Gość: DZIDZIA IP: 213.199.253.* 28.08.09, 08:41 Szukam używanego chodzika dla dziecka za rozsądne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Chodzik dla dziecka! IP: *.tktelekom.pl 28.08.09, 09:38 Nie można używać chodzików.Zapytaj pediatrę lub chirurga dziecięcego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia Re: Chodzik dla dziecka! IP: 213.199.253.* 28.08.09, 10:06 dziekuje serdecznie za porade ale nie prosilem o nia, wiem co jest dobre dla mojego dziecka i nie twierdze ze to jest zdrowe ale w rozsadnym uzywaniu (czytaj nie nadmiernego wsadzania dziecka do chodzika) wszystko jest zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Chodzik dla dziecka! IP: *.tktelekom.pl 28.08.09, 11:41 Skoro wiesz i świadomie kupujesz to udanych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Chodzik dla dziecka! IP: 213.199.253.* 29.08.09, 20:33 jeśli chodzi o to czy jest to zdrowe czy nie, to prawda nie jest zdrowe nadmierne wsadzanie dziecka do chodzika które jeszcze nie potrafi ustać na nóżkach a nie takie co już zaczyna chodzić. Ja mam syna, który chodził w chodziku i nie ma żadnych wad ( a żeby ania się nie przyczepiła, że to wyjątek dodam iż moje znajome też korzystały z tego produktu jakim jest chodzik ich dzieci tez nie posiadają żadnych wad). Ale uważam, że osoby które nie maja w tym doświadczenia nie powinny się wypowiadać!!! Proszę zobaczyć na allegro są tam używane i nowe chcodziki. Odpowiedz Link Zgłoś