazić na pytanie redaktora, kiedy wystąpisz w ciechanowie dodziu
nasza kochana ta odpowiedziała jak uliczkę moim imieniem i nazwiskiem mi
zafundujecie.
nasi kochani radni z ojczulkiem dodzi ,stoi przed wami nie lada wyzwanie w
dobie wielkiego placu budowy w drogi,uliczki,ścieżki,parki,obwodnice jakie
zaczyna się w ciechanowie.
uliczka przy stadionie ?
uliczka wzdłuż łydyni ?
chodnik wzdłuż warszawskiej ?
ścieżka brukowana w parku z kostki brukowej z warszawskiej?
jedna z nitek armii krajowej ?
obwodnica lub pętla ?

kocham dodzię i czekam, by zagrała koncert na błoniach dla nas, którzy
słuchamy jej i kupujemy jej płyty, a nie tylko dla wybrańców losu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: fanka dodzi IP: *.centertel.pl 30.05.09, 12:56
      NO chyba kogoś Bóg opuścił !!
      • Gość: fanka Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 15:21
        Nie Bóg tylko fani Jej nie chcą.
        • Gość: emeryt Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 15:42
          Dobra ,napisz ile tym razem zarobiła ,że aż tak cię to wyprowadziło z równowagi.
          • Gość: fanka Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 15:50
            A niech zarabia tylko co z tego? To niestety obciach.
    • magik1985 Re: fanka dodzi 30.05.09, 16:31
      Przepraszam, bo nie zrozumiełem fragmentu

> po imprezie zakrapianej mocnymi trunkami u andrzejka, bo tylko
      tak mogę to
      > sobie wyobrazić na pytanie redaktora, kiedy wystąpisz w
      ciechanowie dodziu
      > nasza kochana ta odpowiedziała jak uliczkę moim imieniem i
      nazwiskiem mi
      > zafundujecie.

to gdzie był ten wywiad? kto go przeprowadzał?
      • Gość: emeryt Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 19:51
        Co jest obciachem ? To że zarabia ? Zresztą obciach to rzecz względna. Odnośnie nazwy ulicy , ronda , domu kultury itp. to żarty te powstały dużo wcześniej i nie ona je wymyśliła , przeszukaj forum, ona je tylko powtórzyła śmiejąc się i grając na nerwach takim jak Ty. Po wypowiedziach na forum muszę przyznać że prowokacja się udała , zresztą tej dziewczynie udaje się bardzo dużo . Wiesz co robię jak kogoś nie lubię , jestem obojętny unikam tej osoby a już na pewno nie rozpisuję się o niej . A tak na marginesie to utwory jej słyszałem ostatnio w KRC , czy coś się stało, a może się przesłyszałem.
        --
        codziennie budzę się przystojniejszy, ale dzisiaj kuźwa to już przesadziłem
        • Gość: też emeryt Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 22:55
          Na serio - skąd wziąłeś takie czujne motto? Gratulacje! Piszę to
          śmiejąc się cały czas.
          Musisz mieć fajne poczucie humoru.
      • Gość: fankadodzi Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 22:25
        to gdzie był ten wywiad? kto go przeprowadzał?

Marek Szyperski w Czasie Ciechanowa ,gdyby to miała być odpowiedż na kpiny w necie to dzienniakarz zadał by pytanie dodatkowe.
        żarty w mediach drukowanych można poczytać na ostatniej rozrywkowej stronie
        • magik1985 Re: fanka dodzi 30.05.09, 22:57
          taka fanka jesteś i nie wiesz,że Doda ma taki styl wypowiedzi?
          przecież to jest maska. założona specjalnie po to, żeby pyskate 13
          latki sie z nią identyfikowały. nic więcej
          • Gość: fankadodzi Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 23:14
            Czasu Ciechanowa nie czytają nastolatki Magiku, a ty jesteś tym przykładem potwierdzającym regułę ;-) Nieczytasz !

a emeryt o jakim motcie pisze?
            • Gość: też emeryt Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 23:25
              Podoba mi się motto emeryta - "Codziennie budzę się przystojniejszy.
              ale dziś to kużwa przesadziłem". Bardzo lubię takie poczucie humoru.
              Może nie do końca ale coś z Przybory, Wasowskiego, Manna.
              A propos Dody. Musisz fanko wiedzieć, że Doda taki styl przyjęła po
              to, aby tłum za nią szalał. Takie było zapotrzebowanie i sprytnie to
              wykorzystała. W rzeczywistości jest zupełnie inną osobą. Magik ma
              rację.
            • magik1985 Re: fanka dodzi 31.05.09, 00:57
              a skąd wiesz,że CC nie czytają nastolatki? i co z tego,że to Doda
              powiedziała w CC? to jest właśnie skutek jej konsekwentnego
              przedstawiania siebie jako pyskatej lalki. Idealny wizerunek, nie
              mój gust całkowicie, ale gratuluję jej uporu w tym co robi.
              BTW. dawno nie miałem okazji zajrzeć do Czasu Ciechanowa, wiec nie
              wiem skąd ten przykład ;)
              • Gość: fankadodzi Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 09:18
                oczywiście fankadodzi w takim razie prosi Marka Szyperskiego o komentarz.
                my tu na forum dajemy heroglify typu ;-) :-) i wiadomo,że to żartem lub półżartem

fajnie byłoby zrobić aleję gwiazd na deptaku warszawska z nazwiskami znanych
                ciechanowian i taki pomysł bym nawet promował, gdybym był radnym
                • Gość: też emeryt Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 10:16
                  Bardzo fajny pomysł. Może w końcu przestalibyśmy być tacy
                  zakompleksieni. Popieram a nawet jestem za.
                  Proponuję zaopiekować się tym pomysłem.
                  • Gość: fankadodzi Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 10:55
                    ujawnię się na otwarciu aleji gwiazd, może wstęgę pozwoli mi nowa władza podciąć
                    nożyczkami ;-)

Oczywiście od jakiegoś mitycznego Ciechana ta aleja musi się zaczynać i warto
                    już dziś poszukać modela ;-)

znając dyskusję o zamku trudno będzie znaleźć consensus o
                    wiek,pochodzenie,urodę,strój...mitycznego Ciechana ;-)

gorąco polecam pomysł jako nowatorski i w ten sposób przybliżamy się do
                    Hollywood i znanych światowych i naszych nadmorskich kurortów
                    • Gość: fankadodzi Re: fanka dodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 10:02
                      to ja popieram, ja fankadodzi, niezłe autko ,mały mandacik, małe punkciki,lubię ten kraj lubię dodzię ze wszystkich dod,kocham policję,jestem bardzo szczęśliwa ,że dano mi żyć w tak pięknym i kochającym artystów kraju

www.dziennik.pl/zycienaluzie/article391499/Doda_spychala_samochody_z_drogi.html
                      • Gość: entelegentny Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 14:31
                        Z takim IQ tak jeżdzić?
                        Zero wyobrażni a to też składowa inteligencji. Udaje się do czasu a
                        póżniej tragedia często niewinnych osób. Zadziwia wysokość kary!!
                        • Gość: fankadodzi Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 23:40
                          znowu nadają na moją dodzię ,że mandacik za 5tyś powinna dostać,ale zaj... pojechali po bandzie inni policjanici

www.dziennik.pl/auto/article392359/Za_piracki_rajd_Doda_powinna_trafic_do_sadu_.html
                        • Gość: emeryt Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 07:43
                          Etelygentny masz prawo jazdy ?

--
                          • Gość: entelegentny Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 12:43
                            Mam od dawna. Domyślam się, ze dołączasz się do chóru tych co
                            krytykują wogóle zasadnośc ukarania mandatem Dody twierdząc, że
                            zaczęła wyrzedzać jak jeszcze była linia przerywana.
                            Otóż: 1. Na tym odcinku drogi (znam ją bardzo dobrze, gdyż jeżdżę do
                            rodziny przeciętnie raz na trzy miesiące) obowiązuje co najwyżej 110
                            jak nie 90 km/h. Oczywiście ja jeżdzę jak wszyscy czyli około
                            120km/h. Doda wg świadków pędziła jak szalona.
                            2. Wyprzedzanie na trzeciego jest niebezpieczne - świadkowie
                            twierdzą, że spychała jadące z przeciwka pojazdy na pobocze. Tam
                            akurat jest ono szerokie oddzielone ciagłym pasem ale jednak
                            spychała.
                            3. Brak wyobrażni zarzucam jej w tym miejscu, że powinna brać pod
                            uwagę to, iż z przeciwka nagle zza górki pojawi się "Doda bis"
                            jadąca tak samo jak ona. Co wtedy?. Takich jak ona na tej trasie
                            jest dużo. Zbliżała sie do spadku jezdni i widocznośc z przeciwka
                            była dość ograniczona. Przy tych prędkowściach obu samochodów
                            jadących naprzeciwko siebie nie miałyby obie szans. Masakra plus
                            jeszcze pewno jakiś trzeci samochód z niewinnymi ludżmi by ucierpiał.
                            Jeżdżę kochany trzydzieści lat bez ani jednej stłuczki nawet, gdyż
                            staram się na drodze myśleć.
                            • Gość: emeryt Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 20:34
                              na filmie widać wyraznie że ZACZYNA manewr wyprzedzania na ciągłej i spycha innych użytkowników na pobocze , to idiotyzm z tym się zgadzam , tylko pytam po co to filmuje ,mam nadzieję że kamerę trzymał pasażer.
                              --
                              • Gość: entelegentny Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 23:04
                                Chyba widzieliśmy dwa różne filmy. Ja oglądałem sytuację, w której
                                widać jak jadące przed filmującym samochodem (chyba policyjnym)
                                Porsche wyprzedza na górce coś w rodzaju TIR-a i jeszcze jakiś
                                samochód. Jest to bodajże za Ostródą przed zjazdem w dół do Piławek.
                                W pewnym momencie jest już po drugiej stronie podwójnej ciagłej i
                                jakieś 100m przed nim urywa się widoczność. Manewr bardzo ryzykowny
                                i w sumie głupi przy założeniu chociażby, że z przeciwka może jechać
                                tak samo "myślący" kierowca. W ten sposób na tamten świat można
                                wysłać sporo osób nie tylko z tych dwóch samochodów. Dlatego mandat
                                200 zł i jeden punkt karny to kpina z normalnych ludzi. Ile osób
                                ginie na drogach tygodniowo przez takich "kierowców"?
                            • Gość: fankadodzi Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 23:21
                              ulica której jeszcze nie ma ,chociaż mówi się o niej od miesięcy ma mieć patrona
                              umiłowanego przez teatr Exodus Witkacegowitkiewiczastanislawaignacego
                              jestem przeciwna , chcę nazwę Doda bo krótko i znana.
    • Gość: Yo Re: fanka dodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 12:31
      głosuję za warszawską :)
      • pierwszy.obywatel Re: fanka dodzi 01.06.09, 13:49
        może nasi włodarze ;-))) zaszaleją na nowo budowanej dróżce nad rzeczką Łydynią ?
        kostka brukowa z warszawskiej i stalowe płyty wkomponowane w to ,ale czy to
        realne w dobie organizowania tanich przetargów na wszystko łącznie z papierem
        toaletowym
    • Gość: fan fan tulipan Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 11:06
      Ja proponuję pomnik ,ale taki seksowny w centrum miasta .
    • Gość: zosia Re: fanka dodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 11:00
      i jak znalazł dla mojej Kochanej Dodziulki budować zaczną uliczkę prawie wprost
      na domek ;-)
      jak się Dodzulka rozpędzi swoimi 350KM to przeskoczy Park Krajoznawczy Doliny
      Łydyni i pod domkiem stanie ;-)

Przebudowa ul. Strażackiej, Kopernika, Sierakowskiego i budowa ul.
      nowoprojektowanej łączącej ul. Strażacką z drogę krajowej nr 60 (realizacja w
      ramach skomunikowania centrum miasta Ciechanowa)

• Gość: zosia Re: fanka dodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 14:28
      oczywiście Dodzia powinna być ukarana surowym mandatem , bo daje przykład młodym
      fankomdodzi, a ,że młodzi policjanci odurzeni zostali blaskiem i sławą i
      perfumami Dzodziuni więc pomyliło im się 200zł z 2000zł.
      na miejscu Dodziuni sama bym się ukarała jako głupiutka blondynka o gołębim
      serduszku.
      • Gość: Fanka Re: fanka dodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.09, 00:57
        Czy to prawda że, kilka lat temu doda kopulowała publicznie i celowo na oczach milionów w internecie.
        • Gość: emeryt Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 08:41
          Dobrze było by gdyby nazwa nowej ulicy odzwierciedlała nastroje danej społeczności jak np. ul. Frustracji , ul. Zazdrość , ul. Zawiści itp.
          A tak na marginesie to te proste odczucia nie są wynalazkiem współczesności już Marilyn Monroe pisała-
          „Sława budzi zawiść. Ci, których napotykasz, myślą sobie, no dobrze, kim ona właściwie jest, kim jej się zdaje, że jest tą całą Marilyn Monroe. Czują, że twoja sława daje im jakiś przywilej, aby podejść do ciebie i coś ci powiedzieć, cokolwiek, wszystko jedno co, a to i tak nie zrani twoich uczuć – tak jakby przydarzyło się to twojemu ubraniu...”
          Tak więc większość wypowiedzi ,można powiedzieć jest znaną wcześniej reakcją na czyjś sukces, tak na prawdę bez większego znaczenia czy to Doda ze świata rozrywki czy ktoś z polityki , czy innej branży byle by jezdził lepszym autem od naszego, mieszkał w większym domu itp. Swoją drogą odczucia te mogą być czymś pozytywnym , mogą obudzić np. mobilizację ,chęć działania itp.

--
          • Gość: for you emeryt Re: fanka dodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.09, 08:49
            jak się robi z siebie głupią blondynkę choćby się było MM trzeba mieć poczucie
            nastrojów , które się wywoła.

jest dużo blondynek sławnych i radzą sobie w życiu dość dobrze ze sławą
          • Gość: Do emeryta Re: fanka dodzi IP: *.opera-mini.net 06.06.09, 09:40
            Panie emeryt czy jest pan radnym i czy nazywa się Robaczewski?
            • Gość: emeryt Re: fanka dodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 11:32
              Nie, nie jestem radnym , a za pana Rabczewskiego dziękuję ale też nim nie jestem. W ogóle co to za pytanie? Nie mam ochoty się Tobie przedstawiać , forum jest anonimowe ,i dlatego dużo osób takich które tu wystąpiły może próbować leczyć swoje kompleksy. Doda jest mi całkowicie obojętna nie słucham jej muzyki , nie jest dla mnie autorytetem , podoba mi się jedynie mistrzowskie kierowanie swoim życiem i karierą która tak wielu boli.Kończę wątek ,idę na grila wasze zdrówko.

--
              • Gość: Nowy Re: fanka dodzi IP: *.opera-mini.net 06.06.09, 12:39
                Takich jak Doda zawsze było pełno i na swoim miejscu. Tylko ostatnio ktoś kto chyba nienawidzi Polaków sztucznie lansuje takie indywiduum i stawia za wzór dla niewinnych 12-stolatek które naiwnie marząc o bogactwie i sławie próbują naśladować swój autorytet i staczają się w nędzę i rynsztok.
        • magik1985 Re: fanka dodzi 06.06.09, 12:51
          Fanka a widziałaś tę jej "kopulację?" ktoś Ci wciskał filmik na siłę? bo
          przyznam się szczerze, że tylko o tym słyszałem, potwierdziła to sama Dorota
          (choćby u Wojewódzkiego w jego programie) ale filmiku to ja nie widziałem.
          Bynajmniej w wiadomościach tego nie pokazywali.
          • Gość: cero Re: fanka dodzi IP: *.chello.pl 07.06.09, 14:35
            dajmy spokój zmieńmy warszawską na królika bugsa i wszyscy będa zadowoleni...hahahah
            • Gość: zosia Re: fanka dodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 20:59
              a jednak rozniosłam wieść na forum krajowe , moja Kochana Dodziulka doigra się
              jak zmienimy nazwę rzeki na ŁYDODA
              • Gość: hm Re: fanka dodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:27
                Albo nazwę miasta DODANÓW
                • Gość: zosia Re: fanka dodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 15:42
                  wkurzyłam się ostatnio na Dorcię,bo ostatnio śpiewała w Makowie, ale nie
                  Podhalańskim ,ale 30 km od Ciechanowa znaczy się Mazowieckim.
                  Wredna dziewucha;-))))
                  • Gość: Mieszkaniec Fan Dody, Naszej R. z Ciechanowa IP: 94.254.147.* 02.07.09, 10:20
                    Dodziu Nasza, zapraszmy ciebie na koncert w Naszym mieście. Dzieki Tobie,
                    sławisz imię naszego miasta w całym kraju. Ty, Twój talent i urok osobisty jest
                    wzorem dla pokolenia naszych dzieci. Niech Bóg wynagrodzi Cię za Twoja misję na
                    tym łez padole. Obyś żyła wiecznie Kochanie!
    • Gość: zosia Re: fanka dodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 10:13
      zAPRASZAM całe miasto Ciechanów do Mławy , gdzie moja ukochana Dodziulka wystąpi
      12 lipca na stadionie z okazji 580 lecia miasta
      może władze miasta zorganizują kilka autokarów za symboliczną opłatą?
      mamy wakacje i młodzież może coś dostanie od pana Waldemara Wardzińskiego w
      nagrodę ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka