Gość: cas99 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 22:03 wie ktoś co się stało na Pomorzu ? bo policja stała i był niedostępny ruch,a samochody były kierowane na opinogóre... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Blokada IP: 213.199.253.* 22.08.09, 22:20 Z tego co mówili kierowcy na CB śmiertelne potrącenie dwojga pieszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Blokada IP: *.centertel.pl 22.08.09, 23:00 Mam nadzieje że info że "był tam śmiertelny wypadek" plociuchom naszym lokalnym wystarczy :( Czy będziecie drążyć temat, kto, dlaczego, czym jechał .... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cas99 Re: Blokada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 23:53 nie rozumiem o co Panu chodzi z tym plotkarstwem, po prostu chciałem sie dowiedziec dlaczego kierowano mnie na opinogore i czy cos powaznego sie stalo... poza tym mysle ze forum właśnie jest od tego, żeby wiedziec co się dzieje w okolicy... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl272 Re: Blokada 23.08.09, 05:52 Pewna osoba (dobrze znana większości ciechanowian ze względu na prowadzoną działalność gospodarczą) potrąciła pieszego i wysiadając z własnego auta, zapewne w celu udzielenia pomocy, sama została potrącona przez kolejne auto i zginęła na miejscu. Potrącony pieszy również zmarł mimo podjętej reanimacji. Pieszy prawdopodobnie był nietrzeźwy. Takie są wstępne ustalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Blokada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 10:08 krotko i na temat. dzkb. a może jescze dokładniej o kogo chodzi. jaką działalność prowadziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Blokada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 16:01 kierowca hondy. może ktoś wie o kogo chodzi? podobno jakiś biznesmen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośs Re: Blokada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 17:52 Pan Bicharski z warszawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogrążony w żalu ! Re: Blokada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 19:03 Święty Odpoczynek racz mu dać Panie, a światłość wiekuista niechaj Mu świeci. Zacny to i Bogobojny mieszkaniec miasta. Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 19:37 jest mi bardzo przykro. Wyrazy współczucia dla Rodziny Pana Andrzeja... Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podirytowany Re: [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 15:18 zawsze kiedy ktoś ginie na drodze - w wypadku szkoda jest człowieka nieważne czy stary czy młody czy bogaty czy biedny bo gaśnie jakieś ludzkie życie i to w sposób nagły, bez żadnego uprzedzenia. śmierć nie pyta nas czy jesteśmy na to przygotowani, czy to już czas.. bo nigdy nie jesteśmy ani przygotowani ani nigdy to nie jest czas. I co wtedy nam pozostaje? jeśli jesteś wierzący to pomódl się za tą osobę do Boga w którego wierzysz ale na Jego litość darujcie sobie te wieczne odpoczynki i [*] na forum ..... współczucie to takie uczucie które każdy powinien w sobie mieć ale nie okazywać go publicznie, niewiele osób chce aby im publicznie współczuto i to jeszcze w obliczu takich tragedii.. zdarzył się wypadek, jeśli już chcesz się pomodlić to się pomódl ale nie wirtualnie bo to śmieszne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Blokada IP: *.chello.pl 24.08.09, 19:41 na pewno to ten pan zginął w wypadku?bo ja słyszałem o innym biznesmenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: any Re: Blokada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 15:24 napewno. to mój wujek :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Blokada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 22:21 Czy to Blicharski który miał w Carreofurze cukiernie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Blokada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 14:51 to jest ten pan który miał sklep spożywczy na warszawskiej Odpowiedz Link Zgłoś