Dodaj do ulubionych

Inteko - komputronik ?

IP: *.chello.pl 09.07.09, 22:49
Niech mnie ktos oswieci czy dawne inteko to teraz bedzie
komputronik ?
Obserwuj wątek
    • Gość: WyborcaMieszkaniec Inteko - komputronik ? IP: 89.108.244.* 10.07.09, 09:16
      Ups, jeśli tak, to czeka mnie wielkie rozczarowanie...:(
      • Gość: lump Re: Inteko - komputronik ? IP: 212.160.172.* 10.07.09, 15:15
        czemu ?
      • Gość: Can Re: Inteko - komputronik ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 03:14
        Inteko raczej przetrwa bo mają dobry serwis komputerów specjalizację na kasy
        fiskalne i tysiące stałych klientów. Drugi sklepik na zielonej ścieżce marnie
        widzę. Zresztą nie będę tęsknił za gościem który ma zawsze ważniejsze rzeczy do
        roboty, niż zajęcie się klientem. Po przeciwnej stronie placu też jest sklep
        komputerowy. Też mu dużo nie wróżę bo mają wszystko "na jutro". Na jutro to ja
        mogę mieć wszystko bez chodzenia do sklepu a nawet wstawania od komputera :D.
    • Gość: nie Re: Inteko - komputronik ? IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.09, 10:29
      Absolutnie nie. Komutronik jest po dawnym TIK TAK - tam gdzie odzież
      była dla dzieci i akcesoria. Na rogu pl. Kościuszki i Zielona
      Ścieżka.
      Inteko (jeszcze) jest na Zielonej Ścieżce dalej tam gdzie było.
      Zastanawia mnie byt tych sklepów pozostałych komuterowych z Zielonej
      Ścieżki. Bo Komutronik będzie miał chyba lepsze ceny.
      Pewnie już ma, wczoraj już był otwarty. Ale nie byłem w środku
      jeszcze.
      • Gość: WyborcaMieszkaniec Inteko - komputronik ? IP: 89.108.252.* 10.07.09, 10:33
        Och, to kamień z serca!:) A z ulicy Zielona Ścieżka robi się centrum handlowe o
        profilu informatycznym, konkurencja i wybór rośnie, może ceny i dostępność
        zaczną być wreszcie w mieście konkurencyjne i satysfakcjonujące klientów.
        • amigosciech Re: Inteko - komputronik ? 10.07.09, 11:49
          Patrząc na gazetkę to niestety bez rewelacji. Cena gotowych zestawów komputowych
          jest niekiedy wyższa od tych z allegro o około 400 zł . Z ofertą innych sklepów
          komputerowych w Ciechanowie nie porównywałem.
          • Gość: gość Re: Inteko - komputronik ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 00:32
            całe szczęście że można zamówić swój zestaw w/g dowolnej swojej konfiguracji a
            wtedy cena wyszła mi o prawie półtorej stówy mniej niż u bliskich konkurencji....
            • Gość: gosc Re: Inteko - komputronik ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 16:11
              Tak....tylko niech coś padnie na gwarancji... Słyszałem, że serwis Komutronika
              nie jest za szybki i miesiąc bez kompa można zostać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka