Dodaj do ulubionych

ludzie olejcie eurowybory

IP: 193.243.143.* 03.06.09, 14:43
No cóż ci sami kadydaci jak nie do sejmu to teraz tam JA nie idę na wybory bo one nic nie zmienią Ci sami ludzie wszędzie te BAJKI jakim nasz karmią idż i zagłosuj bo wybiorą nie tego co zechcesz , ale jak to zagłasować jak wszyscy to przyjaciele królika sorki to nie dla mnie i tak wejdą ci co mnieli wejść
Obserwuj wątek
    • Gość: can Re: ludzie olejcie eurowybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 16:06
      Gdyby olanie wyborów było równoznaczne z tym ze nikogo ni wybiorą to tez bym nie
      poszedł. Może oddam głos na gościa który zaprosił mnie na zwiedzanie Brukseli
      "za darmo". Kurcze jestem przekupny :(.
      • cerem Re: ludzie olejcie eurowybory 03.06.09, 16:28
        Dokładnie. Nawet jak nie pójdę, kogoś wybiorą. Więc już lepiej iść i
        zagłosować. Wtedy np. przynajmniej zabierzemy głos najmniej lubianej
        partii.
        • Gość: zxc Re: ludzie olejcie eurowybory IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.09, 17:08
          ja i tak nie pojde, nie przyczynie sie do zmiany ani do poprawy bo i tak bedzie
          jak zawsze czyli "do du**"
          A to czy ten czy tamten sie wiecej kasy nachapie to juz ich sprawa, nie zajmuje
          się polityka tylko trzeba bedzie myslec jak ominac kolejne nowe ich glupie
          wymysly, przepisy itp

Oni licza na Ciebie kiedy potrzebuja, Ty nie masz na co liczyc
          • Gość: can Re: ludzie olejcie eurowybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 19:01
            Możesz wybrać takiego mniej do dupy i zablokować takich bardzo do dupy :D. A na
            poważnie to każdy głos się liczy. Może poszukajmy takiego który zabił najmniej
            drzew akcją plakatowania? ;D. Kurcze jednak nie potrafię być poważny a wypadało
            by płakać nie śmiać się.
    • Gość: Piotr Re: ludzie olejcie eurowybory IP: 213.199.253.* 03.06.09, 19:30
      Gizmo zrozum, że wybrany i tak ktoś zostanie. Tylko widzisz, potem on do
      Brukseli idzie z niepełnym 20-to procentowym poparciem... i jak to świadczy o
      Polsce, o naszym narodzie? To wstyd!
      Jeśli nie macie na kogo głosować to głosujcie na byle kogo bylby frekwencję
      podnieść.
      • Gość: SławekG Re: ludzie olejcie eurowybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:17
        "Jeśli nie macie na kogo głosować to głosujcie na byle kogo bylby frekwencję
        podnieść."
        takie podejście to jest dopiero wstyd. Znaczy co debil z 80 % poparciem jest
        lepszy z 5% poparciem?? Zwłaszcza jeżeli jedynym argumentem sąowe procenty??
        • phk1 Re: ludzie olejcie eurowybory 03.06.09, 21:46
          Oczywiście zachęcam do głosowania tak jak zachęca do głosowania
          Lech Kaczyński
          Donald Tusk
          Tomasz Lis
          i wielu innych

wiem,że wielu nie zagłosuje, bo nie rozumie czym jest demokracja
          wiem,że wielu głosowałoby na hasło ODBIERZ BABCI DOWÓD OSOBISTY ;-)
          wiem,że wielu nie rozumie nawet tego co czyta i ogląda w TV więc ma problem czy
          Hibner to Hubner czy Krzaklewski to PiS czy Libertas to Wałęsa

co to za demokracja ?
          a jednak demokracja sterowana, bo lepsza niż dyktatura i monarchia.

niska frekwencja, bo tylko tyle osób rozumie co to jest demokracja i wolny i
          świadomy wybór
          • Gość: Bielik_Oi! Re: ludzie olejcie eurowybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 22:23
            Ja tam nie zagłosuję, choć jestem patriotą. I mam w du*** te ich obietnice
            które nic nie zmieniają. Słowem: POLSKA TAK , politycy NIE. To wybory do
            Parlamentu Europejskiego , a nie wybory na prezydenta kraju i dlatego ich
            pier*** ;-)
            • phk1 Re: ludzie olejcie eurowybory 03.06.09, 22:38
              Drogi Towarzyszu Bieliku_Oil masz rację intuicyjnie.
              Wybory do eurokołchozu w calej ełropie są podobnie postrzegane jako
              przygrywka do najbliższych wyborów krajowych.

Musisz Bieliku_Oil zagłosować w twoim przypadku na PO, bo Donald Tusk i jego
              ekipa zapłacze się , gdy nie zdobędzie zapowiadanych mandatów.

Pamiętaj dobry humor Tuska jest i twoim udziałem, możesz potem liczyć na jego
              gorące podziękowanie jako dla świadomego wyborcy ;-)
              • phk1 Re: ludzie NIE olejcie eurowyborów 04.06.09, 18:23
                Jeśli nie wiesz na kogo zagłosować zagłosuj na
                DARIUSZA GRABOWSKIEGO z LIBERTAS aktualnego europosła.

Zagłosuj koniecznie na kogo chcesz, bo przy niskiej frekwencji Mazowsze zamiast
                PIęCIU posłów dostanie tylko TRZECH.
          • Gość: Najkon Re: ludzie olejcie eurowybory IP: *.tktelekom.pl 03.06.09, 22:44
            Chętnie pójdę na wybory i właśnie z zamiarem zablokowania odpowiedniej partii.
            Lecz widzisz kolego, codziennie oglądam rano wiadomości, czytam je w internecie
            i do jednego wniosku dochodzę. Ta "demokracja" to jedna wielka obłuda, kolejny
            ustrój w którym ludność jest tylko narzędziem. Czasami uważam że przydała by się
            kolejna wojna światowa czy też rewolucja, tylko po to żeby "oczyścić powietrze".
            Powiedz mi kolego co takiego pięknego i wyniosłego widzisz w tej demokracji za
            oknami??
            Nie chcą nikogo urazić pozdrawiam idących na wybory i bojkotujących je.
    • Gość: xyz Re: ludzie olejcie eurowybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 20:01
      A ja wam powiem tylko tyle, że jeśli wam zależy na tym co dzieje się w Polsce to
      idźcie na wybory, pokażcie to jak wam zależy, ja uważam że nie ma odpowiedniego
      kandydata i dlatego oddam pusty głos pokazując, że gdzie mam tych co na listach,
      jednocześnie pokazując że na Polsce mi zależy.
      • Gość: Piotr Re: ludzie olejcie eurowybory IP: 213.199.253.* 04.06.09, 22:27
        Bardzo mądrze powiedziane.
        Uważacie, że nie zmieni się nic? Dobrze, podnieście chociaż frekwencję.
        • Gość: Paweł Re: ludzie olejcie eurowybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 10:16
          Ja idę. Głosuję na antyPIS.
          Chociaż w sumie, czy tylko na antypis nie wiem. Donek potrafi z
          klasą się zachować - np obchody 4 czerwca a on potrafi docenić rolę
          Lecha Kaczyńskiego! A ten mikrus z kolei jadem pluje na prawo i lewo
          nawet w takie piękne święto :( echhh
          AntyPIS wygra napewno ten wyścig do sutego korytka!
          • Gość: kicia Re: ludzie olejcie eurowybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:58
            ty paweł nie czytaj za dużo ogłupiającej prasy , bo oślepniesz

pamiętaj ,że to święto nas wszystkich szarych bezbarwnych postaci takich właśnie
            nicków.

twój donek schował się w kopalni jak Łysek z pokładu Idy
            nasz prezydent mówił o wielkiej roli mas ,a nie jednego czy drugiego cfaniaka
            leszka , któremu wydaje się ,że obalił nam komunizm
          • Gość: bronka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 11:14
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • menzrynsztoka Re: ludzie olejcie eurowybory 05.06.09, 14:33
      olejcie,olejcie
      a co nie chce się tyłka ruszyć z nad kompa ?
      • Gość: do menzrynsztoka Re: ludzie olejcie eurowybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 23:44
        powiem krótko: iść na wybory szkoda zdrowia, lepiej siedzieć przed kompem ;D
        • Gość: do domenazrynsztok Re: ludzie olejcie eurowybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 23:56
          zaraz zacznie się cisza wyborcza
          warto iść lub nawet rowerkiem podjechać.
          ja wiem ,że myslenie boli tych co nie wiedzą jak głosować.
          ja wiem jak trudno zdaje sie egzamin z prawa jazdy
          ja wiem jakie są wyniki egzaminów w szkołach

ja wiem ,że jesteśmy intelektualni menelami z rynsztoka - wypić,posmiać się , nie mysleć ,dostać gotową ściagę
    • Gość: xx [...] IP: *.cnow.pl 06.06.09, 07:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • cerem Re: ludzie olejcie eurowybory 06.06.09, 10:01
      Przypominam o ciszy wyborczej która obowiązuje do niedzieli do godz.
      22:00
      • magik1985 Re: ludzie olejcie eurowybory 06.06.09, 12:48
        "W okresie ciszy wyborczej tj. w okresie 24 godzin poprzedzających dzień
        wyborów i aż do chwili zakończenia głosowania zabronione jest prowadzenie
        agitacji wyborczej na rzecz kandydatów i list kandydatów w jakiejkolwiek formie.
        Publikacja na forum jakichkolwiek komentarzy mających charakter agitacji
        wyborczej może zostać uznana za naruszenie przepisów ordynacji wyborczej oraz
        stanowi czyn zagrożony karą grzywny w wysokości do 1 000 000 zł"

(Art. 73, 151 i 154 Ordynacji wyborczej do Parlamentu Europejskiego z dnia 23
        stycznia 2004 r. DZ.U. 2004 Nr 25 poz. 219)
        • pierwszy.obywatel Re: ludzie olejcie eurowybory 06.06.09, 23:14
          ciekawe czy mogę napisać ,że zagłosuję na tą/tego z literką A w nazwisku
          i A w imieniu z partii z literką A ? ;-)
          Jak myślisz Magiku ?
          • magik1985 Re: ludzie olejcie eurowybory 07.06.09, 00:34
            jak masz wielką ochotę stracić jakieś 10 tysięcy (bo ostatnio tyle stracił gość
            który agitował na rzecz jednej z partii) to śmiało. Ja się składać nie będę ;)
            • pierwszy.obywatel Re: ludzie olejcie eurowybory 07.06.09, 00:47
              no dobra madzik idę spać jak się wyśpię to zagłosuję
              na tego, który ma najwięcej literek A i stawiam na 5 x A ;-)))))))

może 10tyś zachowam na drobne wydatki
    • Gość: anna i piotr Re: ludzie olejcie eurowybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 00:29
      my napewno nie pojdziemyna zadne wybory, nie chodzimy, odkad
      sytuacja w kraju pogorszyla sie....nasze dziecko tez nie bedzie
      chodzic. trzeba to olac!
      • Gość: aga i robert Re: ludzie olejcie eurowybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 00:31
        my tez nie idziemy na wybory, tak tak trzeba to olac
    • bruum Re: ludzie olejcie eurowybory 07.06.09, 09:55
      Ja już oddałem swój głos. Nie ważne na kogo, poza tym cisza wyborcza :) Nie
      olewajcie wyborów. Pomimo brzydkiej pogody wybierzcie się na spacer zaliczając
      po drodze lokal wyborczy.
      • cerem Re: ludzie olejcie eurowybory 07.06.09, 10:20
        Ja też już oddałem swój głos. Dokładnie. Idźcie na wybory. Niech nie
        będzie, że Polska wszystko olewa.
        • Gość: ewa i marek Re: ludzie olejcie eurowybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 10:37
          Idę i to z całą rodziną i zachęcam wszystkich ... a jak będziecie psioczyć to
          stańcie przed lustrem i powtarzajcie sobie codziennie rano, jak mantrę ... to
          moja wina , to nasza wina...
          • menzrynsztoka Re: ludzie olejcie eurowybory-niepieprzyć mi tu;-) 07.06.09, 11:09
            Słusznie trza wstać z wyra i oderwać się z 'rynszTOKa' i iść zagłosować

Ciekawy inicjatywę na pobudzenie wstawania z wyra,

ucieczki na kwadransik od swojej baby lub chłopa lub dzieciaków

ucieczki od teścia lub teściowej itp,itd.....

znalazła pani Burmistrz Maria Kurowska z Jasła

za każdy procent frekwencji daje 1000zł osiedlowym radom na ich potrzeby ,ale
            dla tej która zwycięży.
            Wyobraźcie sobie 60% i 60tyś dla Aleksandrówki na plac zabaw dla dzieci.

Wiem,wiem to Ciechanów i nie ja jestem preziem ;-)
            • Gość: SławekG Re: ludzie olejcie eurowybory-niepieprzyć mi tu;- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 12:40
              biegnijcie głosować. Państwo Was potrzebuje. Musi mieć moralne wsparcie w
              takich akcjach jak ta:
              Tekst
              linka
              • Gość: doslawkag Re: ludzie olejcie eurowybory-niepieprzyć mi tu;- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 12:47
                nie bardzo ma to coś wspólnego z wyborami.
                nie za dużo browara z rana wypiłeś ;-)?

o ile pamiętam to aktualny premier szczerousty donald tusk nawoływał nie tak
                dawno jeszcze w opozycji do bojkotu obywatelskiego w innych wyborach , a dziś
                musi dwoić się i troić i nawolywać sławkopodobnym - idzcie i głosujcie
                • Gość: SławekG Re: ludzie olejcie eurowybory-niepieprzyć mi tu;- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 13:09
                  Biegnij spełnić swój obywatelski obowiązek.
                  dzentelmeni nie pija przed południem. nie wiedziałeś?
                  • pierwszy.obywatel Re: ludzie olejcie eurowybory-niepieprzyć mi tu;- 07.06.09, 18:03
                    A co tam bronka napisała ,że młodzi moderatorzy uznali wpis za obrazoburczy dla
                    władz miasta?
                    czy inny temat z brzydkimi wyrazami poleciał po bandzie ?

Panowie moderatorzy wystąpcie z odkrytą przyłbicą ;-)
                    Za mało bromu zużywacie i nerwy puszczają ;-) ?
                    • cerem Re: ludzie olejcie eurowybory-niepieprzyć mi tu;- 07.06.09, 19:05
                      Nic z tych rzeczy. Post naruszał Ordynację Wyborczą dot. agitacji.
            • Gość: do menzrynsztoka Re: ludzie olejcie eurowybory-niepieprzyć mi tu;- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 20:25
              Jeśli myślisz, żę 60tyś zł na plac zabaw to dużo to jesteś ciemny
              jak tabaka w rogu. Za 60 tyś to trzy zestawy i dwie huśtawki i już
              nie koniecznie zjeżdżalni i piaskownica nie mówiąc o ogrodzeniu czy
              nawieżchni.
    • pierwszy.obywatel Re: ludzie olejcie eurowybory 08.06.09, 23:51
      no to szkoda,że media przez sobote i niedziele nie trąbiły i nie biły w tarabany

www.tvn24.pl/-1,1604273,0,1,cugier_kotka-pobita,wiadomosc.html
      Anna Cugier-Kotka, znana ze spotów wyborczych PiS i PO, została brutalnie pobita w piątek - podaje "Rzeczpospolita". Grożono jej również śmiercią.

To czas wielkich zwycięstw Platformy Obywatelskiej nawet w damskim boksie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka